2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2838471 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Callejon 2+1, 3 milyon € yıllık  imza parası yok gelirim demiş yönetime.

33 yaşında maç başı 2,5 ofansif aksiyonla oynayan adamı amma istediniz. 45 maçta 4 golü var adamın. 37'lik Pandev ondan iyi topçu.

Çevrimdışı can1903

33 yaşında maç başı 2,5 ofansif aksiyonla oynayan adamı amma istediniz. 45 maçta 4 golü var adamın. 37'lik Pandev ondan iyi topçu.
Bu ligte oynar ya keşke makul fiyatlara çekip getirebilsek.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Akil Emre

Valla önce şamp ligi sonra uefadan elendikten sonra yapılan transferler neye yarayacak. Her sene aynı film gerçi bu sene gelenler direk anadolu takımı topçuları

Çevrimdışı Erman1903

2,5 Aksiyon bir kenar oyuncusu için ben futbolu bıraktım, kafama göre takılıyorum demektir, hangi ülke olduğu fark etmez. Pandev'de geldi buraya gördük. Ters mantık yaparsan o über güçlü kadroda Boyd'da oynar, öylesine vuracaksın biri gelip tamamlayacak işte asist olacak.

İspanyadan 1-1,5 arası teklif alır Callejon maksimum, ya da Arap-Çin ülkelerine gider oynar.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2020, 14:23:15 Erman1903 ]

Çevrimdışı can1903

Kalinici, Atletico vermiyormuş. Biz hala ısrar ediyomuşuz bekliyecekmişiz. via murat özen

Çevrimdışı Erman1903

Kalinici, Atletico vermiyormuş. Biz hala ısrar ediyomuşuz bekliyecekmişiz. via murat özen

Edelim, dibine kadar. Pres yapıyor, her şeyi yapıyor.  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

buna harcadığımız vakti kelechi'ye harcasaydık dün 11'deydi
bipbipbupbup

Çevrimiçi doganay

Çokta acele etmesinler, hele bir rio ave maçı da geçsin, Milan'a da elenelim. Zaten Avrupa da yokuz okadar yüksek maliyetli forvete gerek yok deriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte Nikola Kalinic transferinde kritik gün!

Siyah beyazlılarda sağ bek ve forvet transferi en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Beşiktaş yönetimi, özellikle golcü transferini gerçekleştirmek için son viraja girdi.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü Transferden Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Nikola Kalinic ile anlaşma sağladı. Ancak Atletcio Madrid, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Hırvat golcü oyuncuyu bonservissiz bırakmak istemiyor.

32 yaşındaki oyuncunun ise Beşiktaş’tan Pazartesi gününe kadar süre istediği öğrenildi. Kalinic, İspanyol kulübünün başkanı ile son kez görüşme gerçekleştirecek ve bu görüşme soransında transfer durumunun yarın netlik kazanması bekleniyor. Nikola Kalinic, kulübünü ikna edip bonservisini alması durumunda Beşiktaş’a transfer olacak. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

İşte Nikola Kalinic transferinde kritik gün!

Siyah beyazlılarda sağ bek ve forvet transferi en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Beşiktaş yönetimi, özellikle golcü transferini gerçekleştirmek için son viraja girdi.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü Transferden Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Nikola Kalinic ile anlaşma sağladı. Ancak Atletcio Madrid, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Hırvat golcü oyuncuyu bonservissiz bırakmak istemiyor.

32 yaşındaki oyuncunun ise Beşiktaş’tan Pazartesi gününe kadar süre istediği öğrenildi. Kalinic, İspanyol kulübünün başkanı ile son kez görüşme gerçekleştirecek ve bu görüşme soransında transfer durumunun yarın netlik kazanması bekleniyor. Nikola Kalinic, kulübünü ikna edip bonservisini alması durumunda Beşiktaş’a transfer olacak. (via. Murat Özen)
Canlı yayınında Atletico bonservissiz bırakmaz dedi sonra Çindeki golcüyü alırlar dedi kalp krizinden gittim :) Geçen sene 0 golü var adamın

Çevrimiçi Samet Ç

Çokta acele etmesinler, hele bir rio ave maçı da geçsin, Milan'a da elenelim. Zaten Avrupa da yokuz okadar yüksek maliyetli forvete gerek yok deriz.
Rio Ave'yi geçemeyiz Milan'a kalmadan onlar postalayacak bizi avrupadan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aboubakar transferinde sıcak gelişme! Özel madde koyulacak! İşte detaylar...

