2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2861154 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Douglas gecen sene de vardi, su an takimda Douglas sakatlansa sagbek yok.
PAOK macinda sagbekte kim vardi? Ben goremedim, sen gordun mu?
Demek ki neymis? Gonul gitti Douglas geldi sacmalikmis.
Burak'in yeri Larin'le falan dolmadi. Larin as santrfor olacak oyuncu degil, Buragin yerini dolduracak oyuncu da degil.
Zaten olmadigi icin hala forvet ariyoruz. Sen de biliyorsun bunu, ama yanlislari ortmek icin ugrasiyorsun, yapma.

https://ortacizgi.com/iste-enzo-roco-ile-yapilan-sozlesme-fesih-sartlari

Bak bakalim burada ne diyor? FESIH BEDELI. Fesih bedeli nedir bilir misin?
Fatih Aksoy ayrica bonservisyle birlikte gitti. Ahmet'in transfer sekli zaten ayri bir komedi.
O kadar zorluyorsunuz ki bazi yanlislari dogruya cevirmek icin; hic yapmayin, gerek yok.

1 sene sakattı adam yoktu ortalıkda.Sakat zaten sakatlanmasına gerek yok gittiği hiç bir klüpte oynamamış adamı alıp gelen övmelere doyamadığın ormana soracaksın hesabı.
İşte ormana soracaksın douglas olmasaydı bugün orda sağ bek transferi gelirdi.
oynamayasa da resmi olarak elimiz de sağ bek douglas var yabancı kontejyanı ve maaş bütçesi...
Larin as stoper diyen yok zaten o bölgeye yerli istemiyoruz umut ve güven var.Yabancı alamıyoruz larin var elde 1.8 maaş alıyor geçen sene kiralık gitti maaş bütçesi açıldı bu sene maaş bütçesi 30 milyon €.Yine anlamayın emi ?
Ben yanlışları örtmüyorum sizin gözünüz bağlı "ormanus ile gözleri kapatus" büyüsü yapılmış size...

bak ne diyor oku bakalım "eski alacakları".

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1302513472958332928

Fatih gitsin cehenneme kadar yolu var.Vodafone parkta yaptığını unuttuysanız yada destekliyorsanız başka.Ahmet kiralık gitti.
orta da yanlış yok siz uyduruyorsunuz...

Çevrimdışı bjk4ever

kim zorluyor acaba senden hala mirinin maaşının tamamını toulouenin ödediğine dair kaynak bekliyorum.

O verdigim linkte oyuncularin takimlarindan aldigi maaslar yaziyor.
Mirin de yaziyor, Toulouse da yaziyor. Oradan gorebilirsin.
Ben de senden Mirin'in maasini Besiktas'in odedigine dair kaynak bekliyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

1 sene sakattı adam yoktu ortalıkda.Sakat zaten sakatlanmasına gerek yok gittiği hiç bir klüpte oynamamış adamı alıp gelen övmelere doyamadığın ormana soracaksın hesabı.
oynamayasa da resmi olarak elimiz de sağ bek douglas var yabancı kontejyanı ve maaş bütçesi...
Larin as stoper diyen yok zaten o bölgeye yerli istemiyoruz umut ve güven var.Yabancı alamıyoruz larin var elde 1.8 maaş alıyor geçen sene kiralık gitti maaş bütçesi açıldı bu sene maaş bütçesi 30 milyon €.Yine anlamayın emi ?
Ben yanlışları örtmüyorum sizin gözünüz bağlı "ormanus ile gözleri kapatus" büyüsü yapılmış size...

Fatih gitsin cehenneme kadar yolu var.Vodafone parkta yaptığını unuttuysanız yada destekliyorsanız başka.Ahmet kiralık gitti.
Fatih Aksoy'un Welinton karşılığında gönderilmesi skandaldır.

Bunun yanında Ahmet'in bonservisinin %40'ının verilmesi daha da rezalettir.

Çevrimdışı tuncaboylu

ee ne güzel işte tasarrufa gitmişiz f.orman zamanı yedek stoperlere 1,5-2 milyon maaş bağlıyorduk şimdi 750-850ye işi bitirmişiz güzel tasarruf.
Tasarruf öyle olmaz, Euro iki katına çıktı.

