2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874342 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ilhan mansız

Sağ bek rotasyonu için iki yerli oyuncu düşünülüyor..

Mert Yilmaz 550 bin Euro bonservis
220 bin Euro maaş
4 yıllık anlaşma sağlandı

Kerim alıcı için Başkan muhayyer i önerdi
Oyuncuyla da 3 senelik anlaşma sağlandı
Onun da alacağı yolluk ücret 250 bin Euro civarı.

Ahmet Oğuz ile de bu rakamlara yakın ve 3 senelik anlaşma sağlandı..

Onun dışında anlaşılan ancak maliyetleri bu rakamların çok üzerinde ve yabancı olan oyuncular var.
Yönetim ve teknik heyet son kez bir araya gelecek...

via : Besiktas istihbarat

ahmet oğuz ve Kerim alıcı hiç bir şekilde büyük takımda oynayamaz, diğerini bilemiyorum

Çevrimdışı ilhan mansız

Önce Abdullah Avcı gelsin iş yapar demiştim. Sonra da ANC planlı , programlı adam dedim kendi kendime.b :s20:

1 tane kazandığım savaş yok malesef  :lol:
eksik bilgi yanlış sonuçlara ulaştırır,,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Önce Abdullah Avcı gelsin iş yapar demiştim. Sonra da ANC planlı , programlı adam dedim kendi kendime.b :s20:

Kimse böyle bir şeyin olacağını tahmin edemezdi. Bence o kadar kızma kendine  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

@Gökhan Kurt

kupon falan yaptıgında paylaşta rakibe basıp yolumuzu bulalım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

eksik bilgi yanlış sonuçlara ulaştırır,,

O kadar haklısın ki abicim . @ilhan mansız

Kimse böyle bir şeyin olacağını tahmin edemezdi. Bence o kadar kızma kendine  :ebebe:

Kan uyuşmadı , bagğ tutmadı diye kendimizi avutalum @MUSTAFA_    :D

@Gökhan Kurt

kupon falan yaptıgında paylaşta rakibe basıp yolumuzu bulalım  :D

Bahtımız kara abi  :biggrinking: @tangaz

Çevrimdışı tangaz

şirket yönetirken bazı patronlar vardır çalışanları birbirine kırdırarak iş görürler yeri gelir ajanlık yaptırırlar yeri gelir maliyeti kısarlar böyle böyle bizim başkan da o hesap. altınsay bir ekip torunoğlu bir ekip sergenin birader bir ekip üstüne birde dışardan paralı scouting yapanlardanda görüş alıyyormuş. maşallah dört koldan saldırıyor başkan  :claps:
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2020, 17:12:11 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

O kadar haklısın ki abicim . @ilhan mansız

Kan uyuşmadı , bagğ tutmadı diye kendimizi avutalum @MUSTAFA_    :D

Bahtımız kara abi  :biggrinking: @tangaz

senin kara bahtın belki bizim şansımız olur  :money:

Çevrimdışı tuncaboylu

1 tane kazandığım savaş yok malesef 
Ben de aynı.

Çevrimdışı tangaz

Ben de aynı.

avcı dünyanın en iyi hocası olsa bile bizle kan uyuşmazlığı olacağı bağırırken nasıl böyle hayallere daldınız valla şaşırıyorum  :alala:

anç desek zaten girmemeliydi seçime...

Çevrimdışı tangaz

ister istemez şu soru akıllara gelmiyor mu?

-harcama limitleri açıklanır ve yönetim der ki bekliyorduk hazırlıklarımızı ona göre yaptık.

sonuç = ortada hazırlık yok.

o zaman gözümüzün içine baka baka yalan mı söylemişler???

Çevrimdışı Orhan_

Sabredecek bir planlama sunsalar, camiayı tekrar birleştirecekler ama paso eski yönetim, maliyetli oyuncular ve limit konusu dillerinde. Bunu sürekli söylemekle ne elde edeceklerini düşünüyorlar ki? Ha ellerinde hiçbir planlama yoksa, neden orada bulunduklarını açıklasınlar, ikna etsinler bizi yoksa ne bizi ne de kendilerini yorsunlar. Yönetimin iletişim ile ilgili sıkıntısı düşündüğümden çok daha büyük.

