2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2841453 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Necmi

Güven oynayacak işte, Adem'den neyi eksik?

ben umutu tercih ederim oynadığında güvenden fazla katkı veriyor
güven anca top kaptırsın umut bencilde değil daha iyi konumda oyuncu varsa veriyor

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Güven çok daha iyi Larin dahil.

Çevrimdışı leylileyli

Umut Nayirden katkı istiyorsak 2-3 ay sadece anaerobic kas çalışması lazım. Umut'dun top kontrolü ve vuruşu Larinden iyi ama malesef baya agir kalıyor, çok yavaş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Güven henüz 21 yaşında ve sürekli gelişim kaydediyor. Lütfen eleştirirken futbolcunun yaşını da göz önüne alın. Zamanla oyun görüşü, pas tercihleri ve karar verme yeteneği daha iyi olacaktır. 3 milyon € piyasa değeri olan oyuncumuzu hemen gömmeyin. Renklilerde olsaydı bu adam sabah akşam reklamını yapar parlatırlardı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Güven henüz 21 yaşında ve sürekli gelişim kaydediyor. Lütfen eleştirirken futbolcunun yaşını da göz önüne alın. Zamanla oyun görüşü, pas tercihleri ve karar verme yeteneği daha iyi olacaktır. 3 milyon € piyasa değeri olan oyuncumuzu hemen gömmeyin. Renklilerde olsaydı bu adam sabah akşam reklamını yapar parlatırlardı.

Güven yalçın anadolu takımında olsa para bulamayız almak için.

Çevrimdışı leylileyli

Geçen u21 maçında klas gol atı

Geçen u21 maçında klas gol atı

Kesinlikle üzerine düşülmesi gereken bir oyuncu.

Çevrimiçi Necmi

Yedek santrafor olarak diyorum yahu. Al işte Larin sakat şimdi kim oynucak Umut mu Güven mi Adem mi deseler banko

adem oynasın derdim. 500 bine iyi bir tercih olurdu
bırak Beşiktaşda oynamasını semte girmek için para verse semte sokmam onu :bandit:

Çevrimdışı ALDENYX

Türkiyede ki en iyi Türk forvet Güven Yalçindir.
Bu çocugunda futbol şansi iyi...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Güven yalçın anadolu takımında olsa para bulamayız almak için.

Aynen öyle dostum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi doganay

Ne Adem'i arkadaşlar , mantar kadat boyu ile Beşiktaş'a forvet mi olur ondan.

Çevrimiçi Necmi

Aboubakar ve kanat forvet  :dry: Yandık bu kafada ile gidersek  :kuserim
iyide abou çok iyi kanat forvet olur bizde attığı golleri unuttunmu
çoğu kanat forvet gibi oynarken attı içerde kaliniç gibi birini oynatacaksan kesinlikle kanat forvet olarak abouya ihtiyaç duyarsın
çokda etkili olur

Çevrimdışı ONUR KOLCU

çoğu kanat forvet gibi oynarken attı içerde kaliniç gibi birini oynatacaksan kesinlikle kanat forvet olarak abouya ihtiyaç duyarsın
çokda etkili olur

Abi olur olmasına sıkıntı yok ama sakatlık durumu biraz kada karıştırıcı, yoksa kim istemez Aboubakar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

çokda etkili olur
Eski Aboubakar'ı bulacağımızı düşünüyorsak çok yanılıyoruz. Eski hızında olduğunu düşünmüyorum sakatlıklardan sonra. Ben daha net kreatif bir oyuncu bekliyorum. Şu anda piyasada çok fazla oyuncu var alabileceğimiz. Bunlar Koita ve Aboubakar olmamalı. İkisinin de sakatlık riski yüksek ve bizim tek kurşunumuz var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Eski Aboubakar'ı bulacağımızı düşünüyorsak çok yanılıyoruz. Eski hızında olduğunu düşünmüyorum sakatlıklardan sonra. Ben daha net kreatif bir oyuncu bekliyorum. Şu anda piyasada çok fazla oyuncu var alabileceğimiz. Bunlar Koita ve Aboubakar olmamalı. İkisinin de sakatlık riski yüksek ve bizim tek kurşunumuz var.
tek forvet olarak demedim kanat forvet olarak dedim uygun fiyata gelirse ben sakatlık riskini kabul ederim zaten sürekli oynamaz kanat forvet

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

1 transferle ortam nasıl değişti. İyi bi forvet ve sağ bek alınırsa tamamen herkes pozitife dönecek. Aslında baştan beri demek istediğim buydu. Eleştirilecek çok şey var evet ama o kadar abartı bi negatif hava oluşturuldu ki benim gibi eleştirel insanlar bile savunmaya geçti. Bi şans verin bitsin tranfer sezonu 3-5 maç oynayalım. Sonuç rezaletse zaten kazma küreği alır hep beraber gömeriz.
aynen ya  ben de  onu  soyluyorum hele bi  bekleyelim demistim bi 10 gun .. kazma kurekler  nasilsa hazir  :D hemen  olcuyu alir tabutu cakar mezara atariz ... Bunca yillik mezarciyiz  di mi ya  :D
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2020, 17:03:14 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1303674867703840775

Demek ki her futbolcu hayalindeki  buyuge  gitmek icin  fedakarliklar  yapiyor    :biggrinking:   :kop:
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi