2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869908 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman topcularinin vasatligina bak hele.

Victor Ruiz dun Betis'e imza atti. Bizim getirmeye calistigimiz oyuncu Atletico Madrid'in 85. stoperi, gecen sene Ispanya 2. liginde oynayip ustelik oradan bile kume dusen takimda oynamis. Ha, birde Alanya'nin yedek stoperi var.
Elneny 2 gun evvel Arsenal'in ilk 11'inde sahaya cikti. Orta sahaya aldigimiz adam Kayserispor oyuncusu. Ha, adi gecen oyunculardan biri de Trabzon'da tutunamamis N'Diaye.
Burak Lille takimina transfer oldu, daha hafta sonu asist yapti. Forvete adi gecen az bucuk kaliteli adamlari alamiyoruz, belli ki vasatin vasati bir eleman gelecek. En son adi gecen Suudi liginde 3 gol atmis bir adam.
Gokhan Gonul ve Caner Fenerbahce'ye gitti, yerine Alanyaspor solbeki geldi, simdi pesinde kostugumuz Antalyaspor sagbeki.

Gercekten kalite erozyonunu Fikret Orman saglamis.

Ormanın aldığı topçuları sayarsam şimdi uykuların kaçar gece hele ödenen bonservis bedelleri maaşlara girersem... Sinan kurumuş,Uğur boraldan,Escudeden girer,Boyko,Milosevic,Mitrovic'ten geçer,lens,Boyd'dan çıkarım...

Oyuncuyu anadoludan alınca anadolu oyuncusu atl madrid'in genç oyuncusunu kiralayınca atl madridin 85.ci stoperi ? Kimi alalım kimi istiyon ? 750 bin € oynayacak çocuk sende haklısın roco 2 milyon € mirin 1.2 milyon € alıyor bunların seviyesine yaklaşamaz maaşı düşük bir kere Aldığın oyuncu kaysernini oyuncusu değil atl madridten oraya geldi doğru gerçi o da senin gözünde atl madridin 135.ci orta sahasıdır.

Burak asist yaptı dedin alt tarafı sola bir pas yuvarladı.

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 13:50:50 cursedofdragon ]

Yok yahu bizim bakkal Muharrem abi vardı, onun suçu. 7,5 yıl o yönetmiş takımı. Roco'ya, Larin'e, Boyd'a, Nkoudou'ya falan hayvan gibi kontratlar vermiş. Alışverişi kestik, sürekli giydiriyoruz kendisine. İnsan içine çıkacak yüzü yok, bana çok küfür ediyürler diye dükkanı kapadı kaçtı gitti.

:claps: :D

Çevrimdışı Egos

fikret orman, dönemindeki her şeyin kendi sorumluluğunda olduğunu çokça ifade etti. adı ne sadece 2 şampiyonlukla anılabilir ne de kulübü bıraktığı durumla.

madem bu seneki transferler konuşuluyor fikret orman'ın ilk senesinde gelen gidenlere de bakalım:

. quaresma, simao, fabian ernst, egemen korkmaz bedelsiz olarak bizden ayrılmış

. oğuzhan ve olcay 1,3 milyon avro karşılığında alınmış. diğer transferlerimiz ise şöyle: dentinho, gökhan süzen, sinan kurumuş, niang, allan mcgregor, escude, mehmet akgün, batuhan karadeniz, uğur boral...

bu sene şimdiye kadar:

. burak, gökhan gönül, caner ve ruiz ayrıldı. elneni zaten bir seneliğine kiralanmıştı.

. welinton, n'sakala, mensah ve atakan geldi.

fikret orman'ın ilk senesindeki durumumuz mevcuttan daha kötü değildi. iki yönetimin ilk transfer dönemlerindeki icraatları arasındaki fark da fikret orman dönemi lehine sayılmaz. bu arada bir başkan takımın başına samet aybaba'yı, diğeri sergen yalçın'ı getirdi.

