2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869598 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

off ya içim karardı
böyle konuşup dahada karartma
mesajını okurken resmen kaşıntı tuttu.
Kaleciyi saymamış daha :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi murat

asaletle vekaleti birbirine karıştırma bunu dediğinde sadece şenol hoca demeyeceksin o zaman yanına gomezi sosayı cenki taliscayı abouyu katacaksın bunların hepsinin ortak özelliği ne peki
hepsi Fikret orman tarafından bu kulübe bir bedel karşılığı getirildi yani hepsinin kararını veren kişidir başarıyı
üstlenecek olan başarısız olsaydı bu sefer direk Fikret orman suçlanmayacakmıydı
başarıda şenola paye veriyorsunuz tamamda sonraki başarısızlıkta neden vermiyorsunuz bütün suçu
Fikret ormana yüklüyorsunuz.
şunu kabul edin artık Başkan fikret orman kulübün başarılı olması için o oyuncuları getirdi yine başarı için
şenol güneşi takımın başına getirdi şenol güneş sadece maaşını alıp en iyi şekilde yapması gereken işi yapan bir çalışandı.
başkanlar seçimle gelir seçimle gider hocaların işine son verilir kimin tarafından tabiki başkan tarafından
hak etmeyen kişilere hak etmedikleri payeleri verin hak edenleride yaptıklarına pişman edin
işde ondan sonra size böyle yönetimler haktır.
lafa bak ya nasıl bir hocayı başkanla aynı terazide tartabilirsin hoca zaten işini en iyi yapsın diye getirilir bunun içinde para verilir verimli olursa kalır olmazsa gönderilir.
sırf para için bizimle olan birini sırtınızda taşıyorsunuz  bunun böyle olduğunu Beşiktaşdan gidince defalarca gösterdi
sürekli konuştu durdu Fikret ormanla şenol güneş arasındaki fark bu işde başkan Beşiktaşlı gidince ağzını açıp Beşiktaşa zarar verecek birşey söylemez. bunu YD de yapmadı bunu yarın gitsin Çebide yapmaz Beşiktaş başkanlarını
ayak takımlarıyla bir tutmayın kızarız ederiz sen FO ya kızarsın ben çebiye kızarım bu iç mesele ama kızsakda o şahıslar Beşiktaşın başkanı camiamızın en tepesindeki kişi.
adam fener stadındaki maça beşiktaşın hocasıyken borda mavi gravatla çıkıyor bu bile sizi rahatsız etmiyor hala onu savunuyorsunuz.adamın şl hırsı kendi şovu için üçüncü şampiyonluğu verdik grupda namağlup lider çıkan takım ligde döküldü. şampiyonluk bize çok şey veriyordu şu anki durumumuz bile o şampiyonluğun alınmaması yüzünden
gurupdan namağlup lider çıkmak bize ne verdi sadece şenolun marka değerini yükseltti. şenol güneşin başarısıymış madem öyle başarılıydı başka takımlarda gösterseydi o başarısını
ayıpdır ya şenolun başarısı demek Beşiktaşı aşağılamaktır. bizim şenoldan önce 13 şampiyonluğumuz var şenolun bizden önce hoca olarak kaç şampiyonluğu var
sen ne dediğini söylediğinin ne anlama geldiğini bilmiyorsun.
o eline verilen takımı sokaktan birini tutup versen şampiyon yapardı esas sorun o takımı daha sonra şampiyon yapamamasıdır başarı değil onunki tam bir başarısızlık örneğidir.
+1903 :claps:

Çevrimiçi murat

otoban kenarındaki evle dolmabahçe sarayı arasındaki fark ? biz cidden vodafondan çok az para almışız
oyoban kenarı ama oradan gecen araç sayısı muhtemelevodafon civarından gecen araç sayısının 3-4 katıdır.kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde de değil. bizim stadımızın konumu gereği ulaşımı deniz kenarında olması semtimizin içinde olması gibi faktörler nedeniyle değerli. sonuçta satıp para kazanılacak gibi bir değerlendirmeyle karşılaştırmıyoruz.

