2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2841689 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Porto'da Saidy Janko diye bir bek var bu gündeme gelenlerden 2 tık falan daha iyi topçu. Bizimkiler seviyor pahalı takımların oyuncularını görseler bari kiralığa açık olması lazım.

Bu Yedlin kiralık değil bonservisiyle verilecek sezon sonunda kontratı bitiyor, Fener'in hamlelerine bakılırsa seneye yabancı sayısında düşüş banko gibi. Önümüzdeki sezon canımız sıkılır tüm defansı yabancı yaparsak.
GS ve FB yabancı kuralının geleceğini kurdukları kadrolarla gösteriyorlar. Biz de her zamanki gibi günü kurtarmaya çalışırken kroniklerle doldurduk takımı. Yerli kadromuzun yeterli olduğunu düşünen yoktur herhalde. Seneye göndermekle uğraşacağımız çok sayıda oyuncumuz olacak. Her sene sıfırdan kadro kuracağız. Böyle planlama mı olur? Oluyor işte...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Porto'da Saidy Janko diye bir bek var bu gündeme gelenlerden 2 tık falan daha iyi topçu. Bizimkiler seviyor pahalı takımların oyuncularını görseler bari kiralığa açık olması lazım.

Bu Yedlin kiralık değil bonservisiyle verilecek sezon sonunda kontratı bitiyor, Fener'in hamlelerine bakılırsa seneye yabancı sayısında düşüş banko gibi. Önümüzdeki sezon canımız sıkılır tüm defansı yabancı yaparsak.
Neden sıkılacak ki. Seneye yabancı kuralı olsada olmasada en az 2 stoper yine alacağız. Hatta her sene 2 stoper alacağız. Bu bizde bir hastalık oldu artık.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı goktasoktay

GS ve FB yabancı kuralının geleceğini kurdukları kadrolarla gösteriyorlar. Biz de her zamanki gibi günü kurtarmaya çalışırken kroniklerle doldurduk takımı. Yerli kadromuzun yeterli olduğunu düşünen yoktur herhalde. Seneye göndermekle uğraşacağımız çok sayıda oyuncumuz olacak. Her sene sıfırdan kadro kuracağız. Böyle planlama mı olur? Oluyor işte...
Planla(ya)mama...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Malesef rakiplerimize göre kadromuz cok zayif, sergen hoca ile iste birseyler yapmaya calisiyoruz. Simdi basak -gs macina bakiyorum, bizim takimda oynayabikecek okadar cok adam varki sahada, ama bizim takimdan onlarda oynayacak 3 adam sayamiyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı goktasoktay

Bir de, bu Hasan aliyi biz niye düşünmedik?

Çevrimdışı haluk.m

Malesef rakiplerimize göre kadromuz cok zayif, sergen hoca ile iste birseyler yapmaya calisiyoruz. Simdi basak -gs macina bakiyorum, bizim takimda oynayabikecek okadar cok adam varki sahada, ama bizim takimdan onlarda oynayacak 3 adam sayamiyorum.

Sadece zayıf olsak neyse ama ciddi yönetim zafiyeti içindeyiz. (hoca'da dahil)   

Rakibin oyuncusu da 4 ay maaş alamıyor ama sahada köpek gibi saldırıyor, bizimkiler eli belinde geziyor.
Bizim bazı oyunculara bakıyorsun 90 dakikanın 60 dakikası kafaları başka yerde, suratlar düşük.

Bu takıma kim gelse 2 ay sonra, sizin oynayacağınız topun der ve salar.   
Oyuncuyu motive  edemiyoruz, oynatamıyoruz ve ne yazık ki kurtulmayı da beceremiyoruz. 

Çevrimiçi Samet Ç

Yedlin atletizmi sayesinde biraz defans yapabiliyor onun dışında hücumda katkı vermez bunla birlikte Aboubakar'da gelirse tam kontra atak takımı oluruz her iki iç saha maçının birinde kapanan Anadolu takımlarını açamadığımız için puan bırakırız elde zaten 2-3 tane rakip sahaya yerleştikten sonra set oynayabilecek oyuncu var onunda biri gidecek muhtemelen on numara plan ve program.

