2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869235 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

mantıksız bir şey yok @tuncaboylu.

İlk başlarda iyiydi klübün arkasından taraftarın arkasında oyuncuların arkasında duruyordu.Klübü savunuyordu bir bütünlük sağladı başkan sadece oyuncu almakla olmuyor bunları da yapıyordu iyi kötü stad yapıldı bunlara eyvallah.

2 şampiyonluk kazandıktan sonra ne olduysa oldu adam değişti.Hocaya atar gider taraftara atar gider klübün hakkını savunmama yanlış geç transferler eksik bölgeler para olmasına rağmen...

Başlarda Beşiktaşın hakkı yendiğinde çıkıp slayt gösteri ile hakem hatalarını gösteriyordu hocasının oyuncusunun taraftarın arkasında duruyordu son 2 sene de taraftar savundu klübün hakkını biz baktırdık VAR'a filan VAR'a bile bakılmıyordu biliyorsunuz....Bankalarbirliği ile anlaşması klübünü elini kolunu bağladı yanlış oyuncularla kadro doldu bütçe çıktı başımıza TFF'den 60'dan 30'a düştük yarısı gitti takımın yarısının daha gitmesi gerekiyor elde kiler yetersiz alamıyoruz bu yüzden sitem ediyoruz...Battık...
Orada bir değişim olduğu konusunda haklısın.

Bunun sebebinin siyasi bir müdahale olduğu konusunda emin gibiyim, tabii ki kanıtlayamıyorum.

Konyaspor süper kupa finalinden sonra "Beşiktaş'a ceza verilirse dünyayı ayağa kaldırırım" laflarını hatırlıyoruz. Beşiktaş'ın hakkını bu kadar savunan birisinin, çok değil 1 sene sonra senin dediğin açıklamaları yapmasında bir korku ya da bir sindirme olabilir.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

O dönemki bütün başarılı transferleri de Erdal Torunoğulları yapmıştı.

Şimdi ikisi de yönetimde, ya sabır çekiyoruz.

Şunu kabul etmeliyiz ki, Fikret Orman Negredo yerine taraftarın tepkisini hiçe sayıp Burak Yılmaz'ı getirseydi, Nevzat Demir'den tesisin adını Fikret Orman Tesisleri yapması için ricacı olanları görecektik.

Ha Şenol Güneş'in adı da localardan birine verilirdi kesin, Burak ve Cenk ile harikalar yaratırdı.

Taraftar tepkisi etkisiz eleman değil miydi? Başkan taraftar tepkisinden etkilenmez diyordun ben taraftarın gücünden bahsederken  :alala:

Çevrimdışı tangaz

kendine bir hayal dünyası yaratıyorsun sonrada o dünya içinde kayboluyorsun
çebi gitmedi Fikret orman tarafından gönderildi kendini kulüpde tutamayan şenolu nasıl getirecek.
birde çok eminmiş gibi yazıyorsun. şu anki tavırlarına bakılırsa öyle hiçde Fikret ormana istediklerini yaptırıyorlarmış havası yok
insan istediğini yaptırdığı birine böyle yüklenemez yarın çıkıp sen istedin ben yaptım lafını yiyiverir.
birden suçladığı şeylerin hesabını vermek zorunda olur.

fikret orman başkan seçilirken yönetimindeki en gariban adamdı o nedenle tamer kıran olsun ANÇ olsun hemen her yöneticinin sözlerini dinliyordu zamanla palazlandı palazlandıkça da saçma işlere soyundu yola çıktıklarını yolda buldukları ile değiştirdi yolda bulduklarının abudik gubidik işlerine göz yumdu (gebeliği olan açığı olan kişiler yanlışlara göz yumarlar) ve yoğun bakımda aldığı hastayı önce normal servise aldı soonra taburcu ettirdi derken bir gün bitmek bilmeyen tekne turlarının birinde hastayı tekneden aşağı attı hastada yüzme bilmiyordu ve hastayı koma + bitkisel hayata soktu sonra da fişi çekip mezara kendi elleri ile yerleştirdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Transferde ne yapmaya çalıştığımız belli değil  :alala:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1301860961196929026
yo belli birşey yapmıyoruz. bu açık
işde sergenin eski talebelerini aldık sergen hoca bastırmışdır
sonrada oturduk bekliyoruz birileri boşta kalırda menejerleri git bari Beşiktaşda oyna der diye bekliyorlar
ne gelirse bahtımıza.

