2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855674 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Gayemiz Beşiktaş'ın başarısızlığı, çok kötü deşifre ettin bizi. Artık saklanamayız.

Negatiflikten besleniyorsak, Atakan transferini neden övüyoruz peki?

Geçen sene İspanya 3. Ligi'ne düşen takımda oynayan stoperi kiralık olarak ve oynama garantisi ile getirince neyini övelim? Opsiyonu da 4.5 milyon Euro. İyi oynasa alamayız, kötü oynasa işimize yaramaz.

Daha geçen sene alınan Boyd ve Douglas'ın tutmadığı ortadayken, Welinton ve N'sakala'nın tutacağını düşündüren ne?

Töre için zaten diyeceğimi dedim.

Derdim deşifre etmek değil bir insan bu kadar negatif olamaz sadece bunu dile getiriyorum sadece ben desem bana kızda bir kaç arkadaş daha dedi "antipatik" oluyor dedi.Tabi ki özgürsün...

Allah razı olsun 1 transfer övmüşsün suphanallah,allahuekber...Kıyamet bugündür ya ummeti muhammed.

Roco,Mirin,Douglası neden övüyorsan onuda övebilirsin manevi oğulların gibi övmüyor musun bu oyuncuları :)

Dediğim gibi sadece forum özelindeyse bu negatiflik sıkıntı değil gündelik hayatta da bu kadar negatifsen bence iyi değil kendin bilirsin tabi yine de özgürsün...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valentin'i Douglas gitmeden alamayız.

Sergen hocanın dediğine göre ya bu hafta yada haftaya bir sağ bek gelecekmiş. Olasılık üstünden konuşmadı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

1.8 çok, 1.2 iyi.

1.2 teklifini kabul ederse gelsin, yoksa kalsın.

katılıyorum
Yorgo

Çevrimdışı tuncaboylu

Sergen hocanın dediğine göre ya bu hafta yada haftaya bir sağ bek gelecekmiş. Olasılık üstünden konuşmadı.
Kadroda aynı anda iki yabancı sağ bek olursa, gerçeklik düzleminde yırtılmalar oluşuyor ve bilinen evrenin sonu geliyor.

Yani "Douglas gitmeden sağ bek alınsın" dediğimde Gülhan'ın gösterdiği tepkilerden bu sonuca vardım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Derdim deşifre etmek değil bir insan bu kadar negatif olamaz sadece bunu dile getiriyorum sadece ben desem bana kızda bir kaç arkadaş daha dedi "antipatik" oluyor dedi.Tabi ki özgürsün...

Allah razı olsun 1 transfer övmüşsün suphanallah,allahuekber...Kıyamet bugündür ya ummeti muhammed.

Roco,Mirin,Douglası neden övüyorsan onuda övebilirsin manevi oğulların gibi övmüyor musun bu oyuncuları :)

Dediğim gibi sadece forum özelindeyse bu negatiflik sıkıntı değil gündelik hayatta da bu kadar negatifsen bence iyi değil kendin bilirsin tabi yine de özgürsün...

Başkan her basın toplantısında çıkıp oyuncuları eleştirirken ve gün aşırı paramız yok diye demeç verirken, "Başkan doğruları söylüyor, duymak istediğinizi değil" diye bize söylevde bulunan sen değil miydin?

Ben de kendimce düşündüğüm gerçekleri söylüyorum işte, neden şikayet ediyorsun?

İstiyorsan, duymak istediklerini söyleyeyim.

Welinton'un ve N'sakala'nın zamana ihtiyaçları var, çok kaliteli oyuncular.

Montero gelecek 10 yıla damgasını vuracak bir stoper olacak, böyle bir oyuncuyu bedava kiralamak bir transfer mucizesi.

Gökhan Töre'yi hepimiz biliyoruz, bizi şampiyonluğa taşıdı. İyi bir Töre, ligin içinden geçer. Üstelik bize gelmek için üstüne para verdi.

Bak ne güzel, değil mi? Her şey toz pembe.

Kadroda aynı anda iki yabancı sağ bek olursa, gerçeklik düzleminde yırtılmalar oluşuyor ve bilinen evrenin sonu geliyor.

Yani "Douglas gitmeden sağ bek alınsın" dediğimde Gülhan'ın gösterdiği tepkilerden bu sonuca vardım.

Temel eğitim sayılar.

14

Montero
Vida
Mirin
Welinton
Douglas
N'sakala
Atiba
Ljajic
Mensah
N'koudou
Lens
Boyd
Hasic
Larin

Süper ligde 14 yabancı oynatma hakkın vardır.Beşiktaş'ın 14 yabancı futbolcusu vardır evet 14 yabancı.Oku bakayım 14 tekrar 14.Beşiktaş'ın maaş bütçesi 30 milyon €'dur.Şuanda bütçe 30 milyon € dur oyuncu gitmeden oyuncu alınmamaktadır.

