2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2852984 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Premier Lig’den bir forvet ile görüşülüyor gelirse çok gol atar daha önce de gündemdeydi ama maaşı yüksek düşürmezse maaşını zor.

Murat Özen

Çevrimdışı MUSTAFA_

Premier Lig’den bir forvet ile görüşülüyor gelirse çok gol atar daha önce de gündemdeydi ama maaşı yüksek düşürmezse maaşını zor.

Murat Özen

Mbwana Samatta  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/metinalifeyyazs/status/1303067570828910594

Tore'nin hayat hikayesi  entresanmis..Kucak actim ben hemen ona, gelsin 5 mil TL ye  hemen baslasin    :tabe:
Töre' nin maaşını görmeden bir şey söylememek lazım ama burada Ozan Tufan isteniyordu sergen yalçın oynattı diye. Oynamaya niyeti olan Töre' yi hayli hayli oynatır hoca. Maaşı düşükse gelmesinde bi zarar görmüyorum üstelik sınırlama geleceği için rotasyonda işimizi görse kafi.

Çevrimdışı sefaköykartali

mevcutlar üzerinden yazdım, layiç,mensah,oğuzhan denemesi etkili çalışan kanatlarla çok başarılı olabilir, Elneny gibi sıfır gol ve asistten daha iyidir,,
Takımdaki 11 oyuncu da gol ve asist yapamaz. Geçen yıl elneny sayesinde atiba o kadar katkı verebildi. O kötü savunmaya rağmen arkayı toparlayan, ribaundları alan Elneny olmasaydı 3. olamazdık

Çevrimdışı tuncaboylu

Murat Özen
Kimse söylemiyor mu yönetime, şu kurlar ile Premier League'den santrafor falan getirmeye çalışmak vakit kaybı.

Ligue 1 ya da Orta Avrupa'ya yönelmek lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben Sangare'ye çok karşı değilim, sağ bek yerli olabilir.

Ama 1.5 milyon bonservisle zor.

Çevrimdışı kaan1903

Murat Özen
Batshuayi olabilir mi  geçenlerde birkaç duyumcu üfürmüştü adını

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kelechi Iheanacho

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1303284955246714887

İş yapar ama çok skorer değil gerçi aldığı süreyle alakalı skor durumu. Beğendiğim bi oyuncu Iheanacho

Çevrimiçi Samet Ç

Takip ettiğin birisi mi nasıl tarzda bi forvet Djaniny.
Kendi pozisyonunu yaratabiliyor topla ilişkisi iyi kanatta ve forvet arkasında da verim alabilirsin fizikli ve hızlı topsuz oyunda da var olabilen bir oyuncu yaptığı koşularla tekniği de iyidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Kelechi beğendiğim bir oyuncudur gelirse gol kralı olur bir aksilik olmazsa.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 14:16:13 Samet Ç ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kelechi gelmez mayışı bizi aşar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gökhan töre ile yarın görüşme olacak.Töre bu hafta için de biter.%90
Mert yılmaz 2.ci sağ bek olacak yüksek ihtimal.
1.ci sağ beğimiz sangare yada valentin bu 2'liden biri olacak olacak yüksek ihtimal.
Sangare için 500 bin € kiralama ücreti gelecek sene 1 milyon € zorunlu satın alma maaşı 600 bin € ordada aynı rakamları alıyor.
2 tane yıldız oyuncu var 1'i premier lig'ten golcü maaşı yüksek düşerse olur.Bunların haricinde kalinic var.
Josef'e 1.1 milyon € vermişiz oyuncu gelmek istiyormuş.
ts maçına santrafor yetişmez.

Via : murat özen

Murat özenin instagram yayın tekrarından özet.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kelechi gelmez mayışı bizi aşar.

Net maaşı 2.5 milyon Euro.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aynı paraya gelir mi acaba? Bu yaşta böyle bir bonservisi olan adam için inandırıcı değil bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kelechi Sörloth gibi çıkabilir, iyi isim.

Ama Sörloth'ta olduğu gibi uygun bir satın alma opsiyonu koydurma şansımız yok, çünkü Leicester 27 milyon Euro vermiş zamanında.

Les Ferdinand gibi gelir Fener'e saplar, 1 sene sonra gider.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kelechi Sörloth gibi çıkabilir, iyi isim.

Ama Sörloth'ta olduğu gibi uygun bir satın alma opsiyonu koydurma şansımız yok, çünkü Leicester 27 milyon Euro vermiş zamanında.

Les Ferdinand gibi gelir Fener'e saplar, 1 sene sonra gider.

En azından 2 sene kiralık getirsek o da olumlu ama ben getirebileceğimizi düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

En azından 2 sene kiralık getirsek o da olumlu ama ben getirebileceğimizi düşünmüyorum.
2 sene zor, sözleşmesinin bitmesine 2 sene var çünkü.

Çevrimdışı Erman1903

can sıkıntısı hocam bakınıyoruz öyle boşta diye yazdım belki bilen birisi vardır pek video bulamadım adam hakkında.

Birde şöyle sağ bekleri inceledim var mı elle tutulan birisi  :icool:

Yhormar Hurtado

Nilson Castrillón

Igor Kyryukhantsev

Sofiane Alakouch

Alexander Munksgaard

Karol Fila

Eskiden ben de güvenirdim onların gözlemlerine, açar oradan listeler yapar saatlerce izler burada paylaşım yapardım. Geçen 4 sene önceki sol bek listemi paylaştım görmüşündür, 1 numaraya yazdığım adam Tagliafico 35M Euroyu görmüş, ben paylaştığımda 2-2,5 Bir şeydi. 2-3-4-5 diye aşağı inmişim Allah lutfetmiş de değer sıralamasını bile sektirmemişim. Ama o listeleri yapmaya 200 adam olarak başlar tek tek her taraftan araştırır, izler sayıyı 5-10 civarına kadar indirirdim. O şekilde bile çok sağlam yüzdeli paylaşımlar yaptım ama zamanla istatistik sitelerine bakmaya başladığımda bu Sigames'in acayip bir şekilde sektiğini gördüm. Geçmişe dönme fırsatım olsa asla onların değerlendirmelerine güvenmez, başkalarının aklıyla iş yapmaz, boşa vakit harcamazdım.

Bugün bile kimi profesyonel kulüpler, hatta ligimizden bazıları bile Sigames değerlendirmelerini benchmark olarak almaktadır örn: Başakşehir. Senin oradan çok iyi oyuncular yakaladığını gördüm, hatta yaptığımız listelere de adamlarını aldım ama bu işten gerçekten keyif alıyorsan oyuncuların reelde ne oynadığına bakmalısın. Daha sonra Fm'yi acaba bunlar nasıl değerlendirmiş diye kullanabilirsin, veya gerçek istatistiklerde koyulan filtrelerde bir şekilde elenmiş oyuncuları oradan yakalayabilirsin.

Bu oyuncuların hepsi orta şekerli adamlar, ileride aralarından iyi olacaklar çıkabilir ama henüz hiçbiri bir Hefti gibi oynayamamış mesela.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 14:43:28 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Fiziki yapısı lige baya uygun bi adam ama bitiricilik önemli:

Bilmiyorum transferi olacaktı da iptal mi oldu, ailevi bir şey mi yaşadı ama çok düşürmüş performansını.  Sadece bitiricilik değil, saldırmamış adam vermemiş kendini oyuna. Sebebini bilmiyorum, önceki sezon pis yardırmış. Belki de oradaki antrenman koşulları sonrasında kuvvetten düşmüştür. Hocanın bahsettiği tarza en uygun adam gibi, kabiliyetli-her şeyden var.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 14:50:02 Erman1903 ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Forvet için paraya kıyacaz tarzı bişeyler söylemişti Sergen ama bilemedim. Gelirse iş yapar diyor muyuz ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi levitate

Kelechi beğendiğim bir oyuncudur gelirse gol kralı olur bir aksilik olmazsa.
gol mü kralı olur

net bir golcü havası vermiyor bana, ama yetenekli bir arkadaş gelsin

yoksa koita cisse falan gelecek :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Forvet için paraya kıyacaz tarzı bişeyler söylemişti Sergen ama bilemedim. Gelirse iş yapar diyor muyuz ?
Zar atmak lazım, kendini göstermek için oynarsa bizi yarışta zirveye taşıyabilir.