Çevrimdışı Erman1903

Roco ve Mirin kesin gidecekler. Vida giderse de bir stoper alınacak. Diğer transferler için de  Douglas, Boyd gibi oyuncuların gitmesini bekleyeceğiz.

Eldekileri yollayamadan yok yere yabancı rotasyon adamı aldık, Erdi Dikmen Monterodan iyi stoper büyük ihtimal komedi bir paraya bağladı Ankaragücü. Bütün stoperlerimiz yabancı olacak herhalde, önümüzdeki sene kısıtlama gelince ne yapacağız biz?

Yabancı sınırı, bütçe falan diye hiç ağlamayalım. Sol beki Rıdvan-Ahmet yapsan, stoper 2 yerli 2 yabancı gibi düşünsen kafadan 3 kişilik yer açılıyor. Bir de eldekileri yollamak için üstüne para veriyoruz tam bir freakshow.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 18:40:33 Erman1903 ]

Çevrimiçi murat

tangaz :D  kapitalist söylemler bunlar
krizde para ortadan kaybolmuyor para aynı para sadece yer değiştiriyor fakir daha fakirleşirken zengin daha zenginleşir
birileri kaybederken birileri kazanır. vodafone u ele alalım adam her ay paket satıyor krizde bu düştümü dahamı az konuşup dahamı az ödüyorsun
yok aynı parayı yine kazanıyorlar ama giderleri düşüyor çünkü devlet zenginleri koruyan bir dizi önlem alıyor
buay paketim bitti yeni paket öneriyorlar ama kriz var diye düşürmemişler tersine zamlı paket sunuyorlar
gelelim daha iyi dediğin döneme iktidarla taraftarın papaz olmuş telefonlardan tehdit mesajları yükseliyor
şirketler seninle isimlerinin anılmasını istemiyor hedef olmamak için o şartlarda vodafone la sponsorluk yapıyorsun
daha stad yıkılmamış gezi olayları patlak vermiş stada ilk kazmayı vuruyorsun üstüne taraftar inşaat makinesini almış polisle çatışıyor
Beşiktaş tam bir kaos içinde ve sen o dönemle bu dönemi mukayese ediyorsun o dönem Beşiktaş tarihinin en kötü dönemiydi üstelik.
tamamen batıksın bütün gelirlerin son kuruşuna kadar ipotekli devletle karşı karşıya gelmişsin bir taraftan devlet bir taraftan valilik bir taraftan belediye saldırıyor sana  o şartlarda izin bile almadan stada kazma vuruyorsun birde vodafone ile anlaşıyorsun
neler yaşadığımız unutuldu demekki bugünkü şartla mukayese edildiğine göre
biliyormusun bir ikisi hariç bütün şampiyonlukları hayatta bir Beşiktaşlı olarak yaşadım Beşiktaşın bütün zor dönemlerine şahit oldum
ama hiç biri bu dönem dahil Fikret orman dönemi kadar zor değildi ve hiç bir dönemde Beşiktaşdan o kadar gurur duyduğum bir dönem olmadı.
ben yanlışı doğruyu tartışmıyorum ne yaşadığımı nasıl hissettiğimi biliyorum hataları oldumu hemde çok kötü hatalar
ben kişisel olarak her zaman söylüyorum yolda görsem selam vermeyeceğim biri Fikret orman bana o kadar ters biri
ama ben döneminde bana yaşattığı duyguları asla inkar edemem 55 yaşındayım o kadarda Beşiktaşlıyım Beşiktaşın profesyonel tarihini biliyorum desem bizzat yaşadım desem en ufak abartmam olmaz kibrit çak kampanyasını yaşadım ben siz hatırlamazsınız sanırım
Fikret orman 7 yıllık başkanlık dönemi sanırım hiç başımızı öne eğdirmedi. hep gururlu başımız dik olduk taraftar sokakta
formayla dolaşmayı hatirladı
kusura bakmayın bu söylediklerinizin hiç birini hak etmiyor hatalar yaptı evet çokda yanlışı oldu ama asla Beşiktaş taraftarının boynunu
yere döndürmedi.sevmedim ama hep saygı gösterdim. göstermeyede devam edeceğim dünü inkarmı edeyim heleki bunları gördükten sonra
şuraya bak geleli daha bir yıl oldu taraftarın kafası yerden kalkmıyor. sosyal medyaya bakıyorum en keskin savunucuları ble artık
ağlamalarından illallah diyor. konu transfer falan değil artık kimse transfere falanda bakmıyor pes etti herkes zaten
sadece sussunlar bizi daha fazla utandırmasınlar diyor. Beşiktaşda bildiğim tarihinde gördüğüm en kötü yönetim bu
hani Beşiktaş yönetimi savunalım desek savunmak için tutunacağım hiç birşey yok

