2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854812 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi sefaköykartali

İki yabancı gelcek Ts maçından önce demek oluyor bu gidene kadar kadro dışı kalsın yer açılsın diye.

Bana göre İspanyadan kanat ve forvet gelebilir bu hafta .
Forvet kalinic olabilir de kanat olarak isim var mı çıkan?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hasic-Atakan-Töre-Nkoudou toplamda Olcay ve Töre kadar katkı versin biz şampiyon oluruz. O takım belki isim olarak zayıftı ama oyun olarak beklenmedik performanslar aldık. He bu senede o potansiyelde oyuncular yok mu? Var. Atakan, Hasic, Ersin, Rıdvan, Larin bize beklenmedik derecede iyi  performansı verebilecek potansiyelde oyuncular, verirlerse istatistik bizi oldukça yükseltir ama bu sene o dönemki Atiba yok, Sosa yok, Gomez yok. Bu üç oyuncu kalitesinde oyuncu getirebiliyorsan yine şampiyonluğa oynarsın.

Mario Gomez gelirken performansı muammaydı ama fakat çok iyi performans verdi, dediğin doğru o kalitede adam yok gelmeside zor.  fakat düzgün kullanılacak Ljajic Sosa dan daha iyi performans vermesi ihtimal dahilinde.

Benim kadro paylaşma amacım şuydu.  Orada yazan çoğu oyuncu bizdeki performanslarından önce iyi bir kariyer sahibi değildi, güzel bi takım ortamı oluştu ve başarılar geldi. Yine isim bazlı gidildiği zaman cılız kalıyor ama takım sahada ne verecek görmek lazım.

İyi bir sağ bek 6 numara ve golcü olmadan bu takımın başarılı olma ihtimali yok zaten fakat o bölgelere adam alınacak geç kalındı mı kalındı fakat mevcut şartlara bakılınca sabretmekte fayda var.

Çevrimdışı cursedofdragon

Transfer döneminin sonuna kadar mecbur gidecekler. Dönem bitene kadar Lens ve Boyd' u da şutlamamız lazım. Nkoudou' ya da teklif çıkarsa satmak lazım.

yattıkları yerden para almaya devam ederler...Dünya yıldızlarının talibi nasıl çıkmıyor aklım almıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

yattıkları yerden para almaya devam ederler...Dünya yıldızlarının talibi nasıl çıkmıyor aklım almıyor.
2 hazırlık maçı oynayan Roco'ya bile talip çıkarken bunlara çıkmıyorsa, gitmemelerinin sebebi yönetim beceriksizliğidir.

Çevrimiçi sefaköykartali

Mario Gomez gelirken performansı muammaydı ama fakat çok iyi performans verdi, dediğin doğru o kalitede adam yok gelmeside zor.  fakat düzgün kullanılacak Ljajic Sosa dan daha iyi performans vermesi ihtimal dahilinde.

Benim kadro paylaşma amacım şuydu.  Orada yazan çoğu oyuncu bizdeki performanslarından önce iyi bir kariyer sahibi değildi, güzel bi takım ortamı oluştu ve başarılar geldi. Yine isim bazlı gidildiği zaman cılız kalıyor ama takım sahada ne verecek görmek lazım.

İyi bir sağ bek 6 numara ve golcü olmadan bu takımın başarılı olma ihtimali yok zaten fakat o bölgelere adam alınacak geç kalındı mı kalındı fakat mevcut şartlara bakılınca sabretmekte fayda var.
Öyle ama o sinerjinin kurulması şu anda çok zor gözüküyor. Yönetim oyuncusuna kronik sakat derse, takımdan 5-6 kişiyi göndermeye çalışacağını her yerde belli ederse takımın o sinerjiyle sezona girmesi çok zor. He boyd lens nkoudou douglas mirin falan gider, iyi bir 6 ve iyi bir santrafor alır sezonun ilk maçlarında çok puan kaybetmeden lige girersek, gerisi düzenli maaş ödemesi ve takımı motive tutmakta kalıyor. İmkansız değil ama bu yönetim onu yapabilir mi umutluydum ama şu anda bilemiyorum açıkçası.

2 hazırlık maçı oynayan Roco'ya bile talip çıkarken bunlara çıkmıyorsa, gitmemelerinin sebebi yönetim beceriksizliğidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Öyle ama o sinerjinin kurulması şu anda çok zor gözüküyor. Yönetim oyuncusuna kronik sakat derse, takımdan 5-6 kişiyi göndermeye çalışacağını her yerde belli ederse takımın o sinerjiyle sezona girmesi çok zor. He boyd lens nkoudou douglas mirin falan gider, iyi bir 6 ve iyi bir santrafor alır sezonun ilk maçlarında çok puan kaybetmeden lige girersek, gerisi düzenli maaş ödemesi ve takımı motive tutmakta kalıyor. İmkansız değil ama bu yönetim onu yapabilir mi umutluydum ama şu anda bilemiyorum açıkçası.

Bende çok ümitli değilim söylemleri motive etmiyor aksine demorelize ediyor. inşallah transferde doğru dokunuşlar yapabilirler.

