2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2872593 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Samet Demir

Ne diyeyim, haklısın.

Adalı yerine Ahmet Nur Çebi seçildi diye nasıl sevinmiştim, sonunda frene basacak ve ekonomiyi toparlayacak adam geliyor diye.

Frene bastı işte. Ama bu büyük takım reaksiyonu değil.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sametbagan

Çevrimdışı cursedofdragon

Aynı şeyi söylüyoruz aslında, neden atışıyoruz biz senle?

Yönetim tutarsız.

Montero'yu Roco'yu göndermeden getirdiler, elimizde bekliyor.

Sağ beki getirmiyorlar, çünkü Douglas gitmedi.

Çelişkiyi görmeni bekliyorum.

Roco hadi gidecek diyorsun, de ki gitmedi. Bak fiyat arttırmış işte. Başkasına dadanacaklar göndermek için.

Farklı bir şey söylemiyorum başından beri giden olmadan yerine gelen olmuyor diyorum.Roco fesih olacaktı neden uzadı bilmiyorum ödeme konusunda konuşuluyor herhalde ancak gideceği kesin.

Douglasın gideceği kesinse yerine gelir oyuncu gitmeden yerine almıyorlar.

Hepsi bu..

Çevrimdışı ilhan mansız

bu kulüp 4 yıl ffp yaşadı o zaman limit yokmuydu
bonservis bütçesi 0 dı. maaş sınırı vardı. gelir gider dengesi vardı
o zaman transfer yapabildik.
çünkü avucunu taraftara açıp dilenme yerine kulübe gelir kazandırmaya çabalayan
başarıyı hedefleyen yönetim vardı.
bugün limit deniyor fenerin limitinin bizden çok daha düşük olduğunu bileniniz varmı.
bırakalım arkadaş mazeret üretmeyi ortada başarı hedefleyen bir yönetim yok
başarı hedeflemedikleri içinde transfer yapmak kalite kovalamak gibi dertleride yok
yapmış olmak için transfer yapıyorlar. dünkü konuşmasında şu anda limitlerimiz dolu bu şartlarda transfer yapamayız diyen başkan değilmiydi
takımın forveti yok sağ beki yok transfer yapamayız diyen başkan var oyuncu satmak lazımmış peki sattığın oyuncu
yerinede transfer yapmak zorunda değilmisin. gönderdiğin bir oyuncunun maaşını 3 oyuncuya vermeyi düşünüyorlarsa bakacakları yer Beşiktaş alt yapısı olmalı.
valla artık hiç bakmıyorum inceldiği yerden kopsun yeterki küme düşme korkusu yaşamıyalım. gitti zaten bu sene
ya işte, gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır 👍,

İroni yapmadım, cidden soruyorum.

İlk yarıdaki maçlarımız zor mu, kolay mı?

Tartışmaktan bakmaya fırsatım olmadı diğer takımlara da bakıp karşılaştırıp geri dönüş yaparım...

Çevrimdışı ALDENYX

Bu weli önliboro oynamazmi ? Pas isabeti ariyordu ya yuzde bilmem kac..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Jimexi

Yönetim, aslında sadece başkan sağda solda sızlanarak taraftarın beklentisini düşürdü. O şu kadar alıyor, bunun gitmesi lazım, bu kronik sakat vs vs. Dedikleri sonuna kadar doğru olmakla birlikte. Kimse başkanı, düğünden önce kardeşini gösterip düğün gecesi kızın ablası ile evlendirmedi. Geldiğinde takımın durumunu en iyi bilen birkaç kişiden biriydi hatta. Bu sıkıntıları bilerek isteyerek başkan oldu. Transfer yapamadığı gibi çıkıp elinden çıkarmak istediği futbolcuları bayağılaştırması bambaşka bir boyut. Nasıl satacaksın, nasıl pazarlayacaksın bu adamları. Kronik sakat ya bir şeyi yok mu diyeceksin. Taraftarın lig başlamadan şevkinin kırılması ise daha da kötüsü. Çıkıp de ki; şampiyonluk beklemeyin(beklemiyorum şahsen). Genç oyuncuları oynatacağız vs deyin. Ben razıyım oturur heyecan içinde izlerim maçları. 30 yaşındaki adamları aldık içler acısı halde top ayaklarına geldiğinde tereddüt içinde izliyoruz. Saf gibi bunlardan iş çıkacağını beklememiz ise ayrı bir komedi. Nereden tutsan elde kalan bir transfer sezonu. Yeni transfer muamelesi gören Larin ve Hasic ile eskiye rağbet etme durumundayız artık. Yenilere dair umudumuzu aldılar çünkü.