Resmi açıklama nerede Roco'ya para ödenmediğine dair?

Douglas gözden çıkarıldıysa, sağ bek nerede?

Douglas'ı sadece bizden gözden çıkarmamız yetmiyor alıcısı çıkması gerekiyor sakat adamın alıcısı çıkar mı ayrı yada anlaşıp orta yolu bulup bonservisi eline verebiliriz onuda kabul edeceğini düşünmüyorum gittiği hiç klüpte sakatlıktan ötürü oynayamamış adamı kimsenin alacağını düşünmüyorum ? Yattığı yerden parayı almaya devam.

Ormanın yaptığı transflere değinmiyecek misin ? BEnim halen umudum var.

Çevrimdışı Erman1903

Fatih Aksoy'un Welinton karşılığında gönderilmesi skandaldır.

Bunun yanında Ahmet'in bonservisinin %40'ının verilmesi daha da rezalettir.

Ruiz diye bir adam vardı sahi ne oldu o, öldü de öyle mi ayrıldı takımdan?

Çevrimdışı tuncaboylu

Montero İspanya'da net 200 bin Euro kazanırken, kiralık gelmesine rağmen burada net 750 bin Euro maaş ödenmesi açıklanmaya muhtaçtırlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ruiz diye bir adam vardı sahi ne oldu o, öldü de öyle mi ayrıldı takımdan?
Stoper bölgesinde yapılan hatalar boyumuzu aştı çoktan. Daha hücuma geçmedik. Sıkıntı büyük.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Douglas'ı sadece bizden gözden çıkarmamız yetmiyor alıcısı çıkması gerekiyor sakat adamın alıcısı çıkar mı ayrı yada anlaşıp orta yolu bulup bonservisi eline verebiliriz onuda kabul edeceğini düşünmüyorum gittiği hiç klüpte sakatlıktan ötürü oynayamamış adamı kimsenin alacağını düşünmüyorum ? Yattığı yerden parayı almaya devam.

Ormanın yaptığı transflere değinmiyecek misin ? BEnim halen umudum var.

Tam işte, 700 bin Euro Fesih bedeli diyor. Önümüzdeki sene maaşının 700 binini vereceğiz, anlamıyor musun yazılanı?

(...) Neyi sorup duruyorsun, lige başlarken sabah akşam Orman'ın transferini mi konuşacağız?

Evet 2 katına çıktığı içini roco kalsın diyorsun 1.5 milyon € alan adama 900 bin € alan adama laf ediyorsun 2 katı neredeyse.

Douglas gibi biri bile kalsın diyorsun kariyerinde çıktığı maç sayısı üst üste 10 maç yok iken.

Ya ormanın aldığı adamlara laf söyletemiyorsun ya amacın Beşiktaşın başarısı değil hangisi ?

müthiş  :claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

O verdigim linkte oyuncularin takimlarindan aldigi maaslar yaziyor.
Mirin de yaziyor, Toulouse da yaziyor. Oradan gorebilirsin.
Ben de senden Mirin'in maasini Besiktas'in odedigine dair kaynak bekliyorum.

orada maaşı ve oynadıgı klüp yazıyor maaşını toulouse ödedi die bir bilgi göremedim bu mu kaynağın?  :kop:

mirinle ilgili haberlere mirinin fransız olusundan daha çok fransızsın mirin kira bedeli ve opsiyonla kiralandı maaşının tamamını biz ödedik küçük bir kira bedeli aldık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet 2 katına çıktığı içini roco kalsın diyorsun 1.5 milyon € alan adama 900 bin € alan adama laf ediyorsun 2 katı neredeyse.

müthiş  :claps: :claps:
Roco kalsın dedik, çünkü daha beterini getirdiler.

Tam işte, 700 bin Euro Fesih bedeli diyor. Önümüzdeki sene maaşının 700 binini vereceğiz, anlamıyor musun yazılanı?

(...) Neyi sorup duruyorsun, lige başlarken sabah akşam Orman'ın transferini mi konuşacağız?

eski alacakları yazıyor gözün de mi görmez oldu ? Yaşlandın tabi...