bunu ara ara aslında yayınlamak lazım. çok doğru demişsin abi. görevi bıraktığında dahi ligin belkide en değerli kadrosu vardı belki bir fabrimiz olsa yine şampiyon olabilirdik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eldekileri yollayamadan yok yere yabancı rotasyon adamı aldık, Erdi Dikmen Monterodan iyi stoper büyük ihtimal komedi bir paraya bağladı Ankaragücü. Bütün stoperlerimiz yabancı olacak herhalde, önümüzdeki sene kısıtlama gelince ne yapacağız biz?

Yabancı sınırı, bütçe falan diye hiç ağlamayalım. Sol beki Rıdvan-Ahmet yapsan, stoper 2 yerli 2 yabancı gibi düşünsen kafadan 3 kişilik yer açılıyor. Bir de eldekileri yollamak için üstüne para veriyoruz tam bir freakshow.
Bu senenin kadrosunu kurmayı beceremeyen yönetim yabancı kuralına göre kadro hiç kuramaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

bunu ara ara aslında yayınlamak lazım. çok doğru demişsin abi. görevi bıraktığında dahi ligin belkide en değerli kadrosu vardı belki bir fabrimiz olsa yine şampiyon olabilirdik.

kalede karyus kanatlar enkudu lens boyd diabi buragın yedeği yok ve ligin en değerli kadrosu  :alala:

aşcı da pepdullah bu arada

fıkra bu kadar  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Bu senenin kadrosunu kurmayı beceremeyen yönetim yabancı kuralına göre kadro hiç kuramaz.

Allah'dan limit var ve çoğunu kullandık. Yoksa önümüzdeki seneler adına hiç umut bırakmazlardı bence...

Çevrimdışı Orhan_

Şimdi böyle deyince sen; Yerli statüsünde doğru düzgün hücum oynayacak kaç oyuncu var? Kaçını transfer edebiliriz? Biz yabancı sayımızı hangi bölgelerde şişiriyoruz?

Çevrimiçi murat

kalede karyus kanatlar enkudu lens boyd diabi buragın yedeği yok ve ligin en değerli kadrosu  :alala:

aşçı iyi olmayabilir ama tek bir kaleci hamlesiyle bile şampiyon olabilirdik.karius yerine ersinin şu performansı bile yeterli olurdu.sene başında abdullah avcı birçok oyuncuyu yem etti. gg vida ruiz caner atiba elneny layiç burak nkudu lens boyd rebocho. caner ve atiba hariç kendi klasını ortaya koyabilen olmadı.büyük takım gibi oynatsaydı nkudu da boyd da bu kadar kötü olmazdı. özgüvenlerini kaybettiler.kadronun dar olması kötü olduğu anlamına gelmez.defans ve ortasahanın defansif adamları tamamdı ofansındakiler oyuncular mı kötüydü hocanın sistemindenmi oldu orası çok net değil. şu kadro lucescu gibi kurt bir hocanın elinde başka oynardı.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 19:27:01 MURAT ]

Çevrimiçi murat

ayrıca burağın yedeği vardı ama belçikaya gönderdiler. kariusu görmüşsün ne vereceği belli. karius kaledeyken burağın yedeği olsa ne olur.

