sinir tepemde ironi falan görmüyor gözüm.
Beşiktaş tarihinin en kötü yönetim tecrübesini yaşıyoruz
bakın konu para değil daha kötü durumlarda olduk hiç oyuncu alamadık
burda konu para değil bu yönetim yönetmemek için gelmiş yönetim facia orda
yönetme niyetleri olsa alt yapıdan 5-6 oyuncu katsınlar kadroya dönüp laf eden ne olsun
dersinki imkanları her türlü zorladıklarına inanıyorum durumumuz kötü bu kadar oluyor.
ama böyle değil ortada yönetim yok arada biri çıkıyor ağlıyor hepsi o kadar
seçimden önce her allahın günü ortaya çıkan tv lerde dolaşan erdal torunoğulları nerde.
Kronoloji yapalım
1.Takımın 3.olma durumu geçen sene belirmeye başladığında Sergen ne açıklama yaptı ? "Beşiktaş şampiyonluğa oynar öyle altyapıdan 7 8 oyuncu falan olmaz"
2.Sergen bu açıklamayı yapmadan önce Çebi ne demişti ? Altyapımızdan bir çok oyuncumuz var oynatmak istiyoruz
3.Daha sonra sergen ile başkan arasında bir ihtilaf olduğu basına yansımıştı
4.Daha sonra iki tarafta bunu yalanladı
5.Sezonun son ya da sondan 1.maçında Sergen en az 10 11 transfer yapmamız gerekiyor dedi mi ? Dedi
Tüm bu kronolojiye baktığımızda "hoca özkaynak düzeninde oyuncuların sadece 2 tanesini güveniyor ersin ve rıdvan (aslında rıdvana da güvenmiyor ki nsakala transfer edildi)
Soru şu ; Yönetenle idare edenler arasında fark nedir ? Yöneten herkese rağmen geleceği düşünerek karar alır idare edenler ise bugünü düşünerek koltukta oturmaya devam etmek için karar alır. Şu an kitleler Sergeni desteklediği için bu yönetim hiçbir şey yapamaz. Asıl niyetlerini özkaynak düzeninden oyuncu çıkarmak olsa bile "hocayı ikna edememişler" ki transfer yapıyorlar. Net foto budur.
Herkes Fikret Orman'a laf ediyordu fakat Şenol Güneş'i bile yönetti adam beğenirsiniz beğenmezsiniz. Transferlerde karşı durduğu zamanlar (Ozan Şener ve Volkan Şen) oldu Tff ye rağmen sözleşmesini uzattı. Siyasilere rağmen FB maçına çıkmamayı göze aldı. Vesaire...