2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2864146 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı bjk4ever

Maçın iyileri Roco, Atiba ve Oğuzhan'dı.

Larin, Hasic ve Atakan'ı da beğendim. Mensah iyiye gidiyor.

N'sakala biraz toparlamış, Necip bile fena değildi.

Lens oyuna girdikten sonra istekliydi.

Rakip gerçek anlamda çok kötüydü, o yüzden ölçü olmayabilir bu maç.

Sağ bek alınmalı, Roco kadroda tutulmalı.

Mirin de gitmiyorsa, Montero geri gönderilebilir.

Stoper isinde agir sinifta kaldik. Ama neyse, fazla uzatmayalim, sonra bos yapmis oluyoruz sonuc olarak. Besiktas'liligimiz sorgulaniyor falan.
F.Aksoy-Vida-Mirin-Roco mis gibi rotasyon olurdu, hatta Mirin ve Roco'dan birini gonderip yerine Erdogan veya Alpay gelince mis.
F.Aksoy-Vida ideal ikili olurdu. Bir tane hamleli sert stoper, bir tane ayagi duzgun sogukkanli stoper, kagit uzerinde su an 85 stoperden yapabilecegimiz
her kombinasyondan cok daha iyi. Kendi elimizle mahvettik.

Çevrimdışı tuncaboylu

Roco'nun 3. golde Oğuzhan'a attığı pas müthişti.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu ne demek okuyor , Boyd Iskoçya Yolcusu demek mi oluyor :alala:
Ben 2 oyuncu gidecek biri İskoçya biri de Amerika diye anladım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

beşiktaşa karşı çektiği için bayrağı, sırtını sıvazlayıp aferin olum güzel iş çıkardın ama lanet VARa takıldın da diyebilirler

Diyeceklerdir tabi abi. Bizim takıma karşı karar verecekleri zaman adamların içi yükseliyor, adrenalin pompalıyorlar, öyle bir hevesle yapıyorlar ki sanırsın bize aleyhte olan her karar için ekstra para kazanıyorlar!. Kim bilir belki bi fiyat listesi bile vardır  :bandit:
Taç:5000
Ofsayt:10000
Faul:7500
.
.
.
.

Çevrimdışı mrred

Kanat oyuncular azıcık hareketli ve oyun kurulumuna katkı sağlayınca fark hemen gösterdi kendini. Kanat merkez dengesi

rakibi şaşırtınca merkez de açıldı. Nkodou Lens ve boyddan kurtulmamız lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasic bildiğin saf yetenek fakat daha çok yolu var. Oldum havasına girerse tavanını yakalayamaz. Oyun kurulumunda +1 opsiyon olur. Kanattan oyun kurabiliriz hasicle oynarken

Atakan modern kanat savunma arkasına iyi koşuyor topla pek işi yok topsuz oyunda gayet iyi oyun kurulumunda fark  yaratacak bir özelliği yok . Fakat savunma arkası koşularının üzerine baya oyun kurulur al verleri güzel topa aşık değil

Roco şaşırttı

Ersin ve Utku dönüşümlü oynarlar bence kaleci aramayalım zaten seyirci baskısı olmayacak o yüzden heyecan falan yapmazlar
Kaleci almamak kendi kafamıza sıkmak gibi bir şey  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Atakan maç sonu açıklamaları aklı başında . Güzel
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 23:11:37 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Kaleci almamak kendi kafamıza sıkmak gibi bir şey  :tabe:
Seyircili oynansa haklısın derdim fakat maçlar seyircisiz oynancak o yüzden böyle devam edilebilir
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seyircili oynansa haklısın derdim fakat maçlar seyircisin oynancak o yüzden böyle devam edilebilir
Utku'yu yeterince denedik kalede. 3 golden az yemedi hiç  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Utku'yu yeterince denedik kalede. 3 golden az yemedi hiç  :tabe:
Son 2 maç dahil değil sanırım  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

Hasic bildiğin saf yetenek fakat daha çok yolu var. Oldum havasına girerse tavanını yakalayamaz. Oyun kurulumunda +1 opsiyon olur. Kanattan oyun kurabiliriz hasicle oynarken

Atakan modern kanat savunma arkasına iyi koşuyor topla pek işi yok topsuz oyunda gayet iyi oyun kurulumunda fark  yaratacak bir özelliği yok . Fakat savunma arkası koşularının üzerine baya oyun kurulur al verleri güzel topa aşık değil

Roco şaşırttı

Ersin ve Utku dönüşümlü oynarlar bence kaleci aramayalım zaten seyirci baskısı olmayacak o yüzden heyecan falan yapmazlar

Roco şaşırttı mı yoksa adam buydu da bizim mi haberimiz yoktu. Zaman içinde görürüz işin doğrusunu. İnşallah bizim haberimiz yoktur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son 2 maç dahil değil sanırım  :D
Hazırlık maçları sayılmaz. Rakipler de iyi değillerdi. Lig maçlarına bakalım. Avrupa'da kaleye geçmesin zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Roco şaşırttı mı yoksa adam buydu da bizim mi haberimiz yoktu. Zaman içinde görürüz işin doğrusunu. İnşallah bizim haberimiz yoktur.
Bence hücum hattının hareketli olmasında da bunun katkısı var. Atakan sürekli savunma arkası koşusu yaptığı için roconun

da pasları kıymetli hale geldi. Pas iki kişilik bir hadise olduğu için atan kadar almayı bilenin de önemi var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Roco şaşırttı

Hasic defansif anlamda müthiş katkı sağlıyor. Oyunun her alanında, her anında aktif. Atakan'ın tam tersi profilde. İkisi de umut vaad ediyor. Tabi Atakan'ı pek izlemedim ama bu maçta gördüğüm kadarıyla topsuz oyunda daha iyi olan, içeri sızıp tehlike yaratan, oyunun genelinde çok fazla topla oynamayan bir oyuncu profilinde. Hasic ise insiyatif almaktan hiç çekinmeyen, topla oynayabilen, faul alabilen takım savunmasında aktif, çalışkan bir oyuncu.

