2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869912 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı bjk4ever

Vallahi bazi insanlarla hic tartismaya girmemek daha iyi, onu anladim. Kimin hangi sorulara cevap veremedigi belli.

Su yazilanlara bakiyorum da, herhalde dunyada performansina gore fazla maas alan oyuncuya sahip tek kulup biziz.

FB'de Jailson, Tolgay, Deniz Turuc hepsi cok uygun maas aliyor. GS'de Linnes, Babel, Falcao, Belhanda hepsi akbil+sigorta karsiliginda oynuyor mesela.

Nedense bunlarla ilgili hicbir haber cikmiyor medyada, ama varsa yoksa Roco, Vida, Ljajic vs.
Gecen sene maas butcesinde olup bu sene olmayan oyuncular:

Karius
Victor Ruiz
Rebocho
Caner
Gokhan Gonul
Elneny
Diaby
Burak

8 oyuncu eksilmis takimindan zaten. Bunlardan Elneny, Karius, Ruiz, Caner, Gokhan ve Burak saglam maas alan oyuncular.
Baya ciddi bir eksilme olmus zaten.
Hala bu tantana niye anlamiyorum. Geride kalanlar:

Vida
Roco
Mirin
Lens
Ljajic
Larin

Bu kadari da her kulupte var zaten. Ki bunlardan Ljajic ve Vida iyi oyuncu, Lens sorunlari olsa da kariyeri, kumasi belli oyuncu.
Diger 3'u de ust duzey olmasa da oynayabilecek oyuncular. Larin cok rahat yedek santrfor olur, Roco ve Mirin 2. veya 3. stoper olur.

Biz bu oyunculari takima katacagimiza hala degersizlestiriyoruz. Bu oyunculara iyi bir teklif gelirse yine sat, birsey demem.
Roco icin twitter'da yazilan sey maasinin yarisini birakip gidecegi. Adamdan 700.000 euro tasarruf etmek icin gonderiyorsun, yerine gelen oyuncunun maasiyla
tasarruf neredeyse kaybolacak zaten.
Once elindekini oynatirsin, degersizlestirmezsin, sonra makul bir teklif gelirse, maasindan kurtulup yerine o kalitede ucuz birini bulmussen zaten gonder.
Roco ve Mirin gidecek, yerlerine Welinton ve Montero gelecek ve biz ileriye mi gitmis olacagiz bu durumda?

Ligimizin capi belli zaten. Stoperinde 40 yasinda Epureanu ve Sktrel olan takim sampiyon oldu gecen sene. Son 2 haftaya kadar sampiyonluk kovalayan Trabzon'un stoperlerini de biliyoruz. Boyle bir ortamda Roco ve Mirin'e cop diye bakmazsin. Bakip da kadroya stoperleri doldurursan masada pazarlik gucunu kaybedersin, sonra da oyunculari elden cikaramiyorum diye aglarsin. Mirin Fransa ve Hollanda'da piyasasi olan oyuncu. Maasi fazla olabilir, ama pazarlanabilir bir oyuncu. En kotu rahatlikla kendi takiminda kullanirsin.

Bircok kontratin altindan zaten ciktik. Yonetimin bir noktada dur diyip kaliteli transferlere yonelmesi gerekiyordu. Begenmedigin oyunculara iyi teklif gelirse zaten gonderirsin. Elimizde kullanabilecegimiz oyunculari kotu sartlarda gonderip yerlerine daha da vasatlarini topluyoruz.
Begenmediginiz Victor Ruiz kac sene La Liga'da catir catir oynadi, yine gitti La Liga'dan bir takima cat diye imzayi atti.
Ruiz'e 2.5 milyon euro cok da Ispanya 2. liginde kume dusen takimin 5 para etmez stoperine 750 bin euro mu iyi?

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi 3.ön eleme turundaki rakibi yarın belli olacak.

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi 3.ön eleme turunda muhtemel rakipleri;

🇭🇷 Rijeka
🇧🇪Charleroi
🇺🇦 Desna
🇩🇰 SonderjyskE
🇨🇾 Anorthosis
🇨🇭 St. Gallen
🇷🇸 Vojvodina

Montero klübünden 344 bin € alıyor kiralandığı deportivo takımında 698 bin € almış.(FM oyununa göre) 100 bin € değil. :by2: Bizde 750 bin € alacak.Kafamızdan 100 bin € dan fazla almıyordur diye uydurmamak lazımmış her gün yeni bir bilgi  :tabe:

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 16:46:55 cursedofdragon ]

Çevrimdışı bjk4ever

Yapilmasi gereken hamleler:

Kale:

Ersin 1. kaleci olarak goruluyorsa ok. Utku yedek kaleci olarak ok. Sergen illa 2. kaleci istiyorsa dusuk profilli bir yerli al, gerekirse 2. ligden.