Dalgakıran'ın pvc kaplı sunumu da limitlere mi takıldı acaba?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Sabredecek bir planlama sunsalar, camiayı tekrar birleştirecekler ama paso eski yönetim, maliyetli oyuncular ve limit konusu dillerinde. Bunu sürekli söylemekle ne elde edeceklerini düşünüyorlar ki? Ha ellerinde hiçbir planlama yoksa, neden orada bulunduklarını açıklasınlar, ikna etsinler bizi yoksa ne bizi ne de kendilerini yorsunlar. Yönetimin iletişim ile ilgili sıkıntısı düşündüğümden çok daha büyük.

Dalgakıran'ın pvc kaplı sunumu da limitlere mi takıldı acaba?

ben ortada bir yönetim görmüyorum her şeye koşturmaya çalışırken dar boğaza düşmüş ve debelenmekte olan bir başkan var sadece

Çevrimiçi Necmi

:bandit:

Çevrimdışı murat

takımda göndeeilecek yabancı kaynıyor kimi performanstan kimi maliyetten dolayı ama gidenlerin yeringelecekler doğru isim mi? santon filan getireceğine ligi bilen yerli bir isim getirsinler bunukadar oynar sağbek altı üstü.erdem vardı boşta koy oynasın.yönetimde geleceği inşa etme niyeti de yok yada sergen yalçına takıldılar. vasat yabancı getirince göndermekte zor yerlileri bir şekil ikna ediyorsun.

Çevrimiçi Samet Demir

1 tane kazandığım savaş yok malesef 
Boyd, lens, Douglas, roco içinde güzelleme yapar mısın? Birşey deneyeceğiz de

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

:kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

ben ortada bir yönetim görmüyorum her şeye koşturmaya çalışırken dar boğaza düşmüş ve debelenmekte olan bir başkan var sadece
ben ne yönetim görüyorum ortada ne başkan ne hoca nede takım görüyorum
bu işin şakası falan kalmadı artık bırakıp gitsinlerde yerine gelecek olanlar belki doğru dürüst bir iki oyuncu alır
yoksa bu sene kümede kalma mücadelesi vereceğiz.
bakıyorumda süper ligde yeneriz kesin dediğim takım yok.
ağlaya ağlaya takımın içine ettiler.her ağladıklarında bir iki oyuncu gidiyor.
durum gerçekten ciddi birileri şunlara fenerin limitinin bizden çok daha düşük olduğunu söylesin
limiti yükseltmenin yoluda başarıdan geçiyor elindeki iyi oyuncuları gönderip alanyadan oyuncularla yerlerini doldurarakmı başarı sağlayacaksın
adamların herhalde umutla bekledikleri tek şey transfer sezonunun bitmesi.

Çevrimiçi Necmi

ben yapayım şu anda eldeki en kaliteli oyuncular onlar :D

Çevrimiçi Samet Demir

ben yapayım şu anda eldeki en kaliteli oyuncular onlar :D
Abi valla bunaldık havalarda sıcak. Başkanda çıkıyor iyice daral geliyor

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

avcı dünyanın en iyi hocası olsa bile bizle kan uyuşmazlığı olacağı bağırırken nasıl böyle hayallere daldınız valla şaşırıyorum  :alala:

anç desek zaten girmemeliydi seçime...
Avcı'yı Şenol Güneş etkisi yapar diye istedim.

Ahmet Nur Çebi Feda döneminde aktif rol oynadı, yine başarır sandım.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1301158929339162626

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1301159165025562624
Adamı göndermeden kendisinden kötü Welinton'u alıp, fesih görüşmeleri sırasında genç Montero'yu getirirsen, kullanır elbet.

Ben olsam, hepsini isterim paranın.

Bu kadar tatavaya gerek var mıydı?

Welinton ile uğraşmadan Roco ile 2 yıl x 1 milyondan sözleşme yenilesen, ne kadar zayıf kalırdık? Hem limitte 500 bin Euro avantajın olurdu, hem de Fatih Aksoy'u başka bir takasta kullanırdın.

[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2020, 18:01:41 tuncaboylu ]