Çevrimdışı tangaz

şayet layiç kalacaksa solda layiç sağda hasiç yapalım boşa kanata para vermeyelim atakan da yedeklesin, enkudu boyd gitsin lenste 4.secenek olur kupada filan oynar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Hasic defansif anlamda müthiş katkı sağlıyor. Oyunun her alanında, her anında aktif. Atakan'ın tam tersi profilde. İkisi de umut vaad ediyor. Tabi Atakan'ı pek izlemedim ama bu maçta gördüğüm kadarıyla topsuz oyunda daha iyi olan, içeri sızıp tehlike yaratan, oyunun genelinde çok fazla topla oynamayan bir oyuncu profilinde. Hasic ise insiyatif almaktan hiç çekinmeyen, topla oynayabilen, faul alabilen takım savunmasında aktif, çalışkan bir oyuncu.
Hasicte öngörülemezlik var. Biz izlerken bile öngöremiyoruz sahadakileri düşünemiyorum bile. Biz izlerken tepe

kamerasında vücut postürünü ve ayak bacak gövde baş omuz hareketlerinin hepsini görerek bir sonrakini hareketini bile

tahmin edemiyoruz. Rakip bizden daha azını görerek hiç tahmin edemez. Bazuka gibi vuruyor toplara falsoyu da iyi

veriyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Atakanda bir onyekuru havası var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

Bence hücum hattının hareketli olmasında da bunun katkısı var. Atakan sürekli savunma arkası koşusu yaptığı için roconun

da pasları kıymetli hale geldi. Pas iki kişilik bir hadise olduğu için atan kadar almayı bilenin de önemi var.

Tabii ki hücum hattı hareketli olup isterse bu paslar iş görür hale gelir ama benim demek istediğim adam bu işi yapabilir bir görüntü çiziyor. Mesela Vida, gösteren olsa bile bu tip paslar çıkaramaz. Bu takımın taktik çalışmalarına bile girebilir. O zaman oyuncunun da değeri artar, oyununa +1 kalite eklersin. Yine de asıl plan hepsini kapsamalı. Yavaş stoperi kaldırmaz bir oyun oynarsak Roco'ya teneke bağlarlar. Hoş adamı zaten göndermeye çalışıyoruz. Suya yazı yazıyoruz biraz.

Çevrimdışı tangaz

layiçi sola atıp kanat almasak da olur diyordum ama şöle lazar markoviç gibi rüzgarın oğlu birini bulup alsak isterim walla
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Tabii ki hücum hattı hareketli olup isterse bu paslar iş görür hale gelir ama benim demek istediğim adam bu işi yapabilir bir görüntü çiziyor. Mesela Vida, gösteren olsa bile bu tip paslar çıkaramaz. Bu takımın taktik çalışmalarına bile girebilir. O zaman oyuncunun da değeri artar, oyununa +1 kalite eklersin. Yine de asıl plan hepsini kapsamalı. Yavaş stoperi kaldırmaz bir oyun oynarsak Roco'ya teneke bağlarlar. Hoş adamı zaten göndermeye çalışıyoruz. Suya yazı yazıyoruz biraz.
Roconun defosunu kapatacak bir oyun oynarsak neden olmasın ? Hücumdan savunmaya geçişlerde ilk baskıyı iyi yaparsak

roconun yavaşlığını tolere edebiliriz. Hücumda isabetli pas atması oyun kurulumunda +1 olması savunmadaki zaafıyla

karşılaştırıldığında buna değer. Baya güzel toplar attı rakipte şaşırdı beklemiyordu
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

şayet layiç kalacaksa solda layiç sağda hasiç yapalım boşa kanata para vermeyelim atakan da yedeklesin, enkudu boyd gitsin lenste 4.secenek olur kupada filan oynar
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Hasicte öngörülemezlik var. Biz izlerken bile öngöremiyoruz sahadakileri düşünemiyorum bile. Biz izlerken tepe

kamerasında vücut postürünü ve ayak bacak gövde baş omuz hareketlerinin hepsini görerek bir sonrakini hareketini bile

tahmin edemiyoruz. Rakip bizden daha azını görerek hiç tahmin edemez. Bazuka gibi vuruyor toplara falsoyu da iyi

veriyor

Sutlari gercekten cok iyi, Sivas macinin ozetini izlerken farkettim her iki ayaginida kullaniliyor. Macin ilk yarisinda cektigi sutu sol ayagiyla 2. yaridakini sag ayagiyle cikarmisti. Umarim uzerine dusulur bu cocugun ve kiraya verme gibi bir hata yapilmaz.

Çevrimdışı Orhan_

:tabe: Solda Layiç oynarsa en azından soldan gelen pasların kalitesi de artar. O işi Nsakallıya bırakırsak işimiz yaş. Nkudu Boyd giderse 1 kanat daha alabiliriz. Diğer kanat yerine de yapılacak 6 ya da forvet transferinde biraz daha iyi seçenek arayabiliriz (bütün transferleri yapacakmışız gibi düşündüm).