2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2871986 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aboubakar neyse, 1 aydır Cisse konuşuluyor ya

Bulsam dizinin son halini atacaktım buraya. Aboubakar'da diz diye bir şey kalmamış. Oyuncuyla ilgilenmemiz bile saçma. O dizin düzelmesi imkansız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Bize imza atınca başkan, "3 maç oynuyor, 2 ay yatıyor" diye açıklama yapar.

Bence sakatlğını çime yorabilirler. Çimden kim sorumluydu 2016-2017 sezonunda ? Orman sanırım
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 15:59:23 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Kronoloji yapalım
1.Takımın 3.olma durumu geçen sene belirmeye başladığında Sergen ne açıklama yaptı ? "Beşiktaş şampiyonluğa oynar öyle altyapıdan 7 8 oyuncu falan olmaz"

2.Sergen bu açıklamayı yapmadan önce Çebi ne demişti ? Altyapımızdan bir çok oyuncumuz var oynatmak istiyoruz

3.Daha sonra sergen ile başkan arasında bir ihtilaf olduğu basına yansımıştı

4.Daha sonra iki tarafta bunu yalanladı

5.Sezonun son ya da sondan 1.maçında Sergen en az 10 11 transfer yapmamız gerekiyor dedi mi ? Dedi

Tüm bu kronolojiye baktığımızda "hoca özkaynak düzeninde oyuncuların sadece 2 tanesini güveniyor ersin ve rıdvan (aslında rıdvana da güvenmiyor ki nsakala transfer edildi)

Soru şu ; Yönetenle idare edenler arasında fark nedir ? Yöneten herkese rağmen geleceği düşünerek karar alır idare edenler ise bugünü düşünerek koltukta oturmaya devam etmek için karar alır. Şu an kitleler Sergeni desteklediği için bu yönetim hiçbir şey yapamaz. Asıl niyetlerini özkaynak düzeninden oyuncu çıkarmak olsa bile "hocayı ikna edememişler" ki transfer yapıyorlar. Net foto budur.

Herkes Fikret Orman'a laf ediyordu fakat Şenol Güneş'i bile yönetti adam beğenirsiniz beğenmezsiniz. Transferlerde karşı durduğu zamanlar (Ozan Şener ve Volkan Şen) oldu Tff ye rağmen sözleşmesini uzattı. Siyasilere rağmen FB maçına çıkmamayı göze aldı. Vesaire...
Sergenin varlığı şu anda yönetim için hayati derecede önemli zira onlar için kalkan görevi görüyor. Şu an itibariyle de camianın liderliğini yapan başkan değil hoca benim gördüğüm.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı levitate

Erdal Torunoğulları: "Aboubakar Porto'dan bedelsiz ayrılabilir. Kendisi ile görüştük. Eğer Aboubakar'da karar kılarsak, her futbolcu için uyguladığımız sağlık kontrollerinden geçecek. Aboubakar'a sakatlığı devam ediyor gibi davranıp onu rencide etmek istemiyoruz"
(NTV)

Bu doğru mu ya. Siz kendi futbolcumuzu rencide edersiniz anca. Yazıklar olsun.

başkanı mı gömdü şimdi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bulsam dizinin son halini atacaktım buraya. Aboubakar'da diz diye bir şey kalmamış. Oyuncuyla ilgilenmemiz bile saçma. O dizin düzelmesi imkansız.
ameliyat izi fotoğrafından bahsediyorsun galiba

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

ameliyat izi fotoğrafından bahsediyorsun galiba
O izden çok ortada bir dizin olmamasına şaşırdım ben  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Daha iyisini alabileceklerini sanmıyorum.

Kalinic'e, Ze Luis'e falan 2-3 milyon Euro maaş vereceklerine ya da 35'lik Cisse'yi getireceklerine, Abou'yu alsınlar bari.

Maç başı ağırlıklı 600-700 bin Euro maaşa hayır demem.

Çevrimiçi Necmi

Hayırlı olsun. Bence sokaklar da seyirci kalmamalı bu duruma.

https://twitter.com/demarkesports/status/1301488204760133633
böyle olacağını söylemişdim ikinci yarı bile seyircili olma ihtimali görünmüyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben de sokağa çıkma yasaklarına kadar gideceğini düşünüyorum işin. Turizm sezonunun bitmesi bekleniyor. Şu anda hastahanelerde yer kalmadı. Mecbur yasaklar gelecek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Sana göre saçmalık bana göre arkasından hala daha ağıt yakılması eziklik tuttuğun takımın büyüklüğünü kavrayamama. Herkesin kendi fikri yapacak bir şey yok.
sana yazmamıştım ama yazdığımı tamamen yanlış anlamışsın :D,,

Çevrimdışı mrred

Sergenin varlığı şu anda yönetim için hayati derecede önemli zira onlar için kalkan görevi görüyor. Şu an itibariyle de camianın liderliğini yapan başkan değil hoca benim gördüğüm.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de onu diyorum zaten. O yüzden her dediğine "peki" demek zorundalar. Bu çok yanlış
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 16:16:35 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bunu fırsata çevirip özkaynak düzeninden 3 4 oyuncu çıkarabilsek keşke. Seyirci baskısı olmadan oynayacakları için daha

kolay adapte olabilirler
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha iyisini alabileceklerini sanmıyorum.

