2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843805 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Eray_Steiermark

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1303603825996038144

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1303612085574742017

Hadi Mandzukic neyse de bu Kalinic kendini ne sanıyor da imza parası istiyor hayret doğrusu. İkisi de aradığımız adamlar değiller. Kabız oluruz kabız.

Çevrimdışı sozkul

Her an kart görebilir tedirginliği yaşadım bu videoyu seyredince..

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bugün saat 21:00'da youtube kanalımızda yayın olacakmış  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1303610031686979586

Bi ara Acun Tv8 falan diyolardı 100 tane sanatçı ismi saymışlardı. Yalanmış demek  :D Youtube yayını tv kadar yoğun ilgi oluşturmaz tabi ama sanırım sadece çekiliş yapılacak. Zaten bi yerde görmüştüm KanalD yayınında bağış sözü verenlerin yarısından fazlası parayı göndermemiş diye.

Çevrimdışı mrred

Josef sayesinde diğer merkez oyuncularının performansları da artacaktır. Adamda inanılmaz bir mücadele azmi ve top

çalma hırsı var ve oyun bilgisi de gayet iyi uzun ve esnek bacakları sayesinde bir hayli alan da kapatabiliyor aynı zamanda

boyuna göre teknik ve çevik . Oyun karakteri olarak Dennis Rodmana benzetiyorum savunma yönünde bütün pis işleri

yapacağı için hücum yönünde oğuzhan mensah veya kalacaksa ljajic inanılmaz rahatlar. Ayrıca duran top hücumu ve

savunmasında tam bir kafacı. Duran top savunmamız eksikti o bakımdan da avantaj nerden bakarsanız bakın çok çok iyi

transfer. Tek kuşkum böyle bir oyuncuyu bu kadar ucuza nasıl alabildik ? Bir sakatlığı umarım yoktur

[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2020, 13:42:55 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Valla Ağustos'ta Arabistan'da o sıcakta tempolu yürüyüş yapsan bile fit olursun, bu adam hemen her maç 90 dakika forma giymiş o tarihe kadar.

ya bu  bahtsız bedevı olmasın sakın    :D
Yorgo

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Josef sayesinde diğer merkez oyuncularının performansları da artacaktır. Adamda inanılmaz bir mücadele azmi ve top

çalma hırsı var ve oyun bilgisi de gayet iyi uzun ve esnek bacakları sayesinde bir hayli alan da kapatabiliyor aynı zamanda

boyuna göre teknik ve çevik . Oyun karakteri olarak Dennis Rodmana benzetiyorum savunma yönünde bütün pis işleri

yapacağı için hücum yönünde oğuzhan mensah veya kalacaksa ljajic inanılmaz rahatlar. Ayrıca duran top hücumu ve

savunmasında tam bir kafacı. Duran top savunmamız eksikti o bakımdan da avantaj nerden bakarsanız bakın çok çok iyi

transfer. Tek kuşkum böyle bir oyuncuyu bu kadar ucuza nasıl alabildik ? Bir sakatlığı umarım yoktur

Sakatlık değilde form durumu ne durumda önemli olan o. Sağlıklı Josef de souza ilaç olur diye düşünüyorum. sağ bek ve forvetle beraber en elzem bölge burası. Josef tam bi sigorta olacaktır.

Medel gibi Necip gibi koşan adamdansa böyle alan kapatan ve ribaundları adamlar daha değerli.