Solbek:

N'Sakala geldi, tamam. Ridvan yedek, tamam.

Sagbek:

Douglas'in maasi fena degil, kumasi iyi, gitmesi icin bir sebep yok. Gokhan'la sozlesme yenile, rotasyon tamam.

Stoper:

Vida-Mirin-Roco-Fatih yeterli. Besinci stoper olarak Erdogan ve Alpay var. Vida'yi iyi sartlarda gonderebiliyorsan yerine ucuz bir stoper al maasindan kurtul, digerlerinden biri gidiyorsa iyi sartlarda gitsin, gitse bile transfere gerek yok, rotasyon yeterli. Welinton, Montero falan tamamen bos transfer. Vida-Fatih bizim ligimizde sampiyonluk icin gayet yeterli bir stoper hatti, Roco ve Mirin de yedek olarak gayet iyi. Bu oyunculari zorla, zarara girerek gondermenin hicbir anlami yok.

Onlibero: Atiba kaldi, Necip var. Bir tane iyi yabanci onlibero al, rotasyon tamam.

Orta saha: Ljajic, Oguzhan, Dorukhan var, Atiba da gecen sene burada oynadi. Rotasyon tamam, sisirmeye gerek yok. Ljajic'i iyi bir sekilde elden cikarabiliyorsan cikar, yerine yabanci bir oyuncu alirsin. Ama elzem degil ilk etapta. Mensah gereksiz transfer.

Sag kanat: Lens, Boyd, Hasic var, gerekirse Douglas ve Guven'i de kaydirabilirsin.
Sol kanat: N'Koudou var, Guven var.
Kanat transferi ilk etapta yapmam, ama iyi bir oyuncu bulabilirsen (eldekilerden net iyi ama) alirim. Gokhan Tore falan tamamen bos isler. Atakan'a birsey demem, gelecege yatirim her zaman olur. Ama kanada transfer yapilacaksa vasat oyuncu alinmaz. Eldekilerden cok daha iyisini, tartisilmayacak bir oyuncu alabiliyorsan alirsin. Gokhan Tore gelecek sene ilk 11'de net oynar ve sampiyonluga oynayan takimda on plana cikar diyorsaniz polyanna bile gelir elinizi oper.

Forvet: Larin, Umut, Guven var. Buraya net kaliteli bir yabanci forvet sart. Larin icin iyi teklif varsa gider, yerine oyuncuya da gerek yok. Teklif yoksa kalir.

Douglas
Roco
Mirin
Vida
N'Sakala
Yabanci onlibero
Atiba
Ljajic
Lens
Boyd
N'Koudou
Yabanci kanat (bulabilirsen ve butce kalirsa)
Larin
Yabanci forvet

14 yabanci ediyor zaten. Surada para basacagin sadece 2 mevki var, onlibero ve forvet. Takimin omurgasini olusturacak, sana mac kazandiracak iki adam.
Ellerindekileri degersizlestirmiyorsun, maasinin yarisini odeyecegin adami gondermiyorsun. Tore, Montero, Welinton gibi bombos vasat topculara 5 kurus para odemiyorsun.
Lig icin yarismaci, mantikli bir kadro.
Kadro yapilanmasi dedigin boyle olur.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 16:48:26 bjk4ever ]

Çevrimdışı tangaz

bazı yorumlar var olaya salt ekonomiden bakılmış

rocodan 700bin tasarruf etme oynat sat mirinin fransada piyasası varmış oynat sat vbvb

tamam rocoyu satalım 700bin tasarruf edelim ama gelen maaş teklifi 300-400bin bandında adam aradaki farkı vermezseniz gitmem diyor ve adamın ne oynadığı ortada hayatımda gördüğüm en kötüler arasında oynasın daha çok başımız ağrısın öyle mi?

mirin mesela ben de olumsuz değildim adama sonra düşündüm şenol beğenmedi avcı beğenmedi toulouse hocası beğenmedi sergen beğenmedi beyler bir oyuncuyu 1,5 yıl gibi kısa zaman diliminde 4 hoca birden beğenmemişse daha fazla iyi yaa oynar demenin anlamı pek yok. haa bu arada ona da gelen teklif 250 binmiş ve aradaki farkı istiyormuş.