[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2020, 20:00:44 Samet Ç ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sadece zayıf olsak neyse ama ciddi yönetim zafiyeti içindeyiz. (hoca'da dahil)   

Rakibin oyuncusu da 4 ay maaş alamıyor ama sahada köpek gibi saldırıyor, bizimkiler eli belinde geziyor.
Bizim bazı oyunculara bakıyorsun 90 dakikanın 60 dakikası kafaları başka yerde, suratlar düşük.

Bu takıma kim gelse 2 ay sonra, sizin oynayacağınız topun der ve salar.   
Oyuncuyu motive  edemiyoruz, oynatamıyoruz ve ne yazık ki kurtulmayı da beceremiyoruz. 

Dün sinan engin anlatiyordu, ama tam detayla girmek istemedi. Oyuncularin maaş indiriminde baskan hic diyaloğa girmiyormuş, ya bizim istedigimiz fedakarligi yapacaksin yada gideceksin deniyormuş oyunculara, orta yol arama cabasi bile yokmuş. Ben bunun kesin öyle oldugunu düsünüyorum, ilk feda dönemindede yapmişti bunu ANC , bide basina öve öve anlatiyordu bunu, egemeni nasil gönderdigini, ya maaşda indirim yaparsin yada kapi orada diye anlatiyordu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ANÇ den camiayı sürükleyecek bir liderlik beklemek hayal.
Olup olabileceği en fazla yönetim kuruluna dolgu malzemesi olarak girecek yönetici modeli.

Çevrimdışı Erman1903

Neden sıkılacak ki. Seneye yabancı kuralı olsada olmasada en az 2 stoper yine alacağız. Hatta her sene 2 stoper alacağız. Bu bizde bir hastalık oldu artık.

Valla klasik diyecek bir şey yok. Üstüne para verip göndermeye çalışır yerlerine yeni ıskartalar bakarız, aklı başında top oynayan da durmaz zaten kontratını fes eder gider.

Çevrimdışı levitate

Dün sinan engin anlatiyordu, ama tam detayla girmek istemedi. Oyuncularin maaş indiriminde baskan hic diyaloğa girmiyormuş, ya bizim istedigimiz fedakarligi yapacaksin yada gideceksin deniyormuş oyunculara, orta yol arama cabasi bile yokmuş. Ben bunun kesin öyle oldugunu düsünüyorum, ilk feda dönemindede yapmişti bunu ANC , bide basina öve öve anlatiyordu bunu, egemeni nasil gönderdigini, ya maaşda indirim yaparsin yada kapi orada diye anlatiyordu.

bu önceden söylenmişti sanki

vida'ya maaşını indir demişler 2-2.5 arası bir rakama tamamım demiş, bunlarda 1.5'a indir diye baskı yapmış o da masadan kalkmış

galiba haziran-temmuz gibi yazmışlardı bunu
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/mikserin/status/1307731831031320576

inş
Artık bunu yazmak iş değil. Bu saatten sonra kimin gideceği açıkça belli zaten. Gelecekler de az çok belli. Tek soru işareti skorer kanat transferi? Ona da Aboubakar alacağız anlaşılan.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

bu önceden söylenmişti sanki

vida'ya maaşını indir demişler 2-2.5 arası bir rakama tamamım demiş, bunlarda 1.5'a indir diye baskı yapmış o da masadan kalkmış

galiba haziran-temmuz gibi yazmışlardı bunu

Isim geregi bircok sirketi covid doneminden sonra gezdim, politikalarini gordum.
Bu tur maas indirimi gorusmeleri asla kisisel olarak yapilmaz. Kollektif olarak yapilir ki herkes herseyin seffaf ve adil sekilde oldugunu gorsun.
Ve senin kisisel olarak 'enayi' pozisyonuna dustugun bir durum olmasin.
Acikcasi 25 kisilik kadrodan sadece 2 kisi indirim yaptiysa zaten isi becerememissin demektir. Ve oyunculari medya onune atarak isi daha da yokusa suruyorsun.
Skala'ya gore indirim teklif etselerdi GS gibi cok daha basarili olurlardi. Kaldi ki indirim isterken de mantikli olmak lazim. Sen 3.4 alan Vida'ya 1.5 teklif edersen
sana siktiri ceker. Ama Vida dahil 3 milyon euro ustu alan oyunculara 20% teklif edersen (mesela) cok daha mantikli olur.
Adil olur, seffaf olur. Herkes kabul etmez, ki GS'de de 4 kisi kabul etmemis, ama ciddi bir indirim yaptirabilmisler.
ANC sanki kulubu mantik ve bilgiyle degil de duygulariyla yonetiyor. Sen Gokhan ve Caner'e 500 bin euro teklif edersen onlar da sana gulup gecerler. Diyalogu korusaydik ve yapici olsaydik bence FB'de oynadiklari paraya, hatta belki onun biraz azina bile imza atarlardi ve su an haril haril bek aramazdik ve kontenjan sikintisi cekmezdik.
Kulup diktator gibi yonetilmez. Baskan dedigin kulubu planlamayla, bilgiyle yonetir kucaklastirici bir sekilde.
Ne ekersin onu bicersin. Ben Vida, Ljajic, Douglas, N'Koudou ve Lens yerinde olsam kesinlikle 1 kurus bile indirmem bu davranislardan sonra. Hatta daha cok maas veren takim ciksa bile takimdan ayrilmam. Pasa pasa takilirim, parami da catir catir yerim ANC'nin gozunun icine bakarak. Ne ekersen onu bicersin.

