2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2836647 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adamlarla akpom için anlaşıp alamadık daha ötesi yok.
İyiki de almadık. Larin kadar verim alırdık en fazla.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Bu Nazım transferinde de bazı şeyler çok saçma.

Nazıma x fiyat önerilir ve üstünden 1 hafta geçer, Antalya transfer sorumlusu aranır ve çok para vermişiz diyerek fiyatı kırmaya çalışırız.  :ebebe:
Nazım için civcivler devreye girer, Başkan arar ve fenerle aynı parayı veriyoruz der.   

Oyuncu iyi, kötü geçtim bu nasıl pazarlık ? Ne yapmaya çalıştığımızı anlayan var mı..   

İyi oyuncuya, genç oyuncuya para, limit yok ama Süper Lig'den topçu almaya gelince 1-2m € çat diye koyuyoruz.

Çevrimdışı Erman1903

Biri Sergen hocanın ekibi, Biri altınsayın ekibi, biri kendi kulübün scout şeflerinden oluşan topluluk. Mesela bu Gökdenizi öneren ekip ısrar etmiş fakat antalya devreye girip almış.

Altınsay, Welinton ve sakala transferini de istememiş. Murat özenin dediklerine göre

Sergen hocanın ekibindeki kişi Gürsoy Yalçın, zaten kulüp içinde kadrolu olarak gözüken başka bir kişi yok. Kaymakoğlu diye bir çocuk var artık kimin tanıdığı bilmiyorum, o pozisyonun önemi olmadığı için futbol direktörü yardımcısı yaptılar. (...) bir tanesinin bile iyi performansı yok.

Bu 'Scout' ların arasında sözü dinlenecek kadar usta olan biri olduğunu hiç zannetmiyorum, varsa en azından ismi kadroda olurdu.

Çevrimiçi Kartal Ç

Yahu daha gazeteciler bizim yöneticiye yeni sordu nazım sangare için antalya başkanı fenerle anlaşmış deniyor falan diye.
Şuan transfermarkt fener kadrosunda gösteriyor nazımı. 1.75 e transfer olmuş falan. Ne ara transfermarkt adminlerine ulaştınız da değiştirttiniz.
Adamlar her mecradan dört koldan algıdır lobidir yapıyor. Bizde kırıntısı yok. Yorumcularımız bile bize sallayarak reyting yapıyor.

Çevrimdışı Erman1903

İyiki de almadık. Larin kadar verim alırdık en fazla.

Santrafor olmaya çalışan forvet oyuncusu.

Çevrimiçi Samet Ç

Yahu daha gazeteciler bizim yöneticiye yeni sordu nazım sangare için antalya başkanı fenerle anlaşmış deniyor falan diye.
Şuan transfermarkt fener kadrosunda gösteriyor nazımı. 1.75 e transfer olmuş falan. Ne ara transfermarkt adminlerine ulaştınız da değiştirttiniz.
Adamlar her mecradan dört koldan algıdır lobidir yapıyor. Bizde kırıntısı yok. Yorumcularımız bile bize sallayarak reyting yapıyor.
Fener açıkladığı için transfermarktta fener kadrosunda gözüküyordur. Şu ülkede Bursa ve Antalya'da Messi standardında oyuncu olsa bile Beşiktaş teklif yapmamalı çünkü vermiyorlar sonunda biz boşa zaman harcamış oluyoruz. Adamların başkanı gündüz açıklayamazmıydı Nazım'ın fenere gittiğini niye bizim maçtan sonra açıkladı peşinede fener resmi olarak açıkladı akılları sıra bizle dalga geçiyorlar.
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2020, 22:57:23 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yöneticiler çok iyi. İletişimleri çok iyi. Çok iyi yönetiyorlar. Kendilerine "sütlaççı" da dedirttiler.

https://twitter.com/futbolarena/status/1307393635005149185

https://twitter.com/futbolarena/status/1307396145853890561

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Fener açıkladığı için transfermarktta fener kadrosunda gözüküyordur. Şu ülkede Bursa ve Antalya'da Messi standardında oyuncu olsa bile Beşiktaş teklif yapmamalı çünkü vermiyorlar sonunda biz boşa zaman harcamış oluyoruz. Adamların başkanı gündüz açıklayamazmıydı Nazım'ın fenere gittiğini niye bizim maçtan sonra açıkladı peşinede fener resmi olarak açıkladı akılları sıra bizle dalga geçiyorlar.

