2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2862127 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Eray_Steiermark

umarım aboubakar kumarı oynamayız sezonu sadece larinle oynamak zorunda kalabiliriz. oyuncunun menajeri de sağlam yalancı yalnız tr basınına oyuncum geçen sene hiç sakatlanmadı kaçırdıgı idman yok ve portoda tüm maçlarda kadrodaydı demiş, abuş geçen sene 10 maçta 294 dk oynamış sadece ve 60a yakın maçında 20 küsüründe kadrodaymış geri kalanında ya sakat(4 maç) ya da kadrodışı imiş
Yine Güven'i yok saymışsın. Güven Larin'den daha iyi bence. Diri bir Abuş işimizi görür bir milyona gelsin oynasın.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tamam, ben sana olması muhtemel bir şey soruyorum.

Dorukhan için 1.2'ye çıktık ama Dorukhan 1.8'den aşağı düşmüyor. Bir de 4 yıllık sözleşmede ısrarcı.

Bu şartlarda kalsın mı, kalmasın mı?

Olmamış şeyler üzerinden yorum yapmaya gerek yok böyle bir teklif yapılmadı henüz...

Yönetim beklemede sakatlıktan nasıl dönecek onu bekliyor acele etmiyor 1-2 ay geçtikten sonra imzalarız diye düşünüyorlar muhtemelen iyi dönerse...

Sıkıntı olan sizin uydurma haberlere inanmanız yada uydurmanız...Babası fenerli kendi fenerli fenere gidecek böyle renkli topçu istemiyoruz vs.. 2 dk'da ayak üstü senaryo üretiyorsunuz...

Renklilerin ekmeğine yağ & bal sürüyorsunuz....

Çevrimdışı tuncaboylu

Olmamış şeyler üzerinden yorum yapmaya gerek yok böyle bir teklif yapılmadı henüz...

Yönetim beklemede sakatlıktan nasıl dönecek onu bekliyor acele etmiyor 1-2 ay geçtikten sonra imzalarız diye düşünüyorlar muhtemelen iyi dönerse...

Sıkıntı olan sizin uydurma haberlere inanmanız yada uydurmanız...Babası fenerli kendi fenerli fenere gidecek böyle renkli topçu istemiyoruz vs.. 2 dk'da ayak üstü senaryo üretiyorsunuz...

Renklilerin ekmeğine yağ & bal sürüyorsunuz....
Olmamış transferler üzerinden yorum yapıyoruz, bunun hakkında neden yapmayalım ki?

Sana dediğim şekilde bir durum söz konusu olduğunda kalsın mı, kalmasın mı?

4 yıllık, 1.8 milyon Euro'luk sözleşme isterse; verelim mi sence?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Adamın ağzından 2 milyon € istiyorum diye bir şey duydun mu ?

Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz kendi hayal dünyanız var.

Babası fenerli kendisi de fenere gitmek istiyor vs..Aslı astarı olmayan haberler...

300 bin € oynuyor adam 1 milyon € verirsin kalır.
Güven de çok az para alıyor (...) Bir sene sakattı yattığı yerden para kazandı bir de.

Olmamış transferler üzerinden yorum yapıyoruz, bunun hakkında neden yapmayalım ki?

Sana dediğim şekilde bir durum söz konusu olduğunda kalsın mı, kalmasın mı?

4 yıllık, 1.8 milyon Euro'luk sözleşme isterse; verelim mi sence?

Adamın ne kadar istediğini nerden biliyorsun ? 4 yıllık sözleşme 1.8 milyon € maaş bu senin hayal dünyan :)

Adam 300 bin € oynuyor bende o zaman dorukhan 1.5 milyon € istiyor biz 1 veriyoruz kabul edecek diyorum o zaman.

Olmamış şeyler üzerinden konuşulmaz...

Yalnız bir de gerçekler var oyuncunun babası fenerli demeniz gibi oyuncunun kendisi fenerli demeniz gibi fenere gidecek filan demeniz gibi kanıtınız yok gaza geliyorsunuz diyorum... Var mı kanıt ?

Güven de çok az para alıyor (...) Bir sene sakattı yattığı yerden para kazandı bir de.

