2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2870128 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Karabay

Maçı kazanırız çünkü sivas oyun formatından koptu. 2. bölgede topu kaparak oynuyordu şimdi eksik olduğumuz için bizim sahaya oyunu yıkarak oynmaya çalışcak ki bence beceremicek
E öyleyse biz her maç kırmızı görelim 🤦‍♂️

Çevrimiçi Samet Ç

Mensah baya kötü topçu sahanın en iyileri de Larin ve Lens

Çevrimdışı tangaz

bu arada zemin yeşil belki ama iyi değil hasiçin kaçırdıgı pozisyonda da zeminden hafif sekmiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Akil Emre

elneni tadında biri 2 miyon avrocuk maaş istior :money:
Biraz kaliteyi arttırmak için verilir, 4 tane 500 lük necip yerine 1 tane 2 milyonluk adam daha iyidir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mensah baya kötü topçu sahanın en iyileri de Larin ve Lens
Yanındaki adama pas atamıyor. Pas kalitesi çok kötü. Oğuzhan da pek iyi değildi. Markajdan çıkamadı. Orta sahada Dorukhan da atılınca pas yapamaz olduk.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı solar

Sergen Hoca Larin'e sesleniyor ''arkada arkada'' diye ama acaba Larin onu anlıyor mu. Onun dışında orta sahayı geçmeden taca çıkan kaleci degajı özlemişim, nostaljik hissettim.

Çevrimdışı Erman1903

Elneny tadında birini almak lazım, sağ bek e oyun zekası olan biri gerekli, nsakala yedekten öteye gitmez, ben hala 2 forvwt alınması taraftarıyım

Bu takımı artık Xabi bile kurtarmaz, inanılmaz düşük karmamız var. Hiçbir şey iyi gitmiyor.... Bu yönetim, teknik ekip almasın daha adam falan. Bitirelim ligi bir şekilde zaten şampiyonluk hayal. Alacağın adam zaten kiralık olacak, önümüzdeki sezon gidecek.

Gider bir stoper daha kiralarlar, N'Diaye falan alırlar hiç gerek yok manzara belli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada zemin yeşil belki ama iyi değil hasiçin kaçırdıgı pozisyonda da zeminden hafif sekmiş
Bizim saha zemini ilk sene dışında hiçbir zaman iyi olmadı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Biraz kaliteyi arttırmak için verilir, 4 tane 500 lük necip yerine 1 tane 2 milyonluk adam daha iyidir

yıllardır ben de bunu savunurum 5 transfer yapacağına o paraya 2 adam al daha çok faydası dokunur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

İlk yarı bitti.

Değerlendirecek olursak ;

Dorukhanın kırmızı görünceye kadar gayet iyiydi.Pozisyon kırmızı ancak bu bir hazırlık maçı en kötü sarı verirsin ziraa dün fener maçında bütün kartlar es geçildi tabi ki biz olduğumuz için es geçilmez alıştık artık :ebebe:
Utkunun ayakları iyi.Ama pozisyon alması kötü.
Sağ bek lazım.
Welinton & N'sakala daha iyiler.
Roco'yu da beğendim zaten beğeniyordum tek sıkıntısı yavaş olması.
Mensah gayet iyi.
Oğuzhan bildiğimiz gibi.
Lens & N'koudou bildiğimiz gibi bal yapmayan arılar.
Özellikle beğendiğim birisi var ki larin daha fazla pozsiyona giriyor daha fazla top istiyor dribling yeteneği filan gelişmiş öyle görünüyor ki kalacak.Maaş indirimi yapması şart.
Hasic  :dontknow:
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2020, 21:56:02 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Samet Ç

ben hala emin olamadım 25.dk civarı enkudu buna pas attı bu sırtı dönük içerdeydi alver yapmak içindi o pas larin alakasız bi tarafa çıkardı
Topu çok ayağında tutuyor olmayacak yerlerde zorluyor daha basit oynaması lazım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu takımı artık Xabi bile kurtarmaz, inanılmaz düşük karmamız var. Hiçbir şey iyi gitmiyor.... Bu yönetim, teknik ekip almasın daha adam falan. Bitirelim ligi bir şekilde zaten şampiyonluk hayal. Alacağın adam zaten kiralık olacak, önümüzdeki sezon gidecek.

Gider bir stoper daha kiralarlar, N'Diaye falan alırlar hiç gerek yok manzara belli.
Dur daha Vida ve Ljajic gidecek. Savunma ağırlıklı beklerle hücum edeceğiz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

ben hala emin olamadım 25.dk civarı enkudu buna pas attı bu sırtı dönük içerdeydi alver yapmak içindi o pas larin alakasız bi tarafa çıkardı
Evet onu ben de farkettim. Paslarda hala gelismesi gerek. Ama fizigini daha iyi kullaniyor gibi geldi bana. Eskiye kıyasla. Guvenden daha iyi bana kalirsa. Guveni belki kanat forvet tarzi kullanabiliriz.

[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2020, 21:56:58 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Töre gelecek işte  :ebebe:
Onu saymıyorum. İlgilendiğimiz kanat sol kanatta oynayacak birisi diyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onu saymıyorum. İlgilendiğimiz kanat sol kanatta oynayacak birisi diyorlar  :tabe:

Boyd gidiyor herhalde bugün hocanın oyuna almaması onu gösteriyor  :tabe:

Çevrimdışı celiker1

Hazırlık maclarında görülen kart ligde geçerli oluyordu önceki seneler.Acaba o kural devam ediyor mu?
Hayatta Beşiktaş

Hazırlık maclarında görülen kart ligde geçerli oluyordu önceki seneler.Acaba o kural devam ediyor mu?

Böyle bir şey mi vardı  :alala: Eğer varsa araya 2-3 hazırlık maçı daha sıkıştırırız beyin bedava  :D

Çevrimdışı mrred

Kanat transferleri de gelecek anlaşılan  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1300868967041576960
İlk kez doğru bişey demiş. Bize koşucu kanat olmaz oyun kurucu kanat lazım. Rakipler kapanıyor koşucu kanatı ne yapcaz anlamadım 2 yıldır zaten koşucu kanat planı işlemiyor farklı bişey yapmalıyız
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Evet onu ben de farkettim. Paslarda hala gelismesi gerek. Ama fizigini daha iyi kullaniyor gibi geldi bana. Eskiye kıyasla. Guvenden daha iyi bana kalirsa. Guveni belki kanat forvet tarzi kullanabiliriz.

gözlemlerimiz aynı fiziğini güzel kullanıyor özgüveni de daha iyi durumda. güven zaten sadece kanat forvet oynar ya da 3-0dan sonra oyuna girip farkı arttırır.

Çevrimdışı Erman1903

Dur daha Vida ve Ljajic gidecek. Savunma ağırlıklı beklerle hücum edeceğiz  :ebebe:

Onlar gidince parayı 1 senelik Kaliniç'e bassınlar. Statik adam fena oynar ya bu kanatlarla, Mensahla falan.

Şu andan itibaren ilk iş Emenike tarzı adam bulmaları gerekiyor, bu takım kontradan başka hiçbir şey oynayamaz. Orta sıra takımı Beşiktaş'a herkes hazırlasın kendini, 2-3 sene bizden bir şey olmaz.