2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2870678 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1300378785611747328?s=19

hoydaa

Biri vardı biz 1.ci tura geçsek benfica gelecek karşımız sanki onu geçebilecez demiştim geçeriz benfica bizden iyi takım değil demişti bakalım bakalım geçiliyor mu ?

Çevrimdışı haluk.m

Biz Ukrayna, Rus takımlarından biriyle eşleşecektik ama fark etmez bizi çok rahat yenerlerdi.

Ersin u19 Milli takımında  ve yarın hazırlık maçında kalede Utku olacak. 
Sağ bek, Lens ya da Necip olur.  Dorukhan olsa da gideceği için hala onun üstüne plan kurmak saçma olacaktır. 

Siz ise kötü başkan örneği verip, vasat başkan övüyorsunuz. 
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 15:57:31 jokerhm ]

Çevrimdışı tuncaboylu

100 bin € aldığını ispat eder misin peki madem ortaya bir iddaa attın görelim.

100  bin € değilde 500 bin € çıkarsa birine 750 bin € vericez. 600 bin € alan adam 3.3 milyon € verince 2'sinin arasında ki uçurumu hesaplaman için hesap makinesi vereceğim.

Bizim alt yapı oyuncularımız bile ne kadar alıyor bir bak o atl madrid alt yapısından çıkmış araştır cevabını bekliyorum.
Geçen sene kiralık Deportivo'da oynadı, 2. ligde. İspanya 2. Ligi'nde o dediğin maaşları veren bir tek takım bile yok.

Geçen sene kiralık Deportivo'da oynadı, 2. ligde. İspanya 2. Ligi'nde o dediğin maaşları veren bir tek takım bile yok.

İşte belge istiyorum alt madridte ne kadar alıyor 100 bin € dedin göstermeni bekliyorum.Deportivoda ne kadar aldığını da göstere bilirsin.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Hepsi Fikret Orman'in sucu.

Fikret Orman'ı aklamak için daha ne hamleler görücez merak ediyorum. Her seferinde bi adım ileri gidiyosun  :claps: Adamın 2-3 aydır ayağı kara parçasına değmedi teknede o koy senin bu koy benim geziyo bırak Beşiktaş'ı dünya umurunda değil. Sen Avrupa'lardan onu aklamakla uğraşıyorsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmak istemiyorum.

Konuyu kapatıyorum.
Anlatamıyorsun çünkü.

Gayet basit bir soru soruyorum: Roco gidecekse, neden yerine stoper kiralanıyor da sağ bek kiralanmıyor.

Buna cevap vermek yerine laf geveleyip duruyorsun.

Roco gittiğinde kadroda Vida, Welinton ve Mirin kalıyor. Erdoğan ve Alpay'la yeterli rotasyon. Hazır Roco'dan kontenjan ve limit açıldı, sağ bek alsana. Çok mu zor Montero gibi bir sağ bek bulmak?

Çevrimdışı tuncaboylu

Biri vardı biz 1.ci tura geçsek benfica gelecek karşımız sanki onu geçebilecez demiştim geçeriz benfica bizden iyi takım değil demişti bakalım bakalım geçiliyor mu ?
Biz seri başı olacaktık, bu turda Benfica ile eşleşme ihtimalimiz yoktu.

Çevrimdışı tuncaboylu

İşte belge istiyorum alt madridte ne kadar alıyor 100 bin € dedin göstermeni bekliyorum.Deportivoda ne kadar aldığını da göstere bilirsin.
Fm'de baktım, maaşı 200 bin Euro. Vergiden sonra kalan 120 bin Euro demek.

Eğer doğruysa, 6 kat zam almış arkadaş.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1300335146109997059?s=19

Bu adam bu aralar birşeyler yazıp yazıp duruyor. Bunlar gerçeği yansıtıyor ise vah kulübün haline..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Anlatamıyorsun çünkü.

Gayet basit bir soru soruyorum: Roco gidecekse, neden yerine stoper kiralanıyor da sağ bek kiralanmıyor.

Buna cevap vermek yerine laf geveleyip duruyorsun.

