2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2862775 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

Hakikaten bir an 10 kişi kalan rakiplere karşı oynadığımız aciz oyunlar geldi aklıma. Rakip 9 kişi gömülmüş ceza sahasına ve quaresma-caner üzerinden heriflerin 1.90lık stoperlerine antrenman yaptırırdık dakikalarca. İnsanın içini sıkıyor düşündükçe.
11 11 oynadığımızda da aynı taktiği yapıyorduk ki  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Süreni arttırdım, 1.5 saat.

Hadi kolay gelsin.

İlk defa haklı çıktın bugünü bayram ilan edebilirsin nasıl olduysa aboubakar'da yanlış demişsin ama bugün de 600 bin € olduğuna inanmıyorum maaşını orda dediğin için çok çabuk döndüğün için bir çizgin olmadığı için karıştırabiliyoruz bazen bizde ama hadi dediğim gibi ilk defa haklı çıktın kutlayabilirsin bugün...

Yönetime ne kan davam olacak, anlamsız bir benzetme. Aksine hepinizden çok ben istiyorum başarılı olmalarını, çünkü başarısız olurlarsa ne olacağını görüyorum.

Larin ve Mitrovic satın alındılar, önceki maaşlarını vermemenin sebebi bu.

Adamlar takımında 300 bin Euro'ya oynuyor diye, ölene kadar bu paraya oynamayacak herhalde. Yeni sözleşmede fazla isteyip almaları normal.

Ama kiraladığın adamın maaşına 3-4 kat koymak mantıklı değil. Aboubakar'da da değildi, burada da değil.

Montero geçen sene 2. ligden 3. lige düşen takımda oynamış. O ligden bu sene 1. lige çıkan(düşen değil, çıkan) takımın aldığı adamlar Jönsson ve Negredo.

Yani Montero'ya bu para vermenin sebebi, adamın daha düşük seviye bir lige gelmesi olarak açıklanamaz.

750 bin Euro şu ortamda az değil. Ne zaman transfer konusu açılsa, limit muhabbeti duvar gibi önümüze çıkarılıyor. Ama Welinton'a 900 bin, Montero'ya 750 bin Euro verilirken, "Orman da 1.5 veriyordu", "750 bin para mı" açıklaması geliyor.

150 bin Euro bonservis + 100 bin Euro maaşla Atakan alınabiliyor, 300-400 bin Euro için tek sağ bek Gönül'ün gitmesine müsaade ediliyor. Ama diğer tarafta 750-800 bin küçümseniyor.

Anlam veremediğim şeyler bunlar.

Çevrimdışı haluk.m

Forum böyle bir şeye döndü  :D

İşin kötüsü kimin kazandığının önemi yok, takımın hali malum..  :by2:

Çevrimdışı tuncaboylu

Tamam haklısın ben de kulüp yönetiminin bunları söylemesini ve gerekirse veto etmesini isterim ancak taraftar nezninde çok güçlü bir teknik direktör gerçeğini unutmamak lazım. Bu oyuncular için ne kadar direttiğini bilmiyoruz ama bildiğimiz tek şey var istedi ve aldırdı bundan sonra gelecekleri de kendi belirleyecek bizim yönetimin eksisi artısından kat kat fazla şu ana kadar ama hoca da bana transfer konularında hiç ışık vermiyor.

Açıkçası yönetim ilk geldiğinde taraftar nezdinde acayip güçlüydü, Sergen'den falan bile fazlaydı destekleri.

Ben dahil şu anda eleştiren kim varsa, hemen hepsi arkasındaydı.

Bu gücü çok çabuk yitirdiler.

Sergen'e sorup transfer yapılmaz. Yahu biz Şenol hoca'ya bile bu kadar sormadık transferi, Volkan Şen, Ozan Tufan dolduracaktı takıma.

Sergen'e sorarsan, Welinton N'sakala der tabii. Adam teknik direktörlük hayatında Avrupa'da Amerika'da kaç tane oyuncu takip etmiş?

Çevrimdışı mrred

Forum böyle bir şeye döndü  :D

İşin kötüsü kimin kazandığının önemi yok, takımın hali malum..  :by2:
Osmanlıdan mı öğrenmişler
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

İlk defa haklı çıktın bugünü bayram ilan edebilirsin nasıl olduysa aboubakar'da yanlış demişsin ama bugün de 600 bin € olduğuna inanmıyorum maaşını orda dediğin için çok çabuk döndüğün için bir çizgin olmadığı için karıştırabiliyoruz bazen bizde ama hadi dediğim gibi ilk defa haklı çıktın kutlayabilirsin bugün...
İlk defa haklı çıkmadım, son kez de çıkmayacağım. En geç 1 ay içinde Welinton için de aynı şeyi söyleyeceksin.