Başkan her basın toplantısında çıkıp oyuncuları eleştirirken ve gün aşırı paramız yok diye demeç verirken, "Başkan doğruları söylüyor, duymak istediğinizi değil" diye bize söylevde bulunan sen değil miydin?

Ben de kendimce düşündüğüm gerçekleri söylüyorum işte, neden şikayet ediyorsun?

İstiyorsan, duymak istediklerini söyleyeyim.

Welinton'un ve N'sakala'nın zamana ihtiyaçları var, çok kaliteli oyuncular.

Montero gelecek 10 yıla damgasını vuracak bir stoper olacak, böyle bir oyuncuyu bedava kiralamak bir transfer mucizesi.

Gökhan Töre'yi hepimiz biliyoruz, bizi şampiyonluğa taşıdı. İyi bir Töre, ligin içinden geçer. Üstelik bize gelmek için üstüne para verdi.

Bak ne güzel, değil mi? Her şey toz pembe.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak
 gönderildi

Ne desem anlamıyorsun boşver bildiğin yolda devam et...

Çevrimdışı tuncaboylu

Temel eğitim sayılar.

14

Montero
Vida
Mirin
Welinton
Douglas
N'sakala
Atiba
Ljajic
Mensah
N'koudou
Lens
Boyd
Hasic
Larin

Süper ligde 14 yabancı oynatma hakkın vardır.Beşiktaş'ın 14 yabancı futbolcusu vardır evet 14 yabancı.Oku bakayım 14 tekrar 14.Beşiktaş'ın maaş bütçesi 30 milyon €'dur.Şuanda bütçe 30 milyon € dur oyuncu gitmeden oyuncu alınmamaktadır.
Buna karşın Roco gitmeden Montero alınabilmektedir.

Ama Douglas gitmeden sağ bek alınamamaktadır.

Buna karşın Roco gitmeden Montero alınabilmektedir.

Ama Douglas girmeden sağ bek alınamamaktadır.

Kadroda rocoyu görebilirsen araba alacağım sana..

Douglasın gideceği garantiyse alalım bir sağ bek ancak kalacaksa sözleşmesini donduracaksan kaldı ki bütçeden yiyecek sen ödeyeceksin de yine de aldığın sağ beki oynatamayacaksın.

Akıl akıl gel peşime takıl...
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 00:05:02 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ALDENYX

Sanagare dışındaki herhangi bir adaya okeyim  :)

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1303055439937105921
Hergun degisiyo en guclu iki aday yarinki oyunculara bakalim kimler olacak...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kadroda rocoyu görebilirsen araba alacağım sana..

Douglasın gideceği garantiyse alalım bir sağ bek ancak kalacaksa maaşını donduracaksan kaldı ki bütçeden yiyecek sen ödeyeceksin de yine de aldığın sağ beki oynatamayacaksın.

Akıl akıl gel peşime takıl...
Roco'nun maaşının yarısını ödeyerek fesih yapıldığı düşünülürse, Douglas'ın maaşının yarısını ödeyerek bir yere kiralamak çok imkânsız olmamalı.

Hele ki, Douglas'ın 800 bin Euro aldığı düşünülürse.

Zamanında bir Uzakdoğulu zen ustası bana, maaşı 900 bin Euro olan oyunculardan kurtulmanın çok kolay olduğunu söylemişti.

Douglas'tan da kurtulsunlar bir zahmet.

Roco'nun maaşının yarısını ödeyerek fesih yapıldığı düşünülürse, Douglas'ın maaşının yarısını ödeyerek bir yere kiralamak çok imkânsız olmamalı.

Hele ki, Douglas'ın 800 bin Euro aldığı düşünülürse.

Zamanında bir Uzakdoğulu zen ustası bana, maaşı 900 bin Euro olan oyunculardan kurtulmanın çok kolay olduğunu söylemişti.

Douglas'tan da kurtulsunlar bir zahmet.

Roco kronik sakat değildi.Maaşının yarısını ödeyip kiralaya biliyorsun adam gittiği yerde oynayabilir hem roco hem alacak klüp kabul edebilir ancak aynı şey douglas için söz konusu bile değil...imkansız..

Douglasın bir de 1.5 milyon € imza parası vardı onu unutmuşsun...