Siyah beyazlılarda gözler forvet transferine çevrildi. Beşiktaş’ın golcü oyuncu için transfer gündeminde yer alan oyunculardan biri de eski oyuncusu Vincent Aboubakar. Ancak transferin önündeki en büyük engel oyuncunun sakatlıkları olmuştu. Beşiktaş, Nikola Kalinic transferinden olumsuz haber gelme olasılığını düşünerek Kamerunlu golcü oyuncuyu yeniden gündemine aldı.

Edinilen bilgiye göre; siyah beyazlı yönetim, Aboubakar ile anlaşma sağlaması durumunda sözleşmesine özel bir madde koyduracak.
Koyulacak bu madde ile Beşiktaş’ın sözleşme fesih etme hakkının olacağı öğrenildi.

Siyah beyazlı yönetimin Aboubakar'ı bonservisiyle kadroya katmak istediği ifade edildi. Golcü oyuncunun Porto ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

2016-2017 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş’ta forma giyen Vincent Aboubakar, siyah beyazlı taraftarların gözde isimlerinden olmuştu. Beşiktaş’ın Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşması ve Şampiyonlar Ligi’nde elde ettiği başarıda önemli pay sahibi olan 28 yaşındaki oyuncu, toplam 38 maçta forma giymiş ve 19 gol, 4 asist istatistiğine sahip olmuştu. Ayrıca Aboubakar, ligde bu hafta Braga ile oynanan maçın kadrosunda yer almamıştı. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Canlı yayınında Atletico bonservissiz bırakmaz dedi sonra Çindeki golcüyü alırlar dedi kalp krizinden gittim :) Geçen sene 0 golü var adamın
Yönetim yavaş yavaş kopuyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Aboubakar yeniden gündemdeymiş. Sözleşmeye fesih maddesi koyduracakmışız.

via (orta çizgi)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim sona yaklaşıyor... Kanat forvet olarak kronik sakat Aboubakar alınacak öyle mi? Bu sezon başlamadan bitti demek...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Aboubakar yeniden gündemdeymiş. Sözleşmeye fesih maddesi koyduracakmışız.

via (orta çizgi)
Adam 5 maç sonra sakatlanıp da sezonu kapatırsa sen feshetsen ne olur feshetmesen ne olur? Golü kim atacak?
Hayretler içinde izliyorum yönetimi. Bu kadar plansız ve beceriksizini görmemiştim

Çevrimiçi levitate

Adam 5 maç sonra sakatlanıp da sezonu kapatırsa sen feshetsen ne olur feshetmesen ne olur? Golü kim atacak?
Hayretler içinde izliyorum yönetimi. Bu kadar plansız ve beceriksizini görmemiştim

forumdan 10 kişi toplasalar daha iyi yönetirlerdi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetim sona yaklaşıyor... Kanat forvet olarak kronik sakat Aboubakar alınacak öyle mi? Bu sezon başlamadan bitti demek...
Kontra kovalayan Anadolu takımına döndük

Çevrimdışı goktasoktay

forumdan 10 kişi toplasalar daha iyi yönetirlerdi
Adamlar başka futbolcu bilmiyorlar galiba, adını bildikleri 3-5 kişi haricinde. Sahi Mario Gomeze de teklif götürseler aslında. Şu anda boşta...

Çevrimdışı goktasoktay

Kontra kovalayan Anadolu takımına döndük
Max gradel var sivasta. Seneye ona yürürüz, iyi adam

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adamlar başka futbolcu bilmiyorlar galiba, adını bildikleri 3-5 kişi haricinde. Sahi Mario Gomeze de teklif götürseler aslında. Şu anda boşta...

Futbolu bırakmasa kesin göttürürlerdi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Futbolu bırakmasa kesin göttürürlerdi.
Çaktırma mustafa, forumu okuyolar diye şeyettim ben. Niye uyandırıyosun..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Max gradel var sivasta. Seneye ona yürürüz, iyi adam

İnşallah transfer çömezleri gider de şu saçma sapan transfer listelerinden kurtuluruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★