Çizgin olsun diyip duruyorsun, benim çizgim net.

Orman'ın son 2 senesinde yaptığı transferlerin çoğunu da eleştirdim.

Pepe ve sonrasında Love ile başlayan süreçte mesela.

Şeffaf olmadığı için, eksik bilgiyle övdüğümüz (Roco gibi) transferler oldu. Kimse hatasız değil sonuçta.

N'koudou'ya o kadar çok bonservis verilmesini de eleştirdim, enayilik olduğunu söyledim.

(...)

Çevrimdışı haluk.m

Osmanlıdan mı öğrenmişler

O konuda biraz şüpheliyim, @mylife1903 Ağabey burada olsa öğrenirdik.  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Josef'in bu sözleşmeyi kabul etme ihtimali imkansız.

Ya tutarsa diye denemişler sanki.

Çevrimdışı bjk4ever

Sergen de net hatali, ama ilk etapta bu hatalari yapmayacak antrenoru getirmeyen yonetim veya ust akil olarak sportif direktor getirmeyen yonetim hatali.
Sergeni yonetim koruma kalkani olarak goruyor tipki f.ormanin s.gunesi gordugu gibi. Senol gunesi taraftar seviyor diye kovmadik, cokusin baslangici oldu. Eger 6.haftada yaristan koparsak ya sergen istifa eder ya da yonetim kovmak zorunda kalir, ama sonunda bu is yonetime de dokunur.
Yoneticilik gerektiginde herkesi karsina alip sorumlulugun altina girmektir.

Çevrimiçi tolga1903

Açıkçası yönetim ilk geldiğinde taraftar nezdinde acayip güçlüydü, Sergen'den falan bile fazlaydı destekleri.

Sergen'e sorup transfer yapılmaz. Yahu biz Şenol hoca'ya bile bu kadar sormadık transferi, Volkan Şen, Ozan Tufan dolduracaktı takıma.

Sergen'e sorarsan, Welinton N'sakala der tabii. Adam teknik direktörlük hayatında Avrupa'da Amerika'da kaç tane oyuncu takip etmiş?

İşte burada şöyle bir durum oluştu şenol hocanın volkan ozan burak istediği dönem gidip lens negredo vs alındı ve açıkçası başarısızlıktaki payı önemli bir kesim tarafından yönetime göre daha az görüldü. "İstediği oyuncuları almadınız bundan daha kötü olamazdı paramız da cebimizde kalırdı" diyen kişi sayısı az değildi. Şimdi ise tam tersi durum var hoca bunlarla çalışmak istedi ve başarılı mı oldu onun eseri, başarısızlıkta ise mazeret uydurma şansı hocayı en çok destekleyen kesimde bile çok az olacak. Dilerim çok başarılı olur ve yıllarca başımızda kalır her şeye rağmen umutlu olmak istiyorum şahsen.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 00:42:09 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1302722342838308865  Cokakillica bi hamleolur, umarim gelri  bu eleman ...   :claps:

Birileri gelsin artık 6 gün sonra maçımız var...

Birileri gelsin artık 6 gün sonra maçımız var...
hemen flightradara girip bakiim var mi  gelen ucak diye  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimiçi tolga1903

Bu rosier nasıl oyuncu @Erman1903 senin radara girdi mi hiç abi? Şu yedlin mi bu mu daha faydalı olur?

hemen flightradara girip bakiim var mi  gelen ucak diye  :biggrinking:

Bak abi :D

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1302722342838308865  Cok akilli bi hamle olur, umarim gelir  bu eleman ...   :claps:
Artık yokluktan kim gelirse gelsin, razıyım.

Yalnız kafam karıştı:

Bir sürü kişi bu elemanı övüyor. Ama bu çocukta milletin görüp benim göremediğim ne var, anlamış değilim.

Whoscored ratingleri çok vasat.

https://tr.whoscored.com/Players/319388/History/Valentin-Rosier

Feansa'da orta sıra takımında 3 sene geçirmiş. 1.5 sene oynamış, 1.5 senesi sakatlıklarla geçmiş.

Sakatlıkları çok ağır geçmiş.

https://www.transfermarkt.com.tr/valentin-rosier/verletzungen/spieler/441170

Sonra her nasılsa Sporting 5 milyon Euro bonservis ödemiş, ama doğru düzgün oynatmamış. Şimdi de kiralık gönderiyor.