:karius da ayrılanlar arasında, sanırım ben ve mylife ağabey dışında onun kalmasını isteyen yoktu. arzu ettiğimiz değil, ancak hak ettiğimiz kaleciydi. tabii mutlaka taraftar içinde kendisini arzu edenler de bulunuyordur, sözüm meclisten dışarı.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 14:12:57 Egos ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarın hazırlık maçımız var. Bakalım neler göreceğiz?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

PAOK maçında forvette Lewandowski olsa maçı alır mıydık ?
Adamlar 18 cikmazdi
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet douglas gitmedi bu yüzden alınmıyor.14 yabancı var ve maaş bütçesi.

Ruiz gitti yerine welinton geldi.Roco sözleşmesi fesh edilecek dün yetişmedi herhalde bugüne yetişir yerine montero geliyor.

Elneny gitti mensah geldi.Caner gitti N'sakala geldi.

Lens-Boyd-N'koudou'nun gitmesine gerek yok 3 tane kanat var elimizde onlar gitmeden de oyuncu gelebilir çünkü kanat eksiğimiz var ayrıca gelen gelecek olanlar yerli.Atakan,Töre(olursa)

Eldekileri gönderemeden yenisini alalım hepsine maaş ödeyelim bütçeyi aşalım 20 yabancı olsun.

Kadroda 1 tane sol, 2 tane sağ kanat varken; 2 sağ kanat daha alınması normal.

4 tane yabancı stoper varken 5.  stoperin alınması da normal, çünkü 1 tanesinin sözleşmesi ha bugün ha yarın feshedilecek.

Öte yandan tek bir sağ bek varken ve onu da kadroda düşünmüyorken, bir tane daha alamayız. Çünkü Allah çarpar.

Çevrimdışı tuncaboylu

rocoya gelen teklifler 300-400 binmiş adama sormuş yönetim bu yağlı kontratı nasıl yaptınız die adam eski yönetim verdi ben de imzaladım demiş. bu anç.de çok oluyor cidden ver ver yağlı ballı kontratları sonra da gönderemiyorum die hayıflan.
Aynısı Welinton'a da olacak, nasıl 900 bin Euro verdi bu adama diyeceksiniz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ormanın aldığı topçuları sayarsam şimdi uykuların kaçar gece hele ödenen bonservis bedelleri maaşlara girersem... Sinan kurumuş,Uğur boraldan,Escudeden girer,Boyko,Milosevic,Mitrovic'ten geçer,lens,Boyd'dan çıkarım...

Oyuncuyu anadoludan alınca anadolu oyuncusu atl madrid'in genç oyuncusunu kiralayınca atl madridin 85.ci stoperi ? Kimi alalım kimi istiyon ? 750 bin € oynayacak çocuk sende haklısın roco 2 milyon € mirin 1.2 milyon € alıyor bunların seviyesine yaklaşamaz maaşı düşük bir kere Aldığın oyuncu kaysernini oyuncusu değil atl madridten oraya geldi doğru gerçi o da senin gözünde atl madridin 135.ci orta sahasıdır.

Burak asist yaptı dedin alt tarafı sola bir pas yuvarladı.
Montero Atletico'da senelik 100 bin Euro'dan fazla alıyorsa şaşarım.

Çevrimiçi Samet Demir

Aynısı Welinton'a da olacak, nasıl 900 bin Euro verdi bu adama diyeceksiniz.

Manejerlik oyunu oynarım sürekli. Orada aynı oyuncuya bir sürü takım teklif yapar. Ben misal 10 veriyorum maaşına. Avrupa'daki adam 3 verip adamı alıyor. Sonuçta similasyon ama gerçeğin aynısı. Biz Anadolu'dan adam alıyoruz 300 bin olan maaşı 1 milyon oluyor. Yahu sen büyük takımsın aynı maaşı ver adama gelirse gelsin. İyi oynarsa zaten maaşına zam yaparsın.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ALDENYX

Yav neyi mukayese ediyorsunuz ki.