Ustan doğruyu söylemiş ancak yine anlayamamışsın oynayan ve sakat olmayan oyuncu için söylemiştir onu... https://www.transfermarkt.com.tr/douglas/verletzungen/spieler/58426 kariyerinde üst üste 10 maça çıkamamış adam için değildir..

Douglas'ın 2 yıllık daha sözleşmesi bulunmaktadır.Sivasta 400-500 bin € oynarken 1.5 milyon € imza parası ve 800 bin € maaş ile kronik sakat douglas yattığı yerden paraları cukkalamaya devam etmek istemektedir.Roco gibi anlaşarak yolları ayırmak istemeyecektir ziraa oynamışlığı yok doğru düzgün kimsenin kendisini alıp oynatmacağını alsada 800 bin € maaş vermeyeceğini bilmektedir.

Sağ bek bu yüzden gelmemek sen anlamak ben hiç sanmamak..

[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 00:17:27 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Roco kronik sakat değildi.Maaşının yarısını ödeyip kiralaya biliyorsun adam gittiği yerde oynayabilir hem roco hem alacak klüp kabul edebilir ancak aynı şey douglas için söz konusu bile değil...imkansız..

Douglasın bir de 1.5 milyon € imza parası vardı onu unutmuşsun...

Ustan doğruyu söylemiş ancak yine anlayamamışsın oynayan ve sakat olmayan oyuncu için söylemiştir onu... https://www.transfermarkt.com.tr/douglas/verletzungen/spieler/58426 kariyerinde üst üste 10 maça çıkamamış adam için değildir..

Douglas'ın 2 yıllık daha sözleşmesi bulunmaktadır.Sivasta 400-500 bin € oynarken 1.5 milyon € imza parası ve 800 bin € maaş ile kronik sakat douglas yattığı yerden paraları cukkalamaya devam etmek istemektedir.Roco gibi anlaşarak yolları ayırmak istemez ziraa oynamışlığı yok doğru düzgün kimsenin kendisini alıp oynatmacağını alsada 800 bin € maaş vermeyeceğini bilmektedir.

Douglas'ın imza parasını ne karıştırıyorsun şimdi? Konumuzla ne alakası var yani?

Ayrıca Kronik sakat dediğin Douglas bize gelmeden önceki sene ligde 32 maç oynamış, bunların 29'unda 90 dakika forma giymişti.

Douglas'ın bu sene alacağı maaş 800 bin Euro. Maaşının yarısını ödeyerek kiralayacak takım bulamıyorsan, seneye Welinton'dan kurtulmak kolay olur diye ahkam kesmeyeceksin.

Hikâyenin devamını anlatmadım sana. Zen ustasına böyle dediğimde, haklısın diyip elimi öpmek istemişti.

[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 00:22:45 tuncaboylu ]

mood

Başka bir boyuta geçtim artık...

Çevrimiçi tolga1903

Kanat rotasyonu atakan töre hasic boyd nkodou lens oldu. 6 kanat var bence 2 sinin gitmesi gerek

Keşke hasic ve atakan harici olmasa ne kaybederiz kalan 4'lü hiç olmasa 2 gol 5 asist falan olurdu toplam kaybımız heralde. Şu nkudu'ya bir talip çıksa da aldığımız fiyata satsak bu senenin en büyük kazancı olurdu.

Çevrimdışı can1903

N'Sakala iyi kötü bu ligi bitirir, arkasında güvenebileceğin Rıdvan var. Ama Beşiktaşın stoper tandeminde gözü kapalı güven verecek bir oyuncusu yok. Wellinton Beşiktaşın stoperi O-L-A-M-A-Z.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi murat

roko gitmeden montero nasıl alındı? ayrıca sözleşme askıya almak denen birşey var.

Douglas'ın imza parasını ne karıştırıyorsun şimdi? Konumuzla ne alakası var yani?

Ayrıca Kronik sakat dediğin Douglas bize gelmeden önceki sene ligde 32 maç oynamış, bunların 29'unda 90 dakika forma giymişti.

Douglas'ın bu sene alacağı maaş 800 bin Euro. Maaşının yarısını ödeyerek kiralayacak takım bulamıyorsan, seneye Welinton'dan kurtulmak kolay olur diye ahkam kesmeyeceksin.

Hikâyenin devamını anlatmadım sana. Zen ustasına böyle dediğimde, haklısın diyip elimi öpmek istemişti.

Hiç öyle yeri gelmişken söyleyeyim dedim neden sinirlendin ki :) Eksik bilgi olmasın...

Douglas 2013 senesinden beri ortalıkta yok..

