2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2868935 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Biz oyuncu isteyince Anadolu takımları: Para para para...

https://twitter.com/demarkesports/status/1301845145936179200

Çok kötü bu sezon performansı, ben olsam gider Akın Alkan'ı alırım, mis gibi yedek olur sıkıntı çıkarmaz.

İstanbulspor'dan Onur Ergün, Adanademir'den Hasan Kılıç da Dorukhan'dan çok daha iyi 6 numara oynarlar. Bu adamlarla nasıl ilgilenen yok şaşıyorum, baya modern, ciddi iyi pasörlüğü olan defansif orta sahalar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok kötü bu sezon performansı, ben olsam gider Akın Alkan'ı alırım, mis gibi yedek olur sıkıntı çıkarmaz.

İstanbulspor'dan Onur Ergün, Adanademir'den Hasan Kılıç da Dorukhan'dan çok daha iyi 6 numara oynarlar. Bu adamlarla nasıl ilgilenen yok şaşıyorum, baya modern, ciddi iyi pasörlüğü olan defansif orta sahalar.
Hasan Kılıç'ı ben de beğeniyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Sadece ormanın başarısı değil Şenol hocanın da başarısı hatta büyük çoğunluğu şenol hoca diyebiliriz...Bizi kalecisiz sol beksiz yeri geldi orta sahasız şampiyon yaptı...
asaletle vekaleti birbirine karıştırma bunu dediğinde sadece şenol hoca demeyeceksin o zaman yanına gomezi sosayı cenki taliscayı abouyu katacaksın bunların hepsinin ortak özelliği ne peki
hepsi Fikret orman tarafından bu kulübe bir bedel karşılığı getirildi yani hepsinin kararını veren kişidir başarıyı
üstlenecek olan başarısız olsaydı bu sefer direk Fikret orman suçlanmayacakmıydı
başarıda şenola paye veriyorsunuz tamamda sonraki başarısızlıkta neden vermiyorsunuz bütün suçu
Fikret ormana yüklüyorsunuz.
şunu kabul edin artık Başkan fikret orman kulübün başarılı olması için o oyuncuları getirdi yine başarı için
şenol güneşi takımın başına getirdi şenol güneş sadece maaşını alıp en iyi şekilde yapması gereken işi yapan bir çalışandı.
başkanlar seçimle gelir seçimle gider hocaların işine son verilir kimin tarafından tabiki başkan tarafından
hak etmeyen kişilere hak etmedikleri payeleri verin hak edenleride yaptıklarına pişman edin
işde ondan sonra size böyle yönetimler haktır.
lafa bak ya nasıl bir hocayı başkanla aynı terazide tartabilirsin hoca zaten işini en iyi yapsın diye getirilir bunun içinde para verilir verimli olursa kalır olmazsa gönderilir.
sırf para için bizimle olan birini sırtınızda taşıyorsunuz  bunun böyle olduğunu Beşiktaşdan gidince defalarca gösterdi
sürekli konuştu durdu Fikret ormanla şenol güneş arasındaki fark bu işde başkan Beşiktaşlı gidince ağzını açıp Beşiktaşa zarar verecek birşey söylemez. bunu YD de yapmadı bunu yarın gitsin Çebide yapmaz Beşiktaş başkanlarını
ayak takımlarıyla bir tutmayın kızarız ederiz sen FO ya kızarsın ben çebiye kızarım bu iç mesele ama kızsakda o şahıslar Beşiktaşın başkanı camiamızın en tepesindeki kişi.
adam fener stadındaki maça beşiktaşın hocasıyken borda mavi gravatla çıkıyor bu bile sizi rahatsız etmiyor hala onu savunuyorsunuz.adamın şl hırsı kendi şovu için üçüncü şampiyonluğu verdik grupda namağlup lider çıkan takım ligde döküldü. şampiyonluk bize çok şey veriyordu şu anki durumumuz bile o şampiyonluğun alınmaması yüzünden
gurupdan namağlup lider çıkmak bize ne verdi sadece şenolun marka değerini yükseltti. şenol güneşin başarısıymış madem öyle başarılıydı başka takımlarda gösterseydi o başarısını
ayıpdır ya şenolun başarısı demek Beşiktaşı aşağılamaktır. bizim şenoldan önce 13 şampiyonluğumuz var şenolun bizden önce hoca olarak kaç şampiyonluğu var
sen ne dediğini söylediğinin ne anlama geldiğini bilmiyorsun.
o eline verilen takımı sokaktan birini tutup versen şampiyon yapardı esas sorun o takımı daha sonra şampiyon yapamamasıdır başarı değil onunki tam bir başarısızlık örneğidir.

Çevrimiçi Necmi

1 hafta içerisinde limit problemini çözemezlerse yeni transferlerini oynatamazlar. Bankalar Birliği anlaşmasını imzalayıp lisans çıkarmaları lazım. Onlar imzalarsa biz de anlaşma şartlarını düzeltiriz zaten.
bankalar birliği anlaşmasını zaten mecbur imzalayacaklar bu sene avrupa kupalarına katılmamaları sadece işi biraz uzatma şansı verdi
uefa men cezasından çıkartmak için bankalar birliği anlaşmasını imzalamalarını şart koştu kabul ettiler imzalamazlarsa men yiyecekler.
bunu kendileri açıklamışdı.

Çevrimdışı tangaz

Yalnız Şenolu ANÇ getirmiş F.ormanı da zor ikna etmiş hatta Pepdullahı tee o zamanlar başımıza musallat ediyormuş neredeyse @Necmi abi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız Şenolu ANÇ getirmiş F.ormanı da zor ikna etmiş hatta Pepdullahı tee o zamanlar başımıza musallat ediyormuş neredeyse @Necmi abi
O dönemki bütün başarılı transferleri de Erdal Torunoğulları yapmıştı.

Şimdi ikisi de yönetimde, ya sabır çekiyoruz.

Şunu kabul etmeliyiz ki, Fikret Orman Negredo yerine taraftarın tepkisini hiçe sayıp Burak Yılmaz'ı getirseydi, Nevzat Demir'den tesisin adını Fikret Orman Tesisleri yapması için ricacı olanları görecektik.

Ha Şenol Güneş'in adı da localardan birine verilirdi kesin, Burak ve Cenk ile harikalar yaratırdı.

Çevrimdışı worns

Kalinic konusunda beni kaygılandıran önemli özelliklerini açığa çıkarabilmek için doğru bir kurguya ihtiyaç duyacak olması. Ekmeğini taştan çıkaracak ya da geleni yüzdeli olarak skora dönüştürecek bir oyuncu demek zor. Güçlü, defansı yıpratan, gerektiğinde dağıtım rolü vs üstlenebilecek bir oyuncu. Kale önünde de kötü değil. Skorer iki oyuncuya daha ihtiyaç var kalinicin merkezinde olduğu kurguda.

Benim bu tür oyunlarda ljajic den biraz umudum var. Defansif rollerinden azade edilir serbest on oynatılırsa skor katkısı artacaktır. Kalinic'e de uyabilecek bi profil. Hadi bu ikili tamam. Kenarlardan birinin de akıllı ve ceza sahası etkinliği yüksek bi oyuncu olması lazım. Ljajic sola çekerek oynadığından ben olsam bunu sol ön olarak belirledim. Ne yazık ki nkodou ya da boyd böyle isimler değiller. Sol önün hem pas istasyonu olacak hemde boşluklara sızabilecke bir oyuncu olması buradan efektif bi üçlü çıkarttırır. 15 16 ve öncesindeki Olcay tipi bir şey bile yeterdi. Bu durumda sağ tarafta ise daha klasik bir kanat iş görür. Lens olabilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Evet şenol hocayı anç getirdi anç gittikten sonra ormanda şenol hocanın ipini çekmek için uğraştı önce hocanın sonra kendi ipi koptu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kanatta birini kronik olmakla eleştirirken başka bir kroniği getirmek büyük iş olur.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1301848893072773120

Beşiktaş Tarihi
★★★

Kanatta birini kronik olmakla eleştirirken başka bir kroniği getirmek büyük iş olur.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1301848893072773120

Bizi adam akıllı yönetecek aklı başında insanlar gelmiyor.

Neymiş bizim günahımız.. YD,Orman,ANÇ....

Çevrimiçi Necmi

ben mişlerle konuşmuyorum tangaz :)
Beşiktaş kulübünün başkanı fikret ormandı ikna edilir edilmez sonuçta yönetimde bu nedenle var
sokaktaki adammı ikna etmiş eden ikinci başkan Çebi yani yönetim cevap zaten içinde gizli ikna etmişler masaya yumruk vurup bu olacak sende uyacaksın dememişler. yönetim tartışır ve bu tartışmanın sonucu ortak bir karar çıkar buda uygulanır.
kaldıki bunların hepsi varsayımdan ibaret kulüpde bir başkan var insanlar her başarıyı ona paye çıkmasın diye yok o yaptı yok bu yaptı
diye sürekli birilerinden yalancı kahraman yaratıyor o dönemin ünlü transfer mucidi Erdal Torunoğullarınıda gördük işde
erdal torunoğlu çıkıp tv de gomezi başkan aldı dediği halde birileri hala erdal aldı diye ısrar ediyor mesela
o nedenle mişleri bir kenara bırakalım ortada bir başarı varsa başkanındır başarısızlık varsa oda başkanındır
nasıl getirdi doğru yaptı diyorsak ikinci şampiyonluğun ardından göndermemeside o derece yanlıştı o zaman başlamışdı bir tarafları oynamaya
bes belliydi sonrasında olacaklar. o zamanda demişdim gönderilmeli diye. hiç yanıltmadı beni.
avcıyı getirmeside büyük hataydı. başarılı olamayacağı %99 değil %100 belli olan birini göstere göstere Beşiktaşın içine soktu
tıpkı bu yönetimin hatayı hatayla kapattığı gibi avcıyı gönderip sergen getiriyorsun bunun takıma hiç faydası olmaz tribüne oynamaktır bu
taraftarın sevdiği birini kendine kalkan yapmaktır. avcı yanlış dedik sergende yanlış dedik adımız hoca beğenmiyora çıktı
ama beğenmem için önce ortada hoca olması lazım
paok maçını al sen takımı ilerde oynatıyorsun eyvallah ama ilerde oynattığın takımı necip atiba orta sahasıyla oynatamazsın arkasındada iki yavaş stoperle
bu ikili bomba olur kaybettiği her topla tehlike yeriz bunu maçın başında beş yaşındaki çocuk görürken hoca göremiyorsa
sergen kusura bakmasın hoca falan değildir. hem korkak bir kadro çıkaracaksın hemde takımı ilerde tutacaksın
bunlar yunan türkiye kavgasındaki yunanlılara benziyor. hem altıma sıçacağım korkudan ama efelenmektende geri kalmıyorum

Beşiktaş kulübünün başkanı fikret ormandı ikna edilir edilmez sonuçta yönetimde bu nedenle var
sokaktaki adammı ikna etmiş eden ikinci başkan Çebi yani yönetim cevap zaten içinde gizli ikna etmişler masaya yumruk vurup bu olacak sende uyacaksın dememişler. yönetim tartışır ve bu tartışmanın sonucu ortak bir karar çıkar buda uygulanır.
kaldıki bunların hepsi varsayımdan ibaret kulüpde bir başkan var insanlar her başarıyı ona paye çıkmasın diye yok o yaptı yok bu yaptı
diye sürekli birilerinden yalancı kahraman yaratıyor o dönemin ünlü transfer mucidi Erdal Torunoğullarınıda gördük işde
erdal torunoğlu çıkıp tv de gomezi başkan aldı dediği halde birileri hala erdal aldı diye ısrar ediyor mesela
o nedenle mişleri bir kenara bırakalım ortada bir başarı varsa başkanındır başarısızlık varsa oda başkanındır
nasıl getirdi doğru yaptı diyorsak ikinci şampiyonluğun ardından göndermemeside o derece yanlıştı o zaman başlamışdı bir tarafları oynamaya
bes belliydi sonrasında olacaklar. o zamanda demişdim gönderilmeli diye. hiç yanıltmadı beni.
avcıyı getirmeside büyük hataydı. başarılı olamayacağı %99 değil %100 belli olan birini göstere göstere Beşiktaşın içine soktu
tıpkı bu yönetimin hatayı hatayla kapattığı gibi avcıyı gönderip sergen getiriyorsun bunun takıma hiç faydası olmaz tribüne oynamaktır bu
taraftarın sevdiği birini kendine kalkan yapmaktır. avcı yanlış dedik sergende yanlış dedik adımız hoca beğenmiyora çıktı
paok maçını al sen takımı ilerde oynatıyorsun eyvallah ama ilerde oynattığın takımı necip atiba orta sahasıyla oynatamazsın arkasındada iki yavaş stoperle
bu ikili bomba olur kaybettiği her topla tehlike yeriz bunu maçın başında beş yaşındaki çocuk görürken hoca göremiyorsa
sergen kusura bakmasın hoca falan değildir. hem korkak bir kadro çıkaracaksın hemde takımı ilerde tutacaksın
bunlar yunan türkiye kavgasındaki yunanlılara benziyor. hem altıma sıçacağım korkudan ama efelenmektende geri kalmıyorum

Ahmet nur çebi başkan maşkan değil sergen yalçın hoca moca değil "orman" başarılı  :nerd:

Güneş tersten mi doğdu bana mı söylemiyorsunuz  :alala:

Klübün bugün bu halde olmasının sebebi orman değil mi ?
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 15:20:32 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bizi adam akıllı yönetecek aklı başında insanlar gelmiyor.

Neymiş bizim günahımız.. YD,Orman,ANÇ....

ne olacak böyle vallaha sonumuz

Çevrimdışı tangaz

O dönemki bütün başarılı transferleri de Erdal Torunoğulları yapmıştı.

Şimdi ikisi de yönetimde, ya sabır çekiyoruz.

Şunu kabul etmeliyiz ki, Fikret Orman Negredo yerine taraftarın tepkisini hiçe sayıp Burak Yılmaz'ı getirseydi, Nevzat Demir'den tesisin adını Fikret Orman Tesisleri yapması için ricacı olanları görecektik.

Ha Şenol Güneş'in adı da localardan birine verilirdi kesin, Burak ve Cenk ile harikalar yaratırdı.

Onur, Şenol konusu net bilgi başarıyı birine yamama çalışması ya da birini başarısız gösterme gayreti yok bunda sonuçta ekip işi ve ekip üyelerinden biri diğerlerini ikna etmiş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahmet nur çebi başkan maşkan değil sergen yalçın hoca moca değil "orman" başarılı  :nerd:

Güneş tersten mi doğdu bana mı söylemiyorsunuz  :alala:
Orman başarılı dememiş adam, hatta ben @Necmi abi'yi ilk defa Orman'ı bu kadar  eleştirirken gördüm. (Hepsi de haklı)

Ortada başarı varken Şenol Güneş, Ahmet Nur Çebi ve Erdal Torunoğulları sayesinde, başarısızlık varken Orman yüzünden.

Bu mantıksız.

Kulüplerde başarı da, başarısızlık da başkanındır. Teknik direktör iyi çıkarsa da o getirmiştir, kötü çıkarsa da.

ne olacak böyle vallaha sonumuz

Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesi sonumuz burası hep birlikte delireceğiz :)

Orman başarılı dememiş adam, hatta ben @Necmi abi'yi ilk defa Orman'ı bu kadar  eleştirirken gördüm. (Hepsi de haklı)

Ortada başarı varken Şenol Güneş, Ahmet Nur Çebi ve Erdal Torunoğulları sayesinde, başarısızlık varken Orman yüzünden.

Bu mantıksız.

Kulüplerde başarı da, başarısızlık da başkanındır. Teknik direktör iyi çıkarsa da o getirmiştir, kötü çıkarsa da.

mantıksız bir şey yok @tuncaboylu.

İlk başlarda iyiydi klübün arkasından taraftarın arkasında oyuncuların arkasında duruyordu.Klübü savunuyordu bir bütünlük sağladı başkan sadece oyuncu almakla olmuyor bunları da yapıyordu iyi kötü stad yapıldı bunlara eyvallah.

2 şampiyonluk kazandıktan sonra ne olduysa oldu adam değişti.Hocaya atar gider taraftara atar gider klübün hakkını savunmama yanlış geç transferler eksik bölgeler para olmasına rağmen...

Başlarda Beşiktaşın hakkı yendiğinde çıkıp slayt gösteri ile hakem hatalarını gösteriyordu hocasının oyuncusunun taraftarın arkasında duruyordu son 2 sene de taraftar savundu klübün hakkını biz baktırdık VAR'a filan VAR'a bile bakılmıyordu biliyorsunuz....Bankalarbirliği ile anlaşması klübünü elini kolunu bağladı yanlış oyuncularla kadro doldu bütçe çıktı başımıza TFF'den 60'dan 30'a düştük yarısı gitti takımın yarısının daha gitmesi gerekiyor elde kiler yetersiz alamıyoruz bu yüzden sitem ediyoruz...Battık...

Çevrimiçi Necmi

Evet şenol hocayı anç getirdi anç gittikten sonra ormanda şenol hocanın ipini çekmek için uğraştı önce hocanın sonra kendi ipi koptu.
kendine bir hayal dünyası yaratıyorsun sonrada o dünya içinde kayboluyorsun
çebi gitmedi Fikret orman tarafından gönderildi kendini kulüpde tutamayan şenolu nasıl getirecek.
birde çok eminmiş gibi yazıyorsun. şu anki tavırlarına bakılırsa öyle hiçde Fikret ormana istediklerini yaptırıyorlarmış havası yok
insan istediğini yaptırdığı birine böyle yüklenemez yarın çıkıp sen istedin ben yaptım lafını yiyiverir.
birden suçladığı şeylerin hesabını vermek zorunda olur.

Çevrimdışı tangaz

gözlerimizin önünde cereyan etmeyen kulaklarımızla duymadığımız her bilgi Miş ile anlatılır  :ok:

sonuç odaklı konuştuğumuza göre madem herşey başkandan o zaman kulübü batıran kişi de tek başına F.ormandır die NET konuşabiliriz  :bandit:

walla Şenolun kovulması lafını 3.şampiyonluk kaçarken söylüyordunuz şampiyon olunca göndermeliydi filan diyordunuz iletiler arşivlerde mevcut. Sadece ben ve @mylife1903 hoca şampiyon yapıp zam istediğinde maaşına zam işine son dedik. :bandit:

kendine bir hayal dünyası yaratıyorsun sonrada o dünya içinde kayboluyorsun
çebi gitmedi Fikret orman tarafından gönderildi kendini kulüpde tutamayan şenolu nasıl getirecek.
birde çok eminmiş gibi yazıyorsun. şu anki tavırlarına bakılırsa öyle hiçde Fikret ormana istediklerini yaptırıyorlarmış havası yok
insan istediğini yaptırdığı birine böyle yüklenemez yarın çıkıp sen istedin ben yaptım lafını yiyiverir.
birden suçladığı şeylerin hesabını vermek zorunda olur.

Orman tarafından gönderilmedi...İstifa etti..

Ahmet Nur Çebi istifa ediyor
Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'la uzun süreden bu yana yıldızı barışmayan İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi istifaya etmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'la uzun süreden bu yana yıldızı barışmayan İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi istifaya etmeye hazırlanıyor. Yönetim içinide kendi ekibiyle toplantı yapan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın kötü yönetildiğini, kendisinin tüm uyarılarına rağmen Başkan Fikret Orman'ın yanlışlarına devam ettiğini belirtti. Beşiktaş'a kurumsallaşmaya getirmeyi hedeflediğini vurgulayan Çebi'nin yakın çevresine, ''Maalesef her geçen gün kulübümüz kötüye gidiyor. Tüm uyarılarıma rağmen yanlışlara devam ediliyor. Ben profesyonelleşme uğruna futbol şubesini teknik direktör Şenol Güneş'e teslim ettim. Sadece benim ve arkadaşlarımın iyi niyetiyle işler yürümüyor. Beşiktaş'ın menfaatleri açısından en kısa zamanda istifa etmeyi düşünüyorum. Umarım Beşiktaş için hayırlısı olur'' diye konuştuğu öğrenildi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

mantıksız bir şey yok @tuncaboylu.

İlk başlarda iyiydi klübün arkasından taraftarın arkasında oyuncuların arkasında duruyordu.Klübü savunuyordu bir bütünlük sağladı başkan sadece oyuncu almakla olmuyor bunları da yapıyordu iyi kötü stad yapıldı bunlara eyvallah.

2 şampiyonluk kazandıktan sonra ne olduysa oldu adam değişti.Hocaya atar gider taraftara atar gider klübün hakkını savunmama yanlış geç transferler eksik bölgeler para olmasına rağmen...

Başlarda Beşiktaşın hakkı yendiğinde çıkıp slayt gösteri ile hakem hatalarını gösteriyordu hocasının oyuncusunun taraftarın arkasında duruyordu son 2 sene de taraftar savundu klübün hakkını biz baktırdık VAR'a filan VAR'a bile bakılmıyordu biliyorsunuz....
aslında başkan geldiğinde nasılsa giderkende öyleydi. değişen başkan değildi.
onlar geldikleri andan itibaren bildiklerini okudular hiç taraftar gibi düşünmediler.
taraftarla birlik olsa o saçma transferleri yapmazdı. taraftarla bir olsa samet bu kulübün kapısının önünden geçemezdi.
başkan değişmedi hep aynıydı değişeni otur düşün geçmişi önüne koyarak bulursun doğruyu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Orman tarafından gönderilmedi...İstifa etti..

Ahmet Nur Çebi istifa ediyor
Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'la uzun süreden bu yana yıldızı barışmayan İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi istifaya etmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'la uzun süreden bu yana yıldızı barışmayan İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi istifaya etmeye hazırlanıyor. Yönetim içinide kendi ekibiyle toplantı yapan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın kötü yönetildiğini, kendisinin tüm uyarılarına rağmen Başkan Fikret Orman'ın yanlışlarına devam ettiğini belirtti. Beşiktaş'a kurumsallaşmaya getirmeyi hedeflediğini vurgulayan Çebi'nin yakın çevresine, ''Maalesef her geçen gün kulübümüz kötüye gidiyor. Tüm uyarılarıma rağmen yanlışlara devam ediliyor. Ben profesyonelleşme uğruna futbol şubesini teknik direktör Şenol Güneş'e teslim ettim. Sadece benim ve arkadaşlarımın iyi niyetiyle işler yürümüyor. Beşiktaş'ın menfaatleri açısından en kısa zamanda istifa etmeyi düşünüyorum. Umarım Beşiktaş için hayırlısı olur'' diye konuştuğu öğrenildi.

ya git çocuk karşında bebemi var çok iddia edersem haklı çıkacağım diyorsun
erken seçime gidip listeye almadı bunun adı istifa değil kovulmaktır. istifa ettide o nedenlemi böyle kinle saldırıyor.