Çevrimdışı tangaz

aşçı iyi olmayabilir ama tek bir kaleci hamlesiyle bile şampiyon olabilirdik.karius yerine ersinin şu performansı bile yeterli olurdu.sene başında abdullah avcı birçok oyuncuyu yem etti. gg vida ruiz caner atiba elneny layiç burak nkudu lens boyd rebocho. caner ve atiba hariç kendi klasını ortaya koyabilen olmadı.büyük takım gibi oynatsaydı nkudu da boyd da bu kadar kötü olmazdı. özgüvenlerini kaybettiler.kadronun dar olması kötü olduğu anlamına gelmez.defans ve ortasahanın defansif adamları tamamdı ofansındakiler oyuncular mı kötüydü hocanın sistemindenmi oldu orası çok net değil. şu kadro lucescu gibi kurt bir hocanın elinde başka oynardı.

velhasıl kaleci de aşcı da kadronun en önemli 3 pozisyonundan 2sini teşkil ediyor böyle bakarsak kadronun %65i fecaatmış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allah'dan limit var ve çoğunu kullandık. Yoksa önümüzdeki seneler adına hiç umut bırakmazlardı bence...
Bence erken sevinme. Eğer Bankalar Birliği anlaşması revize edilirse bunlar açılan limit ve gelirlerle 2 sene parayı pul ederler. Sonra gelen yeni yönetimde borcu ödemeye uğraşır. Anlaşmayı 2 sene ödemesiz 10 yıla yaymaya çalışıyorlar ama kalacakları maksimum 3 yıl olacak. Yeni gelecek yönetime sabırlar dilerim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Şimdi böyle deyince sen; Yerli statüsünde doğru düzgün hücum oynayacak kaç oyuncu var? Kaçını transfer edebiliriz? Biz yabancı sayımızı hangi bölgelerde şişiriyoruz?

kaleci , oynar ve gelişirse rıdvan sözleşme uzatırsa dorukhan, geri dönerse ozzi bunlar bizim kadroda iyi olurlarsa yer alabilecek yerliler kadromuz yerli açısından sıkıntılı diğer taraftan ülke de oyuncu yetiştirmede sıkıntı çok rize başkanı bile yerli oyuncu bulamamaktan şikayetçi hani bırak büyük takım seviyesini anadolu seviyesinde bile sıkıntı var.

Çevrimdışı Erman1903

Stoper oynayabilecek ucuz yerliler var daha önce 9-10 kişilik bir liste paylaştım. Sağ-Sol bek pek yok hücumcu profilde (Sol tarafı Ahmetle yedekleseydik sağ tarafa hücumcu bir bek alabilirdik-ofansif bir yabancı sol tercih etsek ise sağ bekte çok sıkıntı çekmezdik: Mikail Tırpan, Abdülkadir Korkut, Özer Özdemir gibi adamlar bulunuyor. 6/8 (daha çok 6) olarak: Hasan Kılıç, Onur Ergün Tsl seviyesinde çalışır modern pasör adamlar.

Ofansif kenar oyuncuları olarak: Rezan Çorlu, Varol Taşar, Okan Aydın (Eh) - Samed Kaya (Eh) olabilir.

Ben kaleye muhtemelen yabancı birini alırdım, burada paylaşılan baya kontratsız adam oldu genç/tecrübeli yüksek istatistikli ama Ersin'e de güveniyorum. İlla yerli olacak diyorsam yedek kaleci olarak Akın Alkan düşünürdüm. Düşük profil ama hatalı gol yememe alanında dünya çapında bir istatistiği var adamın bence sıkıntı yaşatmazdı.