Çevrimiçi levitate

İş işin ehline bırakılmış  :D

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1301858021073653760
yoksa dorukhan uzatsın diye arayı düzeltmeye mi çalışıyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Taraftar tepkisi etkisiz eleman değil miydi? Başkan taraftar tepkisinden etkilenmez diyordun ben taraftarın gücünden bahsederken  :alala:
O konuda eleştiriyorum zaten.

Taraftara şirin gözükmek için, o acayip maliyetle Pepe'yi alması, Burak'ı almaması hep hataydı.

Kimseyi umursamadan Fabri'yi getiren adam, ertesi sene popülizmin kurbanı oldu.

Belki egosundaki sevilme ihtiyacından dolayı bu yola girdi, bilemiyorum

Çevrimdışı cursedofdragon

ya git çocuk karşında bebemi var çok iddia edersem haklı çıkacağım diyorsun
erken seçime gidip listeye almadı bunun adı istifa değil kovulmaktır. istifa ettide o nedenlemi böyle kinle saldırıyor.

Bu nasıl bir üslup.

ŞENOL GÜNEŞ VE BENİM ORADA OLMAMI İSTEMEDİLER

"Düzen bozuldu. Farklı bir yola doğru dönüldü. O yolda ben olamazdım ve ayrıldım. 6,5 yıllık dönemimin son 1,5 yılı çok sıkıntılı geçti. Katkı vermek istememe rağmen uzak tutuldum, ne transferlerde görüşlerim alındı ne de yapılan işler soruldu. Ama Avrupa'da namağlup yürüyen takıma zarar vermemek ve Şenol hocanın yanında durmak adına son 1,5 yılı sıkıntılı geçirdim. Şenol Güneş ve benim orada olmamı istemeyenler sayın başkanı bir şekilde maalesef o yola soktu."

Çevrimdışı tuncaboylu

sonrada oturduk bekliyoruz birileri boşta kalırda menejerleri git bari Beşiktaşda oyna der diye bekliyorlar
ne gelirse bahtımıza.
Alanyaspor'dan rica etsek de, bir kaç oyuncu da bize bulsunlar.

Çevrimdışı tangaz

aslında başkan geldiğinde nasılsa giderkende öyleydi. değişen başkan değildi.
onlar geldikleri andan itibaren bildiklerini okudular hiç taraftar gibi düşünmediler.
taraftarla birlik olsa o saçma transferleri yapmazdı. taraftarla bir olsa samet bu kulübün kapısının önünden geçemezdi.
başkan değişmedi hep aynıydı değişeni otur düşün geçmişi önüne koyarak bulursun doğruyu

abi nasıl gelen başkanla giden başkan aynı oluyor gelirken çekleri yazılan bir iş adamı iken giderken ultralüx oteli olan bir iş insanına evrildi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

fikret orman başkan seçilirken yönetimindeki en gariban adamdı o nedenle tamer kıran olsun ANÇ olsun hemen her yöneticinin sözlerini dinliyordu zamanla palazlandı palazlandıkça da saçma işlere soyundu yola çıktıklarını yolda buldukları ile değiştirdi yolda bulduklarının abudik gubidik işlerine göz yumdu (gebeliği olan açığı olan kişiler yanlışlara göz yumarlar) ve yoğun bakımda aldığı hastayı önce normal servise aldı soonra taburcu ettirdi derken bir gün bitmek bilmeyen tekne turlarının birinde hastayı tekneden aşağı attı hastada yüzme bilmiyordu ve hastayı koma + bitkisel hayata soktu sonra da fişi çekip mezara kendi elleri ile yerleştirdi.
sebada seçildiğinde yönetimde en gariban insandı hemde Fikretle mukayese edemezsin
demek ondada aynı şey geçerli paralı olanlar parasını konuşturduda kimin kulüpde ne kadar alacağı var
çebi mesela kaç lira alacak bırakıp ayrıldı kulüpden parası olan düdüğü çalmaz parayı veren düdüğü çalar
fikret orman sponsorlar aracılığı ile bayağı para getirdi kulübe. daha kimse diyemedi şu sponsoru falanca bu sponsoru filanca
getirdi diye. orda Fikret ormandan payeyi alamadıkları için hiç gündeme bile getirmiyorlar.