Şimdi transfer yapamıyorsak nedeni fikret orman ve elinde seçim zamanı bir sürü dosya gösterip planımızı yaptık diyen Ahmet Nur Çebi. İkiside bu durumda birbiri ile bağlantılı.

Nasıl ki yüklü maaş verip oyuncuları takıma bağlayan fikret orman hatalı ise bu durumu bilip başa gelen ve oyuncuları gönderemeyen, giden adamların yerini dolduramayan Anc. De bir o kadar hatalıdır. Konu tartışmaya kapalıdır.

Aklini beynini seweyim haa şöğle ... +1903
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Jimexi

Transferin şifresi Necip'te. Tamamen Necip yüzünden transfer yapılamıyor. Tam sağ bek eksik diyoruz hop al Lens'i koy Necip'i. Maça çıkacaksın 6 numara yok sanıyorsun bir bakıyorsun kenarda Necip. Stoper mi lazım oldu? Hop Necip. Sağ kanat eksiğimiz var ama sanıyorum sağ bek ve 6 numaradan sıra gelmediği için sağ kanat oynamadı Necip yoksa orada da oynardı.  4 tane Necip olsa transfer falan yapmaya gerek yok. Zaten her maç 2 Necip çift sarıdan kırmızı görür. Bir hafta ara ile diğer 2 Necip çift sarıdan kırmızı görür. Arada tek tük direkt kırmızılarda olur o nedenle yönetimin en az 3 transfer yapması lazım. Yönetim bizi yanlış anlamasın Necipler'i kesme niyeti yok taraftarın Necipler'e yedek arıyoruz.

Not: Metin içinde 11 defa Necip geçmekte olup doktor tavsiyesi olmadan okumayınız.

Kadroda 1 tane sol, 2 tane sağ kanat varken; 2 sağ kanat daha alınması normal.

4 tane yabancı stoper varken 5.  stoperin alınması da normal, çünkü 1 tanesinin sözleşmesi ha bugün ha yarın feshedilecek.

Öte yandan tek bir sağ bek varken ve onu da kadroda düşünmüyorken, bir tane daha alamayız. Çünkü Allah çarpar.

N'koudou,Boyd,Lens var elde hasic var bir de daha çok 10 numaara oynuyor hadi kanat diyelim onada 4 kanat olsun bunlara ekstra olarak bir tane yerli genç 150 bin € bonservis bedeli ile genç alındı yabancı alınmadı.Nerde şişkinlik daha töre gelmedi ? Aynı şeyleri yazmaktan ben yoruldum siz anlamamaktan yorulmadınız.

4 yabancı stoperin yok.Ruiz gitti yerine welinton geldi diyorum roco fesih olacak emre kocadağ bağlanıp dün söyledi ufak pürüzler kaldı diye o da gidiyor yerine sol stoper geliyor.Biri gidiyor yerine öyle biri geliyor oyuncuyu göndermeden oyuncu alınmıyor çünkü elinde ki leri çıkartacağının garantisi yok 14 yabancı kuralı ve maaş bütçesi.

Sağ bek alamıyorsun douglas var yerli sağ bek yok adam akıllı sangare sorulmuş çöp diyorsunuz vasat diyorsunuz yabancı olsun istiyoruz eldekini çıkartmadan alamıyoruz douglasın elimizde kalma ihtimali var nasıl olsa göndeririz diye ala ala klübü bu hale geldi zaten.

Çevrimdışı Egos

Transferin şifresi Necip'te. Tamamen Necip yüzünden transfer yapılamıyor. Tam sağ bek eksik diyoruz hop al Lens'i koy Necip'i. Maça çıkacaksın 6 numara yok sanıyorsun bir bakıyorsun kenarda Necip. Stoper mi lazım oldu? Hop Necip. Sağ kanat eksiğimiz var ama sanıyorum sağ bek ve 6 numaradan sıra gelmediği için sağ kanat oynamadı Necip yoksa orada da oynardı.  4 tane Necip olsa transfer falan yapmaya gerek yok. Zaten her maç 2 Necip çift sarıdan kırmızı görür. Bir hafta ara ile diğer 2 Necip çift sarıdan kırmızı görür. Arada tek tük direkt kırmızılarda olur o nedenle yönetimin en az 3 transfer yapması lazım. Yönetim bizi yanlış anlamasın Necipler'i kesme niyeti yok taraftarın Necipler'e yedek arıyoruz.

