2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2862782 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Anç'ın suçu bunlar hep doldurdu böyle vasat adamları kadroya demi ?

Böyle elden çıkartırken üstüne para vermek zorunda kalıyoruz.

Love da vardı 3.3 milyon € bonservis 2 milyon € maaş giderken üstüne 1 milyon €  ödedik 33 yaşında.

Batırdı bu klübü anç demi ?
Onu Love transferini övenlere soracaksın, bana değil.

Roco'yu göndermek için para vermek zorunda değildin. Welinton'u almasan, kalabilirdi.

Roco maaş: 1.5
Welinton + Roco'ya verilen fesih = 1.550

Ne oldu? Tasarruf.

Saçma sapan işler yapılıyor, hala Love move ile savunuluyor.

Çevrimdışı bjk4ever

O ikisi farklı cümle, görmüyor musun?

Eski alacaklarından %15 indirim yapıyor.

700 bin Euro da fesih ücreti alıyor.

Hayır Roco 1.5 milyon maaşını bırakıp gidiyorsa, kaç haftadır neyin pazarlığını yapıyorlar adamla?

Kafayı çalıştır biraz.

Arkadas goruyor da isine gelmiyor, yine kazi ceviriyor iste.
Roco'yu bu harikulade muhtesem yonetimin muhtesem pazarligiyla ucuza gonderip muthis bir tasarruf saglayacagini dusunduler, 700k
bir yerimize girince kazi ceviriyorlar yine.

Bak, gercekten zor degil, cumleyi de yaziyorum size:

"Evet arkadaslar kusura bakmayin hakliymissiniz. Yonetim ciddi bir planlama hatasi yapti. Keske Montero ve Welinton'u almak yerine mevcut oyuncularla ilk etapta devam etseydik ve takimin eksik yerlerini doldursaydik. Roco'nun maasinin yarisini odeyip gonderecegimize su etapta kalmasi daha dogru olurdu. Yonetim buyuk bir planlama hatasi yapip bizi hem finansal hem sportif olarak zor duruma sokmustur".

Bu kadar basit.

Çevrimdışı tuncaboylu

roco net 300bin kazanırken burda yıllık 2 milyon kaldırdı mirin net 200bine oynarken burada net 1,2 kaldırıyor her 2 oyuncuda maaşlarını 6-7 katına çıkarmışlar bunlarda açıklanmaya muhtaçmıdırlar?
Değildirler, satın aldığın adamın maaşı artar.

Ajax'ta 1'e oynayan adam Premier league'de 5 alarak transfer olur.

Kiralık adamın maaşı artmamalıdır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Onu Love transferini övenlere soracaksın, bana değil.

Roco'yu göndermek için para vermek zorunda değildin. Welinton'u almasan, kalabilirdi.

Roco maaş: 1.5
Welinton + Roco'ya verilen fesih = 1.550

Ne oldu? Tasarruf.

Saçma sapan işler yapılıyor, hala Love move ile savunuluyor.

aynen övenler suçlu alanlar değil.

Burda alanlar suçlu tasaruf yok.

Müthişsin bu yolda devam...  :claps:

Çevrimdışı Erman1903

Stoper bölgesinde yapılan hatalar boyumuzu aştı çoktan. Daha hücuma geçmedik. Sıkıntı büyük.

Gelenleri, kalanları, gidenleri toplasan Ruiz'in sağ bacağı etmezdi ya neyse. Onun maliyetini de yazmak lazım Montero-Welinton'a, mahkeme lehimize sonuçlanırsa sileriz. Tabii ekstra tazminat çıkmazsa bir de başımıza lisansını çıkarttırmıyoruz.

Aynı Q7'de olduğu gibi, gelenlerin yerini tutması zor olacak. Bu bir de insanların üzerine idrarını falan da yapmıyordu fena adam değildi aslında... İyi ki ciddi bir sakatlık yaşamadan kurtulduk, yoksa zaten değerini öldürürdük başımıza kalırdı.

