2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2836557 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Adama Soumaoro mu gelecek Vida yerine? Kısa pas oynayan, oldukça ağır bir oyuncu. Ne oynadığından haberimiz var mı acaba, topu oyuna sokma işini full Welinton yapacak herhalde...

Çevrimdışı Erman1903

Transfer üzerinde çalışan 3-4 ekip, alınan danışmanlıklar, farklı farklı scouting firmalarıyla çalışmalar, Erdal Torunoğulları'nın sihirbazlığı falan hepsi yalanmış. Kimse hikaye anlatmasın, bunca kişi seferber oldu menajerlerden daha üst bir akıl ortaya koyamadılar. Sergen hocanın neden kendi oyuncularında bu kadar ısrarcı olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/Besiktas/status/1307001498711330821

Yine dayanamadım  :evillol:

Bırakmam seni tişörtüyle Gökhan Töre çok tezat olmuş.  Fırsatını bulsun anında bırakıyor, yapmışlığı var.   :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Gökhan Töre 2 aydır antreman yapmıyor nerdeyse. Malatyada antremana çıkmıyordu. Bence bay haftasi oncesi tam verim alamayız gibi. Özellikle 11.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Montero lisansı cıkmış. TFF sitesinde görünüyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gökhan Töre 2 aydır antreman yapmıyor nerdeyse. Malatyada antremana çıkmıyordu. Bence bay haftasi oncesi tam verim alamayız gibi. Özellikle 11.
İlk yarıyı unut sen, neyse en azından maç başı ücretleri cebimizde kalır.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/avfattasyedek/status/1307010106551406592  Boyle bir  durum mu var??   :alala:

fb giderse Gökhan'nın arkasında kalacak, Şenol Hoca "oynayacağın bir takıma git" demiş diyorlar.  (Euro 2021 için) 

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

taraftarı ısındırma çabaları bence
Hiç sanmıyorum. FB Doğukan Sinik ile birlikte Sangare'yi istiyor. Algı kasmak gibi bir niyetimizin olduğunu düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı underworld

Cümleten Selamın Aleyküm ağalar...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

müzmin sakat n koudou dan daha fazla forma giyermi acaba :alala:
Malatyada toplam 28 maça çıkmış :alala:

Sakat adam nasıl 28 maça çıkar acaba :alala: Nkodou fan fazla maça çıkmış adam :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi tolga1903

Aleyküm selam reis hoşgeldin

Beşiktaş, Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini fesheden eski oyuncusu Gökhan Töre’yi kadrosuna kattı.

Gökhan Töre ile 1 yıllık anlaşma sağlanırken yıllık 4,5 milyon TL garanti ücret alacak. (via. Murat Özen)
Maliyet olarak bakacak olursak 500.000 € gibi bir rakama denk geliyor , bu seviyeler için oldukça iyi ve düşük bir rakam + yerli statüsü

Ben kötü bir transfer yaptığımızı düşünmüyorum bu şartlar altında :tabe:

Çevrimdışı underworld

Sık sakatlanma nedenlerinden birisi duygusal diğeri kronik. Hangisinin ağır bastığını düzgün yönetilmediğimiz için hiçbir zaman bilemeyeceğiz.
Kulübün mali durumunu biliyor , bile bile geldi

Eğer hatalarından ders aldıysa problem çıkmaz , medyada çıkan haberlere bakarsak hicbir şekilde 1 milyon , 1.2 milyon € falan istememiş zaten

Illaki pazarlık olmuştur , herkes en iyi parayı kazanmak ister ama günün sonunda anlaşılan rakam bence çok makul 500.000 € :tabe:

Çevrimiçi levitate

Hiç sanmıyorum. FB Doğukan Sinik ile birlikte Sangare'yi istiyor. Algı kasmak gibi bir niyetimizin olduğunu düşünmüyorum.
antalya'nın başkanı fanatik fb'li düşününce olası geldi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

uuu reyiz geri dönmüş hoş geldin
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Rakamlar büyüsün diye fazla eskiye gitmişsin bence. Son 2 senede fazla sakatlanmamış.. Toplamda 500 bin euro vereceksek 2-3 maçı kurtarsa parasını çıkarır.
Bu kadar makul rakama bu seviye için bir oyuncu alıyorsun eleştiri gırla yani

Adam bu seviyeler için neredeyse bedavaya oynayacak daha ne istiyoruz ki , ben olumluyum abi bu transfere kim ne derse desin , eğer kendini futbola verirse bence iyi de katkı alırız

Necipten bir tik fazla kazanacak yahu , Boydun yarı parasına oynayacak , Nsakaladan , Wellitondan daha az para alacak , ben eleştirilecek nokta göremiyorum üstelik yerli statüsünde