Çevrimdışı bjk4ever

Güven'e zaten 1.5m veren varsa yollasinlar hemen, bir halt olmaz ondan

Kime gore neye gore? Takimdan buyuk paraya gitme potansiyeli olan 3 isim say desen bence 2'si Dorukhan ve Guven olur.
Birini bonservissiz sekilde rakibimize kaptiracagiz, digerini de gondermeye calisiyoruz.
Guven Besiktas antrenorlerinin oyuncu ogutme skill'lerinin guzel bir ornegi.
Bu kardesimiz tam anlamiyla bir second striker iken, pozisyon alma, tek vurus, top teknigi gibi konularda cok iyi iken biz bu arkadasi hep
tek santrfor olarak kullandik. Guclu fizigi olmayan, sirti donuk asla top alamayan bir adami ligde stoperlerin arasina saldik.
Sonra da yapamayinca kufur ettik. Bu arkadasimiz ideal bir second striker olacak capta iken biz yanlis kullandik ve israrla
yanlis kullanmaya devam ediyoruz. Antrenorlerimiz o kadar liyakatsiz ki, kapanan takimlara karsi ilk 11'de Umut yerine Guven'i oynatirlar, ama dun oldugu
gibi rakip savunmayi ileri cikartmisken oyuna Guven'i almak yerine Umut Nayir'i alirlar oyuna. Sonra uzun topta kaplumbaga kadar agir Umut'un top yetisemeyip her topun
bize geri gelmesini izleriz, 1 tane bile kontra-atak yapamayiz. Cunku takimda antrenorluk kariyeri ve marifeti belli, tartisilmayacak isimler yerine sirf futbolcu olarak sevildigi icin
bir adam tercih edilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hadi gidecekleri yolladık diyelim. İlk on bir için 4 iyi transfer geleceğine inan var mı? Bence yoktur. Yine de bekleyelim. Belki son dakika kafaları değişir  :ebebe:

https://twitter.com/alperbah/status/1307737391453659139

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Babel
Feghouli
Belhanda

Bu 3 adam indirimi kabul etmeyen oyunculardandi, elden cikarmayi istediler ama cikaramadilar.
Hic baskanlari medya onunde isim vererek kotulemedi, oyunculari asagilamadi.
Indirim kabul etmezse bizim oyuncularimiz, cikar oynarlar dediler.
Oyuncunun maasinin yarisini verip gondermek, yerine 5 gomlek alti kalitede vasat oyunculari
almak gibi sacma sapan islerle de ugrasmadilar.
Buyuk takim gibi yonettiler, bizim yonetimimiz ise kucuk takim, ezik takim zihniyetinde yonetti.
Sonuc olarak bize azami 20 puan fark atacaklar maalesef.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Koca camia kimlerin ellerine kaldi, Allah yardimcimiz olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Babel
Feghouli
Belhanda