Fener'in amacı Nazım'ı almaktan çok bizi yabancıya mahkum etmek, Psikolojik üstünlük kurmak. Kendi paramızla yeni rakipler yaratıyoruz Anadolu'dan gereksiz oyuncuları toplayarak, adamların önünü açıyoruz en sinir olduğum şey.

Çevrimdışı Akil Emre

Yöneticiler çok iyi. İletişimleri çok iyi. Çok iyi yönetiyorlar. Kendilerine "sütlaççı" da dedirttiler.

https://twitter.com/futbolarena/status/1307393635005149185

https://twitter.com/futbolarena/status/1307396145853890561
Ekip şaka gibi, benim bunlardan zaten umudum yok perşembe de elenip iki ileri bir geri takılırız. En kötü lens boyd mirin douglası gönderebilsinler gerçekten yaptıkları her iş kabak tadı verdi.Tarihin en kötü takımı geçen seneki takım diyordum ama bu seneki arkadaşlar bunu geçecek gibiler.

Çevrimiçi blackeagle35

Ali Gültiken içerik olarak belki haklıdır ama şu üslubu ve eleştiri dozunu bir tane fb/gs yöneticisine yapar mi ya da yapabilir mi acaba?

Çevrimdışı can1903

Yarın o TRTSpor muhabirlerinin, A Spor muhabirlerinin akreditesini iptal et bakalım eleştirebilecekler mi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı bjk4ever

Fener'in amacı Nazım'ı almaktan çok bizi yabancıya mahkum etmek, Psikolojik üstünlük kurmak. Kendi paramızla yeni rakipler yaratıyoruz Anadolu'dan gereksiz oyuncuları toplayarak, adamların önünü açıyoruz en sinir olduğum şey.

(...) Guc boyle birsey iste.
Sen adamin 1 ay pesinden kosarsin, adam tereyagindan kil ceker gibi elinden kapar. Tipki Caner ve G.Gonul'u alip senin tum kadro
planlamani alt-ust ettigi gibi.
Ki adamlarin transferlerine bakin; forvet transferi ve sozlesmesi bitmis Novak, Gokhan, Caner ve Mert Hakan haric isimler hic medyaya dusmedi. Bunlari da eminim yoneticileri rakiplere karsi psikolojik ustunluk kurmak icin atmistir.
Pat bir anda Sosa geldi. Pat bir anda Thiam geldi. Pat bir anda Tisserand, Valencia, Lemos ve son olarak Sangare geldi.
Forvette de ters kose yaparlarsa sasirmam.
Bizim transfer listemiz komple meydanda. Ve bitiremiyoruz da, o da var.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yarın o TRTSpor muhabirlerinin, A Spor muhabirlerinin akreditesini iptal et bakalım eleştirebilecekler mi
Daha oraya sıra gelene kadar Orhan Yıldırım var. Yalan ustune yalan yaptiktan ertesi günü basin toplantisinda ilk soruyu sordu.

Çevrimdışı Akil Emre

Bu arada seneye yerli işi kesin bnce, fb tüm yerlileri doldurdu haliyle kural çıksın ister. Sangareyi en kötü yerli olduğu için istiyordum bundan sonra mümkünse antalyanın adını ağızlaeına almasınlar, başkanlarının ne olduğu belli kendisi etoyu bile bize karşı kullandırtmıştı.Son olarak bu kadar düz adamı kadroyo koymak büyük başarı.

Çevrimdışı bjk4ever

Ben Antalyaspor ve PAOK maclarini gordukten sonra transferlerin de pek birsey degistirecegini zannetmiyorum.
Antrenor kalitesizliginin maalesef cok az konusuldugunu dusunuyorum.
Surekli kadro kalitesi uzerinden gidiyoruz, ama bu aksam bu takim sahaya sagbekte Necip yerine Santon veya Sangare ile, forvette Larin yerine Kalinic, orta sahada Atiba yerine Josef ile ciksa bir tik daha iyi olurdu o kadar. Ama tatminkar bir oyun yine olmazdi bence.

