2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874321 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı autopsy

Umarım Mensah'ı gs alır. Mensah Beşiktaş'ın 10 numarası falan olamaz. 8 düşünülüyorsa olabilir de Ljajic'i gönderip Mensah alınacak ise attan inip eşeğe binmektir bu. Aynı cümlede kullanılacak oyuncular bile değiller çünkü.

Demişiz bunu da. Fikret Orman savunucularına tepki verdim ama bu yönetimin de en azından şu ana kadar ki icraatleriyle pek bir artısı yok. Her şeye rağmen mevcut şartlardan dolayı biraz daha zaman vermek istesem de bundan sonra 3-4 nokta transfer gelmezse yarışın içinde kalmamız bile zor görünüyor. Başkan ciddi para koydu ama çevresi çok zayıf görünüyor maalesef. İnancım iyice azalıyor günden güne. 

Çevrimdışı ferdi1903

Sergen basin toplantisi yapacakmis, söylemem gereken bazi seyler var diyor, eyvah eyvah

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Elimizdeki hücum oyuncuları arasında tek heyecanlandıran oyuncu. Bu adamı kiralık göndermek için en az 2-3 tane kanat almamız lazım.
Bazen şer içinden hayır çıkabiliyor. Belki bu çocuk bizim Dybala'mız olur.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sergen basin toplantisi yapacakmis, söylemem gereken bazi seyler var diyor, eyvah eyvah

Istifa ederse hiç sasirmam adam haklı sonuna kadar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi yaço58

Caner. Gökhan Burak tutulsa şuankindsm çok daha güçlü olurduk

Çevrimiçi yaço58

Valla insan da heves bırakmadılar hoca da bıraksın tam olsun

Çevrimdışı tangaz

söylesin walla
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Dilimde tüy bitti.

Douglas'ı beğenmeyip göndermeye çalışırken N'sakala'yı almak, oksimoron bir harekettir.

Douglas Sivas'ta bek olarak iyi performans gösterip alındı, tutmadı. Ondan kurtulmaya çalışırken, Alanya'da bek olarak iyi oynadığını düşündüğün N'sakala'yı alıp nasıl bir beklenti içine giriyorsun?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazen şer içinden hayır çıkabiliyor. Belki bu çocuk bizim Dybala'mız olur.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sözleşmesini düzeltmemiz lazım. Yoksa elimizde hayal kırıklığı olur. Bu yönetimin en kötü icraatlerinden birisi olmaya aday bir sözleşmesi var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Evet kutluyorum

Sezona Fenerden 5 yiyerek başlamaktansa Sivasa yenilip elenmeyi yeğlerim

Korkunun ecele faydası yok. Şunu renkli birisi okusa bi yeriyle güler, bizden çok korkuyorlar diye. Çıkarız, oynarız, ne yaptığımızı görürüz. Ayrıca niye 5 yiyoruz, Bayern mi oluverdi bu fb bi anda?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi ters köşe yapıp yönetimi savunursa şaşırmam. Bence öyle yapacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Demişiz bunu da. Fikret Orman savunucularına tepki verdim ama bu yönetimin de en azından şu ana kadar ki icraatleriyle pek bir artısı yok. Her şeye rağmen mevcut şartlardan dolayı biraz daha zaman vermek istesem de bundan sonra 3-4 nokta transfer gelmezse yarışın içinde kalmamız bile zor görünüyor. Başkan ciddi para koydu ama çevresi çok zayıf görünüyor maalesef. İnancım iyice azalıyor günden güne. 
bence mensahın 10 numarası 8 den iyidir. 8 de savunma yapman gerekir pas atman gerekir bunlar yok 10 numarada oyun kurucu tarz değilde şut çeken tipte yine iş görürde o da beşiktaşta değil. oluyorsakanat gfilan denemek lazım dribling yapıp top keser belki eldeki kanatlarla kapışsın

Çevrimdışı ferdi1903

Şimdi ters köşe yapıp yönetimi savunursa şaşırmam. Bence öyle yapacak.
Olabilir bazi seyler cok cabuk bekleniyor falan dedi, paok maci hakinda sölemek istediklerim var falan dedi

Çevrimdışı cursedofdragon

Hocanın bıraktığı filan yok heveslenenler başka bahara artık  :bandit:

Şu açıklamaları iyi anlamak dinlemek lazım(!) anlayana tabi...10 günlük antremanla maça çıktık...Transfer yapmakta zorlanıyoruz....

Çevrimdışı haluk.m

forvete de koitayı aldık mı mission is completed :ebebe:

Bu mesaj tuzaklı  :evillol:

Koita eleştirisi yüzünden linç ediyordunuz.

Düşmeyin bu tuzağa arkadaşlar, Tangaz abimiz bizimle eğleniyor.

Çevrimdışı tangaz

Valla insan da heves bırakmadılar hoca da bıraksın tam olsun

walla bu yönetim gitmeden bize değil sergen kloop gelse hikaye beceriksizler ordusu bizi yönetiyor, 1 hafta içinde 1 sağbek bir 6 2 kanat 2 santrafor getireniyorlarsa ceketlerini alıp gitsinler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ bek, stoper, 6 numara, 1 veya 2 kanat, en az 1 tane santrafor lazım ve bunların hepsinin nokta atış olması lazım becerebilir mi bu yönetim ve hoca hiç sanmıyorum. Bu sene herşey böyle devam ederse ilk 8'e zor gireriz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Korkunun ecele faydası yok. Şunu renkli birisi okusa bi yeriyle güler, bizden çok korkuyorlar diye. Çıkarız, oynarız, ne yaptığımızı görürüz. Ayrıca niye 5 yiyoruz, Bayern mi oluverdi bu fb bi anda?
Fener Bayern değilde bizde Beşiktaş gibi değiliz , sıradan bir anadolu takımından pek bir farkımız yok , Çoğu anadolu takımının kadrosu bizden daha iyi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat

Dilimde tüy bitti.

