2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2836020 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Josef iyi, mantikli transfer. Kumasi da iyi, kendini ispatlamis oyuncu. Quaresma'yla gerginlik yasamis olabilir, ama onun disinda bir disiplin sikintisini gormedik.
Ki sahada gerektiginde sertlik yapip arkadaslarini ve takiminin hakkini koruyan oyuncuya da ihtiyacimiz var, simdiki kadromuz maalesef pisirik dolu.
Oyuncu tipi olarak stoperlerin arasina 6 numara olarak girip oynayabilecek oyuncu. Elneny tipinde degil, ona gore oyun kurucu ozelligi daha geride, ama Elneny'e gore cok daha sert ve defansta etkili olacaktir. En azindan ilk topu da cikarabilecek kadar teknik bir oyuncu.
Josef-Oguzhan-Mensah kagit uzerinde gayet iyi duruyor, birbirini tamamlayacak oyuncular.
Maas olarak 1-1.5 arasi bir rakam normal, zaten bu seviyede adamlar daha ucuza gelmez. Asil onemli olan kontrat suresi, 1+1 olursa ideal olacak.
N'Sakala ve Atakan'dan sonra bence bu transfer doneminde 3. dogru transferimiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı can1903

Bağış kampanyasını TV kanalınbda yayınlatamamak, bu bağış gecesine heyecan için gökhan veya josefden birini açıklamamak büyük beceriksizlik ya
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

https://www.todofichajes.com/el-besiktas-ofrece-10me-por-diego-costa/

haberin kaynağı burada

atletico ile kalinic için sadece kalinic için görüşmemiz bana pek mantıklı gelmemişti zaten

Hem mensah hem montero derken aradan bir costa çıkabilir
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Savaş

Betis'ten haberi çıkan Sanabria da iyi topcu. Potansiyeli olan bi adam. Ben isterdim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Gören herkesten ricam, durumu olmayanlara sözüm yok.
 Hepimiz birer SMS atalım, kulübümüz kazansın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı worns

hoca elneny'nin ayrılığına üzüldüğünü bir kaç kez açık açık ifade ettiği için aslında josef tarzı bir oyuncu bakacağımızı düşünmüyordum. ama josef'le oynamanın da hatırı sayılır avantajları olacaktır. klasik 6 numara olarak olaya bakacaksak gayet iyi oyuncu. tslde oynadığı yıllarda en istikrarlı defansif katkı sunan orta sahalardan biriydi. arabistan oyuncuyu çok düşürmediyse ki genel olarak istatistiklerinin iyi olduğu konuşuldu, 0 bonservis 1.3 maaş gibi rakamlara en düzgün katkı verecek alternatiflerden biri.

ayrıca 8'de ozi-mensah türü bir oyuncuyu kullanacaksak ki bence ozi'yi direk 11'e yazalım onun kadar yaratıcı merkez oyuncusu bulmak zordur, merkezi biraz sertleştirmekte de fayda var. atiba'yla rotasyonlu şekilde 6da gayet iyi iş görürler. atiba'dan da beklentiyi 20 maça düşürürsek gayet verim alırız. çok kötü kullanıyoruz oyuncuyu bir yıldır.

Çevrimdışı worns

josef'i rotasyona koyduğumuz durumda ljajic'in kullanımı-verimi konusunda şüphelerim olsa da gayet iyi bir orta sahamız olacak kağıt üzerinde. bence ozi'nin silkinmesi en ciddi değeri katan şey olacak. parayla kolay bulunup alınacak bir değer değil.

josef'in klasik 6 olarak gerektiğinde defansı da üçleyebilecek olması iyidir. fakat beklerimiz biraz daha hücumcu olsa iyiydi bu yapıda. elneny olduğu durumda beklerin çok çıkması defansif arızayı getirebiliyor ama josef'de bu risk daha minimaldir. fakat kötü olan öyle beklerimiz yok bu sene. sağ tarafa şöyle hücumcu yönü baskın birini bulsak iyi olacak.