Çevrimdışı ilhan mansız

hee zaten Çebi aktif rol oynamışdı
transferleride erdal torunoğulları yapıyordu
fikret orman birşey yapmıyordu öyle diyorlardı.
Fikret Orman bostan korkuluğuydu!!!!!

Siaysetçiler belli bir aşamaya kadar durumun kötü olduğunu kavrayamıyorlar. Trump da böyle diyordu, şimdi hastalıkla savaşmamız lazım diyor. Biz de zamanla o noktaya geleceğiz.
Bence işlerine geliyor..Virüs hasta olanları,sakat olanları,yaşlıları alıp götürüyor devletler üstümüzden yük kalkıyor diye düşünüyorlar...Bağışıklığı iyi olanlar,sağlıklı olanlar ile yola devam ediyor...

Çevrimdışı tuncaboylu

Frene bastı işte. Ama bu büyük takım reaksiyonu değil.

Frene bastığı falan yok, keşke bassalar.

750 bin Euro'ya oynayacak Montero'yu kiralayıp, Roco'nun sözleşmesini 750 bin Euro karşılığında feshetmeye kalkıyorlar. Maliyet toplamı 1.5 milyon Euro. Roco'nun maaşı da o kadar zaten.

Burak gidiyor, yerine bonservisli ve yüksek maaşlı Kalinic kovalıyorlar.

Gönül gidiyor, yerine Santon'u 1 sene kiralamak için 1 milyon Euro maaş ödemeyi teklif ettiklerini öğreniyoruz.

Welinton'la senelik 800 bin Euro'dan 3 senelik sözleşme imzalıyorlar. Karşılığında bedavaya oynayacak Fatih'i gönderiyorlar.

Frene bastıkları da yok, başı kesik tavuk gibi geziyorlar.

[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 15:19:58 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Farklı bir şey söylemiyorum başından beri giden olmadan yerine gelen olmuyor diyorum.Roco fesih olacaktı neden uzadı bilmiyorum ödeme konusunda konuşuluyor herhalde ancak gideceği kesin.

Douglasın gideceği kesinse yerine gelir oyuncu gitmeden yerine almıyorlar.

Hepsi bu..
Sen akıllı bir adamsın, bu transferlerdeki mantıksızlığı ilk hamlede gördün.

Yönetimin tutarsızlıklarını mazur göstermek için uğraşıyorsun.

Uğraşmana gerek yok, söyleyebiliriz. Bu adamlar bir dahaki seçime kadar başımızdalar ve düşmanımız değiller.

Ama hataları halının altından taşıyor artık.

Haberler geliyor: "Roco gitmek için fiyat arttırmış ve gönderme planı rafa kalkmış" deniyor.

Mirin ve Vida da gitmezse, 5 yabancı stoperimiz olacak. Üstelik 5.'yi kadroya katabilmek için başka bir pozisyondan yabancı göndermek zorunda kalacağız. Çünkü adamı getirip video yayınladık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence işlerine geliyor..Virüs hasta olanları,sakat olanları,yaşlıları alıp götürüyor devletler üstümüzden yük kalkıyor diye düşünüyorlar...Bağışıklığı iyi olanlar,sağlıklı olanlar ile yola devam ediyor...
Bunu birisi daha söylemişti ve aklıma yatmıştı.

Çevrimiçi tolga1903

750 bin Euro'ya oynayacak Montero'yu kiralayıp, Roco'nun sözleşmesini 750 bin Euro karşılığında feshetmeye kalkıyorlar. Maliyeti 1.5 milyon Euro. Roco'nun maaşı da o kadar zaten.