Roco gittiğinde kadroda Vida, Welinton ve Mirin kalıyor. Erdoğan ve Alpay'la yeterli rotasyon. Hazır Roco'dan kontenjan ve limit açıldı, sağ bek alsana. Çok mu zor Montero gibi bir sağ bek bulmak?

anlatamıyorum değil anlamıyorsun...Tekrar tekrar tekrar x100 kere tekrar oku anlarsın bir yerde herhalde sonunda öyle ümit ediyorum yine anlamayacak olursan bir yakından yardım iste açıklasınlar....

Bu arada konuyu değiştermeden 100 bin € aldığını göstermeni bekliyorum halen...

Oyunu örnek gösterme bana ben gerçek maaş istiyorum.

Bu arada bakmamışsın bile yalan konuşuyorsun orda bile 344 bin € yazıyor ne kadar doğru tartışılır.Geçen sene ait veriler 20 yaşında çocuk 21 yaşında şimdi o zaman değeri 689 bin € olarak gözüküyor realde çocuk 6.7 milyon €.

https://fmdataba.com/tr/20/p/156473/javier-montero/

alt yapıdan çocuk 344 bin € oluyor doğru bile desek 750 bin € 21 yaşında bize geliyor piyasa değeri 6.7 milyon € 10 milyon € değerleri görmüş çokmu diyorsun.

600 bin € 3.3 milyon € alınca normal diyordun diyorsun.Aboubakar.

Yine bir arkadaş inceleme yapmış burda da 20 yaşında değeri 700 bin € olarak gözüküyor ama istediği maaş talebi 1 milyon € ile 1.38 milyon € arası sen adama 100 bin € alıyor diyosrun.

İyimiş.

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 16:12:09 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

Daha eksik o liste :)

Erkan kaş vardı,mehmet akyüz vardı. Ne takımdı be hayallerin takımı :)

koşullar ogün de kötü bugün de kötü die eşit bile ele alsak durumları sanki fazla haksızlık ediliyor bugünlerde, haa birde hemen her sene en paralı olduğumzda bile transferlerin ligin 3.4. haftası yapıldığını da eklemek lazım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

kagawa laliga 2de 100bine mi oynadı  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Kadroda 1 tane sol, 2 tane sağ kanat varken; 2 sağ kanat daha alınması normal.

4 tane yabancı stoper varken 5.  stoperin alınması da normal, çünkü 1 tanesinin sözleşmesi ha bugün ha yarın feshedilecek.

Öte yandan tek bir sağ bek varken ve onu da kadroda düşünmüyorken, bir tane daha alamayız. Çünkü Allah çarpar.

Yahu sen geçen sene paranın p'sini diyen, şu niye alınmıyo bu niye alınmıyo diyen herkese siz hangi ülkede yaşıyosunuz euro şöyle arttı, böyle arttı, kur şoku vs. diyodun iki kelime ettirmiyodun. Ekonomi aynı kötülükte devam ederken niye aynı anlayışı yeni yönetime göstermiyosun? Eski başkanın verdiği astronomik sözleşmeler ve bıraktığı korkunç borç nedeniyle yeni yönetimin zorlandığını görmüyor musun? O kadar haksızca eleştiriyorsun ki beğenmediğim transfer politikasını savunur duruma düşürüyosun insanı.

Çevrimdışı tangaz

roco bize gelirken 450 bin brüte oynuyordu o kaç katına gelmiş oluyor

not:1,5 imza parasını da hesaba eklemeyi ihmal etmeyelim please.

Çevrimdışı tuncaboylu

anlatamıyorum değil anlamıyorsun...Tekrar tekrar tekrar x100 kere tekrar oku anlarsın bir yerde herhalde sonunda öyle ümit ediyorum yine anlamayacak olursan bir yakından yardım iste açıklasınlar....

Bu arada konuyu değiştermeden 100 bin € aldığını göstermeni bekliyorum halen...
Soruma cevap ver, lafı geveleme.

Roco gittiyse, neden sağ bek kiralanmadı?

Cevabını yaklaşık 2-3 kez verdim OKU!

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu sen geçen sene paranın p'sini diyen, şu niye alınmıyo bu niye alınmıyo diyen herkese siz hangi ülkede yaşıyosunuz euro şöyle arttı, böyle arttı, kur şoku vs. diyodun iki kelime ettirmiyodun. Ekonomi aynı kötülükte devam ederken niye aynı anlayışı yeni yönetime göstermiyosun? Eski başkanın verdiği astronomik sözleşmeler ve bıraktığı korkunç borç nedeniyle yeni yönetimin zorlandığını görmüyor musun? O kadar haksızca eleştiriyorsun ki beğenmediğim transfer politikasını savunur duruma düşürüyosun insanı.