Çevrimdışı tangaz

ne gelirse bahtımıza.

ben ömrü hayatımda bu kadar saçma sapan bir transfer mevsimi geçirdiğimizi hatırlamıyorum buna feda derken aldığımız abudik gubidik dentinholar nianglar filan da dahil :ebebe:

Çevrimdışı tangaz

sebada seçildiğinde yönetimde en gariban insandı hemde Fikretle mukayese edemezsin
demek ondada aynı şey geçerli paralı olanlar parasını konuşturduda kimin kulüpde ne kadar alacağı var
çebi mesela kaç lira alacak bırakıp ayrıldı kulüpden parası olan düdüğü çalmaz parayı veren düdüğü çalar
fikret orman sponsorlar aracılığı ile bayağı para getirdi kulübe. daha kimse diyemedi şu sponsoru falanca bu sponsoru filanca
getirdi diye. orda Fikret ormandan payeyi alamadıkları için hiç gündeme bile getirmiyorlar.

zaten seba ile fikreti mukayese eden çarpılır abi biri evini arabasını satıp veriyor ötekisi bitik durumdaki şirketini şaha kaldırıyor

abi nasıl gelen başkanla giden başkan aynı oluyor gelirken çekleri yazılan bir iş adamı iken giderken ultralüx oteli olan bir iş insanına evrildi

:friendship:

Çevrimiçi Necmi

gelirken kendi işlerini yapan iş adamıyken giderken babasının mirasınıda elde etmiş bir iş adamı vardı
kaldıki sen bile başkan olsan Beşiktaşın adı seni bir yerlere getirir bunun adı bal tutan parmağını yalardır.
diğer ist takımları içinde bu böyle bunlardan birine başkan olduğunda her kapı sana ardına kadar açılır
ülke devlet başkanını tv de görürken karşılıklı sohbet eder duruma gelirsin gümrükten malın geçse senin olduğu için hiç bir zorlukla karşılaşmaz tersine görmezden gelinir kredin artar  elbette büyük faydaları var özellikle ticaretle uğraşana bu istesende istemesende olur engel bile olamazsın
bir makamda oturuyorsan o makamın gücü seni sarar sarmalar. beşiktaş fener gs başkanlıklarının öyle getirisi varki bunun için kulübü tırtıklamaya ihtiyaç yok tersine o koltukta kalabilmek için cebinden bile verirsin. o getiriler taraftarıda hiç ilgilendirmez aslında o gücün yansımasıdır
yani komik oluyor Beşiktaş başkanı olduğu için servetini arttırdı demek ne sanılıyorki elbette beşiktaş koltuğunun böyle bir değeri var
ne sanıyor millet başkanlık adayı olan kişiler ben beşiktaşı çok seviyorum o nedenle onlarca milyon dolarımı harcarıp diye geldiklerinimi sanıyorlar.
ben bu güne kadar böyle olan tek salak gördüm :D oda bize denk gelmedi :bandit:

zaten seba ile fikreti mukayese eden çarpılır abi biri evini arabasını satıp veriyor ötekisi bitik durumdaki şirketini şaha kaldırıyor
geliyorlar abi kaç :outtahere:

İDDİA

Fenerbahçe bankalar birliği ile yapılandırma anlaşmasında mutabakata vardı. Yapılandırma 10 senelik. 4 sene geri ödemesiz. Faiz ise şu an ki mevcut yapılandırmadan daha düşük. Fenerbahçe imzaladığı an, Gs ve Beşiktaş da aynı şartlarda revize talep edecek.

( Şafak Malatya )

Çevrimdışı tangaz

sponsorluk konusunda o dönemle bu dönemi mukayese etmek doğru değil pandemi var ülkede korkunç bir kriz var o nedenle sponsor konusunda kıyaslamak için henüz erken hem ormanda göreve başladığı gün sponsor bulmadı stad temeli ile bulmaya başladı ayrıca ortada üretebilecek bir proje olmadığı ve f.orman tarafından enkaz bırakıldığı için o çaplı sponsorluğa hiç bir şirket girmez. ortada takım yok kadro vasat altı avrupada filan kimsenin izlemeyeceği takıma millet neden sponsor olsun. f.ormanın bıraktığı enkaz öyle böyle değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