Arkadas goruyor da isine gelmiyor, yine kazi ceviriyor iste.
Roco'yu bu harikulade muhtesem yonetimin muhtesem pazarligiyla ucuza gonderip muthis bir tasarruf saglayacagini dusunduler, 700k
bir yerimize girince kazi ceviriyorlar yine.

Bak, gercekten zor degil, cumleyi de yaziyorum size:

"Evet arkadaslar kusura bakmayin hakliymissiniz. Yonetim ciddi bir planlama hatasi yapti. Keske Montero ve Welinton'u almak yerine mevcut oyuncularla ilk etapta devam etseydik ve takimin eksik yerlerini doldursaydik. Roco'nun maasinin yarisini odeyip gonderecegimize su etapta kalmasi daha dogru olurdu. Yonetim buyuk bir planlama hatasi yapip bizi hem finansal hem sportif olarak zor duruma sokmustur".

Bu kadar basit.

Roco 1.5 milyon € maaş alıyor kalsa 1.5 milyon € daha maaş alacaktı.1 sene daha.750 bin € verdin 750 bin € cebine kalmış oldu limit açıldı.300 bin € daha vardı 1 milyon € çıkmış oldu harcama limiti.

Montero & Welinton 2 oyuncu 1.650 milyon € alacak bir oyuncunun maaşını 2 oyuncuya vermiş oldun.

Ben anlarım da siz anlayamıyorsunuz....

Çevrimdışı ALDENYX

Mirinin parasinin 1 m euro sunu biz odedik gerisini fransiz takimi.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen hocalar ormanın aldığı bu vasat adamlarla oynamak zorundalar ?

Avcı geldi ruizi istedi rocoyu yetersiz gördü.Sergen hoca geldi rocoyu yetersiz gördü başka transfer istedi.

Bunu alan suçlu değil gönderen suçlu...
Sezon başında Roco gitsin diyen Sergen, dün Roco kalsın diye rapor vermiş.

E ne oldu?

2 Hazırlık maçı oynandı, her şey tersine döndü.

Roco'nun Welinton'dan iyi olduğu ortaya çıktı.

Orman'ın getirdiği vasat oyuncularla oynamamak için, Anç'nin getirdiği kötü oyuncularla oynayacağız.

Sen yazınca bende hatırladım abi şimdi aynen öyleydi hafızana sağlık  :claps:

Çevrimdışı tangaz

1.5'luk Roco'yu göndermek için 700 bin verdik.

800+700 yine 1.5 etti. Ortada tasarruf da yok.

Üstelik Roco'nun sözleşmesi bitiyordu, Welinton ile 3 sene uzadı

fatih  çakıl taşına mı kalacaktı kulübeyi ısıtsın die ona da 300-500bin yuro maaş verecektik ondan da yırttık oda bir tasarruf madem hesap yapıyoruz onu da ekleyelim. sonraa ahmet gülay bizde kalsa asla gelişemeyecekti önünde tecrübeli nsakala ve genç rıdvan var asla forma bulamayacaktı böyle belki gelişirde faydalanırız şayet bizde oynayacak seviyeye gelirse solbek sorunumuz biter yok süper gelişirse misal 10 milyona satılsa 6 milyon para kazanmış olacağız bizde kalsa kazancımız 0(sıfır) olarak kalacaktı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı bjk4ever

Kaynak?

E ne oldu?

Orman'ın getirdiği vasat oyuncularla oynamamak için, Anç'nin getirdiği kötü oyuncularla oynayacağız.

Sercan dikmenin uydurma haberlerine inanıyor musun ?

Bir karar ver basında çıkan haberlere inanıyor musun inanmıyor musun ?

Velev ki haber doğru oyuncu gitmek istiyor ne diye o zaman yönetime sallıyorsunu gitmek isteyen adamın önünde duramazsın diyen sen değilmiydin fabriyi örnek gösteridyordun ağlayarak gitti diyordun.

Çizgin olsun çizgin...

Çevrimdışı tuncaboylu

aynen övenler suçlu alanlar değil.

Burda alanlar suçlu tasaruf yok.

Müthişsin bu yolda devam...  :claps:
Love transferinde neredeydin diyerek beni suçluyorsun, ben de transferi eleştirdiğimi söylüyorum.