sonra neden montero alınıyor sorusunun yanıtını neden salt ekonomik bakılıyor ki? bu roco da mirin de kötüler işte o nedenle stoper bakılıyor 50 küsür 60a yakın maç oynanacak bu yıl 4 tane sağlam stoper lazım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

🇭🇷 Rijeka
🇧🇪Charleroi
🇺🇦 Desna
🇩🇰 SonderjyskE
🇨🇾 Anorthosis
🇨🇭 St. Gallen
🇷🇸 Vojvodina

gelenek bozulmaz... anorthosis deplasmanı..

gelenek bozulmaz... anorthosis deplasmanı..

en güçlüsü kimse o gelir  :tabe:

Çevrimdışı Koa_lAA

en güçlüsü kimse o gelir  :tabe:

ülke olarak kimle kavgalıysak o gelir... özellikle de deplasman olur ki sıkıntımız artsın..

Çevrimiçi Samet Demir

Vallahi bazi insanlarla hic tartismaya girmemek daha iyi, onu anladim. Kimin hangi sorulara cevap veremedigi belli.

Su yazilanlara bakiyorum da, herhalde dunyada performansina gore fazla maas alan oyuncuya sahip tek kulup biziz.

FB'de Jailson, Tolgay, Deniz Turuc hepsi cok uygun maas aliyor. GS'de Linnes, Babel, Falcao, Belhanda hepsi akbil+sigorta karsiliginda oynuyor mesela.

Nedense bunlarla ilgili hicbir haber cikmiyor medyada, ama varsa yoksa Roco, Vida, Ljajic vs.
Gecen sene maas butcesinde olup bu sene olmayan oyuncular:

Karius
Victor Ruiz
Rebocho
Caner
Gokhan Gonul
Elneny
Diaby
Burak

8 oyuncu eksilmis takimindan zaten. Bunlardan Elneny, Karius, Ruiz, Caner, Gokhan ve Burak saglam maas alan oyuncular.
Baya ciddi bir eksilme olmus zaten.
Hala bu tantana niye anlamiyorum. Geride kalanlar:

Vida
Roco
Mirin
Lens
Ljajic
Larin

Bu kadari da her kulupte var zaten. Ki bunlardan Ljajic ve Vida iyi oyuncu, Lens sorunlari olsa da kariyeri, kumasi belli oyuncu.
Diger 3'u de ust duzey olmasa da oynayabilecek oyuncular. Larin cok rahat yedek santrfor olur, Roco ve Mirin 2. veya 3. stoper olur.

Biz bu oyunculari takima katacagimiza hala degersizlestiriyoruz. Bu oyunculara iyi bir teklif gelirse yine sat, birsey demem.
Roco icin twitter'da yazilan sey maasinin yarisini birakip gidecegi. Adamdan 700.000 euro tasarruf etmek icin gonderiyorsun, yerine gelen oyuncunun maasiyla
tasarruf neredeyse kaybolacak zaten.
Once elindekini oynatirsin, degersizlestirmezsin, sonra makul bir teklif gelirse, maasindan kurtulup yerine o kalitede ucuz birini bulmussen zaten gonder.
Roco ve Mirin gidecek, yerlerine Welinton ve Montero gelecek ve biz ileriye mi gitmis olacagiz bu durumda?

Ligimizin capi belli zaten. Stoperinde 40 yasinda Epureanu ve Sktrel olan takim sampiyon oldu gecen sene. Son 2 haftaya kadar sampiyonluk kovalayan Trabzon'un stoperlerini de biliyoruz. Boyle bir ortamda Roco ve Mirin'e cop diye bakmazsin. Bakip da kadroya stoperleri doldurursan masada pazarlik gucunu kaybedersin, sonra da oyunculari elden cikaramiyorum diye aglarsin. Mirin Fransa ve Hollanda'da piyasasi olan oyuncu. Maasi fazla olabilir, ama pazarlanabilir bir oyuncu. En kotu rahatlikla kendi takiminda kullanirsin.

Bircok kontratin altindan zaten ciktik. Yonetimin bir noktada dur diyip kaliteli transferlere yonelmesi gerekiyordu. Begenmedigin oyunculara iyi teklif gelirse zaten gonderirsin. Elimizde kullanabilecegimiz oyunculari kotu sartlarda gonderip yerlerine daha da vasatlarini topluyoruz.
Begenmediginiz Victor Ruiz kac sene La Liga'da catir catir oynadi, yine gitti La Liga'dan bir takima cat diye imzayi atti.
Ruiz'e 2.5 milyon euro cok da Ispanya 2. liginde kume dusen takimin 5 para etmez stoperine 750 bin euro mu iyi?
İyi söylüyorsun ama. Oyuncu fazla maaş alıyor diye degersizlestiren taraftar yada gazeteci değil ki. Bizzat bizim kendi başkanımız.