gelirken kendi işlerini yapan iş adamıyken giderken babasının mirasınıda elde etmiş bir iş adamı vardı
kaldıki sen bile başkan olsan Beşiktaşın adı seni bir yerlere getirir bunun adı bal tutan parmağını yalardır.
diğer ist takımları içinde bu böyle bunlardan birine başkan olduğunda her kapı sana ardına kadar açılır
ülke devlet başkanını tv de görürken karşılıklı sohbet eder duruma gelirsin gümrükten malın geçse senin olduğu için hiç bir zorlukla karşılaşmaz tersine görmezden gelinir kredin artar  elbette büyük faydaları var özellikle ticaretle uğraşana bu istesende istemesende olur engel bile olamazsın
bir makamda oturuyorsan o makamın gücü seni sarar sarmalar. beşiktaş fener gs başkanlıklarının öyle getirisi varki bunun için kulübü tırtıklamaya ihtiyaç yok tersine o koltukta kalabilmek için cebinden bile verirsin. o getiriler taraftarıda hiç ilgilendirmez aslında o gücün yansımasıdır
yani komik oluyor Beşiktaş başkanı olduğu için servetini arttırdı demek ne sanılıyorki elbette beşiktaş koltuğunun böyle bir değeri var
ne sanıyor millet başkanlık adayı olan kişiler ben beşiktaşı çok seviyorum o nedenle onlarca milyon dolarımı harcarıp diye geldiklerinimi sanıyorlar.
Son şansını kullandı.

Bu sene de şampiyon olamazsa, o salağın kulağından çekip kenara alırlar.

Milyonlarca Euro yatırdığı kulüp de iflas eder.

Bu sene kim şampiyon olursa olsun, Fenerbahçe olmasın.

Çevrimdışı tangaz

bal tutan tabiki parmağını yalayacak sıkıntı yok, sıkıntı kavanozlar eksiliyor :money:

Çevrimdışı Kartal Ç

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1301855993505230848

fenerin bi hukukçu profesyonelleri bi de iktisatçı profesyonelleri arı gibi maşallah.
Nasıl bu adamlar böyle bir anlaşmaya bankaları ikna ediyor da bizim daha yeni yaptığımız anlaşma düyunu umumiye gibi olmuştu?

Çevrimdışı ALDENYX

ben ömrü hayatımda bu kadar saçma sapan bir transfer mevsimi geçirdiğimizi hatırlamıyorum buna feda derken aldığımız abudik gubidik dentinholar nianglar filan da dahil :ebebe:
Her baskanin sacma sapan transfer donemi oluyor...benim en kotu ilk nobre nin alindigi sene ve dany eneromo g suzenli donemler.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

sponsorluk konusunda o dönemle bu dönemi mukayese etmek doğru değil pandemi var ülkede korkunç bir kriz var o nedenle sponsor konusunda kıyaslamak için henüz erken hem ormanda göreve başladığı gün sponsor bulmadı stad temeli ile bulmaya başladı ayrıca ortada üretebilecek bir proje olmadığı ve f.orman tarafından enkaz bırakıldığı için o çaplı sponsorluğa hiç bir şirket girmez. ortada takım yok kadro vasat altı avrupada filan kimsenin izlemeyeceği takıma millet neden sponsor olsun. f.ormanın bıraktığı enkaz öyle böyle değil.
Bu konuda kısmen katılmıyorum.

Vodafone bize sponsor olduğunda (20 Ağustos 2013) Feda sezonundaydık ve stada kazma bile vurulmamıştı.

O dönemle bu dönemi karşılaştırmak hatalı olsa da, Orman sponsor konusunda çok başarılı bir adamdı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kongre Üyelerimize Önemli Duyuru

Tüzüğümüzün 10. maddesinin J bendinde belirtildiği üzere, Kongre Üyelerimizin 120 TL olan yıllık aidat ödemelerini, 1 Nisan-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan tebligatlar doğrultusunda Kasım ayında gerçekleştirilmesi planlanan BJK Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’nda, 120 TL olan yıllık üyelik ücretinin yükseltilmesi hususunun gündeme getirileceğini değerli üyelerimizin bilgisine sunarız.

2020 yılı aidat ödemelerini gerçekleştiren Kongre Üyelerimize teşekkür ederiz. Konuyu güncel tutardan ödeme yapmak isteyen Kongre Üyelerimizin dikkatine sunar, aidat tutarını ödemek için Mali İdari Genel Kurul kararını bekleyecek ve artış yapılmış şekilde üyelik aidatını ödeyecek üyelerimize de duyarlılıkları için peşinen teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Beşiktaş JK

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bu konuda kısmen katılmıyorum.

Vodafone bize sponsor olduğunda (20 Ağustos 2013) Feda sezonundaydık ve stada kazma bile vurulmamıştı.

O dönemle bu dönemi karşılaştırmak hatalı olsa da, Orman sponsor konusunda çok başarılı bir adamdı.

Stada sponsor oldular stada olmuşken göğüs sponsoru da oldular 2'si bir arada :)