2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843455 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Bonservisi elinde adam alıyorsun ve imza parası da yok.

Adamın transfermarkt değeri 10 milyon Euro.

200-300 binin hesabını yapmaya gerek yok.
32 yasinda adam, ne yaptigi belli degil arap liginde...  adam 40 mac  oynasa  400 bin +1.3 maas 1.7.  6-8 no icin  normal kosullarda okey derdim ama  bana cok da  cazip gelmiyor, suphelerim var ama umarim yanilirim
Yorgo

Josef son maçını 9 Ağustos'ta yapmış, yani gayet hazır gelecek.

Gerçekten çok mantıklı bir transfer oldu.
  1 ay  once  yapmis yani nasil hazir? ve  idman ve mac sayisi bizim ligin yarisi  kadar  olan Arap liginde. Gecenbirileri soyluyordu ... Bilemedim valla renkldeyken  fena diildi  begeniyordum  da  ne biliim ... insallah   
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2020, 00:46:51 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Y*vsak fenerliler Kalinic'in sosyal medya hesaplarına "Come to Besiktaş "yazıyorlar.

Zahavi'yi şimdi de bize yazmaya başladılar. Dedikleri çıktı birbirimizin forvetletine çökmekeye calısıyoruz resmen buda menejelerin

ekmeğine yağ sürüyor.

Çevrimdışı Erman1903

32 yasinda adam, ne yaptigi belli degil arap liginde...  adam 40 mac  oynasa  400 bin +1.3 maas 1.7.  6-8 no icin  normal kosullarda okey derdim ama  bana cok da  cazip gelmiyor, suphelerim var ama umarim yanilirim

Yani haklısın sen de, benim PTT de bir sürü adamım var valla onları alırdim ben olsam bu kulübün tek kuruşunu sokağa atmam. Hem popülist, hem plan program olmadan iş yapiyorlar en basitinden kondisyonu toplayacak, onu yapsa da mevcut defans hattıyla akıcı bir yapı oluşturmayacak, klasik tip 6.

N'Sakala Welinton'a göre iyi transfer gördüğüm için olumlu konuşuyorum İstanbul kulüpleri, birçok taraftar da böyle seviyor. Para yapmayacak oyuncuya kolay kolay bu kadar para vermem bana kalsa. Bizim durumumuzdaki bir kulüp için milyonlar vermek bu kadar kolay olmamalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bu arada antr parantez herkese depremden dolayi gecmis olsun, hissedenlere iki kere  gecmis olsun ..  Gordugum kadariyla gebze- sarkoy arasindaki  kirilmamis KAF hattinin Sarkoy noktasi aciklarnda oldu deprem..Umalim da oncu olmasin amayine de  ihtiyat ve tedbiri elden de birakmayalim.. 
Yorgo

Yani haklısın sen de, benim PTT de bir sürü adamım var valla onları alırdim ben olsam bu kulübün tek kuruşunu sokağa atmam. Hem popülist, hem plan program olmadan iş yapiyorlar en basitinden kondisyonu toplayacak, onu yapsa da mevcut defans hattıyla akıcı bir yapı oluşturmayacak, klasik tip 6.

N'Sakala Welinton'a göre iyi transfer gördüğüm için olumlu konuşuyorum İstanbul kulüpleri, birçok taraftar da böyle seviyor. Para yapmayacak oyuncuya kolay kolay bu kadar para vermem bana kalsa. Bizim durumumuzdaki bir kulüp için milyonlar vermek bu kadar kolay olmamalı.
yani.. bi  bildikleri vardir sanirim diyorum artik... Bne pozitifim ,  iki transfer daha yapip  boyd ve  veya lensi  gonderdik mi ben  sampiyonluga aday olabilecegimizden eminim... Bu tip oynamayan oynayamayan fiutbolcularingitmeis  takiminda pozitif enerjisini arttiri diye tahmin ediyorum... Bence  biraz  sabir gerekiyor ,hep soyluyorum... Iki haftaya  takim  bomba olur insallah! 
Yorgo

Çevrimdışı Erman1903

yani.. bi  bildikleri vardir sanirim diyorum artik... Bne pozitifim ,  iki transfer daha yapip  boyd ve  veya lensi  gonderdik mi ben  sampiyonluga aday olabilecegimizden eminim... Bu tip oynamayan oynayamayan fiutbolcularingitmeis  takiminda pozitif enerjisini arttiri diye tahmin ediyorum... Bence  biraz  sabir gerekiyor ,hep soyluyorum... Iki haftaya  takim  bomba olur insallah!

