1 sene sakattı adam yoktu ortalıkda.Sakat zaten sakatlanmasına gerek yok gittiği hiç bir klüpte oynamamış adamı alıp gelen övmelere doyamadığın ormana soracaksın hesabı.
İşte ormana soracaksın douglas olmasaydı bugün orda sağ bek transferi gelirdi.
oynamayasa da resmi olarak elimiz de sağ bek douglas var yabancı kontejyanı ve maaş bütçesi...
Larin as stoper diyen yok zaten o bölgeye yerli istemiyoruz umut ve güven var.Yabancı alamıyoruz larin var elde 1.8 maaş alıyor geçen sene kiralık gitti maaş bütçesi açıldı bu sene maaş bütçesi 30 milyon €.Yine anlamayın emi ?
Ben yanlışları örtmüyorum sizin gözünüz bağlı "ormanus ile gözleri kapatus" büyüsü yapılmış size...
bak ne diyor oku bakalım "eski alacakları".
https://twitter.com/Muratozen1903/status/1302513472958332928
Fatih gitsin cehenneme kadar yolu var.Vodafone parkta yaptığını unuttuysanız yada destekliyorsanız başka.Ahmet kiralık gitti.
orta da yanlış yok siz uyduruyorsunuz...
Vallahi bu kadar da kazi cevirmeye calisma yahu.
Welinton'a karsilik kiraya verdik diyorsun, Fatih bonservisiyle gitti diyince de cehenne kadar yolu var diyorsun. Cevir kazi 1. Ayrica Ahmet'in nasil gittigini de biliyoruz, yersen kiralik. O zaman 2 genc kiralik gitti demeyeceksin, diyorsan da evet yanlis soylemisim diyeceksin, kazi cevirmeyeceksin.
Ikincisi, sen sagbek alamadiysan o Douglas nedeniyle degil. Sen yabanci kontenjanini 2 gereksiz stoper icin kullandigin icin alamadin. Orada ben tek tek yabanci kadrosunu yazdim, tek tek. Cevabin nerede? Transferleri dogru sekilde yapsaydin PAOK macinda sahaya sagbek ve forvetle cikiyordun. Nereden cevabin? Yok. Tek cevap 'ama Fikret Orman blah blah blah'. Yonetimin geldigindeki mali durum belli, kadro belli. Mayista kimin sozlesmenin sona erecegi, kimin kiralik olarak geri donecegi, kimin ne kadar aldigi, takimin hangi bolgelerinin eksik oldugu belli. Dogru planlama yapsaydin PAOK macinda sagbekte Lens de olmazdi, su an kadro 80% olarak hazir olurdu.
Orada tek tek maaslari hesapladim. Mevcut kadro ve benim kurdugum kadro arasinda sadece ve sadece 1.8 milyon euro fark var, hesap ortada. Ustelik mevcut kadroda da forvet ve sagbek yok, onlar eklenecek. Nerede tasarruf?
Ayrica Roco'ya 700 bin euro fesih bedeli odedik. Eski alacaklari dedigi sey yuzde 15 indirimle alakali, parantez icinde. 700 bin euro FESIH BEDELI.
Al sana link.
https://ortacizgi.com/iste-enzo-roco-ile-yapilan-sozlesme-fesih-sartlariNe yaziyor orada? FESIH BEDELI!