Yine ilk yari uretkenlik yetersiz olurdu, yine 2. yarida geri cekilirdik.
Antrenor hatalarini siralamak gerekirse;

1 PAOK gibi denk guclerin macinda sagbekte Lens cikiyor, ama rakibin sana karsi kapanacagi macta sagbek Necip oluyor, Lens kulubede. Bunun mantikli aciklamasi yok. Hele ki solbekin N'Sakala ise bu macta sagbekte ofansif olarak is yapacak bir oyuncu cikmaliydi (Dorukhan veya Lens). Necip'in yaptigi sacma asist arguman degil.

2 Boyd'un 90 dakika sahada kalmasinin mantikli aciklamasi olamaz, hele ki degisiklik haklarimiz duruyorsa.

3 Dorukhan'in cikmasina anlam veremedim. Sari karti vardi eyvallah, ama orta sahada fizikli olan ve tempo yapan tek adamdi bizde. O ciktiktan sonra Atiba-Mensah-Ljajic gibi pamuk gibi bir orta sahamiz oldu ve oyunu tamamen rakibe verdik.

4 Madem kontra atak oynayacagiz, neden Guven dururken Umut Nayir giriyor oyunda. Tamamen bizim yari sahamizda oynanan ve bunu kabul ettigimiz bir macta Umut'tan ne bekleniyor? Besiktas antrenorleri neden oyuncuyu yanlis kullanip zorla kufur ettirme konusunda master degree seviyesinde? Lens'te yaptik bunu, Guven'de yapmaya devam ediyoruz. Yarin oburgun yine Guven'i tek forvet oynatarak stoperlerin arasina atariz, sonra ezilince de taraftar kufur eder.

Antrenoru kurtaracak forvet, yaratici 10 numara vs alinacaksa antrenor ne ise yariyor? Hadi fark yaratan antrenor bulamiyorsunuz, ama en azindan Tamer Tuna gibi ortalama bir antrenor karsisinda sah-mat olmayacak bir teknik ekibi olmali Besiktas'in. Bu cesaretsiz ve liyakatsiz teknik ekip oldugu surece bence yapacagimiz transferler de ise yaramayacak. Bizde oyuncu kalitesi kadar oyun kalitesi de bir sorun. Transferler anca ayip ortecek, ama oyunu degistirmeyecek.
Bizim antrenor yetersizligini ortecek kadro kalitesine mi ihtiyacimiz var, yoksa mevcut kadrodan maksimum verim alacak bir antrenore mi?
Besiktas'in Antalyaspor'u yenmesi icin Kalinic'e, Callejon'a vs ihtiyaci olacaksa o zaman teknik ekibe niye para oduyoruz?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yapacakları tek şey. Yanlış anlaşıldıklarını söyleyip özür dilemeleri olur. İletişim sıfır bile değil.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Paok Wague'yi 1 sezon kiralamış

Çevrimdışı Erman1903

3. resmi maç 2. kez hatasından gol yedik. Ilki paok maçındaki ıskasıydı. Bu gidisle caneri geçecek.

Bu taraftar Gökhan'ı bile beğenmiyordu, Caner kimmiş.

Çevrimdışı Erman1903

Paok Wague'yi 1 sezon kiralamış

Ben asıl alacakları santraforu çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada seneye yerli işi kesin bnce, fb tüm yerlileri doldurdu haliyle kural çıksın ister. Sangareyi en kötü yerli olduğu için istiyordum bundan sonra mümkünse antalyanın adını ağızlaeına almasınlar, başkanlarının ne olduğu belli kendisi etoyu bile bize karşı kullandırtmıştı.Son olarak bu kadar düz adamı kadroyo koymak büyük başarı.

Yarın öbürgün Yedlinle 3 senelik imzalarız.

Çevrimdışı kaan1903

Ben asıl alacakları santraforu çok merak ediyorum.