Ne olur içimi ferahlatın, bu adamda benim göremediğim ne var?

Çevrimdışı Erman1903

Bu rosier nasıl oyuncu @Erman1903 senin radara girdi mi hiç abi? Şu yedlin mi bu mu daha faydalı olur?

O oyuncu hakkında konuşmayacağım kardeşim, 6 aylık bir sakatlığı olmuş ve daha sonrasında Fransa'daki performansından uzaklaşmış. Şimdi son performansını söylersem burada yine okların hedefi olurum, baya törpülenmiş hücumcu özellikleri.

Barcelonalı Wague'yi beğendim ben.

Wague'nin de önceki sezon B Takımlar performansını baz almışım daha önce değerlendirirken, o da son sezonunda 8 maç falan atmış ama yine da daha iyi gözüktü gözüme Yedlin ve Rosier'den.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 01:13:50 Erman1903 ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Vallahi bu kadar da kazi cevirmeye calisma yahu.
Welinton'a karsilik kiraya verdik diyorsun, Fatih bonservisiyle gitti diyince de cehenne kadar yolu var diyorsun. Cevir kazi 1. Ayrica Ahmet'in nasil gittigini de biliyoruz, yersen kiralik. O zaman 2 genc kiralik gitti demeyeceksin, diyorsan da evet yanlis soylemisim diyeceksin, kazi cevirmeyeceksin.
Ikincisi, sen sagbek alamadiysan o Douglas nedeniyle degil. Sen yabanci kontenjanini 2 gereksiz stoper icin kullandigin icin alamadin. Orada ben tek tek yabanci kadrosunu yazdim, tek tek. Cevabin nerede? Transferleri dogru sekilde yapsaydin PAOK macinda sahaya sagbek ve forvetle cikiyordun. Nereden cevabin? Yok. Tek cevap 'ama Fikret Orman blah blah blah'. Yonetimin geldigindeki mali durum belli, kadro belli. Mayista kimin sozlesmenin sona erecegi, kimin kiralik olarak geri donecegi, kimin ne kadar aldigi, takimin hangi bolgelerinin eksik oldugu belli. Dogru planlama yapsaydin PAOK macinda sagbekte Lens de olmazdi, su an kadro 80% olarak hazir olurdu.
Orada tek tek maaslari hesapladim. Mevcut kadro ve benim kurdugum kadro arasinda sadece ve sadece 1.8 milyon euro fark var, hesap ortada. Ustelik mevcut kadroda da forvet ve sagbek yok, onlar eklenecek. Nerede tasarruf?
Ayrica Roco'ya 700 bin euro fesih bedeli odedik. Eski alacaklari dedigi sey yuzde 15 indirimle alakali, parantez icinde. 700 bin euro FESIH BEDELI.

Al sana link.

https://ortacizgi.com/iste-enzo-roco-ile-yapilan-sozlesme-fesih-sartlari

Ne yaziyor orada? FESIH BEDELI!
Bu konuyla alakasız ama ortacizgi.com u kaynak kabul ediyorsun madem az once okuduğum mirinin maaşını kim ödedi konusuyla ilgili senin de güvendiğin kaynaktan haber:

https://ortacizgi.com/carpici-gercek-parasini-besiktas-verdi-fransizlar-oynatti

Onu Love transferini övenlere soracaksın, bana değil.

Roco'yu göndermek için para vermek zorunda değildin. Welinton'u almasan, kalabilirdi.

Roco maaş: 1.5
Welinton + Roco'ya verilen fesih = 1.550

Ne oldu? Tasarruf.

Saçma sapan işler yapılıyor, hala Love move ile savunuluyor.

@bjk4ever sana diyo.. Forumdaki en büyük Vagner Love övücüsü olarak cevap bekliyoruz :) Hani Şenol Hoca oynatmadı bahanesiyle savunuyordun en son. Oradan devam et.

Douglas nereden döndü, pardon? Adam zaten kadrodaydı bütün sene.
Üstüne gözden çıkarmışsın.
Roco bu sene alacağı 1.5 milyon Euro maaşın tamamını bırakıp gitti yani, sen de bunu yedin?
Welinton'un 3 sene boyunca alacağı 900 bin Euro neden rahatsız etmiyor seni? 3. stopere 900 bin Euro vermemiz çok değil mi? Orman döneminde 1.4 veriyoruz diye battık, şimdi 900 mü vereceğiz?

