2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2841797 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

N koudou nun bize transfer edilme şeklinin hiç bir mantıklı makul ticari açıklaması yok.Lens in transferini bile fahiş rakamlar olmasına rağmen daha önce yaptığı işlere dem vurarak bir nebze mantık çerçevesine oturtabilirsiniz ama N koudou işi çok pis kokuyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

N koudou nun bize transfer edilme şeklinin hiç bir mantıklı makul ticari açıklaması yok.Lens in transferini bile fahiş rakamlar olmasına rağmen daha önce yaptığı işlere dem vurarak bir nebze mantık çerçevesine oturtabilirsiniz ama N koudou işi çok pis kokuyor.

Aynen abi. +1903.

Çevrimdışı Bilal Bahadır

Hata en başında yapıldı 4.5 milyon € %50'si alındı bonservisinin 2 de maaş bağlandı.3 sene oynamayan adam ciddi sakatlığı varmı araştırılmadı bile en son 3 sene önce oynamış doğru düzgün sonrası yok.Alanlar suçlu, söyleyenler değil.Benim görüşüm bu şekilde basın da sık sakatlanıyor diye söylenmiş söylenmemiş çok önemli değil ben kendim adıma araştırmadan iyice incelemeden hiç bir şey almıyorum avrupa da klüp yönetenler de öyle alıyor bizden başka kimse almazdı almışlar işte kurtulamayacağız...Sabahtan akşama kadar malım iyi desen de bir şey değişmiyor aboubakar örneğini verebilirim menejeri oyuncunun dizi sakat değil sağlam diyor geçen sene son gün direkten döndü tranferi olmadı biz almıyoruz çünkü sakatlığı var ne değişiyor ? :)
Alanın hatası ayrı. Söyleyenin hatası ayrı. Alanın hatası daha büyük tabi ki. Ama bu mevcut yönetimin yaptığını doğru kılmaz. Sap ile samanı karıştırmamak lazım. Bizim burada konuşmamız çok bir şeyi değiştirmeyecek olsa da bu ayırımları doğru yapmakta fayda var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alanın hatası ayrı. Söyleyenin hatası ayrı. Alanın hatası daha büyük tabi ki. Ama bu mevcut yönetimin yaptığını doğru kılmaz. Sap ile samanı karıştırmamak lazım. Bizim burada konuşmamız çok bir şeyi değiştirmeyecek olsa da bu ayırımları doğru yapmakta fayda var.
Öyle bir refleks var ki, adamın kalan 3 senelik maaşını verip sözleşmesini feshetseler; alanın hatası daha büyük diye üstünü örtecekler.

Çevrimiçi Necmi

Adem 17 maçta 11 gole etki etmiş sadece virüse yaklanmaz ve hocalığa tekrar A.avcı gelmezse 15 16 gole direk katkı verir.
o kadroda mensah ve josef ne performans gösterir bilemem yeni oyuncular
ama diğerlerinin üç aşağı beş yukarı ne yapacağı belli farklı bir durum sürpriz olur.
tabi maç sayısıda arttı onu düşünmemişdim
ademde 17 değil 24 maçta 11 gole katkısı var bu senede 24 değil hadi 30 maç oynasın
ben bu sene 30 maç katkı verecek oyuncu olacağını sanmıyorum. sadece bizde değil tüm takımlarda

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Gerçekten öyle bir algı var ama koca koca iş adamlarının sadece basiretsizliklerinin hadi iyi niyetli olalım çaresizliklerinin üstünü örtmek için paraya bu kadar ihtyaçları oldugu dönemde,oyuncuyu satarken,piyasasını bu denli düşürmeleri ve alıcının fiyat kırması için eline her türlü kozu vermelerini aklım almıyor.Bende ufak ticaret yapan biri olarak bu insanların koca holdingleri yönetirken bu kadar anlık hisleriyle karar alıp,kurumlarına zarar verdiklerini hiç sanmıyorum.Ya spor yöneticiliği konusunda çok amatörler ya da Beşiktaş ın menfaatlerini yeterince gözetmiyorlar.Birini seçin lütfen ama hangisini seçerseniz seçin yönetim kesinlikle özellikle N koudou sürecini çok kötü yönetmektedir.

Çevrimiçi Necmi

Kim inaniyor Aboubakarin saglikli olduguna peki ? Mal mi onu alacak takim. Biz alirsak biz de malizdir. Nkouduyu alanlar maldir mesela.
Ha ucuza alirsin bu oyunculari o mallik degildir, risk almaktir.