Zam sözü verilmiş çünkü...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, alacakları için kulübü FIFA'ya şikayet etmeyen Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, seçim sonrası Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın'a zam sözü verdi.Beşiktaş'ı bu sezon FIFA'ya şikayet etmeyen oyuncu neredeyse kalmamıştı. Ekonomik anlamda çok sıkıntılı bir süreç yaşayan ve futbolcuların ücretlerini ödemekte çok zorlanan siyah-beyazlı yönetim sürekli FIFA'lık olmuştu. Bu sezon Pepe, Babel, Adriano, Quaresma, Karius, Medel, Love, Tolgay Arslan ve Gökhan Töre alacakları sebebiyle kulübü FIFA'ya şikayet etmişti.Türkiye'deyer alan habere göre; Yeni sezonda kadrodaki yüksek maliyetli oyuncuların çoğuyla yollarını ayırmayı planlayan yönetim, finansal zorlukların yaşandığı dönemde şikâyetçi olmayan ve performanslarıyla takıma büyük katkı veren iki genç oyuncuyu ödüllendirecek. Böyle bir dönemde çok az ücretlere oynayan Dorukhan Toköz ile Güven Yalçın'ın performansı gönüllere taht kurdu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamın ne kadar istediğini nerden biliyorsun ? 4 yıllık sözleşme 1.8 milyon € maaş bu senin hayal dünyan :)

Adam 300 bin € oynuyor bende o zaman dorukhan 1.5 milyon € istiyor biz 1 veriyoruz kabul edecek diyorum o zaman.

Yalnız bir de gerçekler var oyuncunun babası fenerli demeniz gibi oyuncunun kendisi fenerli demeniz gibi fenere gidecek filan demeniz gibi kanıtınız yok gaza geliyorsunuz diyorum... Var mı kanıt ?

Neden konuşulmuyor olmamış şeyler üzerinden, mahkeme salonu mu burası?

Sen başkansın:

Dorukhan'ın kalmak için 1.8 milyon Euro x 4 senelik sözleşme isterse, verir misin?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer dönemi hiç konuşmayalım bu mantıkla. Sadece transfer olmuş oyuncuları konuşuluyorsa. Gidecek de gelecek de oyuncular üzerine yorum yapılabilir. Sadece sezon başlayınca kendi oyuncularımızın transfer spekulasyonlarını konuşmayı uygun bulmuyorum. Transfer dönemi içerisinde herkes konuşmakta özgür.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Neden konuşulmuyor olmamış şeyler üzerinden, mahkeme salonu mu burası?

Sen başkansın:

Dorukhan'ın kalmak için 1.8 milyon Euro x 4 senelik sözleşme isterse, verir misin?

Böyle bir sözleşme istemiyor oyuncu hayal dünyan...

Bu yüzden konuşulmuyor bende ;

Oyuncu 1.5 milyon € istiyor biz 1 milyon € veriyoruz kabul ediyor ve kalıyor diyorum ?

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bayern Munih 4'ü doktor 9 kişilik saglik ekibi oluşturmuş. Her oyuncunun kaslarini inceleyip bireysel güçlendirme programi uygulaniyormuş. Fizik kapasitelerinin üst düzeyde olmasının sebebi bu demek ki. Keşke biz de bu şekilde çalışsak. Böylece alt yapidan daha güçlü oyuncular gelir.

Transfer dönemi hiç konuşmayalım bu mantıkla. Sadece transfer olmuş oyuncuları konuşuluyorsa. Gidecek de gelecek de oyuncular üzerine yorum yapılabilir. Sadece sezon başlayınca kendi oyuncularımızın transfer spekulasyonlarını konuşmayı uygun bulmuyorum. Transfer dönemi içerisinde herkes konuşmakta özgür.

ben oyuncu transferinden bahsetmiyorum maaştan bahsediyorum okuduğunuzu iyi idrak edemiyorsunuz.

Oyuncunun sanki 1.8 milyon € maaş ve 4 yıllık sözleşme istiyor gibi bir hava estiriliyor.Böyle bir maaş istediği yok yönetimin oyuncu ile oturup konuşmuşluğu bile yok diyorum 300 bin € alıyor 1 milyon€ veririz olur olmaz ayrı.

Ayrıca babasının fenerli ve kendisinin de fenerli olduğuda ispata dayanmalı...

Çevrimdışı tuncaboylu

Böyle bir sözleşme istemiyor oyuncu hayal dünyan...

Bu yüzden konuşulmuyor bende ;

Oyuncu 1.5 milyon € istiyor biz 1 milyon € veriyoruz kabul ediyor ve kalıyor diyorum ?

Tamam işte, hayal kuralım. Ne zararı var?

