sponsorluk konusunda o dönemle bu dönemi mukayese etmek doğru değil pandemi var ülkede korkunç bir kriz var o nedenle sponsor konusunda kıyaslamak için henüz erken hem ormanda göreve başladığı gün sponsor bulmadı stad temeli ile bulmaya başladı ayrıca ortada üretebilecek bir proje olmadığı ve f.orman tarafından enkaz bırakıldığı için o çaplı sponsorluğa hiç bir şirket girmez. ortada takım yok kadro vasat altı avrupada filan kimsenin izlemeyeceği takıma millet neden sponsor olsun. f.ormanın bıraktığı enkaz öyle böyle değil.
tangaz

kapitalist söylemler bunlar
krizde para ortadan kaybolmuyor para aynı para sadece yer değiştiriyor fakir daha fakirleşirken zengin daha zenginleşir
birileri kaybederken birileri kazanır. vodafone u ele alalım adam her ay paket satıyor krizde bu düştümü dahamı az konuşup dahamı az ödüyorsun
yok aynı parayı yine kazanıyorlar ama giderleri düşüyor çünkü devlet zenginleri koruyan bir dizi önlem alıyor
buay paketim bitti yeni paket öneriyorlar ama kriz var diye düşürmemişler tersine zamlı paket sunuyorlar
gelelim daha iyi dediğin döneme iktidarla taraftarın papaz olmuş telefonlardan tehdit mesajları yükseliyor
şirketler seninle isimlerinin anılmasını istemiyor hedef olmamak için o şartlarda vodafone la sponsorluk yapıyorsun
daha stad yıkılmamış gezi olayları patlak vermiş stada ilk kazmayı vuruyorsun üstüne taraftar inşaat makinesini almış polisle çatışıyor
Beşiktaş tam bir kaos içinde ve sen o dönemle bu dönemi mukayese ediyorsun o dönem Beşiktaş tarihinin en kötü dönemiydi üstelik.
tamamen batıksın bütün gelirlerin son kuruşuna kadar ipotekli devletle karşı karşıya gelmişsin bir taraftan devlet bir taraftan valilik bir taraftan belediye saldırıyor sana o şartlarda izin bile almadan stada kazma vuruyorsun birde vodafone ile anlaşıyorsun
neler yaşadığımız unutuldu demekki bugünkü şartla mukayese edildiğine göre
biliyormusun bir ikisi hariç bütün şampiyonlukları hayatta bir Beşiktaşlı olarak yaşadım Beşiktaşın bütün zor dönemlerine şahit oldum
ama hiç biri bu dönem dahil Fikret orman dönemi kadar zor değildi ve hiç bir dönemde Beşiktaşdan o kadar gurur duyduğum bir dönem olmadı.
ben yanlışı doğruyu tartışmıyorum ne yaşadığımı nasıl hissettiğimi biliyorum hataları oldumu hemde çok kötü hatalar
ben kişisel olarak her zaman söylüyorum yolda görsem selam vermeyeceğim biri Fikret orman bana o kadar ters biri
ama ben döneminde bana yaşattığı duyguları asla inkar edemem 55 yaşındayım o kadarda Beşiktaşlıyım Beşiktaşın profesyonel tarihini biliyorum desem bizzat yaşadım desem en ufak abartmam olmaz kibrit çak kampanyasını yaşadım ben siz hatırlamazsınız sanırım
Fikret orman 7 yıllık başkanlık dönemi sanırım hiç başımızı öne eğdirmedi. hep gururlu başımız dik olduk taraftar sokakta
formayla dolaşmayı hatirladı
kusura bakmayın bu söylediklerinizin hiç birini hak etmiyor hatalar yaptı evet çokda yanlışı oldu ama asla Beşiktaş taraftarının boynunu
yere döndürmedi.sevmedim ama hep saygı gösterdim. göstermeyede devam edeceğim dünü inkarmı edeyim heleki bunları gördükten sonra
şuraya bak geleli daha bir yıl oldu taraftarın kafası yerden kalkmıyor. sosyal medyaya bakıyorum en keskin savunucuları ble artık
ağlamalarından illallah diyor. konu transfer falan değil artık kimse transfere falanda bakmıyor pes etti herkes zaten
sadece sussunlar bizi daha fazla utandırmasınlar diyor. Beşiktaşda bildiğim tarihinde gördüğüm en kötü yönetim bu
hani Beşiktaş yönetimi savunalım desek savunmak için tutunacağım hiç birşey yok