2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874482 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

elimizi çabuk tutmamız lazım bu çakal gs camiası yine oyunculara çökmeye başladı ilgilendiğimiz.

Galatasaray, ısrarla kadrosuna katmak istediği Bernard Mensah için Hes Kablo Kayserispor'a 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1.3 milyon euro önerdi.

Biraz tepki toplayayım  :D. Ben pek istemiyorum Mensah'ı ama Sergen hocanın yerinde olsam eğer çok istiyorsam Dorukhan'ı verirdim karşılık olarak. Ne de olsa 1M üstü sözleşme isteyecek, şimdiden yan çizmeye başladı - Ocak' ayında kontratı tekliflere açılınca iyice kopacaktır. Zaten sakatlıktan çıktı geleceğini düşünüp sakınır kendini, şu şartlarda iyi oynayacağının garantisi yok. Kaldı ki oynasa da en fazla 1 sene bizimle kalacak gibi gözüküyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Biraz tepki toplayayım  :D. Ben pek istemiyorum Mensah'ı ama Sergen hocanın yerinde olsam eğer çok istiyorsam Dorukhan'ı verirdim karşılık olarak. Ne de olsa 1M üstü sözleşme isteyecek, sakat haliyle bile yan çizmeye başladı - Ocak' ayında kontratı tekliflere açılınca iyice kopacaktır. Zaten sakatlıktan çıktı geleceğini düşünüp sakınır kendini, şu şartlarda iyi oynayacağının garantisi yok. Kaldı ki en fazla 1 sene bizimle kalacak gibi gözüküyor.

Niye tepki toplayasın fikrini söylemek yasak mı :) Ben istiyorum mensahı dikine giden bir orta sahamız yok şut var çalım var hız var her şey var.Dorukhanı verme olayına ise tamamen karşıyım bizimle anlaşmasa bile bir sene daha kendisinden faydalanacağız ben anlaşma taraftarıyım gelecek sene yabancı kısıtlamasını da göz önüne aldığımız da orta sahada dorukhan gibi adam elzem.

Çevrimiçi levitate

[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2020, 14:43:22 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı autopsy

Umarım Mensah'ı gs alır. Mensah Beşiktaş'ın 10 numarası falan olamaz. 8 düşünülüyorsa olabilir de Ljajic'i gönderip Mensah alınacak ise attan inip eşeğe binmektir bu. Aynı cümlede kullanılacak oyuncular bile değiller çünkü.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı kaan1903

Biraz tepki toplayayım  :D. Ben pek istemiyorum Mensah'ı ama Sergen hocanın yerinde olsam eğer çok istiyorsam Dorukhan'ı verirdim karşılık olarak. Ne de olsa 1M üstü sözleşme isteyecek, şimdiden yan çizmeye başladı - Ocak' ayında kontratı tekliflere açılınca iyice kopacaktır. Zaten sakatlıktan çıktı geleceğini düşünüp sakınır kendini, şu şartlarda iyi oynayacağının garantisi yok. Kaldı ki oynasa da en fazla 1 sene bizimle kalacak gibi gözüküyor.
Mantıklı Mensaha vereceğim parayı da Salih Özcan’ı zorlardım dorukhan yerine.

Çevrimdışı Erman1903

Niye tepki toplayasın fikrini söylemek yasak mı :) Ben istiyorum mensahı dikine giden bir orta sahamız yok şut var çalım var hız var her şey var.Dorukhanı verme olayına ise tamamen karşıyım bizimle anlaşmasa bile bir sene daha kendisinden faydalanacağız ben anlaşma taraftarıyım gelecek sene yabancı kısıtlamasını da göz önüne aldığımız da orta sahada dorukhan gibi adam elzem.

Fatih'in bile Welinton karşılığı takasta kullanılmasına tepki veriliyor, Dorukhan takas diyen linç edilir herhalde diye düşündüm :). İyi düşünüp taşınmak lazım böyle bir şey yapmazsa bize 5 kuruş kazandırmadan Fener-Cimbom'a falan imza atacak o da hiç hoş değil. Ben olsam böyle yapardım Mensah'ı istiyorsam, Dorukhan'ın yerine de Hasan Kılıç-Onur Ergün'den birini ucuza alır geçerdim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fatih'in bile Welinton karşılığı takasta kullanılmasına tepki veriliyor, Dorukhan takas diyen linç edilir herhalde diye düşündüm :). İyi düşünüp taşınmak lazım böyle bir şey yapmazsa bize 5 kuruş kazandırmadan Fener-Cimbom'a falan imza atacak o da hiç hoş değil. Ben olsam böyle yapardım Mensah'ı istiyorsam, Dorukhan'ın yerine de Hasan Kılıç-Onur Ergün'den birini ucuza alır geçerdim.
Dorukhan'ın o kadar dokunulmazlığı yok camiada  :tabe: Bence kimsenin dokunulmazlığı yok. Fiyatını öderlerse gidebilir herkes. Herkesin bir fiyatı var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

beşiktaş istihbarat bişeyler yazmış

- ozzy indirimin yanında eski alacaklarından birazını bırakmış

- balotelli bonservissiz gelebileceğini söylemiş ama 1 milyon imza parası istemiş, bizimkiler onun yerine 1.8 verelim demiş