Hayal bu ya, sen Beşiktaş başkanı olmuşsun. Camiada herkes seni dinliyor.

Çok güzel bir hayal bence, devam edelim.

Dorukhan ile pazarlık masasındasın.

Oyuncu senden 1.8 milyon Euro x 4 sene sözleşme istedi.

Tamam diyip el mi sıkışırsın, kusura bakma diyip masadan kalkar mısın?

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte Beşiktaş'ın gündemindeki yeni sağ bek adayı!

Siyah beyazlı yönetim, sağ bek transferi için alternatif isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Yabancı sağ bek olarak Roma’dan Davide Santon ve Newcastle United forması giyen DeAndre Yedlin için görüşmeler yapan Beşiktaş’ın gündemine bir isim daha girdi.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş, Sporting forması giyen Valentin Rosier’i de listesine ekledi. Siyah beyazlı yönetim, 24 yaşındaki Fransız sağ bek oyuncusu için harekete geçecek.

Valentin Rosier’in Portekiz ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunurken geçtiğimiz sezon öncesinde Dijon’dan 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti. Fransız oyuncu, Sporting formasıyla ise toplam 15 maçta forma şansı buldu.

Ayrıca siyah beyazlılar, Antalyaspor forması giyen milli oyuncu Nazim Sangare için de teklif yapmıştı. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Tamam işte, hayal kuralım. Ne zararı var?

Hayal bu ya, sen Beşiktaş başkanı olmuşsun. Camiada herkes seni dinliyor.

Çok güzel bir hayal bence, devam edelim.

Dorukhan ile pazarlık masasındasın.

Oyuncu senden 1.8 milyon Euro x 4 sene sözleşme istedi.

Tamam diyip el mi sıkışırsın, kusura bakma diyip masadan kalkar mısın?

Böyle bir sözleşme istemiyor oyuncu hayal dünyan...Kendi hayal dünyan da cevabını kendin ver..5 milyon € filan çıkart rakamı :)

Babasının fenerli olduğu ve kendisinin fenerli olduğunu ispatlaman gerekiyor ama...Bak bu gerçek attın ortaya bir iddaa konuyu değiştiriyorsun yine :)
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 12:05:29 cursedofdragon ]

Çevrimiçi gokhans

Dorukhan mart , nisan gibi sosyal medyadan Beşiktaş formalı fotoğraflarını kaldırınca az çok düşüncesini belli etti zaten. Şuan tüm Beşiktaş muhabirleri , başka takım ile sözleştiğini ve gideceğini , artık Beşiktaş olayının bittiğini söylüyor ve ima ediyorlar. Babasının fanatik fenerli olduğuda birçok yerde yazıldı çizildi. Bu sebeplerde beni umutsuzluğa itiyor.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı tangaz

Yine Güven'i yok saymışsın. Güven Larin'den daha iyi bence. Diri bir Abuş işimizi görür bir milyona gelsin oynasın.

dün milli maçta gol atmasına rağmen etkilenmedim güveni yok saymıyorum ayrıca kanat forvet rotasyonunda yeri var ben merkez forvete koymam birde acaip hatalı pas tercihleri var ve hiç gelişmiyor bu konuda akşamda solda rıdvan bomboştu yine rakibe attı 3-3 biten fener maçının baş sorumlusu da güvendi aradan 1,5 sene geçti eleman bir tık bile gelişmedi paslarda
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

+41903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben oyuncu transferinden bahsetmiyorum maaştan bahsediyorum okuduğunuzu iyi idrak edemiyorsunuz.

Oyuncunun sanki 1.8 milyon € maaş ve 4 yıllık sözleşme istiyor gibi bir hava estiriliyor.Böyle bir maaş istediği yok yönetimin oyuncu ile oturup konuşmuşluğu bile yok diyorum 300 bin € alıyor 1 milyon€ veririz olur olmaz ayrı.

Ayrıca babasının fenerli ve kendisinin de fenerli olduğuda ispata dayanmalı...
Bak maaşını yüksek tuttuğu ve yönetimd vermek istemediği için transfer söylentileri çıkıyor. Bizde onun üstüne konuşuyoruz. Sözleşmesinden bağımsız 6 ay sonra boşa çıkacak oyuncu. Tabiki Dorukhan konuşulacak böyle. Sen konuya Fransız kalmayı tercih ediyorsan bilemem. Beşiktaş > Dorukhan. Burada herkesin yeri dolar. Dolmasa da dolmuş gösterilir. Yeni bir Fernandes olayını sen de dahil kimse istemez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dorukhan yıllık 7 milyon TL ye 3 yıl uzatsın kalmak istiyorsa. Fazlası ziyan olur. Zaten Oğuzhan Tolgay necip falan dorukhan mantığı ile rakamlar arttı içinden çıkamadık. Seneye Rıdvan diyecek ki dorukhan 2 alıyorsa bende istiyom. Al sana koca bi kaya nerene dayıyorsan daya.