Gönül gidiyor, yerine Santon'u 1 sene kiralamak için 1 milyon Euro maaş ödemeyi teklif ettiklerini öğreniyoruz.

Welinton'la senelik 800 bin Euro'dan 3 senelik sözleşme imzalıyorlar. Karşılığında bedavaya oynayacak Fatih'i gönderiyorlar.

Abi şurada bir anlaşalım mı gökhan gönül ve caner erkin'in ne halt oldukları o formayı giydikleri an ortaya çıktı. Analarına avratlarına her maç dakikalarca 50 bin kişi sövdü biz öyle bir tepki görmedik dediler arma falan öptüler. İkisinin de kalmadığına sevinmemiz lazımken hala gökhan caner diye ağıtlar yakıyorsunuz işte arkadaşın bahsettiği eziklik bu. Gökhan kim ya 40 yaşındaki fenerli fener eskisi yüzünden yönetimimi gömeyim? Bak roco konusunda alanyasporluları doldurma konusunda takımdaki eksikliklerin dolmaması konusunda seninle hemfikirim ama şu gökhan caner yazdığın zaman ben artık bunalıyorum allah aşkına şu herifleri hiç mi takip etmedin demeçlerini okumadın gittiklerinden beri? gitsinler₁ utanmasalar "biz geri dönebilmek için Beşiktaş'ı kullandık" diyecekler biz küçük takım mıyız bunların arkasından ah vah edelim şimdi bir şey yazacağım silip ceza verecekler. Sakat bacağı kopuk douglas'ı tercih ederim şu karakter yoksunu sinsi ikiyüzlü heriflere.

Çevrimiçi Samet Demir

750 bin Euro'ya oynayacak Montero'yu kiralayıp, Roco'nun sözleşmesini 750 bin Euro karşılığında feshetmeye kalkıyorlar. Maliyeti 1.5 milyon Euro. Roco'nun maaşı da o kadar zaten.

Bu yaptıkları kendilerince frene basmak işte. Bizce tabikide doğru değil. Valla 3-4 yıl FM oynayan hiç bir ÇOCUK bu transferleri yapmaz. Her halde transfer sezonu başında oyunu kaydettiler. Yaptıklarının yanlış olduğunu görünce başa döneceklerini umuyorlar...

Şuan tek beklentim transferden çok yönetimden kimsenin ekrana çıkmaması. Her konuşan modumuzu biraz daha düşürüyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Sen akıllı bir adamsın, bu transferlerdeki mantıksızlığı ilk hamlede gördün.

Yönetimin tutarsızlıklarını mazur göstermek için uğraşıyorsun.

Uğraşmana gerek yok, söyleyebiliriz. Bu adamlar bir dahaki seçime kadar başımızdalar ve düşmanımız değiller.

Ama hataları halının altından taşıyor artık.

Haberler geliyor: "Roco gitmek için fiyat arttırmış ve gönderme planı rafa kalkmış" deniyor.

Mirin ve Vida da gitmezse, 5 yabancı stoperimiz olacak. Üstelik 5.'yi kadroya katabilmek için başka bir pozisyondan yabancı göndermek zorunda kalacağız. Çünkü adamı getirip video yayınladık.

ANÇ konusunda yanıldım...Beklentilerimin altında kaldı...Transferler tamamlandıktan sonra onu ayrıca değerlendiririz....

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi şurada bir anlaşalım mı gökhan gönül ve caner erkin'in ne halt oldukları o formayı giydikleri an ortaya çıktı. Analarına avratlarına her maç dakikalarca 50 bin kişi sövdü biz öyle bir tepki görmedik dediler arma falan öptüler. İkisinin de kalmadığına sevinmemiz lazımken hala gökhan caner diye ağıtlar yakıyorsunuz işte arkadaşın bahsettiği eziklik bu. Gökhan kim ya 40 yaşındaki fenerli fener eskisi yüzünden yönetimimi gömeyim? Bak roco konusunda alanyasporluları doldurma konusunda takımdaki eksikliklerin dolmaması konusunda seninle hemfikirim ama şu gökhan caner yazdığın zaman ben artık bunalıyorum allah aşkına şu herifleri hiç mi takip etmedin demeçlerini okumadın gittiklerinden beri? gitsinler₁ utanmasalar "biz geri dönebilmek için Beşiktaş'ı kullandık" diyecekler biz küçük takım mıyız bunların arkasından ah vah edelim şimdi bir şey yazacağım silip ceza verecekler. Sakat bacağı kopuk douglas'ı tercih ederim şu karakter yoksunu sinsi ikiyüzlü heriflere.