En azından 3. 4. stoperlerim yerli olurdu. Rotasyon olarak kullanacağım 6/ yardımcı 8 için ise şu yukarıda paylaştığım iki adamdan birini alırdım (Biraz para olsa 6 numaraya Atakan Karazor koyar bunlardan biriyle de yedeklerdim). Kenar için ise Rezan Çorlu ilk düşüneceğim yerli adam olurdu.

[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 19:45:14 Erman1903 ]

Çevrimdışı sEuL

Antalyaspor karsisindaki ilk 11’i begendim

Roco yerine Alpay olsaydi cok daha iyi olurdu tabi. Umarim Hasic ve Atakan iyi bir performans gosterir. Ikisininde kiralik olarak gitmesini istemiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ersin ve Ridvan milli takim ilk 11 inde. Sakatlık yasamadan guzel bir maçla donerler insallah.

Çevrimdışı sEuL

Ersin ve Ridvan milli takim ilk 11 inde. Sakatlık yasamadan guzel bir maçla donerler insallah.

Guven’de ilk 11’de, umarim dedigin gibi sakatlik yasamadan iyi bir performansla geri donerler.

Çevrimdışı Orhan_

Stoper oynayabilecek ucuz yerliler var daha önce 9-10 kişilik bir liste paylaştım. Sağ-Sol bek pek yok hücumcu profilde (Sol tarafı Ahmetle yedekleseydik sağ tarafa hücumcu bir bek alabilirdik-ofansif bir yabancı sol tercih etsek ise sağ bekte çok sıkıntı çekmezdik: Mikail Tırpan, Abdülkadir Korkut, Özer Özdemir gibi adamlar bulunuyor. 6/8 (daha çok 6) olarak: Hasan Kılıç, Onur Ergün Tsl seviyesinde çalışır modern pasör adamlar.

Ofansif kenar oyuncuları olarak: Rezan Çorlu, Varol Taşar, Okan Aydın (Eh) - Samed Kaya (Eh) olabilir.

Ben kaleye muhtemelen yabancı birini alırdım, burada paylaşılan baya kontratsız adam oldu genç/tecrübeli yüksek istatistikli ama Ersin'e de güveniyorum. İlla yerli olacak diyorsam yedek kaleci olarak Akın Alkan düşünürdüm. Düşük profil ama hatalı gol yememe alanında dünya çapında bir istatistiği var adamın bence sıkıntı yaşatmazdı.

En azından 3. 4. stoperlerim yerli olurdu. Rotasyon olarak kullanacağım 6/ yardımcı 8 için ise şu yukarıda paylaştığım iki adamdan birini alırdım (Biraz para olsa 6 numaraya Atakan Karazor koyar bunlardan biriyle de yedeklerdim). Kenar için ise Rezan Çorlu ilk düşüneceğim yerli adam olurdu.

Bir de yabancı temizliği yapamazsak çok daha feci bir görüntü çıkacak ortaya o zaman :/.

Çevrimdışı Orhan_

kaleci , oynar ve gelişirse rıdvan sözleşme uzatırsa dorukhan, geri dönerse ozzi bunlar bizim kadroda iyi olurlarsa yer alabilecek yerliler kadromuz yerli açısından sıkıntılı diğer taraftan ülke de oyuncu yetiştirmede sıkıntı çok rize başkanı bile yerli oyuncu bulamamaktan şikayetçi hani bırak büyük takım seviyesini anadolu seviyesinde bile sıkıntı var.

Yabancı sayısı kısıtlanınca mantar gibi yerli oyuncu bitecek ülkede. O zaman değme ligin keyfine.

Bizim de yabancı kontenjanımızı "ya tutarsa" riskiyle harcamamamız gerekiyor ama işin hem gitmeyen yabancılar hem de mali sıkıntılar kısmı var ki nasıl olacak hiç bilemiyorum.

Çevrimdışı haluk.m

X Spor'da U21 Maçı canlı yayınlanıyor, bizim maç başlayana kadar Ersin, Rıdvan ve Güven'i izleyelim  :)