abi nasıl gelen başkanla giden başkan aynı oluyor gelirken çekleri yazılan bir iş adamı iken giderken ultralüx oteli olan bir iş insanına evrildi
gelirken kendi işlerini yapan iş adamıyken giderken babasının mirasınıda elde etmiş bir iş adamı vardı
kaldıki sen bile başkan olsan Beşiktaşın adı seni bir yerlere getirir bunun adı bal tutan parmağını yalardır.
diğer ist takımları içinde bu böyle bunlardan birine başkan olduğunda her kapı sana ardına kadar açılır
ülke devlet başkanını tv de görürken karşılıklı sohbet eder duruma gelirsin gümrükten malın geçse senin olduğu için hiç bir zorlukla karşılaşmaz tersine görmezden gelinir kredin artar elbette büyük faydaları var özellikle ticaretle uğraşana bu istesende istemesende olur engel bile olamazsın
bir makamda oturuyorsan o makamın gücü seni sarar sarmalar. beşiktaş fener gs başkanlıklarının öyle getirisi varki bunun için kulübü tırtıklamaya ihtiyaç yok tersine o koltukta kalabilmek için cebinden bile verirsin. o getiriler taraftarıda hiç ilgilendirmez aslında o gücün yansımasıdır
yani komik oluyor Beşiktaş başkanı olduğu için servetini arttırdı demek ne sanılıyorki elbette beşiktaş koltuğunun böyle bir değeri var
ne sanıyor millet başkanlık adayı olan kişiler ben beşiktaşı çok seviyorum o nedenle onlarca milyon dolarımı harcarıp diye geldiklerinimi sanıyorlar.
ben bu güne kadar böyle olan tek salak gördüm

oda bize denk gelmedi