2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854763 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı leylileyli

https://twitter.com/i/status/1271429136788131840

Maçlarımızı açık bir alanda oynamak lazım vodafone parkın yerine  :D

Çevrimdışı mellfred

bu dpeukhan işi can sıkıcı, ya sözleşmesini uzatsınlar ya da satsınlar
ocakta serbest kalacak imza parasını alırım ayağına uzatmaz bu oyuncu milletine güvenmeyecen

Çevrimdışı mellfred

hocanın kaleci kararını destekliyorum ersin’e çok güveniyorum
yıllarca kafamızı rahat ettirecek

Çevrimdışı worns

oo töre hayırlı olsun. sanırım tek eksiğimiz daha bir yıl önce ne zaman maça çıktığını filan da unutmuş halde gönderdiğimiz, bu yılı da küme düşüp 1 gol 3 asistle noktalayarak bitirmiş bir sağ kanattı ne diyelim.

neyse gelmiş artık. beş yıl önce iyi oyuncuydu. belki bi sinerji filan yakalanırsa silkinir, sonradan filan girerek katkı yapar. herhalde bu transferle birlikte kanat transferini de kapatmış oluyoruz.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 01:27:43 worns ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Atakan,Boyd,Nkoudou,Lens,Hasic,Töre. Elde 6 tane kanat var ben şu anda bunlardan sadece Hasic' i oynatırım. Diğer kanatta da Ljajic varsa Ljajic' i koyarım maça öyle çıkarım. Bu adamların sözleşmelerinden çıkmamız lazım.

Çevrimiçi sefaköykartali

Josef transferi sanırım welintondan kötü transfer olur. Ne işimiz var bu adamla ya? Çevre kontrolü sıfır, tekniği zayıf 6 numara. Necip kadar kazaya müsait topçu. Hiç gerek yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

oo töre hayırlı olsun. sanırım tek eksiğimiz daha bir yıl önce ne zaman maça çıktığını filan da unutmuş halde gönderdiğimiz, bu yılı da küme düşüp 1 gol 3 asistle noktalayarak bitirmiş bir sağ kanattı ne diyelim.

neyse gelmiş artık. beş yıl önce iyi oyuncuydu. belki bi sinerji filan yakalanırsa silkinir, sonradan filan girerek katkı yapar. herhalde bu transferle birlikte kanat transferini de kapatmış oluyoruz.
Bir tane sol kanat alacağız  Töre'den bağımsız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Eldeki takımla şu anda ben olsam sezona şöyle çıkarım:
Ersin
Sağ bek - Vida - Montero - Nsakala
Hasic - 6 numara - Oğuzhan - Mensah - Ljajic
Forvet.

Hocanın dediği gibi Vida ve Ljajic' in sözleşmelerinde indirim yapmaları şart. 6 numara ve Santrafora çok iyi iki isim gelecekse sağ beke Nazım da gelse olur. Gelmesi şart bu arada.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Millet şimidide kanat oyuncusu sayısına takılmış. Eldeki 4 kanat oyuncusunu toplasan  1 tane anca ediyor. 

Ayrıca Gökhan Töre eldeki hepsinden daha iyi katkı verecektir. Sağlıklı bi Töre rahat rahat iş yapar. Hem türk hem yaşlı değil. Hem bu takımın  dinamiklerini bilen tehditkar kanat oyuncusu.

Ekonomik olarak sıkıntılı bi kontrat olmayacaksa kadroda bulunmasının ne sakıncası olabilir.

[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 08:38:00 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Eldeki takımla şu anda ben olsam sezona şöyle çıkarım:
Ersin
Sağ bek - Vida - Montero - Nsakala
Hasic - 6 numara - Oğuzhan - Mensah - Ljajic
Forvet.

Hocanın dediği gibi Vida ve Ljajic' in sözleşmelerinde indirim yapmaları şart. 6 numara ve Santrafora çok iyi iki isim gelecekse sağ beke Nazım da gelse olur. Gelmesi şart bu arada.
layiç i 6 numaraya yaz, oraya gökhan töreyi koy, forvet güven olsun, sağ bek Necip, eğer orta sahadaki üçlü tutarsa önüne geleni devirir  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

Josef transferi sanırım welintondan kötü transfer olur. Ne işimiz var bu adamla ya? Çevre kontrolü sıfır, tekniği zayıf 6 numara. Necip kadar kazaya müsait topçu. Hiç gerek yok.
kesinlikle alınmamalı

Çevrimdışı tuncaboylu

Keşke bir yazmadan önce kontrol edeydin...50 kere atmama rağmen...

Benimle kaç senedir yazışıyorsun, bakmadan yazmadığımı bilmiyor musun?