Not: Metin içinde 11 defa Necip geçmekte olup doktor tavsiyesi olmadan okumayınız.

notta yer alan 12. necip sözleşmeli futbolcumuz, mesaja bile yedekten giriyor.

Montero Atletico'da senelik 100 bin Euro'dan fazla alıyorsa şaşarım.

Oyuncu adamların kendi alt yapılarından çıkma 6.70 milyon € piyasa değeri var.10 milyon €'ya kadar görmüş 21 yaşında.

Kendilerinde ucuza oynuyor olabilir alt yapıdan çıkma bizim alt yapıdan çıkan oyuncularda bizde ucuza oynuyor senin kara kaşının kara gözünün hatrına bedava oynayacak hali yok ya.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 14:51:13 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Jimexi

notta yer alan 12. necip sözleşmeli futbolcumuz, mesaja bile yedekten giriyor.

Not kısmında yer alan XII. Necip  - IV Murat - XI Konstantinos gibice.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 14:53:34 Jimexi ]

Çevrimdışı tuncaboylu

N'koudou,Boyd,Lens var elde hasic var bir de daha çok 10 numaara oynuyor hadi kanat diyelim onada 4 kanat olsun bunlara ekstra olarak bir tane yerli genç 150 bin € bonservis bedeli ile genç alındı yabancı alınmadı.Nerde şişkinlik daha töre gelmedi ? Aynı şeyleri yazmaktan ben yoruldum siz anlamamaktan yorulmadınız.

4 yabancı stoperin yok.Ruiz gitti yerine welinton geldi diyorum roco fesih olacak emre kocadağ bağlanıp dün söyledi ufak pürüzler kaldı diye o da gidiyor yerine sol stoper geliyor.Biri gidiyor yerine öyle biri geliyor oyuncuyu göndermeden oyuncu alınmıyor çünkü elinde ki leri çıkartacağının garantisi yok 14 yabancı kuralı ve maaş bütçesi.

Sağ bek alamıyorsun douglas var yerli sağ bek yok adam akıllı sangare sorulmuş çöp diyorsunuz vasat diyorsunuz yabancı olsun istiyoruz eldekini çıkartmadan alamıyoruz douglasın elimizde kalma ihtimali var nasıl olsa göndeririz diye ala ala klübü bu hale geldi zaten.

Boyd ve Lens sağ açık, solda oynayabilen tek kanat N'koudou.

Atakan geldi, 3. sağ açık. İyi transfer, lafım yok.

Artık hala neden Gökhan Töre ile ilgileniyoruz o zaman? Elinde 5 kanat olacak ve tek biri sol kanat.

Elimizde Welinton, Vida, Roco, Mirin varken kaç yabancı stoperimiz oluyor? 4.

Montero gelince 5 olacak. Roco gitse bile hala 4 tane yabancı stoperimiz olmuş olacak.

Kaç sağ bek var? 1. Douglas. Montero yerine sağ bek al. Olmaz. Neden? Douglas var.

Sangare'yi alsınlar, benim lafım yok. Son tercih olarak Sangare'ye düşersen, Antalyaspor yağlar. 2 ay önce 1 milyona alabilecekken, şimdi mecbursun diye 2 ister.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuncu adamların kendi alt yapılarından çıkma 6.70 milyon € piyasa değeri var.10 milyon €'ya kadar görmüş 21 yaşında.

Kendilerinde ucuza oynuyor olabilir alt yapıdan çıkma bizim alt yapıdan çıkan oyuncularda bizde ucuza oynuyor senin kara kaşının kara gözünün hatrına bedava oynayacak hali yok ya.
Aboubakar Porto'da 600'e oynarken biz 3.3 verdik diye 4 yıldır konuşuluyor.