Ayrıca diğer kulüplerden örnek vermişsin. Doğru söylüyorsun ama hepsi çıkıp transferlerini yapıyor. Kaç seneden beri ffp bir tek bize vardı. Şimdi o bitti limit muhabbeti çıktı. Ona da uyan tek biziz.

Bizim en iyi bonservis alacağımız adam vida oda başkan sağolsun beleş gitsin kıvamına getirdi bizi. Başkan birşeyler diyor bazı insanlarda ona çanak tutuyor.

Yaşınızı göremiyorum o yüzden kardeşim diyorum ama fikret orman ile neredeyse aynı yönetiliyoruz. Yani bence birbirinin devamı.

Şuan kimse birbiri ile polemiğe girmesin boşuna çünkü herkes haklı. Haksız olan taraf da seçim zamanı boy boy dosya, belge, plan, program gösterip insanları kandıran yönetimde.

Artık yönetimden bir kişi TV ye çıktığında merak edip izlemiyorum bile. Varsa yoksa ağlıyorlar buda çok kötü bir durum.

Para yoksa transfer yapmayacağız deyin olsun bitsin. Emin olun şimdiden daha çok destekçisi olur. Ama para yok deyip weliton,nsakala v.s. alırsan kimseye açıklama yapamazsın.

Nereden bakarsan bak tutarsızlıklar dağ kadar oldu.

Sonumuz hayır olsun.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

İyi söylüyorsun ama. Oyuncu fazla maaş alıyor diye degersizlestiren taraftar yada gazeteci değil ki. Bizzat bizim kendi başkanımız.

Ayrıca diğer kulüplerden örnek vermişsin. Doğru söylüyorsun ama hepsi çıkıp transferlerini yapıyor. Kaç seneden beri ffp bir tek bize vardı. Şimdi o bitti limit muhabbeti çıktı. Ona da uyan tek biziz.

Bizim en iyi bonservis alacağımız adam vida oda başkan sağolsun beleş gitsin kıvamına getirdi bizi. Başkan birşeyler diyor bazı insanlarda ona çanak tutuyor.

Yaşınızı göremiyorum o yüzden kardeşim diyorum ama fikret orman ile neredeyse aynı yönetiliyoruz. Yani bence birbirinin devamı.

Şuan kimse birbiri ile polemiğe girmesin boşuna çünkü herkes haklı. Haksız olan taraf da seçim zamanı boy boy dosya, belge, plan, program gösterip insanları kandıran yönetimde.

Artık yönetimden bir kişi TV ye çıktığında merak edip izlemiyorum bile. Varsa yoksa ağlıyorlar buda çok kötü bir durum.

Para yoksa transfer yapmayacağız deyin olsun bitsin. Emin olun şimdiden daha çok destekçisi olur. Ama para yok deyip weliton,nsakala v.s. alırsan kimseye açıklama yapamazsın.

Nereden bakarsan bak tutarsızlıklar dağ kadar oldu.

Sonumuz hayır olsun.

:claps: :claps: :claps:

tebrik ederim kötüye kötü demek için illa birini iyi göstermeye gerek yok evet anç ve ekibi kötü gidiyor ama bunlara kötü demek için kulübü batıran fikret beyi iyi göstermek anlamsız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi levitate

Montero klübünden 344 bin € alıyor kiralandığı deportivo takımında 698 bin € almış.(FM oyununa göre) 100 bin € değil. :by2: Bizde 750 bin € alacak.Kafamızdan 100 bin € dan fazla almıyordur diye uydurmamak lazımmış her gün yeni bir bilgi  :tabe:

698k adamın değeri maaşı değil
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

698k adamın değeri maaşı değil

belli ki oyunda reel değerlerin 10da 1i var transfermarkt değeri de 6,7 milyon o zaman maaşını da oyunun 10 katı kabul edip 1 milyonmuş diyebilirmiyiz  :D :D :D

Çevrimdışı worns

javi montero'nun maaşı çok tartışılmış. hep baktığım hemen hemen doğru çıkan kaynağa göre brüt 312 bin. ayrıca fm'nin maaş bilgileri de üç aşağı beş yukarı doğrudur. çok hatalı bilgi görmedim. 312-344 bandında birşeydir. netini istiyorsanız brüt 350 olsa bile 200 bin euro eder.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fatih Aksoy Bjk de Ersin maaşına  oynuyordu. Alanyaspor da o paraya mı oynuyor mesela ?