Adam bize gelene kadar sakat geçirdiği süre toplam 6 ay, o sakatlıkların hepsi de birbirinden farklı.

Kronik sakat dediğin adam, aynı bölgeden sakatlanır.

Bak sana kronik sakat bir adam örneği vereyim:
https://www.transfermarkt.com.tr/gokhan-tore/verletzungen/spieler/82130

Diz ve menisküsünden defalarca sakatlanıp, 3 seneyi sakat geçirmiş.

Bu adamı alan bir takım var mı ülkede? Var galiba, çünkü adam dün cebinden para ödeyip bonservisini aldı.

Anlaştığı takımın taraftarları da eldeki kanatlardan iyi diye seviniyor.

Bu adam takım bulabiliyorsa, o zaman Douglas'a da alıcı bulabilmen lazım.

[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 08:58:50 tuncaboylu ]

Çevrimdışı bjk4ever

Millet şimidide kanat oyuncusu sayısına takılmış. Eldeki 4 kanat oyuncusunu toplasan  1 tane anca ediyor. 

Ayrıca Gökhan Töre eldeki hepsinden daha iyi katkı verecektir. Sağlıklı bi Töre rahat rahat iş yapar. Hem türk hem yaşlı değil. Hem bu takımın  dinamiklerini bilen tehditkar kanat oyuncusu.

Ekonomik olarak sıkıntılı bi kontrat olmayacaksa kadroda bulunmasının ne sakıncası olabilir.

Transfer laf olsun torba dolsun diye yapilmaz, mantigi olur. Elinde 4 tane sag kanat varsa ve hicbirini gonul rahatligiyla ilk 11'e yazamiyorsan
alacagin kanat oyuncusu tartisilmaz bir sekilde ilk 11'e yazilacak oyuncu olmali.
Gecen seneyi 1 gol 1 asistle tamamlamis Boyd ve 2 gol 4 asistle tamamlamis Lens kotu olacak, ama daha kotu takimda
1 gol 3 asistle oynamis Gokhan Tore eldekilerden cok iyi, muhtesem olacak oyle mi?
Gokhan'in son 4 seneki istatistikleri:

19/20: 23 mac 1 gol 3 asist
18/20: 2 mac 0 gol 0 asist
17/18: 1 mac 0 gol 0 asist
16/17: 5 mac 0 gol 1 asist
15/16: 24 mac 4 gol 7 asist

Son 4 sene bombos bir kariyer. En son dogru durust sezonu tam 5 sene evvel, orada da istatistikleri kotu dediginiz Lens'ten cok farkli degil.
Gokhan Tore eldekilerden iyi falan degil, o sizin hayal dunyaniz ve polyanna'ciliginiz sadece. Tipki Welinton'un super ayakli, eldekilerden cok daha
iyi stoper olmasi gibi. Tipki Montero'nun Atletico Madrid'in super yetenekli muhtesem stoperi olmasi gibi.
Gokhan Tore'nin alacagi 750k'lik maas bizim forvet transferini 3.250k yerine 2.500k maas ile yapmamiza sebep olup o transferi kisitlayacaksa
ekonomik olarak cok buyuk etkisi vardir evet.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Başkan nihayet camiaya moral verici bir açıklama yapmış:

https://ortacizgi.com/ahmet-nur-cebiden-hasic-dorukhan-ve-larin-sozleri

Konuşmadığı zaman ben daha iyi moralli oluyorum. Mümkünse konuşmasın.

Çevrimdışı mrred

Gayemiz Beşiktaş'ın başarısızlığı, çok kötü deşifre ettin bizi. Artık saklanamayız.

Negatiflikten besleniyorsak, Atakan transferini neden övüyoruz peki?

Geçen sene İspanya 3. Ligi'ne düşen takımda oynayan stoperi kiralık olarak ve oynama garantisi ile getirince neyini övelim? Opsiyonu da 4.5 milyon Euro. İyi oynasa alamayız, kötü oynasa işimize yaramaz.

Daha geçen sene alınan Boyd ve Douglas'ın tutmadığı ortadayken, Welinton ve N'sakala'nın tutacağını düşündüren ne?

Töre için zaten diyeceğimi dedim.

