2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2864769 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

3. gole ofsayt kaldıran hakemin lisansını iptal edebilirler. 1.5m geriden çıkmış adam.

beşiktaşa karşı çektiği için bayrağı, sırtını sıvazlayıp aferin olum güzel iş çıkardın ama lanet VARa takıldın da diyebilirler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

A spor Josef de Souza diyor...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Oğuzhan Akgünden de olmaz topla vedalaşamayangillerden

2 sene once cok umutluyduk kendisinden ama gelistiremedi kendisini bu 2 yil icerisinde. Dedigin gibi pek olacakmis gibi durmuyor.

Çevrimdışı Erman1903

Özyakup kafayı toparlamış iyiydi baya  :claps:

Çevrimdışı tuncaboylu

iyi fikir walla hatta ceza sahasına girme die emredersek penaltı da yapamaz :evillol:
Bir yolunu bulur yapar o.

Sahanın herhangi bir yerinde olmamalı.

Çevrimdışı sEuL

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

2017-18 sezonunda CL'den aldığımız para.

Bu sene limitin yüksek olma sebebi o.

Son 3 sene hesaplandığı için, bu para seneye limit hesabında yer almayacak.

Ortalamadan 13,3 milyon euro gidecek, neredeyse 100 milyon tl. Hesaplamanin detayini bilmiyorum, muhtemelen limit'e 1'e 1 etki yapmiyordur, ama buyuk rakam.
Zaten Basaksehir ve Trabzon'un limitine bakarak da anlasilabilir bu.

Çevrimdışı 38life

İlkay'ın gol atması beni çok mutlu etti. İnşallah daha nice gollere, nice asistlere...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beni yeni sezona dair tek umutlandıran kişi şu anda. Ancak yanında ona uyum sağlayacak bir 6 numara bulmamız lazım. Mensah ile ikisi olacakmış gibi değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Oguzhan'dan ziyade takim kurgusuyla da alakali.
Onunde duvar olabilen bir forvet (Larin) ve verkac yapabilecegi bir adam (Hasic) olunca farkli oynuyor Oguzhan.
1 tane kosucu olabilir takimda, ama daha fazlasi olunca Oguzhan gibi oyuncularin verimi dusuyor.
15/16'da Sosa, Tore, Olcay gibi oyun zekasi yuksek pas yapan oyuncularla oynuyordu. Bunlarin yerine Talisca, Quaresma, Babel gelince farkli bir takim kimligine burunduk, adamin verimi dustu haliyle.

Oyun kurmak buyuk sikinti. Vida ve Montero donunce bu acidan takim ileri gitmeyecek. 6 numara bos maalesef. Atiba iyi gozuktu, ama defansif olarak bizi zorlamayacak bir takim vardi. Karsi takimda tempo yapip kontraya cikabilen bir takima karsi bu orta alan cok zorlanir. 6 numara transferi sart.

Bu arada cok net olarak gorduk ki, PAOK macinda sagbekte Necip, orta alanda Oguzhan ciksaydik bence net elerdik.

Çevrimdışı tuncaboylu

Maçın iyileri Roco, Atiba ve Oğuzhan'dı.

Larin, Hasic ve Atakan'ı da beğendim. Mensah iyiye gidiyor.

N'sakala biraz toparlamış, Necip bile fena değildi.

Lens oyuna girdikten sonra istekliydi.

Rakip gerçek anlamda çok kötüydü, o yüzden ölçü olmayabilir bu maç.

Sağ bek alınmalı, Roco kadroda tutulmalı.

Mirin de gitmiyorsa, Montero geri gönderilebilir.

Çevrimdışı mrred

Souzanın menajeri Talisca ile aynı bu da demek oluyor ki souza bizde 2 2.5 dan aşağı oynamaz. 6 numaraya o kadar para verilmez
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

3-0 3.cü tamamladık turnuvayı.

Çevrimdışı Orhan_

Roco’nun sorunu cok yavas olmasi, ve kolay calim yemesi. Bugun Jahovic falan zorlayamadi ama hizli oyunculara karsi zor durumlarda kaldi gecmis senelerde.

Yavaş olduğuna katılıyorum (katılmasam sanki hızlanacak :D ). Cüsse olarak büyük adam. Bizim için en ideal stoper de olmayabilir. Ancak gönderdiğimiz vakit yeni bir stoper alamayız ve geri kalan ikililerin hiç birisi iyi bir tandem oluşturmuyor. O yüzden biraz sevelim Roco'yu. Şöyle düşünelim; Roco hızlı rakiplere karşı büyük zaafiyet yaşar, kolay dönüş yapamaz, iyi yer tutar, sizelı ve kafa toplarını alabilir, ayakları iyi, iyi uzun pas attığını gördük.. Peki yerine düşünülen adam kim? Welinton. Kafa topları alır, ayakları Roco kadar iyi değil, Roco'dan hızlı, riskli oynuyor, penaltı yapmaya meyilli. Böyle böyle uzatabiliriz listeyi. Ancak maça çıkarken diğer stoperlerimizin yanına bu ikisinden hangisini tercih edersin?
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 23:15:31 Orhan_ ]

Çevrimdışı bjk4ever

Bu hakemlerin sigirligi da harbiden can sikiyor. Ilk yarida Ersan'in Mensah'i indirdigi bir pozisyon var; o sari degilse sari kartini yak zaten. Dorukhan'a cart diye kirmizi gosteriyorsan bu macta da hazirlik maci falan demeyip o sariyi vereceksin.

Ofsaytla uzaktan yakindan alakasi olmayan pozisyonda ofsayt bayragi kaldirip anca VAR'la duzeltmek de ayri bir olay.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

gökdeniz karşısında roconun neden 2 senedir oynatılmadıgı sanırım anlaşılmıştır :bandit:

+1903

Çevrimdışı Erman1903

Beni yeni sezona dair tek umutlandıran kişi şu anda. Ancak yanında ona uyum sağlayacak bir 6 numara bulmamız lazım. Mensah ile ikisi olacakmış gibi değil  :tabe:

Faydalı olur Ozi ama geldi artık Mensah. Ben gol atmasına ve çıkmadan önce bağlama yapmasına rağmen beğenmedim. N'Sakala iyi bir Anadolu beki, biraz daha iyi de görürsün, önceki gibi hatalar yaptığını da. Welinton'a bir şey demeye gerek yok, patlak adam.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 23:05:06 Erman1903 ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu sefer olsun artık  :tabe:
Bu ne demek okuyor , Boyd Iskoçya Yolcusu demek mi oluyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

Hasic bildiğin saf yetenek fakat daha çok yolu var. Oldum havasına girerse tavanını yakalayamaz. Oyun kurulumunda +1 opsiyon olur. Kanattan oyun kurabiliriz hasicle oynarken

Atakan modern kanat savunma arkasına iyi koşuyor topla pek işi yok topsuz oyunda gayet iyi oyun kurulumunda fark  yaratacak bir özelliği yok . Fakat savunma arkası koşularının üzerine baya oyun kurulur al verleri güzel topa aşık değil

Roco şaşırttı

Ersin ve Utku dönüşümlü oynarlar bence kaleci aramayalım zaten seyirci baskısı olmayacak o yüzden heyecan falan yapmazlar

The great gig in the sky