2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2834885 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu transfer sezonun sonu Nazim, Josef, Cisse ile bitecek gibi.  3.luk loading ...
Cisse olacağına Aboubakar olsun bari.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

O 4 milyonu bize iteleme derdinde herhalde, sorarlarsa da cebinden ödemiş gibi hava atıyor.

Aynen o para transfer ücretine yayılmadan imza olmaz tabiki de İnşallah etinden sütünden maksimum faydayı sağlarız.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

O 4 milyonu bize iteleme derdinde herhalde, sorarlarsa da cebinden ödemiş gibi hava atıyor.

Sampi  pide  onun degil miydi yahu ?? Aslinda  o  Besiktasa  sponsor olsa  ya ..  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı cursedofdragon

Josef De Souza, Beşiktaşımızın Instagram üzerinden yaptığı paylaşımı beğendi. #Besiktas

Son dakika: aboubakar'ın menejeri İstanbul'da..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son dakika: aboubakar'ın menejeri İstanbul'da..
Çok para istiyormuş ve sakatlığı sıkıntı. Ben kesinlikle o kadar para ile zar atılmasını istemiyorum. Bu eski futbolcu aşkı bizi bitirecek bu gidişle.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dünkü yayını 500 bin kişi izlemiş ve 1.5 milyon TL toplanmış. Yapılması tamamen hataydı. Yönetim hiçbir hamle yapmasa daha iyiydi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Cisse olacağına Aboubakar olsun bari.

En az 2 ister
1 1.5 arası olsa risk almaya değer de 2 den aşağı istemez
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hiç sevmediğim bir oyuncu kendini bir şey sanıyor. Bizi ortada bırakmıştı bilicli sezonda

Şimdi de biz onu ortada bırakalım hak etti.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan Töre bildiğin fesih ücretini ekleyip maaş istemiş. Beşiktaş'ın çocuğu havalarından uzaklaşmak lazım. Herkes profesyonel takılıyor. Taraftar çok fazla duygusal davranıyor ve basın tarafından bu istismar ediliyor  :money:

Gökhan Töre’nin menajerinin istediği rakam ile Beşiktaş yönetiminin teklifi arasında çok fark var. İlk görüşme olumsuz geçti. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Josef'e özel uçak ayarlanmaya çalışılıyormuş. 1-2 gün içinde gelecekmiş. Gökhan Töre ise teklif ettiğimizden fazla para istemiş. Pazarlık yapılıyormuş.
Ne pazarlığı ya Bi teklif yaparsın bepeneirse kabul eder beğenmezse etmez törenin bize ihtiyacı var

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne pazarlığı ya Bi teklif yaparsın bepeneirse kabul eder beğenmezse etmez törenin bize ihtiyacı var
Hiç öyle konuşma bence. Kendini serbest piyasaya attı Töre. Şimdi kendini ağırdan satacak ve fasih bedelini almaya çalışacak. Ben istemiyorum bu işi en başından beri. Taraftar birden duygusallaştı ama futbolcuların duygusu yok. Her şeyleri para normal olarak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Gökhan Töre bildiğin fesih ücretini ekleyip maaş istemiş. Beşiktaş'ın çocuğu havalarından uzaklaşmak lazım. Herkes profesyonel takılıyor. Taraftar çok fazla duygusal davranıyor ve basın tarafından bu istismar ediliyor  :money:

Gökhan Töre’nin menajerinin istediği rakam ile Beşiktaş yönetiminin teklifi arasında çok fark var. İlk görüşme olumsuz geçti. (via. Murat Özen)

Bu durumda 4 milyon tl fesih parasını biz ödedik diyenlerin tezini çürütüyor ziraa oyuncu ile anlaşamamışız bile.

Oyuncu kendisi ödemiş cebinden..
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2020, 13:38:50 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mrred

Samatta adaylar arasındaymış. Şu ana kadar geçen santraforlar arasında en iyisi bu adam . Net
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Fesih ücretini bizden istiyorsa, bu arkadaş tam olarak ne fedakârlığı yapmış olacak bize gelmek için?

Vazgeçtik diyip kalkın kardeşim masadan, bakalım kim alacak biz almazsak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Samatta adaylar arasındaymış. Şu ana kadar geçen santraforlar arasında en iyisi bu adam . Net
Benim en güçlü adayım. İnşallah gelir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

keşke gelse.

Çevrimdışı haluk.m

Gökhan Töre Beşiktaş için feda dedi..    :claps:

Gökhan Töre ile Anlaşılamadı, iyi işte biz para vermemişiz  :claps:

Yarın başkan pazarlık yaptı der bir de öyle alkışlatırlar  :claps:

Birbirinin zıttı şeyler oluyor ama her şeye  :claps:

Çevrimiçi yaço58

Benim en güçlü adayım. İnşallah gelir.
🗣 @Muratozen1903: Mbwana Samatta, Beşiktaş’ın gündeminde. Alternatif isimler arasında yer alıyor. Ancak şu ana kadar bir görüşme olmadı.

Bence direk birinci hedef olmalı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bana bu haberler saçma geliyo. Ne yani anlaşmadan fesih mi yapmış? Mantıksız.

Çevrimiçi Samet Ç

Daha dur başkan araya girip pazarlık yapacak Gökhan 1,2 istiyordu başkan konuştu 700 bine bitirdi haberleri çıkacak. :)

Çevrimiçi Necmi

Bu durumda 4 milyon tl fesih parasını biz ödedik diyenlerin tezini çürütüyor ziraa oyuncu ile anlaşamamışız bile.

Oyuncu kendisi ödemiş cebinden..
belkide böyle diyenleri susturmak için yapılan bir oyun bu  anlaşamadık lafı
adam Beşiktaşla anlaşmadan neyine güvenip 4 verip fesih etti sözleşmesini
kolaymı para verip fesetmek Beşiktaş bonservissiz gönderdi takım bulamamışdı kendine
şimdi kulüpler bu durumdayken nasıl bulacak takım

Çevrimiçi Necmi

birilerini kandırıyorlar işde

Çevrimdışı MUSTAFA_

birilerini kandırıyorlar işde
Mevcut yönetim algı yönetiminin kralını yapıyor. Kimseyi suçlamasınlar bu konuda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★