Şampiyon olmasına olursun da bana sanki Tsl'nin bir lokal'i var ve herkes onun içinde transfer yapıyor gibi geliyor. Büyükler okey masasında falan.

Doğru bulmuyorum ben mali açıdan, böyle sürdürülebilir başarı da elde edilemez. Bir şey değişmeyeceği için yakında bırakacağım ilgilenmeyi. Transfer döneminin bitmesini bekliyorum. Şansa başarılı oluyor Türk kulüpleri. Yakından inceleyince çok ters işler görüyorsun. Türk futbolu bildiğin kahvehane kültürü gibi bir şey sıkıyor bir yerden sonra.

Şampiyon olmasına olursun da bana sanki Tsl'nin bir lokal'i var ve herkes onun içinde transfer yapıyor gibi geliyor. Büyükler okey masasında falan.

Doğru bulmuyorum ben mali açıdan, böyle sürdürülebilir başarı da elde edilemez. Bir şey değişmeyeceği için yakında bırakacağım ilgilenmeyi. Transfer döneminin bitmesini bekliyorum. Şansa başarılı oluyor Türk kulüpleri. Yakından inceleyince çok ters işler görüyorsun. Türk futbolu bildiğin kahvehane kültürü gibi bir şey sıkıyor bir yerden sonra.
+1903
Yorgo

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ERSİN

SAĞBEK        STOPER         WELİNTON      RIDVAN

JOSEF

G.TÖRE        OĞUZHAN    MENSAH         LJAJİC

FORVET 

Tertemiz 4 tane türk oyuncu oynuyor, yabancı sınırı bile gelse bişey olmaz.

[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2020, 07:52:18 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Koa_lAA

josef nedir yav... hiç sevmediğim oyuncu tipi... yanlış transfer bence.. gereksiz aynı zamanda.. onun yaptığı kazmalığı necip yapıyor zaten orta sahada... illa sert adam lazım ortasahaya diosan ligde balta dolu bitanesini al yerlilerden... bu devirde bu adama bu paraların verilmesi yazık olmuş gerçekten.. sergen ne yapmak nereye varmak istemektedir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

josef nedir yav... hiç sevmediğim oyuncu tipi... yanlış transfer bence.. gereksiz aynı zamanda.. onun yaptığı kazmalığı necip yapıyor zaten orta sahada... illa sert adam lazım ortasahaya diosan ligde balta dolu bitanesini al yerlilerden... bu devirde bu adama bu paraların verilmesi yazık olmuş gerçekten.. sergen ne yapmak nereye varmak istemektedir...

Josef kazma  bi adam değil. Tamam sert oyuncu ama necip gibi harala gürele boşa koşan adam değil, sahipsiz topları alan ve orta alanı çok iyi idare eden bi oyuncu ayrıca hava topu hakimiyeti ve top kullanma özelliği ile mevcut şartlarda alınabilecek bir oyuncu. Josef ismi çıkmamıştı daha kulübüyle boşa çıkacağı haberi okumuştum bir yerde direk alınmasını istemiştim.

Çevrimdışı tuncaboylu

1 ay  once  yapmis yani nasil hazir? ve  idman ve mac sayisi bizim ligin yarisi  kadar  olan Arap liginde. Gecenbirileri soyluyordu ... Bilemedim valla renkldeyken  fena diildi  begeniyordum  da  ne biliim ... insallah   
Valla Ağustos'ta Arabistan'da o sıcakta tempolu yürüyüş yapsan bile fit olursun, bu adam hemen her maç 90 dakika forma giymiş o tarihe kadar.