Çevrimiçi sefaköykartali

Beşiktaş'ın Nazım Sangare için yaptığı teklif;

500 bin Euro kiralama ücreti.
1 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu.
Yıllık maaş: 600 bin Euro.(Orta Çizgi)

Bu rakamlara geliyorsa çok iyi olur. Sınırlama gelince alsak 1.5tan aşağıya oynatamayız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bu rakamlara geliyorsa çok iyi olur. Sınırlama gelince alsak 1.5tan aşağıya oynatamayız.

Vasat bile değil sangare.O geleceğine necip oynasın daha iyi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Antalya'nın istediği rakam 3 milyon euro bonservis. Sence bu fiyata verirler mi? Bence vermezler. Zaten vermesinler de.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Biz Santon'la anlaşmıştık, niye döndük Sangare'ye...

Santon'u koy, Mert Yılmaz veya Kerim'le yedekle, tutarsa bu çocuklardan biriyle devam edersin seneye...

Seneye Welinton ve N'Sakala gibi bu Sangare'yi de gönderecek yer ararız.

Sangare falan alacaksak Douglas'tan faydalanmaya çalış o zaman. Yine ne yaptığımızı bilmez haldeyiz.

Kaynaklar sınırlı ama Douglas'a 1 milyon EUR'a maaş verip kadro dışı bırakıyoruz, ondan daha vasatına kiralama ve yıllık ücret vermeye çalışıyoruz.

Gökhan'a birkaç yüz bin EUR'a fazla vermedik, abuk subuk işler peşindeyiz. Allah akıl versin Sergen Yalçın ve yönetime...

Çevrimiçi Akil Emre

Mirin ve douglasın yanına boyd ve lenside kadro dışı bırakıp yeni oyuncular bakabiliriz. Sonuçta bu adamlara kimse ne yüksek maaş nede bonservis verir. Bizde kontejyan açıp işimize bakarız bukadar zaman kaybetmeyiz.
İsterlerse pafta takılsınlar para almak dışında bir faydaları yok.

Biz Santon'la anlaşmıştık, niye döndük Sangare'ye...

Santon'u koy, Mert Yılmaz veya Kerim'le yedekle, tutarsa bu çocuklardan biriyle devam edersin seneye...

Seneye Welinton ve N'Sakala gibi bu Sangare'yi de gönderecek yer ararız.

Sangare falan alacaksak Douglas'tan faydalanmaya çalış o zaman. Yine ne yaptığımızı bilmez haldeyiz.

Kaynaklar sınırlı ama Douglas'a 1 milyon EUR'a maaş verip kadro dışı bırakıyoruz, ondan daha vasatına kiralama ve yıllık ücret vermeye çalışıyoruz.

Gökhan'a birkaç yüz bin EUR'a fazla vermedik, abuk subuk işler peşindeyiz. Allah akıl versin Sergen Yalçın ve yönetime...

Katılıyorum ve ekliyorum Sergen yalçın ve anç istifa etmelidir..

Mirin ve douglasın yanına boyd ve lenside kadro dışı bırakıp yeni oyuncular bakabiliriz. Sonuçta bu adamlara kimse ne yüksek maaş nede bonservis verir. Bizde kontejyan açıp işimize bakarız bukadar zaman kaybetmeyiz.
İsterlerse pafta takılsınlar para almak dışında bir faydaları yok.

Kadro dışı kalmaları maaşlarını almalarına engel deği o da maaş bütçesine yansıyor gitmek zorundalar bir şekilde yoksa yeni gelenin lisansı çıkmaz ama dünya yıldızları oldukları için kaprisleri de çok oluyor.Bir daha böyle parayı hiç bir yerde bulamayız diyorlar...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Maaşının tamamına yakınını karşılayıp bi kulübe bedava kiraya göndereceğimize paf takımla idman yapsınlar daha iyi.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı tuncaboylu

Antalya'nın istediği rakam 3 milyon euro bonservis. Sence bu fiyata verirler mi? Bence vermezler. Zaten vermesinler de.
Bizim kayınvalideye benziyorlar.

1 milyon 500 binlik ev ilanı görüp, 800 bine olur mu diye arattırıyor. Adam olur dese de alamayacak ama, öyle bir birikimi de yok.

[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 12:51:20 tuncaboylu ]

İnşallah Aboubakar değildir.
umarim degildir  ama  sallama zaten bu tweet...  :busted_cop:
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim kayınvalideye benziyorlar.

1 milyon 500 binlik ev ilanı görüp, 800 bine olur mu diye arttırıyor. Adam olur dese de alamayacak ama, öyle bir birikimi de yok.

Bizimki daha kötü. Önden peşinat vereyim, seneye de elime para geçecek devamını öderim diyoruz. Böyle hangi birini alacağız kiraladığımız oyuncuların acaba  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

umarim degildir  ama  sallama zaten bu tweet...  :busted_cop:
Sallama falan ama hiç esmemesinden iyidir. Sonra buralar karışıyor  :iwantattention:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sallama falan ama hiç esmemesinden iyidir. Sonra buralar karışıyor  :iwantattention:
aynen..  :icool: yapacak bir sey olmayinca hoop hemen birbirimize sariyoruz  :kop:
Yorgo