Çevrimdışı mrred

2015 2016 sezonundaki oğuzhanı bu sene izleyebiliriz çünkü josef oğuzhanı savunmada rahatlatacaktır. Burada kritik olan

nokta mensah ve ljajicin savunma yapma isteği ya da ilk baskıyı başlatan oyuncu olma rolünü üstlenirlerse 2.ve 3. bölge

savunmamız çok iyi olacağı için stoperlerin ağır olmasının bir önemi kalmaz. Tabi burada hücumdan savunmaya geçişlerin

nasıl yapılacağı da önemli. Avcı gibi topa çok basmadan alanları kapatarak yavaş yavaş geri mi çekilcez yoksa topa

basarak mı geri çekilcez

[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2020, 14:05:41 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

1 transferle ortam nasıl değişti. İyi bi forvet ve sağ bek alınırsa tamamen herkes pozitife dönecek. Aslında baştan beri demek istediğim buydu. Eleştirilecek çok şey var evet ama o kadar abartı bi negatif hava oluşturuldu ki benim gibi eleştirel insanlar bile savunmaya geçti. Bi şans verin bitsin tranfer sezonu 3-5 maç oynayalım. Sonuç rezaletse zaten kazma küreği alır hep beraber gömeriz.

Çevrimdışı Akil Emre

Lens boyd ljaiç vida hakkında son karar ne olacak merakla bekliyorum. Montero hakkında antreman yorumu takip eden oldumu?
Son olarak kaliniç bizde en fazla negredo kadar olur imajı veriyor

Çevrimdışı mrred

Hocanın yaptığı toplantıda bazı önemli detaylar vardı kimse bunla ilgili yorum yapmamış ama benim dikkatimi çekti

1.Yaş ortalamasının düşmesine önem veriyor . Bunun bence 2 sebebi var hücumdan savunmaya geçişlerde ani şok presler yapmayı planlıyor ve 60 maça yakın maç oynacağımız için genç oyuncularının sakatlıklarının daha erken geçeceğini biliyor

2.Net bir santrafor tarifi yapmamış toplantıda katılmadığım tek konu bu. Mesela Şenol hoca net bir santrafor tarifi yapmıştı. Güçlü sırtı dönük oynayabilen tercihen uzun demişti ve gomez gelmişti. Beşiktaşın santraforu tartışılmaz tv den seyredilmez demesi bir tarif değil. Tartışılmazlığı beşiktaştan önce oynadığı kulüplerin şanı şöhreti yani kısacası cv si ise bu yöntemi daha önce denedik ve patladık hatırlatırım. Negredo ve Love az buz cvsi olan oyuncular değildi ama bizde olmadı

3.Ljajici merkezde düşünüyor kesin dille konuştu İtalya ve Milli takımda sol kenar oynadığını ya bilmiyor ya da ona uygun olmadığını düşünüyor. Kesin dille konuşması dışında bir sorun yok . Ondan önceki 5 6 hoca bu oyuncuyu sol kenarda oynatmış ama hoca sol kenar değil dedi. Saygı duymak lazım demekki sol kenarda verim alamayacağını düşünüyor

4.Fatih konusunda bence güzel konuştu eğrisiyle doğrusuyla bir karar verdik fatih madem o kadar iyiydi sivas niye bizden istemedi dedi.

5.Gençler konusunda çok hassas davrandı. Rıdvan yerine Nsakala tercihi sebebiyle olumsuz bir algı oluştu fakat hocaya katılıyorum Şenol hoca dahil gençlere en çok önem veren belki tercihen belki mecburiyetten Sergen Yalçın. Ne bilic ne de Şenol Güneş bu kadar önem vermiyordu. Avcı zaman zaman veriyordu. Sergen bildiğin açık açık oynatcam diyor daha ne desin

[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2020, 14:07:43 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

1 transferle ortam nasıl değişti. İyi bi forvet ve sağ bek alınırsa tamamen herkes pozitife dönecek. Aslında baştan beri demek istediğim buydu. Eleştirilecek çok şey var evet ama o kadar abartı bi negatif hava oluşturuldu ki benim gibi eleştirel insanlar bile savunmaya geçti. Bi şans verin bitsin tranfer sezonu 3-5 maç oynayalım. Sonuç rezaletse zaten kazma küreği alır hep beraber gömeriz.
Doğru diyorsun sabırlı olmak lazım ben en başından beri umutluyum
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yedek santrafor olarak keşke adem büyük'ü alsaydık. Fiyat performans açısından çok iyi transfer olurdu. Hem de Türk 3 4

yıl daha iyi seviyede oynardı
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Yedek santrafor olarak keşke adem büyük'ü alsaydık. Fiyat performans açısından çok iyi transfer olurdu. Hem de Türk 3 4

yıl daha iyi seviyede oynardı
Adem, sen misin? :)

Elinde Güven var, Larin var, hatta Umut Nayır var. Bir de santrafor gelecek, hala ne Adem'i dostum?