Cisse'yi alırlarsa şaşırmam   :D :D

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı kaan1903

Bence Olunga.  :bandit:

Sanmam Olunga olsa razıyım ama cesaret edemezler o kadar heyecan yaratacak transfer olmadığı için belki Larin giderse 2.forvet olarak alırlarsa alabilirler ama daha 1.forveti alamıyoruz  :D

Çevrimdışı mellfred

Ben Antalyaspor ve PAOK maclarini gordukten sonra transferlerin de pek birsey degistirecegini zannetmiyorum.
Antrenor kalitesizliginin maalesef cok az konusuldugunu dusunuyorum.
Surekli kadro kalitesi uzerinden gidiyoruz, ama bu aksam bu takim sahaya sagbekte Necip yerine Santon veya Sangare ile, forvette Larin yerine Kalinic, orta sahada Atiba yerine Josef ile ciksa bir tik daha iyi olurdu o kadar. Ama tatminkar bir oyun yine olmazdi bence.

Yine ilk yari uretkenlik yetersiz olurdu, yine 2. yarida geri cekilirdik.
Antrenor hatalarini siralamak gerekirse;

1 PAOK gibi denk guclerin macinda sagbekte Lens cikiyor, ama rakibin sana karsi kapanacagi macta sagbek Necip oluyor, Lens kulubede. Bunun mantikli aciklamasi yok. Hele ki solbekin N'Sakala ise bu macta sagbekte ofansif olarak is yapacak bir oyuncu cikmaliydi (Dorukhan veya Lens). Necip'in yaptigi sacma asist arguman degil.

2 Boyd'un 90 dakika sahada kalmasinin mantikli aciklamasi olamaz, hele ki degisiklik haklarimiz duruyorsa.

3 Dorukhan'in cikmasina anlam veremedim. Sari karti vardi eyvallah, ama orta sahada fizikli olan ve tempo yapan tek adamdi bizde. O ciktiktan sonra Atiba-Mensah-Ljajic gibi pamuk gibi bir orta sahamiz oldu ve oyunu tamamen rakibe verdik.

4 Madem kontra atak oynayacagiz, neden Guven dururken Umut Nayir giriyor oyunda. Tamamen bizim yari sahamizda oynanan ve bunu kabul ettigimiz bir macta Umut'tan ne bekleniyor? Besiktas antrenorleri neden oyuncuyu yanlis kullanip zorla kufur ettirme konusunda master degree seviyesinde? Lens'te yaptik bunu, Guven'de yapmaya devam ediyoruz. Yarin oburgun yine Guven'i tek forvet oynatarak stoperlerin arasina atariz, sonra ezilince de taraftar kufur eder.

Antrenoru kurtaracak forvet, yaratici 10 numara vs alinacaksa antrenor ne ise yariyor? Hadi fark yaratan antrenor bulamiyorsunuz, ama en azindan Tamer Tuna gibi ortalama bir antrenor karsisinda sah-mat olmayacak bir teknik ekibi olmali Besiktas'in. Bu cesaretsiz ve liyakatsiz teknik ekip oldugu surece bence yapacagimiz transferler de ise yaramayacak. Bizde oyuncu kalitesi kadar oyun kalitesi de bir sorun. Transferler anca ayip ortecek, ama oyunu degistirmeyecek.
Bizim antrenor yetersizligini ortecek kadro kalitesine mi ihtiyacimiz var, yoksa mevcut kadrodan maksimum verim alacak bir antrenore mi?
Besiktas'in Antalyaspor'u yenmesi icin Kalinic'e, Callejon'a vs ihtiyaci olacaksa o zaman teknik ekibe niye para oduyoruz?

çekirge kaç defa sıçrayabilirse o kadar sıçradı bence
kaç maç kötü oynayarak kazanabilirsek o kadar kazandık
maçta şu şu dakikalar iyiydik denebilecek yek bir an yoktu
yazık ki ikinci yarı tamamen bitiktik
bir ara antalya bizim yarı sahada sadece iki oyuncusuyla pres yaptı ve biz oradan topu her sefa’sında degajla uzaklaştırdık
rezalet oğlu rezalet

Çevrimdışı Erman1903

Sanmam Olunga olsa razıyım ama cesaret edemezler o kadar heyecan yaratacak transfer olmadığı için belki Larin giderse 2.forvet olarak alırlarsa alabilirler ama daha 1.forveti alamıyoruz  :D

Ben Paok için dedim :). Bizimkiler gider orta açamayan takıma klasik tip statik bir santrafor alır bence.