Anlayış göstermek istiyorum, gösteremiyorum.

Çok basit bir soru ya: Roco gidiyorsa, neden sağ bek kiralanmadı.

Atletico'dan genç stoper kiralanıyorsa, büyük bir takımdan sağ bek neden kiralanmadı?

3. sağ açık alınmışken, neden hala Töre ile uğraşıyoruz?

Bunlar plansız ve saçma hamleler.

Yoksa Fikret Orman'ın bıraktığı enkaz ortada, bunu herkes biliyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Cevabını yaklaşık 2-3 kez verdim OKU!
Cevap veremediğini tekrar gördüm, teşekkürler.

Çevrimiçi tolga1903

Abi ben vereyim çünkü mirin'de gidecek ve welinton'dan bir halt olmayacağı belli. Hatta vida'da yüzde 90 gidecek ve yerine siyahi bir stoper arkadaşla ilgileniyoruz muhtemelen gelir o da çünkü kiralayıp duruyor kulübü. Sağ bek eksikliğinin elimizdeki stoperlerin yetersizliğiyle bir ilgisi yok montero'da gelsin sağ bek de gelsin 40 maç oynayacak takım bir de es kaza uefa'ya kalırsak şu stoperlerle devreye kadar her kulvardan elimizi eteğimizi çekmiş oluruz sanırım oldu bu cevap

Abi ben vereyim çünkü mirin'de gidecek ve welinton'dan bir halt olmayacağı belli. Hatta vida'da yüzde 90 gidecek ve yerine siyahi bir stoper arkadaşla ilgileniyoruz muhtemelen gelir o da çünkü kiralayıp duruyor kulübü. Sağ bek eksikliğinin elimizdeki stoperlerin yetersizliğiyle bir ilgisi yok montero'da gelsin sağ bek de gelsin 40 maç oynayacak takım bir de es kaza uefa'ya kalırsak şu stoperlerle devreye kadar her kulvardan elimizi eteğimizi çekmiş oluruz sanırım oldu bu cevap

Anlayacak mı bakalım :D

Adam gitmeden yerine adam gelmiyor 14 yabancı var maaş bütçesi var diyorum.Ruiz gitti yerine welinton geldi roco gidicek yerine montero geliyor.Caner gitti yerine N'sakal geldi.Elneny gitti yerine Mensah giden olmadan gelen olmuyor diyorum.Mirin ve vida'da gidecek ama yerine 1 yabancı stoper gelir 4.cü stoper alpay olur. X,Montero,Welinton,Alpay gibi welinton 3.cü stoper.

sen açıkla ben açıklayınca anlamıyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fatih Aksoy Bjk de Ersin maaşına  oynuyordu. Alanyaspor da o paraya mı oynuyor mesela ?

@tuncayboylu

Anlayış göstermek istiyorum, gösteremiyorum.

Çok basit bir soru ya: Roco gidiyorsa, neden sağ bek kiralanmadı.

Atletico'dan genç stoper kiralanıyorsa, büyük bir takımdan sağ bek neden kiralanmadı?

3. sağ açık alınmışken, neden hala Töre ile uğraşıyoruz?

Bunlar plansız ve saçma hamleler.

Yoksa Fikret Orman'ın bıraktığı enkaz ortada, bunu herkes biliyor.

Roco da gider Mirin'de gider sözleşmeyi fesheder parasını verirsen komple gönderirsin takımı 1 gecede. Sağ beke takılmışsın takımda gol atacak adam bile yok, bana soran olsa sağı bırak golcü birini al derim, yine sağ bekten önce yedek kaleci yok Necip'i düşünüyolar heralde o mevkiyede. Bi sürü eksik var ama ucuz yolla halletmeye bakıyolar ben öyle görüyorum. Ruiz'i elden kaçırdığımız günlerde belliydi becerikli olmadıkları. Sen beklentiyi çok yukarıya koymuşsun herhalde o yüzden çok sert eleştiriyorsun.

Fatih Aksoy Bjk de Ersin maaşına  oynuyordu. Alanyaspor da o paraya mı oynuyor mesela ?

@tuncayboylu

:claps: :claps:
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 16:36:03 cursedofdragon ]