Bu 3 adam indirimi kabul etmeyen oyunculardandi, elden cikarmayi istediler ama cikaramadilar.
Hic baskanlari medya onunde isim vererek kotulemedi, oyunculari asagilamadi.
Indirim kabul etmezse bizim oyuncularimiz, cikar oynarlar dediler.
Oyuncunun maasinin yarisini verip gondermek, yerine 5 gomlek alti kalitede vasat oyunculari
almak gibi sacma sapan islerle de ugrasmadilar.
Buyuk takim gibi yonettiler, bizim yonetimimiz ise kucuk takim, ezik takim zihniyetinde yonetti.
Sonuc olarak bize azami 20 puan fark atacaklar maalesef.
Dediklerinin çoğuna katılsam da puan farkı olayı komik oluş. Sezon başı FB-GS gazlamasına ne çabuk kanıyor bizim taraftar anlayamıyorum. Bu kadro ile iyi gitmeyiz ama ilk 3 içerisinde de oluruz en kötü. Ligdeki iyi dediğimiz takımlar geçen senenin çok gerisindeler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Isim geregi bircok sirketi covid doneminden sonra gezdim, politikalarini gordum.
Bu tur maas indirimi gorusmeleri asla kisisel olarak yapilmaz. Kollektif olarak yapilir ki herkes herseyin seffaf ve adil sekilde oldugunu gorsun.
Ve senin kisisel olarak 'enayi' pozisyonuna dustugun bir durum olmasin.
Acikcasi 25 kisilik kadrodan sadece 2 kisi indirim yaptiysa zaten isi becerememissin demektir. Ve oyunculari medya onune atarak isi daha da yokusa suruyorsun.
Skala'ya gore indirim teklif etselerdi GS gibi cok daha basarili olurlardi. Kaldi ki indirim isterken de mantikli olmak lazim. Sen 3.4 alan Vida'ya 1.5 teklif edersen
sana siktiri ceker. Ama Vida dahil 3 milyon euro ustu alan oyunculara 20% teklif edersen (mesela) cok daha mantikli olur.
Adil olur, seffaf olur. Herkes kabul etmez, ki GS'de de 4 kisi kabul etmemis, ama ciddi bir indirim yaptirabilmisler.
ANC sanki kulubu mantik ve bilgiyle degil de duygulariyla yonetiyor. Sen Gokhan ve Caner'e 500 bin euro teklif edersen onlar da sana gulup gecerler. Diyalogu korusaydik ve yapici olsaydik bence FB'de oynadiklari paraya, hatta belki onun biraz azina bile imza atarlardi ve su an haril haril bek aramazdik ve kontenjan sikintisi cekmezdik.
Kulup diktator gibi yonetilmez. Baskan dedigin kulubu planlamayla, bilgiyle yonetir kucaklastirici bir sekilde.
Ne ekersin onu bicersin. Ben Vida, Ljajic, Douglas, N'Koudou ve Lens yerinde olsam kesinlikle 1 kurus bile indirmem bu davranislardan sonra. Hatta daha cok maas veren takim ciksa bile takimdan ayrilmam. Pasa pasa takilirim, parami da catir catir yerim ANC'nin gozunun icine bakarak. Ne ekersen onu bicersin.

katılıyorum

hani eski oyuncuların anlattığı hikayeler vardır ya işte önüme şu kadar para koydular/başkan şu kadara oynayacaksın dedi imzaladım vs. demek ki başkan hala işler öyle yürüyor sanıyor

bipbipbupbup

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/mikserin/status/1307731831031320576

inş
Boyd ve umut unda gönderilmesi lazım. Skorer kanatlar arıyorsak nkoduyuda yollamak gerekir. Takım çok düz oyunculardan kurulu, ljaiç ozi ve hasiçe top yakışıyor, dorukhanda fena deil ama yönetim fenere kaptıracak elimizdeki değeri ona yanıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu takımın şampiyon olabilmesi için Djaniny gibi bir santrafor Despodov tarzı 2 kanat Misic tarzı bir 8 numara Vida'yı gönderip Montero'yu tamamlayacak pozisyon almayı bilen hava toplarında iyi savunmaya liderlik yapabilecek bir stoper ve hem hücumda hem de savunmada en azından bizim ligde sırıtmayacak bir sağ bek lazım.

Çevrimdışı Erman1903

Bu takımın şampiyon olabilmesi için Djaniny gibi bir santrafor Despodov tarzı 2 kanat Misic tarzı bir 8 numara Vida'yı gönderip Montero'yu tamamlayacak pozisyon almayı bilen hava toplarında iyi savunmaya liderlik yapabilecek bir stoper ve hem hücumda hem de savunmada en azından bizim ligde sırıtmayacak bir sağ bek lazım.

:kop:

Çevrimdışı bjk4ever

Tamam.