Roco kalsın dedik, çünkü daha beterini getirdiler.

euro çıktı deyip 1.5 milyon € luk adam kalsın 900 bin € oynayan adam nerden geldi.

Hadi onu öyle dedin douglas da kalsın dedin ? Gittiği hiç bir klüpte üst üste 10 maça çıkamayan adam ?

Welinton'a ettiğin lafın onda birini love'a etmedin,Negredoya etmedin 5 milyon € aldılar 5 5 5.

Klübü 900 bin  € luk welinton batırmadı anç gelince muhasabeci kesildin kuruşun hesabını yapıyorsun orman döneminde neredeydin halen neden savunuyorsun ?

Amaç ?
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 22:55:54 cursedofdragon ]

Çevrimdışı bjk4ever

Vallahi bu kadar da kazi cevirmeye calisma yahu.
Welinton'a karsilik kiraya verdik diyorsun, Fatih bonservisiyle gitti diyince de cehenne kadar yolu var diyorsun. Cevir kazi 1. Ayrica Ahmet'in nasil gittigini de biliyoruz, yersen kiralik. O zaman 2 genc kiralik gitti demeyeceksin, diyorsan da evet yanlis soylemisim diyeceksin, kazi cevirmeyeceksin.
Ikincisi, sen sagbek alamadiysan o Douglas nedeniyle degil. Sen yabanci kontenjanini 2 gereksiz stoper icin kullandigin icin alamadin. Orada ben tek tek yabanci kadrosunu yazdim, tek tek. Cevabin nerede? Transferleri dogru sekilde yapsaydin PAOK macinda sahaya sagbek ve forvetle cikiyordun. Nereden cevabin? Yok. Tek cevap 'ama Fikret Orman blah blah blah'. Yonetimin geldigindeki mali durum belli, kadro belli. Mayista kimin sozlesmenin sona erecegi, kimin kiralik olarak geri donecegi, kimin ne kadar aldigi, takimin hangi bolgelerinin eksik oldugu belli. Dogru planlama yapsaydin PAOK macinda sagbekte Lens de olmazdi, su an kadro 80% olarak hazir olurdu.
Orada tek tek maaslari hesapladim. Mevcut kadro ve benim kurdugum kadro arasinda sadece ve sadece 1.8 milyon euro fark var, hesap ortada. Ustelik mevcut kadroda da forvet ve sagbek yok, onlar eklenecek. Nerede tasarruf?
Ayrica Roco'ya 700 bin euro fesih bedeli odedik. Eski alacaklari dedigi sey yuzde 15 indirimle alakali, parantez icinde. 700 bin euro FESIH BEDELI.

Al sana link.

https://ortacizgi.com/iste-enzo-roco-ile-yapilan-sozlesme-fesih-sartlari

Ne yaziyor orada? FESIH BEDELI!

Çevrimdışı tuncaboylu

eski alacakları yazıyor gözün de mi görmez oldu ? Yaşlandın tabi...
O ikisi farklı cümle, görmüyor musun?

Eski alacaklarından %15 indirim yapıyor.

700 bin Euro da fesih ücreti alıyor.

Hayır Roco 1.5 milyon maaşını bırakıp gidiyorsa, kaç haftadır neyin pazarlığını yapıyorlar adamla?

Kafayı çalıştır biraz.

Çevrimdışı Orhan_

1.5luk Roco'yu gönderip tasarruf ettik. 800lük Welinton'u alarak başka bir zarara girdik. Hesabın bu olması lazım bence.

Çevrimdışı tangaz

euro 2 katına çıktıysa tasarrufumuz 4 katına çıktı die okurum ben resmi öyleyse

gelirler dibe vurmuş  ve tüm sene yedek kulübesini ısıtacak bir elemanın yarı yükünden kurtulmuşuz süper hamle bence 6-8 milyon tl.ye denk geliyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

euro çıktı deyip 1.5 milyon € luk adam kalsın 900 bin € oynayan adam nerden geldi.

Hadi onu öyle dedin douglas da kalsın dedin ? Gittiği hiç bir klüpte üst üste 10 maça çıkamayan adam ?

Welinton'a ettiğin lafın onda birini love'a etmedin,Negredoya etmedin 5 milyon € aldılar 5 5 5.