Çevrimdışı Koa_lAA

Josef kazma  bi adam değil. Tamam sert oyuncu ama necip gibi harala gürele boşa koşan adam değil, sahipsiz topları alan ve orta alanı çok iyi idare eden bi oyuncu ayrıca hava topu hakimiyeti ve top kullanma özelliği ile mevcut şartlarda alınabilecek bir oyuncu. Josef ismi çıkmamıştı daha kulübüyle boşa çıkacağı haberi okumuştum bir yerde direk alınmasını istemiştim.

ben bu tarz topla ilişkisi iyi olmayan oyuncuları hiç sevmiyorum... bunlar eskide kaldı... bu tarz adam arıyosan anadoludan yerli bulursun.. alt ligden bile çıkar... dorukhan tarzı adam yokmu yani hiç türkiyede... aynı şekilde okay yokuşlu yuda sevmem mesala... hele josef için yabancı kontejyanı artı 1,3 m euro falan çok para...çok gereksiz...

benim istediğim ortasaha topcularının hepsinin topla ilişkisinin iyi olması... tugay kerimoğlu gibi.. 60 metreye top atabilecek adamalr lazım... selçuk-colman ts ortasahası gibi... bu josef falan bunların devri bitmedi gitti bizde...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ben bu tarz topla ilişkisi iyi olmayan oyuncuları hiç sevmiyorum... bunlar eskide kaldı... bu tarz adam arıyosan anadoludan yerli bulursun.. alt ligden bile çıkar... dorukhan tarzı adam yokmu yani hiç türkiyede... aynı şekilde okay yokuşlu yuda sevmem mesala... hele josef için yabancı kontejyanı artı 1,3 m euro falan çok para...çok gereksiz...

benim istediğim ortasaha topcularının hepsinin topla ilişkisinin iyi olması... tugay kerimoğlu gibi.. 60 metreye top atabilecek adamalr lazım... selçuk-colman ts ortasahası gibi... bu josef falan bunların devri bitmedi gitti bizde...

Josef topla ilişkisi kötü olan bir oyuncu değil yalnız, 60 metreye top atan adamlar artık futbolda çok azaldı gökhan inler vardı uzun top yapıyordu başka bi işlevi yoktu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Josef klasik 6 numaranın iyi oyuncusu, öyle dan dun bir futbolcu falan değil. Biraz temposu düşmüş sadece. Pas yüzdesi falan da sağlam bir problem yok. Pas merkezi tarzı bir oyuncu değil sadece. Her pas merkezi iyi pasör değildir, mesela El-Neny de pasör diyebileceğimiz topçu değil ama topu ona atarak oynayabilirsin, pas almayı sever, pas sayısı %30-40 daha yuksektir. Problem Josef'de değil bizim defans hattında. Kabiliyet açısından biraz maşallahları var çocukların.

Güzel savunma yapar bu takım, 1. bölgede çok top dolaştırma işleriyle uğraşmadan hızlıca 2. 3. Bölgeye gitmemiz gerekecek. Bu mantıkla ileriye gelmesi gereken adam da Koita-Samatta gibi kontralarda etkili olabilecek biri.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş ile sözleşmesini tek taraflı fesheden Victor Ruiz ile sözleşme imzalayan Real Betis, Beşiktaş'ın 2 milyon € tazminat talebine karşılık Antonio Sanabria'yı bedelsiz kiralamayı önerdi. Beşiktaş, teklifi kabul etmesi halinde 24 yaşındaki forvet için satın alma opsiyon hakkına da sahip olacak. (Türkiye Gazetesi)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün saat 21:00'da youtube kanalımızda yayın olacakmış  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1303610031686979586

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün saat 21:00'da youtube kanalımızda yayın olacakmış  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1303610031686979586

unutmuşum bile bunu bence yapmamalıydık.

Çevrimdışı Bilal Bahadır

Youtube kanalı ile olacak iş değil aslında. Yine de hayırlısı olsun. Kartalımıza her zaman destek. Hep destek, tam destek. 3-5 ne gelirse kardır artık  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mandzukic, kaliniç aranan adam değil galiba.