Çevrimdışı tuncaboylu

Böyle bir sözleşme istemiyor oyuncu hayal dünyan...Kendi hayal dünyan da cevabını kendin ver..5 milyon € filan çıkart rakamı :)

Babasının fenerli olduğu ve kendisinin fenerli olduğunu ispatlaman gerekiyor ama...Bak bu gerçek attın ortaya bir iddaa konuyu değiştiriyorsun yine :)
Ya Gülhan, uzatma da soruya cevap ver.

Oyuncu için bu paralara çıkar mısın?

Evet ya da hayır diyeceksin.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben türk oyuncuda Euro ya karşıyım abi. TL alacak

Çevrimdışı ilhan mansız

nasıl neden ?
neden kalmalıdır? Orta sahada bir virtüöz müdür? Asist kralı mıdır? Çalım ustası mıdır? Süper pres yapan biri mi? Beşiktaş’ın uzun yıllar orta sahada vazgeçemediği biri mi? Hangisi? Neden?

Çevrimdışı tuncaboylu

Bak maaşını yüksek tuttuğu ve yönetimd vermek istemediği için transfer söylentileri çıkıyor. Bizde onun üstüne konuşuyoruz. Sözleşmesinden bağımsız 6 ay sonra boşa çıkacak oyuncu. Tabiki Dorukhan konuşulacak böyle. Sen konuya Fransız kalmayı tercih ediyorsan bilemem. Beşiktaş > Dorukhan. Burada herkesin yeri dolar. Dolmasa da dolmuş gösterilir. Yeni bir Fernandes olayını sen de dahil kimse istemez.
Bir de rakip takımın 35 yaşındaki Sosa'ya 2 sene için 4.5 milyon Euro para bağlacak kadar şuursuz bir başkanı var.

Yaklaşan yabancı sınırını da düşünürsek, Dorukhan'a benzer bir teklifte bulunması gayet makul.

Öyle 1 milyona falan tutamazsın Dorukhan'ı, hayal kurmaya gerek yok

Söyletinlere mi inanıyorsunuz dorukhan ile oturup konuşulmadı bile henüz yönetim beklemede sakatlıktan çıktı nasıl dönecek ne verecek onu bekliyor iyi dönerse sözleşme yenileme 1-2 ay sonra önüne koyulur illa devre arasını beklemeye gerek yok.6 ay kalmadan da sözleşme imzalatabilirsin yani..Dorukhan konuşulmasın diyen yok adamın babası fenerli kendisi fenerli diyorsunuz ispatı nerede yok ? Oyuncunun ağzından 1.8 milyon € 4 yıllık sözleşme istiyor gibi lanse ediyorsunuz bu da ispat gerektirir.Basında oyuncuyu bizden koparmaya çalışıyorlar sizde çanak tutuyorsunuz adam 300 bin € oynuyor 1 milyon€ veriririz kalır kalmaz buda apayrı bir olay.Daha yüksek ücrete veren çıkar gitmek ister buda ayrı.Konuya fransız kalan sizsiniz bence..Dorukhan>Beşiktaş diyen olmadı zaten.Başkana basın önünde n'koudouyu rezil gösterince oyuncuyu nasıl satacaz şimdi diyorsunuz değersizleştiriyor diyorsunuz sizin ne farkınız kalıyor kaldı ki başkan gerçekleri açıklıyor sizin ki uydurma haberler...Bu yolda devam edin...

Çevrimdışı ilhan mansız

Bir de rakip takımın 35 yaşındaki Sosa'ya 2 sene için 4.5 milyon Euro para bağlacak kadar şuursuz bir başkanı var.

Yaklaşan yabancı sınırını da düşünürsek, Dorukhan'a benzer bir teklifte bulunması gayet makul.

Öyle 1 milyona falan tutamazsın Dorukhan'ı, hayal kurmaya gerek yok

fener başkanı futboldan zerre kadar anlamıyor, bu cidden sevindirici  :D :D