3 hafta önce burada Welinton transferini övüyordun, ayağı iyi diye Vida'dan iyi stoper olduğunu yazıyordun.

Şimdi 3. stoper olması gerektiğini yazıyorsun.

Vida'dan iyi stoperi 3. stoper yapacak kadar lüks bir takım mıyız?

Çevrimdışı Orhan_

g.süzene bons ödedik sezercik için hemde fenere bons ödedi f.orman kimse çıt çıkarmadı dentinho için kira parası ödedi adamlar al götürün maaşın yarısı bizden bile diyebilirdi rocoya bileimza parası hediye etti yıllık 450 k brüt kazanan adam tüm kariyerinde belki kazanacağı parayı burda 2 senede kaldırdı

Çıt çıkmadı mı :D. Yapma gözünü seveyim her sene açıldı bu konular.

Çevrimdışı Erman1903

E ne oldu?

Bana öyle geliyor ki Sergen hoca da yönetimin getireceği adama güvenmediği için bakın Roco bu diye oynattı takımda. Yoksa gidecek adamın hazırlık maçında ne işi var...

Çevrimdışı tuncaboylu

Sercan dikmenin uydurma haberlerine inanıyor musun ?

Bir karar ver basında çıkan haberlere inanıyor musun inanmıyor musun ?

Velev ki haber doğru oyuncu gitmek istiyor ne diye o zaman yönetime sallıyorsunu gitmek isteyen adamın önünde duramazsın diyen sen değilmiydin fabriyi örnek gösteridyordun ağlayarak gitti diyordun.

Çizgin olsun çizgin...
Murat Özen de yazdı "Sergen kalsın dedi, Roco gitmek istedi" diye?

Murat Özen'e inanmıyorsan, adamın Fesih bedeli twitini neden gönderiyorsun?

Roco'ya 1 aydır bu kadar mobbing yaparsan, tabii ki gitmek ister. Şimdi kalırsın Welinton'a

Çevrimdışı Orhan_

1.5'luk Roco'yu göndermek için 700 bin verdik.

800+700 yine 1.5 etti. Ortada tasarruf da yok.

Üstelik Roco'nun sözleşmesi bitiyordu, Welinton ile 3 sene uzadı

Ortada bir tasarruf olsa dahi Welinton bu tasarrufun bir parçası değil. Bir yandan Welinton kötü topçu deyip bir yandan ona verilen paraları tasarruf hanesine yazamazsın. Nihayetinde ucuz mal alacak kadar zengin değiliz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bana öyle geliyor ki Sergen hoca da yönetimin getireceği adama güvenmediği için bakın Roco bu diye oynattı takımda. Yoksa gidecek adamın hazırlık maçında ne işi var...
Bence de, yakında Douglas da kalsın der.

Love transferinde neredeydin diyerek beni suçluyorsun, ben de transferi eleştirdiğimi söylüyorum.

3 hafta önce burada Welinton transferini övüyordun, ayağı iyi diye Vida'dan iyi stoper olduğunu yazıyordun.

900 bin € alan adam yedek bırakacak lükse sahibiz rocoyu 1.5 milyon € verip yedek bekletecek lükse sahip değiliz.

Sen douglas oynasın diyen insansın.Ben welinton transferini övmüşüm çok mu ayrıca övmedim daha eleştirmek için erken 1 maçtan oyuncu eleştirilmez erken dedim.Transfer sezonu bittikten sonra transferleri ayrıca değerlendiririz dedim onları atlamışsın bak.

Sen love'u filan eleştiremezsin şenol hocaya yükleniyordun oynatamıyor diye. demirören döneminde alınan ferrariyi orman döneminde halen bu adamın parasını ödüyoruz demirören klübü batırmış derken bir önce ki yönetimin yaptığı hataları görmezden geliyor anç'a yüklüyorsun...

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 23:22:05 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Orhan_

Vida-Welinton-Montero... 3 tane aynı tip stoper. 2'sini parasızlık içinde yeni aldık ve yabancı kontenjan sıkıntımız var...