Dostum bu adamlar profesyonel. İsmail, Fener'e Koy başı tezahüratı yaptıktan 1.5 ay sonra gidip armayı öptü.

Biz Burak'a hırsız demedik mi senelerce, geldi herif katkısını verdi.

Gökhan Gönül iyi bir profesyonel, adam son maçı bittikten sonra Sivasspor'un maç sonucunu öğrenmeye gitti 3. olduk mu diye. Demek ki kalmayı düşünüyordu, bunlar tutmadı.

Hayır tutmadılar, bir planları var sandık. O da yokmuş, Trabzonspor maçında sağ bekte Lens ya da Necip oynayacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

ANÇ konusunda yanıldım...Beklentilerimin altında kaldı...Transferler tamamlandıktan sonra onu ayrıca değerlendiririz....
Anlaştık. :ok:

İşin ilginç tarafı, hala bir şeylere yapıp işleri yoluna koyacaklar umudunu da kaybetmek istemiyorum içimde. Erdal Torunoğulları da Ahmet Nur Çebi de, bu takımın tekrar dirilişinde aktif rol oynamışlardı.

Geçmişle hesaplaşmayı bir kenara koyup, Beşiktaş'ı düşünseler, işleri düzeltirler diye umuyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Dostum bu adamlar profesyonel. İsmail, Fener'e Koy başı tezahüratı yaptıktan 1.5 ay sonra gidip armayı öptü.

Gökhan Gönül iyi bir profesyonel, adam son maçı bittikten sonra Sivasspor'un maç sonucunu öğrenmeye gitti 3. olduk mu diye. Demek ki kalmayı düşünüyordu, bunlar tutmadı.

Hayır tutmadılar, bir planları var sandık. O da yokmuş, Trabzonspor maçında sağ bekte Lens ya da Necip oynayacak.

boşu boşuna konuları abartıp kendi kendinizi gaza getiriyorsunuz, klübün sembol oyuncusu olur 15 sene top oynar sonra ezeli rakibe gider formayı öper hadi bir nebze anlarım, onun dışında bu oyunculara gösterilen tepkiler saçmalıktan ibaret,,

Çevrimiçi tolga1903

Oynasın abi lens veya necip. Gençler maçında yaptığı hareketin nasıl bir göz boyama olduğunu gördük açıklama yaparken kullandı işte "bakın böyle yaptım sizin için fazla kızmayın ha" diye. Profesyonellik bir yana yalancılık bir yana ulan yüzüne dolar fırlatıyorlar üstünde sıfatın basılı 90 dk bilmem ne çocuğu diye bağırıyorlar hala "ben bir şey görmedim aramız bal şekerdi taraftarla" diyorsun. İsmail gidince fener taraftarına yaranmaya çalışmadı ki statüleri de aynı değil neyse. Burak gelince "hayır hiç hırsız denmedi bana beni hep sevdiler" falan demedi mesela burak içerdeki ilk 3 maçta faul yapıldı yere atamadı kendini o başka bir olaydı. Caner denilen adam hele başka vaka futbolcuğundan da midem bulanırdı tam takımına gitti. Bu karakterde insanlara daha fazla ekmek yedirmediği için yönetime teşekkür ediyorum ts maçında varsın necip oynasın bunlar varken de ligi alt üst etmiyorduk 3.cülük başarı oldu işte.