Çevrimdışı mrred

@tuncaboylu Geçen sene Gs de falcao sakatken baya iyi performansları vardı benim çok beğendiğim bir oyuncu Kasımpaşadayken bile alınsın diyordum
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

@tuncaboylu Geçen sene Gs de falcao sakatken baya iyi performansları vardı benim çok beğendiğim bir oyuncu Kasımpaşadayken bile alınsın diyordum
Oyunculuğunu da beğenmiyorum ama oyunculuğunu bir kenara bırakırsak karakterini hiç sevmediğim bir oyuncu. Bize oynadığı her maçta yaptıkları da ortada. Bize gelmesini isteyeceğimiz bu kadar yerli oyuncu varken Adem'i istemen baya şaşırtıcı olmuş.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Adem, sen misin? :)

Elinde Güven var, Larin var, hatta Umut Nayır var. Bir de santrafor gelecek, hala ne Adem'i dostum?

Larini hiç beğenmiyorum hatta şöyle diyim geçen sene kiralıkken özellikle maçlarını takip ettim istatistiklerini paylaştım

bilen bilir vasat bir oyuncu bizi hak etmiyor 1.6 çok alıyor. 700 falan alcaksa kalsın . Adamı satamıyoruz çünkü maaşı

çok yüksek fiyat performansa göre berbat . Umut nayir fiyat performans olarak iyi oyuncu. Güven santrafor değil  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Oyunculuğunu da beğenmiyorum ama oyunculuğunu bir kenara bırakırsak karakterini hiç sevmediğim bir oyuncu. Bize oynadığı her maçta yaptıkları da ortada. Bize gelmesini isteyeceğimiz bu kadar yerli oyuncu varken Adem'i istemen baya şaşırtıcı olmuş.
Bedava işte hem de Türk . Yedek santrafor işte 500 bine oynar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mellfred

hocam sabır mı sınıyonuz ? bu sosyal bir deney mi  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Elimizde 24 yaşındaki Larin ve 21 yaşında Güven varken, 33 yaşındaki Adem'den medet ummamamız lazım.

Zaten takım 2 senede vasat oyuncu mezarlığına döndü, daha fazla şişirmeye gerek yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bedava işte hem de Türk . Yedek santrafor işte 500 bine oynar.
Üstüne para verseler getirip oynatmayacağım oyunculardan birisi. Bu kadar vasat oyuncuları hiç sevmiyorum. Yerine bir tane gurbetçi genç getirsek ondan daha fazla katkı sağlar. Bu kafada değilim maalesef  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Elimizde 24 yaşındaki Larin ve 21 yaşında Güven varken, 33 yaşındaki Adem'den medet ummamamız lazım.

Zaten takım 2 senede vasat oyuncu mezarlığına döndü, daha fazla şişirmeye gerek yok.

Yedek santrafor olarak diyorum yahu. Al işte Larin sakat şimdi kim oynucak Umut mu Güven mi Adem mi deseler banko

adem oynasın derdim. 500 bine iyi bir tercih olurdu
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2020, 14:53:27 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Yedek santrafor olarak diyorum yahu. Al işte Larin sakat şimdi kim oynucak Umut mu Güven mi Adem mi deseler banko

adem oynasın derdim. 500 bine iyi bir tercih olurdu
Güven oynayacak işte, Adem'den neyi eksik?