@tuncayboylu
Fatih 4 senelik sözleşme imzaladı, tabii ki zam alacak.

Doğru soru Kerem Kalafat Giresunspor'ds bizden fazla mı para alacak?

Çevrimdışı tuncaboylu

Anlayacak mı bakalım :D

Adam gitmeden yerine adam gelmiyor 14 yabancı var maaş bütçesi var diyorum.Ruiz gitti yerine welinton geldi roco gidicek yerine montero geliyor.Caner gitti yerine N'sakal geldi.Elneny gitti yerine Mensah giden olmadan gelen olmuyor diyorum.Mirin ve vida'da gidecek ama yerine 1 yabancı stoper gelir 4.cü stoper alpay olur. X,Montero,Welinton,Alpay gibi welinton 3.cü stoper.

sen açıkla ben açıklayınca anlamıyor.
3. stoperle senelik 900 bin Euro'dan 3 yıllık sözleşme yaptık yani?

Çevrimdışı worns

🇭🇷 Rijeka
🇧🇪Charleroi
🇺🇦 Desna
🇩🇰 SonderjyskE
🇨🇾 Anorthosis
🇨🇭 St. Gallen
🇷🇸 Vojvodina

iyimserliğimi tamamen yitirdim. takım bu halde olursa rijeka bizi eler. 1-2 tane daha sorun çıkartabilecek takım var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gönderdiğin linkte senelik 344 bin Euro'ya oynuyor gösteriyor.

Net 200 bin Euro demek bu.

Çevrimdışı worns

yine kerim alıcı haberleri çıkmaya başlamış. bol miktarda 1.lig izleyen biri olarak yazayım, boş transfer olur. douglas sakat olmaz da oynar umarım yazar dururuz. bizi geçtim herhangi bir süper lig takımında dikkkate değer iş yapacak oyuncu değil kerim. mesafe katetemedi yıllardır. sırf altınordu etiketi var diye 1.ligde bile ortalama performans veren oyuncularla ilgileniyoruz. bir alt lig oyuncusunun burada iş görmesi için çizgi dışı bir performans ve istikrara ihtiyacı var 1.lig için böyle bir referans noktası belirlenmeli. ortalama üstü oyunculara bakacaksanız sedat şahintürk'ü niye yolladınız? o da balıkesir'de 2 sene gayet kalburüstü işler yaptı sol kenarda boylu boyunca oynadı. (o da öngördüğüm gibi geçen sene denizli'de ilk 11 bile olamadı)

Çevrimdışı tangaz

3. stoperle senelik 900 bin Euro'dan 3 yıllık sözleşme yaptık yani?

yanlış yerden giriyosun roco mirin kaçıncı stoperde o paraları verdik  :alala:

Gönderdiğin linkte senelik 344 bin Euro'ya oynuyor gösteriyor.

Net 200 bin Euro demek bu.

eee 100 bin € muymuş hani 100 bin € dan fazla almadığını iddaa ediyordun. :D

Adam alt yapıdan çıkma 200 bin € alıyor biz 750 bin € veriyoruz çokmu oluyor :D

600 bin € alan abuobakara 3.3 milyon € verince övüyordun müthiş transfer şöyle başarılı transfer diye :D

Amacının ne olduğunuda çözmüş değilim ayrıca anadoludan alınca 30 yaşında yaşlı 900 bin € verdik.Avrupadan genç alınca ordaki maaşı 100 bin € dan fazla değildir bizde 750 bin € alacak.21 yaşında olması iyi oyuncu almasını göz ardı ederek maaşı öne sürüyorsun bu seferde.

Tarafsız değilsin...
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 17:31:07 cursedofdragon ]

Çevrimdışı worns

ayrıca altınordu'nun gerçekten yüksek potansiyel atfettiği oyuncular için koyduğu fiyat etiketlerini önceki dönemlere bakıp görebilirsiniz. oyuncudan gayet anlayan bir takımdır. 100 150 bin eurolara ortalama/yeri doldurulabilir oyuncular dışında oyuncu göndereceğini pek düşünmüyorum. altınordu için bu etikete sahip adamlardan beşiktaş'a katkı beklemek de ne bileyim? içlerinden kimsenin görmediği bir cevher fışkırmasını bekleyeceksiniz.