2013 - 10 maç 1 gol 1 asist Toplam 827 dakika
2014 - 5 maç 0 gol 1 asist toplam 262 dakika
2015 - 3 maç 0 gol 0 asist Toplam 116 dakika
2016 - 23 maç 3 gol 1 asist Toplam 1.813 dakika
2017- 11 maç 0 gol 0 asist toplam 882 dakika
2018- 32 maç 3 gol 7 asist toplam 2.821 dakika
2019 - 7 maç 0 gol 0 asist toplam 454 dakika.

Bu kronik sakat adamı kimse almaz anadolu takımları zekası düşük insanlar değiller.

Welintondan kurtulmak kolay çünkü kronik sakat değil elli kere yazdık.https://www.transfermarkt.com.tr/welinton/verletzungen/spieler/95152 adam sakat değil sakatlık geçmişi.

roko gitmeden montero nasıl alındı? ayrıca sözleşme askıya almak denen birşey var.

siz forumda yazılanları okumuyor musunuz ? Askıyı alınca sözleşmeyi maaş bütçesine eklenmiyor mu  o ücret..

Yeter sürekli aynı şeyleri yazmaktan insanı soğuttunuz.

Hadi iyi geceler...

Çevrimiçi tolga1903

Abi var da limit yok. Gerçi fenerin'de yoktu anlaşmaya güvenip aldılar çatır çatır getirirsin ya aslında istersen ama sanırım lisans vermezler bence 1 hafta içinde göndermeleri lazım şu oyuncuları mirin douglas gitse boyd kiralansa elimiz rahatlar biraz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hiç öyle yeri gelmişken söyleyeyim dedim neden sinirlendin ki :) Eksik bilgi olmasın...

Douglas 2013 senesinden beri ortalıkta yok..

2013 - 10 maç 1 gol 1 asist Toplam 827 dakika
2014 - 5 maç 0 gol 1 asist toplam 262 dakika
2015 - 3 maç 0 gol 0 asist Toplam 116 dakika
2016 - 23 maç 3 gol 1 asist Toplam 1.813 dakika
2017- 11 maç 0 gol 0 asist toplam 882 dakika
2018- 32 maç 3 gol 7 asist toplam 2.821 dakika
2019 - 7 maç 0 gol 0 asist toplam 454 dakika.

Bu kronik sakat adamı kimse almaz anadolu takımları zekası düşük insanlar değiller.

Welintondan kurtulmak kolay çünkü kronik sakat değil elli kere yazdık.https://www.transfermarkt.com.tr/welinton/verletzungen/spieler/95152 adam sakat değil sakatlık geçmişi.

Douglas o senelerde sakatlık sebebiyle değil, rotasyona giremediği için oynayamadı. Benfica, Barcelona gibi takımların kadrosunda yer alıyordu.

Welinton sakat değil, ama ondan da kurtulamayacaksın. Hiç bir Anadolu takımı, hele yabancı sınırı gelince, bu adama 900 bin Euro'nun yarısını bile vermek istemeyecek.

Sakat değil, ama kalitesiz.

Kötü bir kariyeri var.

Çevrimiçi murat

fikret orman imza parasını vermemiştir Anç de gideceği takıma kitlemeye çalışıyordur
siz forumda yazılanları okumuyor musunuz ? Askıyı alınca sözleşmeyi maaş bütçesine eklenmiyor mu  o ücret..

Yeter sürekli aynı şeyleri yazmaktan insanı soğuttunuz.

Hadi iyi geceler...
aynı şeyler söylenmiş diye silmiştim şimdi 700 euro para verip gönderdik o para maaş bütçesinden gitmiyormu?montero yedek kıvamında bir oyuncu çıkar ve ceza maddesi devreye girerse bu ceza nıbizim limit aşımı gibi bir şeyle karşı karşıya bırakırmı? bilmediğim için soruyorum yanlış anlama.rokonun gidişi den 1  milyon kardamıyız şimdi. 750 monteroya verdik kaldı 250.montero oynayamazsa zarardayız. oynar ve başarılı olursa seneye alamayız. hasiç için zar atamayıp yüzde 50 yi bırakıp montero için zar atmak iyi ihtimalle 250 bin euro kazanç için.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 00:53:09 MURAT ]

Douglas o senelerde sakatlık sebebiyle değil, rotasyona giremediği için oynayamadı. Benfica, Barcelona gibi takımların kadrosunda yer alıyordu.

Welinton sakat değil, ama ondan da kurtulamayacaksın. Hiç bir Anadolu takımı, hele yabancı sınırı gelince, bu adama 900 bin Euro'nun yarısını bile vermek istemeyecek.

Sakat değil, ama kalitesiz.

Kötü bir kariyeri var.

Keşke bir yazmadan önce kontrol edeydin...50 kere atmama rağmen...