Padişah sadrazama sormuş, kavakta nar biter mi ? Bitmez mi padışahım "kafam kadar"

Ortamız yok mu yahu bizim eleştirince beşiktaş düşmanı mı oluyoruz ? Destekleyince de yönetim ve hoca sevici

Herkes kendi penceresinden doğru doğru yanlışa yanlış diyor. Olay bu kadar basit işte. Herkes herkesle aynı fikirde olsa

bu forumda bu kadar insana ne gerek var :D

The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolga Zengin

Denys Boyko

Günay Güvenc

Hüseyin Yilmaz

Rhodolfo

Marcelo

Ersan Gülüm

Dusko Tosic

Pedro Franco

Alexis Ruano

Alexander Milosevic

Fatih Aksoy

Furkan Akbulut

Ismail Köybasi

Ramon Motta

Andreas Beck

Serdar Kurtulus

Serkan Yavuz

Necip Uysal

Atiba Hutchinson

Oguzhan Özyakup

José Sosa

Veli Kavlak

Tolgay Arslan

Eslem Öztürk

Kerim Frei

Devrim Taskaya

Gökhan Töre

Olcay Sahan

Ricardo Quaresma

Enes Durmus

Mario Gómez

Cenk Tosun

Mustafa Pektemek

Hamza Kücükköylü

Bu kadro çok mu muazzam kadro sene başı edilmedik küfür hakaret kalmayan kadro.. yetersizlik₁, vizyonsuzluk,eziklik, sakat oyuncular anadolu topçuları. koca beşiktaş bitti falan filan o yüzden çokta olumsuz konuşanları dikkate almıyorum. Polyanacıyım ben.

[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 10:29:01 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1303246917254680576

Gitmiyorlar kadro dışı bırakıyoruz dünya yıldızlarını.

Çevrimiçi sefaköykartali

Tolga Zengin

Denys Boyko

Günay Güvenc

Hüseyin Yilmaz

Rhodolfo

Marcelo

Ersan Gülüm

Dusko Tosic

Pedro Franco

Alexis Ruano

Alexander Milosevic

Fatih Aksoy

Furkan Akbulut

Ismail Köybasi

Ramon Motta

Andreas Beck

Serdar Kurtulus

Serkan Yavuz

Necip Uysal

Atiba Hutchinson

Oguzhan Özyakup

José Sosa

Veli Kavlak

Tolgay Arslan

Eslem Öztürk

Kerim Frei

Devrim Taskaya

Gökhan Töre

Olcay Sahan

Ricardo Quaresma

Enes Durmus

Mario Gómez

Cenk Tosun

Mustafa Pektemek

Hamza Kücükköylü

Bu kadro çok mu muazzam kadro sene başı edilmedik küfür hakaret kalmayan kadro.. yetersizlik₁, vizyonsuzluk,eziklik, sakat oyuncular anadolu topçuları. koca beşiktaş bitti falan filan o yüzden çokta olumsuz konuşanları dikkate almıyorum. Polyanacıyım ben.
Hasic-Atakan-Töre-Nkoudou toplamda Olcay ve Töre kadar katkı versin biz şampiyon oluruz. O takım belki isim olarak zayıftı ama oyun olarak beklenmedik performanslar aldık. He bu senede o potansiyelde oyuncular yok mu? Var. Atakan, Hasic, Ersin, Rıdvan, Larin bize beklenmedik derecede iyi  performansı verebilecek potansiyelde oyuncular, verirlerse istatistik bizi oldukça yükseltir ama bu sene o dönemki Atiba yok, Sosa yok, Gomez yok. Bu üç oyuncu kalitesinde oyuncu getirebiliyorsan yine şampiyonluğa oynarsın.

Çevrimdışı saricasi

İki yabancı gelcek Ts maçından önce demek oluyor bu gidene kadar kadro dışı kalsın yer açılsın diye.

Bana göre İspanyadan kanat ve forvet gelebilir bu hafta .
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/nexustransfer/status/1303234436520083456
Fazla uzadı bu transfer. Gelsin işte birisi Nazım veya Rosier çok bir şey farketmeyecek. Sağ bek bizim oyunumuzu ne kadar yükseltebilir, ne kadar düşürebilir? En uygunu hangisiyse o gelsin. Şu an ihtiyaçlarda önceliğimiz çok iyi bir forvet ve çok iyi bir 6 numara. Bu ikisi olsun, sağ bekte nazım oynasın veya Opare gelsin oynasın çok farketmez diye düşünüyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

layiç i 6 numaraya yaz, oraya gökhan töreyi koy, forvet güven olsun, sağ bek Necip, eğer orta sahadaki üçlü tutarsa önüne geleni devirir  :ok:
Ekibe bak düşmana güven, dosta korku veren tayfa. Şaka bi yana Elneny seviyesinde bir 6 numara, Gomez Demba Ba(geldikleri dönemi kastediyorum) bir forvet bulmamız şart.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1303246917254680576

Gitmiyorlar kadro dışı bırakıyoruz dünya yıldızlarını.
Transfer döneminin sonuna kadar mecbur gidecekler. Dönem bitene kadar Lens ve Boyd' u da şutlamamız lazım. Nkoudou' ya da teklif çıkarsa satmak lazım.