Çevrimdışı worns

şöyle ismi geçenlerden wague olsa mesela sağ beke güzel bir yapının temelleri atılır. wague hücumu 5'ler. gerektiğinde merkeze bile girip meziyetli olabilen zaten zaman zaman orta saha açığı olarak kullanılan bir oyuncu. sağ stoper ve josef kaymalı olarak kademesini çözer. zaten sol bekin de pek ofansif açıdan numarası yok. sağ bekin ofansif katkısına ihtiyaç duyacağız. oyunu açmakta zorlanırız aksi durumda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Maalesf organizasyon çok sıkıntılı, kimse pr yapmayacağı işte bağışa girişmiyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Maalesf organizasyon çok sıkıntılı, kimse pr yapmayacağı işte bağışa girişmiyor.
Aynen öyle, 25 dakika oldu, telefonlar sessiz. Kadin sunucuda cok kötü
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2020, 21:30:12 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynen öyle, 25 dakika oldu, telefonlar sessiz. Kadin sunucuda cok kötü
Hiç reklam yapılmadı. Ben bile dün gece öğrendim bugün yayın olacağını  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

şöyle ismi geçenlerden wague olsa mesela sağ beke güzel bir yapının temelleri atılır. wague hücumu 5'ler. gerektiğinde merkeze bile girip meziyetli olabilen zaten zaman zaman orta saha açığı olarak kullanılan bir oyuncu. sağ stoper ve josef kaymalı olarak kademesini çözer. zaten sol bekin de pek ofansif açıdan numarası yok. sağ bekin ofansif katkısına ihtiyaç duyacağız. oyunu açmakta zorlanırız aksi durumda.
wague çok iyi olur da bu çocuğu nasıl düşüreceğiz bizim lige?

Çevrimiçi sefaköykartali

Sol kanatla ilgili herhangi bir çıkan isim var mı? Yıldız bir oyuncu gelecek deniyordu ama kimsenin adı çıkmıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sol kanatla ilgili herhangi bir çıkan isim var mı? Yıldız bir oyuncu gelecek deniyordu ama kimsenin adı çıkmıyor.
Son haberler ilgilendiğimiz oyuncularla da ilgilenmekten vazgeçtiğimiz yönünde. O meşhur 7 numara mesela Benfica'dan bir oyuncuymuş. 2 haftadır teması kesmişiz. Herhalde aldığımız oyuncuların performanslarını gördükten sonra transferdeki stratejimiz değişti. Biraz da akşam pazarını bekliyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Son haberler ilgilendiğimiz oyuncularla da ilgilenmekten vazgeçtiğimiz yönünde. O meşhur 7 numara mesela Benfica'dan bir oyuncuymuş. 2 haftadır teması kesmişiz. Herhalde aldığımız oyuncuların performanslarını gördükten sonra transferdeki stratejimiz değişti. Biraz da akşam pazarını bekliyoruz.
Benim şahsi fikrim Josef, Töre, Nazım ve forvet gelecek. Lens ve boyddan kurtulursak bir sol kanat daha gelebilir. Larin giderse de Aboubakarı getirirler diye düşünüyorum. Forvet kaliteli olursa fena olmayan bir kadro kurmuş olacağız her ne kadar geç kalmış olsak da.

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim şahsi fikrim Josef, Töre, Nazım ve forvet gelecek. Lens ve boyddan kurtulursak bir sol kanat daha gelebilir. Larin giderse de Aboubakarı getirirler diye düşünüyorum. Forvet kaliteli olursa fena olmayan bir kadro kurmuş olacağız her ne kadar geç kalmış olsak da.
Aboubakar'ı getirmek için Larin'i göndermek mantıksız.

Josef geldi zaten.

Töre'ye gerek yok. Bugünkü görüşmeden anlaşma çıkmamış, o 4 milyonu da bize şişlemeye çalışıyor muhtemelen.

Sağ bek şart, Sangare olabilir.