Nereden mi döndü? Fulya Acıbadem Hastanesi Ortopedi Bölümüne kiralamıştık kiralıktan döndü işte. Ama iyi göbek yapmış lüks hastane normal. Yatakları otel yatağı gibi  :D

Volkan Şen'i bilemem ama Ozan fena topçu değil geçen seneki kadromuza bakıyorum da rahat ilk 11 oynar. Yine Şenol Hoca'nın ısrarla istediği Burak alınsaydı üst üste 3. şampiyonluğumuzu kutluyorduk büyük ihtimalle. Hocaya sorulmaz diye bişey yok. Sorarsın uygunsa alırsın, yoksa muadilini önerirsin vs.

Çevrimdışı worns

O oyuncu hakkında konuşmayacağım kardeşim, 6 aylık bir sakatlığı olmuş ve daha sonrasında Fransa'daki performansından uzaklaşmış. Şimdi son performansını söylersem burada yine okların hedefi olurum, baya törpülenmiş hücumcu özellikleri.

Barcelonalı Wague'yi beğendim ben.

Wague'nin de önceki sezon B Takımlar performansını baz almışım daha önce değerlendirirken, o da son sezonunda 8 maç falan atmış ama yine da daha iyi gözüktü gözüme Yedlin ve Rosier'den.

tam tecrübe kazandırıp premier lige satmalık oyuncu. keşke iyi opsiyon koydurup, alabileceğimiz zemin olsa. şimdilik biraz acemilikleri var ama her şeyi üzerine koyar üst sınıfa çıkabilecek seviyeye yakın. hem defansif açıdan kötü değil hem de topla çok etkili. korkmadan merkeze bile dalabiliyor, ayaklarına hakim. atletik açıdan zaten bizim ligde efekt yaratacak düzeyde. baya sevdim ben de.

@Erman1903 ben de tam rosier'i sana soracaktım. sakatlanmadan önce hücumda etkili bir bekmiş izlenimi yarattı ama sakatlık etkilemiş galiba.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 02:56:15 worns ]

Artık yokluktan kim gelirse gelsin, razıyım.

Yalnız kafam karıştı:

Bir sürü kişi bu elemanı övüyor. Ama bu çocukta milletin görüp benim göremediğim ne var, anlamış değilim.

Whoscored ratingleri çok vasat.
 cok potansiyelli bir oyuncu  sajatligi agirdi evet ama zaten bu sakatlik olmasa su an Besiktasla anilmazdi adi :) Kaldi ki whoscored daki 6.96 lik rating vasat bir ortalama degil gayet iyi bir ortalama...fmdataba da bahsettigim potansiyeli ve not ortalamalarinin  ornegin renkliye verdigimiz GG den cok ustun oldugunu gorebiliyoruz ..
https://tr.whoscored.com/Players/319388/History/Valentin-Rosier

Feansa'da orta sıra takımında 3 sene geçirmiş. 1.5 sene oynamış, 1.5 senesi sakatlıklarla geçmiş.

Sakatlıkları çok ağır geçmiş.

https://www.transfermarkt.com.tr/valentin-rosier/verletzungen/spieler/441170

Sonra her nasılsa Sporting 5 milyon Euro bonservis ödemiş, ama doğru düzgün oynatmamış. Şimdi de kiralık gönderiyor.

Ne olur içimi ferahlatın, bu adamda benim göremediğim ne var?

cok potansiyelli bir oyuncu  sajatligi agirdi evet ama zaten bu sakatlik olmasa su an Besiktasla anilmazdi adi :) Kaldi ki whoscored daki 6.96 lik rating vasat bir ortalama degil gayet iyi bir ortalama...fmdataba da bahsettigim potansiyeli ve not ortalamalarinin  ornegin renkliye verdigimiz GG den cok ustun oldugunu gorebiliyoruz ..  Pas alisverisinde cok iyi  cok hizli  inatci  saglam basiyor  ayrica her iki bekte oynayabiliyor sikisirsan solda da oynatirsin ki gerek kalmayabilir bizde... Bu da  fikir vermesi acisindan videosu :
Yorgo

Bana tek eksigi biraz savruk, dengesiz olmasi gibi geldi ama fazla bir problem yok gibi o acidan da, yoks a ayaklari da  iyi top hakimiyeti sezgileri gayet iyi , ayrica adam da gecebilen bir bek, hucumda kolaylikla  adam eksiltebiliyor saktligi problem degilse faydali olur kesinlikle aradigimiz bek profili
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 03:23:49 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo