2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869363 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Aboubakar'ın menejeri zahavi: Beşiktaş ile görüşüyoruz aboubakar'ın hiç bir sakatlığı yok 1 senedir takımıyla tüm antrenmanlara ve maç kadrosuna alındı...

Çevrimiçi Necmi

zaten seba ile fikreti mukayese eden çarpılır abi biri evini arabasını satıp veriyor ötekisi bitik durumdaki şirketini şaha kaldırıyor
itham ağırdır tangaz insanı vebal altında bırakır
sürekli bunu ima ediyorsunuz ama yaptığınız hukuken bile suç
bu mesajları sildiğimizde sansür uyguluyor oluyoruz aslında yaptığımız işlediğiniz suçu örtbas etmek
neye dayanarak söylüyorsun Fikret Ormanın muhasebesini senmi tutuyorsun.
adama dev gibi miras geldi babasından Beşiktaşa başkan olduğunda binaları bitirmişdi leventdeydi sanırım
birşeyleri suçlarken elinde deli,l bile olsa bunu yapamazsın biliyorsun değilmi delille bile konuşma hakkı vermiyor sana yasalar
birini adam öldürürken kameraya alsan o adama katil diyemezsin bunu sadece yasalar söyler
senin görevin yasal itirazı yapmaktır.
sen Beşiktaşlısın değilmi burda Fikret ormanı çalmakla suçluyorsun buda doğrumu neden mahkemeye vermiyorsun madem toplum içinde suçlayacak kadar net bilgin var ver mahkemeye koru Beşiktaşın haklarını ben yapamam diyorsan bilgileri ver yönetimin eline onlar yapsın
ne bekliyorsun. örtbasmı ediyorsun neden Beşiktaşın haklarını mahkemede sormuyorsun
45 yaşındasın tangaz dünkü çocuk değilsin hadi onlar ona bakar bun bakar her duyduğunu konuşur
birazda gerisinden katar dizer.
ama sen aklı başında insansın şu yazılarını okusa seni mahkemeye verse hiç şansın yok çünkü bırak suçlamayı
ima bile etmek suçtur.
ya bütün belgeler elinde olan yönetim bir senedir konuşuyorda daha bir belge bile çıkarabilmiş değilken
sen neyi konuşuyorsun. sırf forumda ben sallayım birileriyle tartışıp haklı olmaya çalışayım diye böyle birşey yapılırmı.
sen ticareti biliyorsun altı yedi yıl başkanlık yapmış biri bu arada mirasada konmuş
işleri kötüyse ve düzeldiyse bu çaldımı demek oluyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Stada sponsor oldular stada olmuşken göğüs sponsoru da oldular 2'si bir arada :)
Galatasaray'dan daha fazla para almıştık, ki herifler Drogba Sneijder falan getirirken biz Niang, Dentinho falan alıyorduk.

Çevrimiçi levitate

fenerin bi hukukçu profesyonelleri bi de iktisatçı profesyonelleri arı gibi maşallah.
Nasıl bu adamlar böyle bir anlaşmaya bankaları ikna ediyor da bizim daha yeni yaptığımız anlaşma düyunu umumiye gibi olmuştu?

lobi?
bipbipbupbup

Galatasaray'dan daha fazla para almıştık, ki herifler Drogba Sneijder falan getirirken biz Niang, Dentinho falan alıyorduk.

Dediğim gibi stada para yatırdılar 15 yıllık oraya olmuşken göğsüde aradan çıkardılar Hepsi toplam 145 milyon dolar.

Göğüste 2014 yılında başlamışlar..Dentinho,nianglar 2012-2013 de idi ben askerdeydim.

Çevrimiçi Samet Ç

Teruhito Nakagawa çok iyi bir futbolcu yalnız söyleyeyim, 8-9 kişilik sağ ön listem vardı burada onlardan biri, Ligin en değerli futbolcusu falan seçilmişti. O takımdan daha uzun olan sol taraftaki arkadaşı Keita Endo Stuttgart'a gitti onu da takip edin bu sene çılgın istatistikleri var.

Yaptığım listeden  Fabio Lima'da kontrat yenilemedi hala, bana göre o da çok etkili bir adam. Dolu gol atar burada Tsl defanslarının hiç alışık olmadığı tipte bir futbolcu.
Japonlardan Kyogo Furuhashi'de alınabilir birkaç maçını izlemiştim dikkatimi çekmişti.

Çevrimdışı tuncaboylu

Galatasaray yönetimi, medyada 10 milyon Euro batırdıkları gerizekalı Diagne'yi şişiren haberler yaptırıp duruyor, güya Marcao'ya gelen 15 milyon Euro'luk teklifi reddettiklerini yazdırıyor. (Değil 15, 5 veren olsa ilk uçakla yollarlar)

Bizimkiler de gün aşırı medya önüne çıkıp, kendi oyuncularını değersizleştirmeye çalışıyorlar ve yakın oldukları habercilere negatif haber yaptırıyorlar)

Şu son Larin'i 1.5 milyona gönderip Koita'yı alma haberleri doğruysa, artık kulübün içini boşaltmaya geldiklerini düşüneceğim.

Adamlar transfermarkt'ta oyuncularımızı değerine göre sıralayıp en değerli olanları (Vida, Ljajic, N'koudou, Larin) bezdirmek ve göndermek için çabalıyorlar.

Yemin ediyorum, ben Galatasaray başkanı olsam, zarar vermek için bunların yaptıklarını yapardı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Dediğim gibi stada para yatırdılar 15 yıllık oraya olmuşken göğsüde aradan çıkardılar Hepsi toplam 145 milyon dolar.

Göğüste 2014 yılında başlamışlar..Dentinho,nianglar 2012-2013 de idi ben askerdeydim.
İmza 2013'te atıldı, 2014-15 sezonunda başlayacak şekilde.

Türk Telekom'un bitmiş stad için Galatasaray'a verdiği paranın fazlasını daha inşaatına başlanmamış stad için aldık.

Çevrimdışı tangaz

Bu konuda kısmen katılmıyorum.

Vodafone bize sponsor olduğunda (20 Ağustos 2013) Feda sezonundaydık ve stada kazma bile vurulmamıştı.

O dönemle bu dönemi karşılaştırmak hatalı olsa da, Orman sponsor konusunda çok başarılı bir adamdı.

benim sponsor konusunda takdir ettiğim biriydi fikret orman ama dediğim gibi ortada üretebilecek bir proje vardı artık yok ve stadın yeri büyük bir marka aslında düşününce o konum için vodafon az bile ödemiş diyebiliriz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Pembe panter yine gündeme gelmiş.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1301869706433847297
En makul seçim, ama Başakşehir bırakmaz.

Millet aptal değil, koca sezona tek kaleciyle başlasın.

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleden daha çok sağ bek,orta saha,kanat,santrafor elzem buralara yoğunlaşmak lazım.

Çevrimdışı Kartal Ç

lobi?

Lobisi olmayan kitle hep beşiktaşlı galiba :bandit: koca camiada yetkili abiler yok mu ayıptır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim dışımızda hangi takımın limiti konuşuluyor. Fb bile bu kadar konuşulmuyor. Bahane üstüne bahane, çözüm üreten yok  :sombrero:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1301871337108013061

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

sebada seçildiğinde yönetimde en gariban insandı hemde Fikretle mukayese edemezsin
demek ondada aynı şey geçerli paralı olanlar parasını konuşturduda kimin kulüpde ne kadar alacağı var
çebi mesela kaç lira alacak bırakıp ayrıldı kulüpden parası olan düdüğü çalmaz parayı veren düdüğü çalar
fikret orman sponsorlar aracılığı ile bayağı para getirdi kulübe. daha kimse diyemedi şu sponsoru falanca bu sponsoru filanca
getirdi diye. orda Fikret ormandan payeyi alamadıkları için hiç gündeme bile getirmiyorlar.
esasen Fikret Ormanı tek başına bırakıp hiçbir sorun yokken klübü abuk sabuk kongrelere götürenler kendileri, hatırlarsanız Fikret Ormanın yaptığı sponsorluklar o zaman burada bile son derece cahil bazılarınca eleştirilmişti, ancak Fikret Orman o zaman bu sponsorlukların çok başarılı olduğunu işlerin ekonomik anlamda tüm dünyada kötüye gitmekte olduğunu defalarca söylemişti,,

Çevrimdışı tangaz

itham ağırdır tangaz insanı vebal altında bırakır
sürekli bunu ima ediyorsunuz ama yaptığınız hukuken bile suç
bu mesajları sildiğimizde sansür uyguluyor oluyoruz aslında yaptığımız işlediğiniz suçu örtbas etmek
neye dayanarak söylüyorsun Fikret Ormanın muhasebesini senmi tutuyorsun.
adama dev gibi miras geldi babasından Beşiktaşa başkan olduğunda binaları bitirmişdi leventdeydi sanırım
birşeyleri suçlarken elinde deli,l bile olsa bunu yapamazsın biliyorsun değilmi delille bile konuşma hakkı vermiyor sana yasalar
birini adam öldürürken kameraya alsan o adama katil diyemezsin bunu sadece yasalar söyler
senin görevin yasal itirazı yapmaktır.
sen Beşiktaşlısın değilmi burda Fikret ormanı çalmakla suçluyorsun buda doğrumu neden mahkemeye vermiyorsun madem toplum içinde suçlayacak kadar net bilgin var ver mahkemeye koru Beşiktaşın haklarını ben yapamam diyorsan bilgileri ver yönetimin eline onlar yapsın
ne bekliyorsun. örtbasmı ediyorsun neden Beşiktaşın haklarını mahkemede sormuyorsun
45 yaşındasın tangaz dünkü çocuk değilsin hadi onlar ona bakar bun bakar her duyduğunu konuşur
birazda gerisinden katar dizer.
ama sen aklı başında insansın şu yazılarını okusa seni mahkemeye verse hiç şansın yok çünkü bırak suçlamayı
ima bile etmek suçtur.
ya bütün belgeler elinde olan yönetim bir senedir konuşuyorda daha bir belge bile çıkarabilmiş değilken
sen neyi konuşuyorsun. sırf forumda ben sallayım birileriyle tartışıp haklı olmaya çalışayım diye böyle birşey yapılırmı.
sen ticareti biliyorsun altı yedi yıl başkanlık yapmış biri bu arada mirasada konmuş
işleri kötüyse ve düzeldiyse bu çaldımı demek oluyor

ben ne dediğimin farkındayım ne anlama geldiğini de olası sonuçlarını da elbette biliyorum kimseyi gaza getireyim diye de yazmıyorum taraftar zaten gaza da gelmiş bırak gaza gelmeyi barut fıçısıyız hepimiz. parayı da iyi bilirim parasızlığı da finansçıları ve düzenlerini çalışma şekilleri filan yalayıp yutmuşuz abi sadece bizim değil diğer ist. takımlarının da para kırdırırken hangi oranlarla nasıl kırdırdığı ortada ve hayatın olağan akışının epey üzerinde oranlar... bunları kimse bana elleri sıkışıktı mecbur kaldılar die ikna edemez abi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

İmza 2013'te atıldı, 2014-15 sezonunda başlayacak şekilde.

Türk Telekom'un bitmiş stad için Galatasaray'a verdiği paranın fazlasını daha inşaatına başlanmamış stad için aldık.

otoban kenarındaki evle dolmabahçe sarayı arasındaki fark ? biz cidden vodafondan çok az para almışız

Çevrimiçi Necmi

sponsorluk konusunda o dönemle bu dönemi mukayese etmek doğru değil pandemi var ülkede korkunç bir kriz var o nedenle sponsor konusunda kıyaslamak için henüz erken hem ormanda göreve başladığı gün sponsor bulmadı stad temeli ile bulmaya başladı ayrıca ortada üretebilecek bir proje olmadığı ve f.orman tarafından enkaz bırakıldığı için o çaplı sponsorluğa hiç bir şirket girmez. ortada takım yok kadro vasat altı avrupada filan kimsenin izlemeyeceği takıma millet neden sponsor olsun. f.ormanın bıraktığı enkaz öyle böyle değil.
tangaz :D  kapitalist söylemler bunlar
krizde para ortadan kaybolmuyor para aynı para sadece yer değiştiriyor fakir daha fakirleşirken zengin daha zenginleşir
birileri kaybederken birileri kazanır. vodafone u ele alalım adam her ay paket satıyor krizde bu düştümü dahamı az konuşup dahamı az ödüyorsun
yok aynı parayı yine kazanıyorlar ama giderleri düşüyor çünkü devlet zenginleri koruyan bir dizi önlem alıyor
buay paketim bitti yeni paket öneriyorlar ama kriz var diye düşürmemişler tersine zamlı paket sunuyorlar
gelelim daha iyi dediğin döneme iktidarla taraftarın papaz olmuş telefonlardan tehdit mesajları yükseliyor
şirketler seninle isimlerinin anılmasını istemiyor hedef olmamak için o şartlarda vodafone la sponsorluk yapıyorsun
daha stad yıkılmamış gezi olayları patlak vermiş stada ilk kazmayı vuruyorsun üstüne taraftar inşaat makinesini almış polisle çatışıyor
Beşiktaş tam bir kaos içinde ve sen o dönemle bu dönemi mukayese ediyorsun o dönem Beşiktaş tarihinin en kötü dönemiydi üstelik.
tamamen batıksın bütün gelirlerin son kuruşuna kadar ipotekli devletle karşı karşıya gelmişsin bir taraftan devlet bir taraftan valilik bir taraftan belediye saldırıyor sana  o şartlarda izin bile almadan stada kazma vuruyorsun birde vodafone ile anlaşıyorsun
neler yaşadığımız unutuldu demekki bugünkü şartla mukayese edildiğine göre
biliyormusun bir ikisi hariç bütün şampiyonlukları hayatta bir Beşiktaşlı olarak yaşadım Beşiktaşın bütün zor dönemlerine şahit oldum
ama hiç biri bu dönem dahil Fikret orman dönemi kadar zor değildi ve hiç bir dönemde Beşiktaşdan o kadar gurur duyduğum bir dönem olmadı.
ben yanlışı doğruyu tartışmıyorum ne yaşadığımı nasıl hissettiğimi biliyorum hataları oldumu hemde çok kötü hatalar
ben kişisel olarak her zaman söylüyorum yolda görsem selam vermeyeceğim biri Fikret orman bana o kadar ters biri
ama ben döneminde bana yaşattığı duyguları asla inkar edemem 55 yaşındayım o kadarda Beşiktaşlıyım Beşiktaşın profesyonel tarihini biliyorum desem bizzat yaşadım desem en ufak abartmam olmaz kibrit çak kampanyasını yaşadım ben siz hatırlamazsınız sanırım
Fikret orman 7 yıllık başkanlık dönemi sanırım hiç başımızı öne eğdirmedi. hep gururlu başımız dik olduk taraftar sokakta
formayla dolaşmayı hatirladı
kusura bakmayın bu söylediklerinizin hiç birini hak etmiyor hatalar yaptı evet çokda yanlışı oldu ama asla Beşiktaş taraftarının boynunu
yere döndürmedi.sevmedim ama hep saygı gösterdim. göstermeyede devam edeceğim dünü inkarmı edeyim heleki bunları gördükten sonra
şuraya bak geleli daha bir yıl oldu taraftarın kafası yerden kalkmıyor. sosyal medyaya bakıyorum en keskin savunucuları ble artık
ağlamalarından illallah diyor. konu transfer falan değil artık kimse transfere falanda bakmıyor pes etti herkes zaten
sadece sussunlar bizi daha fazla utandırmasınlar diyor. Beşiktaşda bildiğim tarihinde gördüğüm en kötü yönetim bu
hani Beşiktaş yönetimi savunalım desek savunmak için tutunacağım hiç birşey yok

Çevrimiçi Necmi

ben ne dediğimin farkındayım ne anlama geldiğini de olası sonuçlarını da elbette biliyorum kimseyi gaza getireyim diye de yazmıyorum taraftar zaten gaza da gelmiş bırak gaza gelmeyi barut fıçısıyız hepimiz. parayı da iyi bilirim parasızlığı da finansçıları ve düzenlerini çalışma şekilleri filan yalayıp yutmuşuz abi sadece bizim değil diğer ist. takımlarının da para kırdırırken hangi oranlarla nasıl kırdırdığı ortada ve hayatın olağan akışının epey üzerinde oranlar... bunları kimse bana elleri sıkışıktı mecbur kaldılar die ikna edemez abi...
bak tangaz yanlış yapmak hata edip Beşiktaşı zarara uğratmak bambaşka bir konu
bunu hata dersen istediğin gibi bunu konuşursun yanlış kararlar aldı Beşiktaşı zarara uğrattı dersin bu suç değil
istiyorsa doğru olduğunu kanıtlar. ama Beşiktaşın parasını çaldığını ima ettiğin anda bu işin yönü değişir
kötü yönetmekle hırsız olmak aynı şey değildir. birinin ispatı olmaz ben öyle düşünüyorum kötü yönetiyor dersin
ama diğerinin ispatı zorunlu birinde kötü yönetmekle itham ediyorsun diğerinde bir suçla itham ediyorsun

Çevrimdışı Erman1903

Japonlardan Kyogo Furuhashi'de alınabilir birkaç maçını izlemiştim dikkatimi çekmişti.

Furuhashi'yi oyuncu araştırırken gördüm daha önce, o da iyi. Adamlar kenar oyuncusu üretme konusunda bizden daha başarılılar. Maeda, Hasegawa, Kiyotake, Nakama baya isim var.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 00:39:55 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

otoban kenarındaki evle dolmabahçe sarayı arasındaki fark ? biz cidden vodafondan çok az para almışız
bunu boşver biz sponsoru kendimiz bulduk onlara devlet buldu devlet olmasa sponsorları bile olmazdı
formasına sponsor bulamayan stadamı bulacak. :D

Çevrimdışı tangaz

tangaz :D  kapitalist söylemler bunlar
krizde para ortadan kaybolmuyor para aynı para sadece yer değiştiriyor fakir daha fakirleşirken zengin daha zenginleşir
birileri kaybederken birileri kazanır. vodafone u ele alalım adam her ay paket satıyor krizde bu düştümü dahamı az konuşup dahamı az ödüyorsun
yok aynı parayı yine kazanıyorlar ama giderleri düşüyor çünkü devlet zenginleri koruyan bir dizi önlem alıyor
buay paketim bitti yeni paket öneriyorlar ama kriz var diye düşürmemişler tersine zamlı paket sunuyorlar
gelelim daha iyi dediğin döneme iktidarla taraftarın papaz olmuş telefonlardan tehdit mesajları yükseliyor
şirketler seninle isimlerinin anılmasını istemiyor hedef olmamak için o şartlarda vodafone la sponsorluk yapıyorsun
daha stad yıkılmamış gezi olayları patlak vermiş stada ilk kazmayı vuruyorsun üstüne taraftar inşaat makinesini almış polisle çatışıyor
Beşiktaş tam bir kaos içinde ve sen o dönemle bu dönemi mukayese ediyorsun o dönem Beşiktaş tarihinin en kötü dönemiydi üstelik.
tamamen batıksın bütün gelirlerin son kuruşuna kadar ipotekli devletle karşı karşıya gelmişsin bir taraftan devlet bir taraftan valilik bir taraftan belediye saldırıyor sana  o şartlarda izin bile almadan stada kazma vuruyorsun birde vodafone ile anlaşıyorsun
neler yaşadığımız unutuldu demekki bugünkü şartla mukayese edildiğine göre
biliyormusun bir ikisi hariç bütün şampiyonlukları hayatta bir Beşiktaşlı olarak yaşadım Beşiktaşın bütün zor dönemlerine şahit oldum
ama hiç biri bu dönem dahil Fikret orman dönemi kadar zor değildi ve hiç bir dönemde Beşiktaşdan o kadar gurur duyduğum bir dönem olmadı.
ben yanlışı doğruyu tartışmıyorum ne yaşadığımı nasıl hissettiğimi biliyorum hataları oldumu hemde çok kötü hatalar
ben kişisel olarak her zaman söylüyorum yolda görsem selam vermeyeceğim biri Fikret orman bana o kadar ters biri
ama ben döneminde bana yaşattığı duyguları asla inkar edemem 55 yaşındayım o kadarda Beşiktaşlıyım Beşiktaşın profesyonel tarihini biliyorum desem bizzat yaşadım desem en ufak abartmam olmaz kibrit çak kampanyasını yaşadım ben siz hatırlamazsınız sanırım
Fikret orman 7 yıllık başkanlık dönemi sanırım hiç başımızı öne eğdirmedi. hep gururlu başımız dik olduk taraftar sokakta
formayla dolaşmayı hatirladı
kusura bakmayın bu söylediklerinizin hiç birini hak etmiyor hatalar yaptı evet çokda yanlışı oldu ama asla Beşiktaş taraftarının boynunu
yere döndürmedi.sevmedim ama hep saygı gösterdim. göstermeyede devam edeceğim dünü inkarmı edeyim heleki bunları gördükten sonra
şuraya bak geleli daha bir yıl oldu taraftarın kafası yerden kalkmıyor. sosyal medyaya bakıyorum en keskin savunucuları ble artık
ağlamalarından illallah diyor. konu transfer falan değil artık kimse transfere falanda bakmıyor pes etti herkes zaten
sadece sussunlar bizi daha fazla utandırmasınlar diyor. Beşiktaşda bildiğim tarihinde gördüğüm en kötü yönetim bu
hani Beşiktaş yönetimi savunalım desek savunmak için tutunacağım hiç birşey yok

doğrulara doğru dedik övündük mutlu olduk hakkını da verdik takdir de ettik hatta belki o seviyeye bir tek ben ve sen çıktık bu sayfalarda hatırlasana herkes seba derken ikimiz f.orman sebadan daha başarılı diyorduk burada ama işi öyle bir hale getirdi ki hani bir kova süt veren ineğin kovayı devirmesi örneğindekine döndü işler. gelirken temlikliydi gelirler ne güzel kadırdığı temliklerin daha fazlasını koydurdu sonra...

ben yd seçilirken de demirörende çalıştığım halde fikretçiydim bu arada şirkette az kavgasını da etmemiştim belki de hayal kırıklığımın bu denli büyük olması bu nedenledir.