Klübü 900 bin  € luk welinton batırmadı anç gelince muhasabeci kesildin kuruşun hesabını yapıyorsun orman döneminde neredeydin halen neden savunuyorsun ?

Amaç ?

Çünkü 900 bin Euro alan adama karşılık 2 genç verdiler ve 1.5 alan adamı göndermek için maaşının yarısını ödediler.

Douglas kalsın, çünkü daha kötüsünü getirecekler ya da kimseyi getiremeyecekler.

Douglas gelirken Sivas'ta yıldızdı. N'sakala transferinden hiç bir farkı yoktu.

Love alınırken bu kadar para vermek enayilik dedim, siz burada göbek atıyordunuz.

Çevrimdışı bjk4ever

Hayır Roco 1.5 milyon maaşını bırakıp gidiyorsa, kaç haftadır neyin pazarlığını yapıyorlar adamla?

Kafayı çalıştır biraz.

Tasarruf tamamiyle sifir.
Rotasyonu su sekilde kursaydik:

Roco 1.500k
Fatih 200k

Simdi

Roco 700k
Montero 700k
Welinton 500k

200k negatif cikiyor. Bu arada Montero'nun 500k'lik bedelini de ekstra olarak odeyecegimize gayet eminim, onu da yazmadim bile.
Ayrica Roco'nun sozlesmesi seneye bitecekti, bittigi an seneye diledigin stoperi al yerine. Simdi Welinton denen kazmanin sozlesmesi
3 sene elimize verildi.

Kafayı çalıştır biraz.

Anç'ın suçu bunlar hep doldurdu böyle vasat adamları kadroya demi ?

Böyle elden çıkartırken üstüne para vermek zorunda kalıyoruz.

Love da vardı 3.3 milyon € bonservis 2 milyon € maaş giderken üstüne 1 milyon €  ödedik 33 yaşında.

Batırdı bu klübü anç demi ?

Çevrimdışı tuncaboylu

1.5luk Roco'yu gönderip tasarruf ettik. 800lük Welinton'u alarak başka bir zarara girdik. Hesabın bu olması lazım bence.
1.5'luk Roco'yu göndermek için 700 bin verdik.

800+700 yine 1.5 etti. Ortada tasarruf da yok.

Üstelik Roco'nun sözleşmesi bitiyordu, Welinton ile 3 sene uzadı

Çevrimdışı tangaz

Montero İspanya'da net 200 bin Euro kazanırken, kiralık gelmesine rağmen burada net 750 bin Euro maaş ödenmesi açıklanmaya muhtaçtırlar

roco net 300bin kazanırken burda yıllık 2 milyon kaldırdı mirin net 200bine oynarken burada net 1,2 kaldırıyor her 2 oyuncuda maaşlarını 6-7 katına çıkarmışlar bunlarda açıklanmaya muhtaçmıdırlar?

Çevrimdışı bjk4ever

Tasarruf tamamiyle sifir.
Rotasyonu su sekilde kursaydik:

Roco 1.500k
Fatih 200k

Simdi

Roco 700k
Montero 700k
Welinton 500k

200k negatif cikiyor. Bu arada Montero'nun 500k'lik bedelini de ekstra olarak odeyecegimize gayet eminim, onu da yazmadim bile.
Ayrica Roco'nun sozlesmesi seneye bitecekti, bittigi an seneye diledigin stoperi al yerine. Simdi Welinton denen kazmanin sozlesmesi
3 sene elimize verildi.

Welinton 500k yazmisim ama daha fazla olacak. Daha da fazla icerideyiz, kalite olarak da geriye gittik, kontenjan da doldu. Rezalet otesi.

1.5'luk Roco'yu göndermek için 700 bin verdik.

800+700 yine 1.5 etti. Ortada tasarruf da yok.

Üstelik Roco'nun sözleşmesi bitiyordu, Welinton ile 3 sene uzadı

Aynen hocalar ormanın aldığı bu vasat adamlarla oynamak zorundalar ?

Avcı geldi ruizi istedi rocoyu yetersiz gördü.Sergen hoca geldi rocoyu yetersiz gördü başka transfer istedi.

Bunu alan suçlu değil gönderen suçlu...