Şimdi takımında 100 bine oynayan adama 750 bin verince, altyapı, değeri 10 milyonu görmüş vs.

Boyd ve Lens sağ açık, solda oynayabilen tek kanat N'koudou.

Atakan geldi, 3. sağ açık. İyi transfer, lafım yok.

Artık hala neden Gökhan Töre ile ilgileniyoruz o zaman? Elinde 5 kanat olacak ve tek biri sol kanat.

Elimizde Welinton, Vida, Roco, Mirin varken kaç yabancı stoperimiz oluyor? 4.

Montero gelince 5 olacak. Roco gitse bile hala 4 tane yabancı stoperimiz olmuş olacak.

Kaç sağ bek var? 1. Douglas. Montero yerine sağ bek al. Olmaz. Neden? Douglas var.

Sangare'yi alsınlar, benim lafım yok. Son tercih olarak Sangare'ye düşersen, Antalyaspor yağlar. 2 ay önce 1 milyona alabilecekken, şimdi mecbursun diye 2 ister.

Aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmak istemiyorum.

Konuyu kapatıyorum.

Aboubakar Porto'da 600'e oynarken biz 3.3 verdik diye 4 yıldır konuşuluyor.

Şimdi takımında 100 bine oynayan adama 750 bin verince, altyapı, değeri 10 milyonu görmüş vs.

100 bin € aldığını ispat eder misin peki madem ortaya bir iddaa attın görelim.

100  bin € değilde 500 bin € çıkarsa birine 750 bin € vericez. 600 bin € alan adam 3.3 milyon € verince 2'sinin arasında ki uçurumu hesaplaman için hesap makinesi vereceğim.

Bizim alt yapı oyuncularımız bile ne kadar alıyor bir bak o atl madrid alt yapısından çıkmış araştır cevabını bekliyorum.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 15:16:49 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

fikret orman, dönemindeki her şeyin kendi sorumluluğunda olduğunu çokça ifade etti. adı ne sadece 2 şampiyonlukla anılabilir ne de kulübü bıraktığı durumla.

madem bu seneki transferler konuşuluyor fikret orman'ın ilk senesinde gelen gidenlere de bakalım:

. quaresma, simao, fabian ernst, egemen korkmaz bedelsiz olarak bizden ayrılmış

. oğuzhan ve olcay 1,3 milyon avro karşılığında alınmış. diğer transferlerimiz ise şöyle: dentinho, gökhan süzen, sinan kurumuş, niang, allan mcgregor, escude, mehmet akgün, batuhan karadeniz, uğur boral...

bu sene şimdiye kadar:

. burak, gökhan gönül, caner ve ruiz ayrıldı. elneni zaten bir seneliğine kiralanmıştı.

. welinton, n'sakala, mensah ve atakan geldi.

fikret orman'ın ilk senesindeki durumumuz mevcuttan daha kötü değildi. iki yönetimin ilk transfer dönemlerindeki icraatları arasındaki fark da fikret orman dönemi lehine sayılmaz. bu arada bir başkan takımın başına samet aybaba'yı, diğeri sergen yalçın'ı getirdi.

:karius da ayrılanlar arasında, sanırım ben ve mylife ağabey dışında onun kalmasını isteyen yoktu. arzu ettiğimiz değil, ancak hak ettiğimiz kaleciydi. tabii mutlaka taraftar içinde kendisini arzu edenler de bulunuyordur, sözüm meclisten dışarı.

bildiğin dream team kurmuş fikret bey  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

güzel yakalamışsın bu ayrıntıyı bizim altyapılılarda bedavadan hallice oynuyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

güzel yakalamışsın bu ayrıntıyı bizim altyapılılarda bedavadan hallice oynuyor

Aynen abi :)

bildiğin dream team kurmuş fikret bey  :D

Daha eksik o liste :)

Erkan kaş vardı,mehmet akyüz vardı. Ne takımdı be hayallerin takımı :)