Çevrimiçi tolga1903

boşu boşuna konuları abartıp kendi kendinizi gaza getiriyorsunuz, klübün sembol oyuncusu olur 15 sene top oynar sonra ezeli rakibe gider formayı öper hadi bir nebze anlarım, onun dışında bu oyunculara gösterilen tepkiler saçmalıktan ibaret,,

Sana göre saçmalık bana göre arkasından hala daha ağıt yakılması eziklik tuttuğun takımın büyüklüğünü kavrayamama. Herkesin kendi fikri yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı mrred

sinir tepemde ironi falan görmüyor gözüm.
Beşiktaş tarihinin en kötü yönetim tecrübesini yaşıyoruz
bakın konu para değil daha kötü durumlarda olduk hiç oyuncu alamadık
burda konu para değil bu yönetim yönetmemek için gelmiş yönetim facia orda
yönetme niyetleri olsa alt yapıdan 5-6 oyuncu katsınlar kadroya dönüp laf eden ne olsun
dersinki imkanları her türlü zorladıklarına inanıyorum durumumuz kötü bu kadar oluyor.
ama böyle değil ortada yönetim yok arada biri çıkıyor ağlıyor hepsi o kadar
seçimden önce her allahın günü ortaya çıkan tv lerde dolaşan erdal torunoğulları nerde.
Kronoloji yapalım
1.Takımın 3.olma durumu geçen sene belirmeye başladığında Sergen ne açıklama yaptı ? "Beşiktaş şampiyonluğa oynar öyle altyapıdan 7 8 oyuncu falan olmaz"

2.Sergen bu açıklamayı yapmadan önce Çebi ne demişti ? Altyapımızdan bir çok oyuncumuz var oynatmak istiyoruz

3.Daha sonra sergen ile başkan arasında bir ihtilaf olduğu basına yansımıştı

4.Daha sonra iki tarafta bunu yalanladı

5.Sezonun son ya da sondan 1.maçında Sergen en az 10 11 transfer yapmamız gerekiyor dedi mi ? Dedi

Tüm bu kronolojiye baktığımızda "hoca özkaynak düzeninde oyuncuların sadece 2 tanesini güveniyor ersin ve rıdvan (aslında rıdvana da güvenmiyor ki nsakala transfer edildi)

Soru şu ; Yönetenle idare edenler arasında fark nedir ? Yöneten herkese rağmen geleceği düşünerek karar alır idare edenler ise bugünü düşünerek koltukta oturmaya devam etmek için karar alır. Şu an kitleler Sergeni desteklediği için bu yönetim hiçbir şey yapamaz. Asıl niyetlerini özkaynak düzeninden oyuncu çıkarmak olsa bile "hocayı ikna edememişler" ki transfer yapıyorlar. Net foto budur.

Herkes Fikret Orman'a laf ediyordu fakat Şenol Güneş'i bile yönetti adam beğenirsiniz beğenmezsiniz. Transferlerde karşı durduğu zamanlar (Ozan Şener ve Volkan Şen) oldu Tff ye rağmen sözleşmesini uzattı. Siyasilere rağmen FB maçına çıkmamayı göze aldı. Vesaire...
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 15:49:56 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Erdal Torunoğulları: "Aboubakar Porto'dan bedelsiz ayrılabilir. Kendisi ile görüştük. Eğer Aboubakar'da karar kılarsak, her futbolcu için uyguladığımız sağlık kontrollerinden geçecek. Aboubakar'a sakatlığı devam ediyor gibi davranıp onu rencide etmek istemiyoruz"
(NTV)

Bu doğru mu ya. Siz kendi futbolcumuzu rencide edersiniz anca. Yazıklar olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

Erdal Torunoğulları: "Aboubakar Porto'dan bedelsiz ayrılabilir. Kendisi ile görüştük. Eğer Aboubakar'da karar kılarsak, her futbolcu için uyguladığımız sağlık kontrollerinden geçecek. Aboubakar'a sakatlığı devam ediyor gibi davranıp onu rencide etmek istemiyoruz"
(NTV)

Bu doğru mu ya. Siz kendi futbolcumuzu rencide edersiniz anca. Yazıklar olsun.

Bize imza atınca başkan, "3 maç oynuyor, 2 ay yatıyor" diye açıklama yapar.