Çevrimdışı tangaz

Değildirler, satın aldığın adamın maaşı artar.

Ajax'ta 1'e oynayan adam Premier league'de 5 alarak transfer olur.

Kiralık adamın maaşı artmamalıdır.

fotbolda böle bir yasa mı var? satın alınca maaş artar yasası  :kop:

anadoludan aldıgımız adamların maaşı bize gelirken neden artıyor diye gömen sen şimdi şiliden hollandadan gelenlerin maaşlarını 6-7ye katlayınca normal diyorsun tezini desteklemek içinde hollanda gibi ucuz bir ülkeden epl gibi rekor paraların ödendiği bir lige transferi araya sıkıştırıyorsun süper yaa  :lol: :lol: :lol:

o zaman f.orman geçen sene diabiyi kiralarken neden maaşını 4e katladı elemanın? sonra abuşunkini 6ya katlamıştı filan. hani düşmesi gerekiyordu ya senin tezine göre o bakımdan  :bandit:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Murat Özen de yazdı "Sergen kalsın dedi, Roco gitmek istedi" diye?

Murat Özen'e inanmıyorsan, adamın Fesih bedeli twitini neden gönderiyorsun?

Roco'ya 1 aydır bu kadar mobbing yaparsan, tabii ki gitmek ister. Şimdi kalırsın Welinton'a

İşine gelen şeye inanıyorsun işine gelmeye inanmıyorsun.

Aynen rocoya mobing yaptık önce ki yönetim de yaptı nee rocoymuş be zannedersin ramosu gönderdik.

Bu tepkiyi ben zamanında ormana gösterirken keşke sende gösterseydin o zamanı bırak şimdi bile göstermiyorsun bugün bu halde olmazdık işte.Sen kötü oyuncuları şenol hocaya yüklüyordun oynatamıyor diye negredo duvar oluyordu diyordunuz iyi demi...Hadi hadi..

Şimdi muhasebeci kesildin kuruşun hesabını yapıyorsun paralar o zaman 5'er 5'er uçarken olacak tabi bunlar diyordun...

Çevrimdışı bjk4ever

Çıt çıkmadı mı :D. Yapma gözünü seveyim her sene açıldı bu konular.

Adamlar inanilmaz bir sekilde israrci, olacak gibi degil.
Sezer'in bonservisini konusurlar, ama Tolgay'in satilmasini konusmazlar mesela. O cunku yasak, onu Orman yapmamistir.
G.Suzen gibi bizi maddi olarak cok dusuk zarara sokmus bir seyi temcit pilavi gibi tekrarlarlar, ama basarili isleri konusmazlar.

Marcelo 1.5a geldi 8'e satildi.
Ba 6.5'a geldi 13'e satildi.
Ersan 7'ye satildi.
Atinc 7'ye satildi.
Cenk Tosun 22'ye satildi.

Bunlarin yanina Dentinho, G.Suzen, Eneramo devede kulak kalir.

Tolgay'dan, McGregor'dan bile kar elde ettik.
Zararli transferler de oldu tabii, ama teraziyi dogru sekilde yapmak lazim.
Transfermarkt'ta tum transfer bedelleri yaziyor. Tum Fikret Orman donemindeki satislar da var, alis fiyatlari da var.
Hepsini toplayinca asagi yukari 25 milyon euro gibi bir zarar cikiyor ortaya 7 senenin sonunda.
Buna kiralama bedellerini vs eklesen bile ortada abuk subuk bir bakiye yok. Besiktas tarihinde yapamadigi satisi da yapti bu donemde.
Oyuncu alisi-satisi acisindan gayet dengeli durumdaydik. Bizi en zor duruma sokan son seneki transferlerde odenen bonservis bedelleri ve 3 seneden beri
artan maas butcesi.
A.Avci donemindeki transferlerde cuvalladik, o transfer bedeli acisindan buyuk zarara soktu. 3 sene evvel de maas butcesinde arttirima gittik, planlanmis
ve bilerek alinmis bir riskti, o riski dogru yonetemediler.