Kalinic'e, Ze Luis'e falan 2-3 milyon Euro maaş vereceklerine ya da 35'lik Cisse'yi getireceklerine, Abou'yu alsınlar bari.

Maç başı ağırlıklı 600-700 bin Euro maaşa hayır demem.

Elindeki oyuncuya kronik sakat deyip yerine birini bulmaya çalışırken Aboubakar ile ilgilenmek büyük iş. Sonra limit limit diye gezersin  :sombrero:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunu fırsata çevirip özkaynak düzeninden 3 4 oyuncu çıkarabilsek keşke. Seyirci baskısı olmadan oynayacakları için daha

kolay adapte olabilirler
Bir senede kaç tane oyuncuyu adapte etmeye çalışacağız? Ersin, Rıdvan, Hasic ve Kartal'ı takıma monte etsek yeterli bence. Şansımızı fazla zorlamayalım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bir senede kaç tane oyuncuyu adapte etmeye çalışacağız? Ersin, Rıdvan, Hasic ve Kartal'ı takıma monte etsek yeterli bence. Şansımızı fazla zorlamayalım.
Hasic özkaynak sayılmaz da rıdvan ve ersin bence cepte bunların yanına defansa birini eklesek yeterli Erdoğan ya da alpay

olabilir. Kartal Kayrayı pek düşünmüyor hoca . Necip bile ondan önde ilginç bir şekilde. Bu necipte hocaların kaseti falan 

var anlamadım gelen her hoca bu adamı oynatıyor. Sağ bek falan neyse de orta sahada neden oynuyor anlamıyorum.

Kesici özelliği var diye oynatıyorlar fakat adam her maç sarı kart cebinde oynuyor ilk dakka sarı kartı alıyor sonra sertte

olamıyor ve kesemiyor
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 16:20:13 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aboubakar kırmızı çizgim.

bonservisi olmadan 200 bin euro ya oynasın :)

Çevrimiçi Necmi

Aboubakar neyse, 1 aydır Cisse konuşuluyor ya

bir ayda aboubakar konuşuruz sıkıntımı

Çevrimiçi Samet Demir

An itibari ile sol kanadımız kalmadı  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1301508993647603715
Hasic oynasın işte çocuk. İnşallah iyi oynarda formayı geri vermez.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasic özkaynak sayılmaz da rıdvan ve ersin bence cepte bunların yanına defansa birini eklesek yeterli Erdoğan ya da alpay olabilir. Kartal Kayrayı pek düşünmüyor hoca . Necip bile ondan önde ilginç bir şekilde
Alpay ve Erdoğan o kadar yabancı arasında nasıl forma bulacak merak ediyorum. Birisini maçların yüzde yetmişinde oynatmak zorundayız. Kalan kısmında oynasalar yeterli olacak mı acaba. Planlamamız 3 yabancı + 2 yerli oyuncudan oluşacak bir stoper hattı. Alpay şans bulsa da Erdoğan fazla bulacakmış gibi görünmüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Elindeki oyuncuya kronik sakat deyip yerine birini bulmaya çalışırken Aboubakar ile ilgilenmek büyük iş. Sonra limit limit diye gezersin  :sombrero:
Eheh, Töre için koşarken de aynı şeyi ben demiştim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasic oynasın işte çocuk. İnşallah iyi oynarda formayı geri vermez.

Başkanın Nkoudou'ya kızma nedeni bu sakatlık yüzünden oraya transferin zorunlu hale gelmesi herhalde. Ben Hasic ile oynayacağımızı düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Hasic özkaynak sayılmaz da rıdvan ve ersin bence cepte bunların yanına defansa birini eklesek yeterli Erdoğan ya da alpay

olabilir. Kartal Kayrayı pek düşünmüyor hoca . Necip bile ondan önde ilginç bir şekilde. Bu necipte hocaların kaseti falan 

var anlamadım gelen her hoca bu adamı oynatıyor. Sağ bek falan neyse de orta sahada neden oynuyor anlamıyorum.

Kesici özelliği var diye oynatıyorlar fakat adam her maç sarı kart cebinde oynuyor ilk dakka sarı kartı alıyor sonra sertte

olamıyor ve kesemiyor
Maalesef defansta yer kalmadı.

6-3-1 düzeninde oynarsak, şans bulabilirler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eheh, Töre için koşarken de aynı şeyi ben demiştim.

Töre konusunda da aynı fikirdeyim. İlk tercihin Töre ise işin var. Lens ise daha kötü. Sağ kanat çok sıkıntılı olacak bu sene  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★