Douglas'ı beğenmeyip göndermeye çalışırken N'sakala'yı almak, oksimoron bir harekettir.

Douglas Sivas'ta bek olarak iyi performans gösterip alındı, tutmadı. Ondan kurtulmaya çalışırken, Alanya'da bek olarak iyi oynadığını düşündüğün N'sakala'yı alıp nasıl bir beklenti içine giriyorsun?

tutmadı demekte doğru değil o da ligi bilen bir adamdı ilk macı o da saçmaladı sonra sakatlandı filan. ligi biliyor bence iş yapar :D arkada 3 ligi bilen adamla sürklase ederiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu.

İşte Sergen Yalçın'ın yaptığı açıklamalar:

-Hazır olmadığımız dönemde bizi 70 dakika 10 kişi oynatıyorsun-

"30. dakikada Dorukhan atılıyor. Hazırlık maçı oynuyoruz, turnuva maçı. Dorukhan'ın pozisyonu faul, zaten hazır olmadığımız dönemde bizi 70 dakika 10 kişi oynatıyorsun, oyuncular hazır olmadan 1,5 katı performans veriyor."

-Önümüzdeki hafta arası basın toplantısı yapacağız-

"Söylemem gereken bazı şeyler var. Önümüzdeki hafta arası basın toplantısı yapacağız. Özellikle PAOK maçıyla ilgili konuşmam gereken şeyler var. Bazı şeyleri çok erken bekliyoruz. Bunları anlatacağım."

-Kabul ediyoruz ama nedenleri var-

"Takımı takip etmediği için kimse, aylarca oynamamış oyuncularımızın olduğunun kimse farkında değil. 10 gün ile maça çıkan bir oyuncu grubu var. Saha içi organizasyon anlamında sıkıntı yaşadık, kabul ediyoruz ama nedenleri var."

-Kimse motivasyonumuzu bozamaz-

"Hiç kimse merak etmesin. Kimse motivasyonumuzu bozamaz. Taraftarımız ve camiamız yanımızda olsun yeter. Başka kimseye ihtiyacımız yok."

-O zaman niye susuyorsunuz?-

"Rakiplere ve etraftakilere epey korku salmışız ki, bu kadar ağır eleştiriler yapıldı. PAOK maçında o orada oynar mı, bu burada oynar mı deniliyor. Lens geçen sene 5 maçta sağ bek oynadı. O zaman niye susuyorsunuz? Şimdi mi söylüyorsunuz?"

-Bu işlerle uğraşmak zor geliyor-

"Takımı kurma aşamasındayız ve çok ciddi eksiklerimiz var. Federasyonun limiti var, ekonomik sorunlar var. Zaten kadro kurma sıkıntısı yaşarken bu işlerle uğraşmak zor geliyor."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

mensahın da ortasahanın herhangi bir yerinde iş yapacağını zannetmiyorum. ya kenarlarda yada daha da kenarda değelendirelim.larin de basarılı olamaz arapası atacak kimse yok orta yapacak kimse yok rol arkadaşı yok. larini kitlemek kolay olur ne yapacak kendi pasına koşup kendi ortasına kafa mı vuracak.

Abi bu Mensah'ın açık alan topçusu olduğunu çok yazdık çizdik. Orta sahanın kilit adamı olarak aldırdı hoca, kolay mı öyle olmadı diye kanata çekmek, yürek ister. Adamı tefe koyarlar burası Beşiktaş.

O gol asistlerin yarısından fazlası para yapsın da satılsın diye duran topları verdikleri için oldu, bütün penaltıları falan buna attırdılar Kayseride.

Mensah'ın burada yapabileceği en iyi şey duvara toslamak, faul almak falan olur. Yarısını bile yapamaz Kayseri'de yaptıklarının. Rakamlarını burada sabah saatlerine kadar bağırıp durdum eşek gibi.

Çevrimdışı tangaz

Bu mesaj tuzaklı  :evillol:

Koita eleştirisi yüzünden linç ediyordunuz.

Düşmeyin bu tuzağa arkadaşlar, Tangaz abimiz bizimle eğleniyor.

tuzak filan yok bu kalibre kadroyu ancak koita paklar

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugün gördük ki Roco'yu göndermek için maaşının bir kısmını ödeyip, Welinton'u almak için 1.5 genç oyuncu göndermek de muazzam(!) bir hamle.

Yönetim satranç oynuyor olsa, ikinci hamlede şahını oynatırdı herhalde, o kadar stratejik düşünüyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Bugün gördük ki Roco'yu göndermek için maaşının bir kısmını ödeyip, Welinton'u almak için 1.5 genç oyuncu göndermek de muazzam(!) bir hamle.

Yönetim satranç oynuyor olsa, ikinci hamlede şahını oynatırdı herhalde, o kadar stratejik düşünüyorlar.

ne satrancı yaw bu yönetim seksek oynayamaz

Çevrimdışı Erman1903

Sağ bek, stoper, 6 numara, 1 veya 2 kanat, en az 1 tane santrafor lazım ve bunların hepsinin nokta atış olması lazım becerebilir mi bu yönetim ve hoca hiç sanmıyorum. Bu sene herşey böyle devam ederse ilk 8'e zor gireriz.

Yahu ne diyorsun kardeşim yazma böyle şeyler almasınlar daha iyi. Bilmiyorlar otursunlar yerlerinde oynasınlar ellerindeki takımla, çok bile getirdiler. Sokağa atacak paramız yok bizim, gemi batıyor daha fazla ağırlık sadece dibi daha hızlı boylamamıza yarar.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2020, 23:42:28 Erman1903 ]