bu önceden söylenmişti sanki
vida'ya maaşını indir demişler 2-2.5 arası bir rakama tamamım demiş, bunlarda 1.5'a indir diye baskı yapmış o da masadan kalkmış
galiba haziran-temmuz gibi yazmışlardı bunu
Isim geregi bircok sirketi covid doneminden sonra gezdim, politikalarini gordum.
Bu tur maas indirimi gorusmeleri asla kisisel olarak yapilmaz. Kollektif olarak yapilir ki herkes herseyin seffaf ve adil sekilde oldugunu gorsun.
Ve senin kisisel olarak 'enayi' pozisyonuna dustugun bir durum olmasin.
Acikcasi 25 kisilik kadrodan sadece 2 kisi indirim yaptiysa zaten isi becerememissin demektir. Ve oyunculari medya onune atarak isi daha da yokusa suruyorsun.
Skala'ya gore indirim teklif etselerdi GS gibi cok daha basarili olurlardi. Kaldi ki indirim isterken de mantikli olmak lazim. Sen 3.4 alan Vida'ya 1.5 teklif edersen
sana siktiri ceker. Ama Vida dahil 3 milyon euro ustu alan oyunculara 20% teklif edersen (mesela) cok daha mantikli olur.
Adil olur, seffaf olur. Herkes kabul etmez, ki GS'de de 4 kisi kabul etmemis, ama ciddi bir indirim yaptirabilmisler.
ANC sanki kulubu mantik ve bilgiyle degil de duygulariyla yonetiyor. Sen Gokhan ve Caner'e 500 bin euro teklif edersen onlar da sana gulup gecerler. Diyalogu korusaydik ve yapici olsaydik bence FB'de oynadiklari paraya, hatta belki onun biraz azina bile imza atarlardi ve su an haril haril bek aramazdik ve kontenjan sikintisi cekmezdik.
Kulup diktator gibi yonetilmez. Baskan dedigin kulubu planlamayla, bilgiyle yonetir kucaklastirici bir sekilde.
Ne ekersin onu bicersin. Ben Vida, Ljajic, Douglas, N'Koudou ve Lens yerinde olsam kesinlikle 1 kurus bile indirmem bu davranislardan sonra. Hatta daha cok maas veren takim ciksa bile takimdan ayrilmam. Pasa pasa takilirim, parami da catir catir yerim ANC'nin gozunun icine bakarak. Ne ekersen onu bicersin.