-lens ve ljajic'ten indirim isteyeceklermiş. lens bayağı fedakarlık yapacakmış (en büyük beşiktaşlı heyt be)

-sosa'nın istediği maaşı kimse veremezmiş. hoca ile başkan çok istiyormuş bi ara tekrar görüşeceklermiş

-dorukhan'a yıllık 1.25 milyon 4 yıllık sözleşme vereceklermiş

-akpom ve atakan üner tamammış ama bekletiyorlarmış

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Gürler Akgün: "Kamil Grosicki kanatlarda forma giyebilen, Sergen Yalçın'ın çok istediği hızlı bir oyuncu. Taraflar prensipte anlaştı. Oyuncu için Bilic'ten de görüş alındı. Kamil Grosicki şu an İstanbul'da." (beIN Sports)

oyuncu istanbuldaymış.
Daha önce Türkiye'de oynamış olma şartını da sağlıyor

Çevrimdışı kaan1903

Salih Özcan’a ne diyorsun  ? Mensah’ı senin dediğin gibi Dorukhan Takası ile çözeceksin aslında Mensaha verilecek parayla da Salih Özcan yoklanabilir.

Çevrimdışı Erman1903

Salih Özcan’a ne diyorsun  ? Mensah’ı senin dediğin gibi Dorukhan Takası ile çözeceksin aslında Mensaha verilecek parayla da Salih Özcan yoklanabilir.

Değişik bir oyuncu o ama bazı handikapları var. Sadece sol orta saha olarak kullanılabilir, sağ orta olarak kullandığında da sola çekiyor direk ve iyi performans vermiyor. Defansı - ofansı güzel ama direk 8 numara haritası çıkardığı için partneri daha bölgesini tutan tarzda olmak zorunda. Yani ikisi birlikte Mensahla falan kullanmak istesen tam olarak ne vereceklerinden emin olamazsın. İyi oyuncu ama ben şüpheli işlerden hoşlanmadığım için bu tip bir adamı transfer etmezdim, zaten fiyatı da yüksek. İyi oyuncu ama ben öne doğru gidecek adamı yabancı alırdım şu şartlarda, tamamlayıcı olanı yerli düşünürdüm.

Çevrimdışı Erman1903

Kamil Jozwiak ile gs ilgileniyormuş inşallah alamazlar.

O kadar çok yüksek istatistik veren adam var ki sol tarafta çalışma bile yapmadım. Bonservissiz Kevin Bua, Tankovic falan bize çok daha faydalı olurlar bence hiç bonservis vermeye bile gerek yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

O kadar çok yüksek istatistik veren adam var ki sol tarafta çalışma bile yapmadım. Bonservissiz Kevin Bua, Tankovic falan bize çok daha faydalı olurlar bence hiç bonservis vermeye bile gerek yok.
Tankovic'e ısınamadım bir türlü ama Bua içinde bulunduğumuz durumda f/p olarak iyi transfer olur bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1292432143768006657

Vah vah, kiralama bedellerine bak saçma sapan işler... 1 senelik ücretiyle yerine adam bulursun Mensah'ın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vah vah, kiralama bedellerine bak saçma sapan işler... 1 senelik ücretiyle yerine adam bulursun Mensah'ın.
Dünyada sadece orta saha olarak Mensah kaldı. Resmen at gözlüğü takmışız. Ne buluyoruz acaba Mensah'ta  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Değişik bir oyuncu o ama bazı handikapları var. Sadece sol orta saha olarak kullanılabilir, sağ orta olarak kullandığında da sola çekiyor direk ve iyi performans vermiyor. Defansı - ofansı güzel ama direk 8 numara haritası çıkardığı için partneri daha bölgesini tutan tarzda olmak zorunda. Yani ikisi birlikte Mensahla falan kullanmak istesen tam olarak ne vereceklerinden emin olamazsın. İyi oyuncu ama ben şüpheli işlerden hoşlanmadığım için bu tip bir adamı transfer etmezdim, zaten fiyatı da yüksek. İyi oyuncu ama ben öne doğru gidecek adamı yabancı alırdım şu şartlarda, tamamlayıcı olanı yerli düşünürdüm.
Sergen Hoca 2 tane 8 no ile oynayacak deniliyor sol orta saha Salih sağ orta saha da Mensah olabilir gibi. Birde geçen burda biri paylamıştı Peter Michorl fena istatistik yapmış sol orta sahaya oda alınabilir