Yanlis bir demec ona katiliyorum bu arada, ben oyuncunun satilma kiralanma konusunda cok bir etkisi olacagini dusunmedigimi dile getirdim.

iletisim konusunda cok buyuk bir basarisizlik sergiliyor yonetim zaten o herkesin malumu.

Mesela su twit : https://twitter.com/adnandalgakiran/status/1297572304206155777

Iyi/kotu haberi sirketin icinde konusursun, gidip tum medyaya anirmazsin sirket tepe taklak gidiyor, paramiz yok diye.
şimdi Beşiktaş bir oyuncu alacak  geçen sezon takımında 30 maç oynamış bir oyuncu sağlık raporlarıda sağlıklı diyor ama oyuncunun takımının başkanı ve hocası çıkıp demeç veriyor bir maç oynuyor bir ay yok sürekli sakat diyor şimdi değerleri iyi olan oyuncuyu almasın diye Beşiktaş taraftarı bu yönetimi çiğ çiğ yemezmi. taraftar korkusuna almazlar. ne olursa olsun insan malını kötülermi. malın yarı sahibi olan başka kulup var sana dava açsalar haklılar adamlar. kesinlikle bu açıklamalar iş bilmemezlik beceriksizlik falan değil olamaz  bu konuma gelmiş insanlara iş bilmez demek komik bu açıklamaları yapıyorlarsa altında haklı yada haksız mutlaka nedeni vardır açıklama bilinçli yapılıyordur.
önceki yönetimin aldığı oyunculara rakip takım oyuncusu gibi davranıyorlar. zararın Beşiktaşa olduğunun ya farkında değiller yada umursamıyorlar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nsakala ne ayak ya, değişik işler kovalıyor. Keşke birazda hücuma çıkarken takıma nasıl faydalı olurum diye çalışsa.

Çevrimiçi Necmi

çokda görmemek lazım taraftarda aynı işde biz zamanında holaskaya ettiğimiz laflardan sonra ikinci ligden bile müşteri bulamadık
şimdi mesela necip için aynısı yapılıyor aslında bütün anadolu takımlarının değişmez 11 i olacak bir oyuncu kimse almaya bile cesaret edemez teklif bile yapmaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayırlı olsun.

https://twitter.com/demarkesports/status/1306565823327330304
Artık bizim oyuncumuz olduğuna göre, kadromuzdaki oyuncularla karşılaştırabiliriz sanırım.

Gökhan Töre mevcut haliyle şu kanat rotasyonunda Hasic, Atakan, Boyd, N'koudou ve Lens'ten sonra fırsat bulabilecek düzeyde bir oyuncu.

Ayrıca kronik sakat ve bir maç oynayıp 1 ay yatma ihtimali çok yüksek.

Böyle bir oyuncuyu kadromuza katanların emeğine ve yüreğine sağlık.

1+1'in opsiyonu neye bağlı ve senelik maliyeti ne kadar; tam değerlendirmemi ondan sonra yapacağım.

Çevrimiçi Necmi

Artık bizim oyuncumuz olduğuna göre, kadromuzdaki oyuncularla karşılaştırabiliriz sanırım.

Gökhan Töre mevcut haliyle şu kanat rotasyonunda Hasic, Atakan, Boyd, N'koudou ve Lens'ten sonra fırsat bulabilecek düzeyde bir oyuncu.

Ayrıca kronik sakat ve bir maç oynayıp 1 ay yatma ihtimali çok yüksek.

Böyle bir oyuncuyu kadromuza katanların emeğine ve yüreğine sağlık.

1+1'in opsiyonu neye bağlı ve senelik maliyeti ne kadar; tam değerlendirmemi ondan sonra yapacağım.

müzmin sakat n koudou dan daha fazla forma giyermi acaba :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

madem 15 dakikada çözülecek kadar kolaydı neden bu kadar uğraşıldı :alala:
İşte bunun adına algı ve pr çalışması deniliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim aklımadaki soru da, eğer giymezse başkan medya karşısına çıkıp "1 maç oynuyor 1 ay yatıyor" der mi acaba?

şimdi Beşiktaş bir oyuncu alacak  geçen sezon takımında 30 maç oynamış bir oyuncu sağlık raporlarıda sağlıklı diyor ama oyuncunun takımının başkanı ve hocası çıkıp demeç veriyor bir maç oynuyor bir ay yok sürekli sakat diyor şimdi değerleri iyi olan oyuncuyu almasın diye Beşiktaş taraftarı bu yönetimi çiğ çiğ yemezmi. taraftar korkusuna almazlar. ne olursa olsun insan malını kötülermi. malın yarı sahibi olan başka kulup var sana dava açsalar haklılar adamlar. kesinlikle bu açıklamalar iş bilmemezlik beceriksizlik falan değil olamaz  bu konuma gelmiş insanlara iş bilmez demek komik bu açıklamaları yapıyorlarsa altında haklı yada haksız mutlaka nedeni vardır açıklama bilinçli yapılıyordur.
önceki yönetimin aldığı oyunculara rakip takım oyuncusu gibi davranıyorlar. zararın Beşiktaşa olduğunun ya farkında değiller yada umursamıyorlar.

