can sıkıntısı hocam bakınıyoruz öyle boşta diye yazdım belki bilen birisi vardır pek video bulamadım adam hakkında.
Birde şöyle sağ bekleri inceledim var mı elle tutulan birisi 
Yhormar Hurtado
Nilson Castrillón
Igor Kyryukhantsev
Sofiane Alakouch
Alexander Munksgaard
Karol Fila
Eskiden ben de güvenirdim onların gözlemlerine, açar oradan listeler yapar saatlerce izler burada paylaşım yapardım. Geçen 4 sene önceki sol bek listemi paylaştım görmüşündür, 1 numaraya yazdığım adam Tagliafico 35M Euroyu görmüş, ben paylaştığımda 2-2,5 Bir şeydi. 2-3-4-5 diye aşağı inmişim Allah lutfetmiş de değer sıralamasını bile sektirmemişim. Ama o listeleri yapmaya 200 adam olarak başlar tek tek her taraftan araştırır, izler sayıyı 5-10 civarına kadar indirirdim. O şekilde bile çok sağlam yüzdeli paylaşımlar yaptım ama zamanla istatistik sitelerine bakmaya başladığımda bu Sigames'in acayip bir şekilde sektiğini gördüm. Geçmişe dönme fırsatım olsa asla onların değerlendirmelerine güvenmez, başkalarının aklıyla iş yapmaz, boşa vakit harcamazdım.
Bugün bile kimi profesyonel kulüpler, hatta ligimizden bazıları bile Sigames değerlendirmelerini benchmark olarak almaktadır örn: Başakşehir. Senin oradan çok iyi oyuncular yakaladığını gördüm, hatta yaptığımız listelere de adamlarını aldım ama bu işten gerçekten keyif alıyorsan oyuncuların reelde ne oynadığına bakmalısın. Daha sonra Fm'yi acaba bunlar nasıl değerlendirmiş diye kullanabilirsin, veya gerçek istatistiklerde koyulan filtrelerde bir şekilde elenmiş oyuncuları oradan yakalayabilirsin.
Bu oyuncuların hepsi orta şekerli adamlar, ileride aralarından iyi olacaklar çıkabilir ama henüz hiçbiri bir Hefti gibi oynayamamış mesela.