Alacak olan adam hocanın ve yönetimin sözüne bakarak alıyorlar zaten araştırma filan hak getire demi ? Aboubakar örneğini verdim porto klübü oyuncunun menejeri sabahtan akşama kadar oyuncu sakat değil diyor ne değişiyor kim alıyor ? Onu ancak senin eski yönetimin yapardı onlar yaptı işte 4.5 milyon € bonservis %50'si 2 milyon maaş 3 sene top oynamayan adama verdiler şimdi kurtulmaya çalışıyoruz.Sen sabahtan akşama kadar malım çok iyi desen ne değişir alacak olan adamlar saf veye zekaları geri değil.Malın yarı sahibi adamlar nasıl çaktık ama diye sevinç kutlaması yapıyorlardır.4.5 milyon € kaldırdılar 3 sene top oynamayan adamdan.
Önceki yönetimin aldığı oyunculara rakip oyuncusu gibi davranmıyorlar.Alınanan oyuncular o kadar vasat ki ödenen maaşlar bonservisler kurtulamıyoruz kurtulmak istiyorlar sadece oda imkansız...Beşiktaşa zarar verenler Beşiktaş'ı bu hale getirenler belli..
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2020, 15:24:46 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tuncaboylu

madem 15 dakikada çözülecek kadar kolaydı neden bu kadar uğraşıldı :alala:
Adamın istediğini verirsen, 5 dakika da sürer.

Cem Uzan zamanında 5 dakikada Van Vossen ve Van den Brom'u almıştı mesela.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Faik aka çorap kafa hayırlı olsun. Sakatlanmazsa iyi katkı verecektir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim dilini tutamamasının cezasını çekecek. Yarın sakatlanınca bu soru çok canını sıkacak. Tabi Nkoudou'yu gönderme durumları da mevcut. Bakalım neler olacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Alacak olan adam hocanın ve yönetimin sözüne bakarak alıyorlar zaten araştırma filan hak getire demi ? Aboubakar örneğini verdim porto klübü oyuncunun menejeri sabahtan akşama kadar oyuncu sakat değil diyor ne değişiyor kim alıyor ? Onu ancak senin eski yönetimin yapardı onlar yaptı işte 4.5 milyon € bonservis %50'si 2 milyon maaş 3 sene top oynamayan adama verdiler şimdi kurtulmaya çalışıyoruz.Sen sabahtan akşama kadar malım çok iyi desen ne değişir alacak olan adamlar saf veye zekaları geri değil.Malın yarı sahibi adamlar nasıl çaktık ama diye sevinç kutlaması yapıyorlardır.4.5 milyon € kaldırdılar 3 sene top oynamayan adamdan.
Önceki yönetimin aldığı oyunculara rakip oyuncusu gibi davranmıyorlar.Alınanan oyuncular o kadar vasat ki ödenen maaşlar bonservisler kurtulamıyoruz kurtulmak istiyorlar sadece oda imkansız...Beşiktaşa zarar verenler Beşiktaş'ı bu hale getirenler belli..

3 sene top oynamayan Töre'yi alan takım var mesela, onlar saf ve zekaları geri mi?

Yönetim dilini tutamamasının cezasını çekecek. Yarın sakatlanınca bu soru çok canını sıkacak. Tabi Nkoudou'yu gönderme durumları da mevcut. Bakalım neler olacak.

yunan takımına kiralanacak gibiymiş orda da sakatlanınca yöneticileri hocaları açıklama yapmasınlar sık sakatlanıyor kronik sakat bu diye sonra mazallah satamayız filan başkası almaz...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini fesheden eski oyuncusu Gökhan Töre’yi kadrosuna kattı.

Gökhan Töre ile 1 yıllık anlaşma sağlanırken yıllık 4,5 milyon TL garanti ücret alacak. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

yunan takımına kiralanacak gibiymiş orda da sakatlanınca yöneticileri hocaları açıklama yapmasınlar sık sakatlanıyor kronik sakat bu diye sonra mazallah satamayız filan başkası almaz...
Sık sakatlanma nedenlerinden birisi duygusal diğeri kronik. Hangisinin ağır bastığını düzgün yönetilmediğimiz için hiçbir zaman bilemeyeceğiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★