2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2872404 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1300180261364215814

Bu kim  ??  :alala:
Daha mevkisi bile tam belli olmayan Manchester United altyapısından boşta kalmış bir oyuncu. Ben ilgilendiğimizi bile düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Nasıl satın almayı düşünüyormuşuz ki? Ljajic ve Vida'yı satıp gelen parayı mı gömeceğiz  :alala: Kiralayabileceğimize bile inanmıyorum  :tabe:

lens+boyd+n'koudou+Douglas+Vida verelim :D

Daha mevkisi bile tam belli olmayan Manchester United altyapısından boşta kalmış bir oyuncu. Ben ilgilendiğimizi bile düşünmüyorum  :tabe:

Yeni necip bu her yerde 2 şer 3'er oynamış :D

https://www.transfermarkt.com.tr/dion-mcghee/leistungsdaten/spieler/507517

Çevrimdışı MUSTAFA_

lens+boyd+n'koudou+Douglas+Vida verelim :D
Boşa hayal kurmaya gerek yok. Yarın gider bir Anadolu takımının yedek oyuncusunu alır getiririz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

adam tum liglerin  buyuk takimlarini  takibe almis... Turkiyeden de Besiktasi almis normaldir  ya ..  :biggrinking:   :ok:   Yoksa  zaten alakamzi yok  bizim belli ki   :D
Yorgo

Boşa hayal kurmaya gerek yok. Yarın gider bir Anadolu takımının yedek oyuncusunu alır getiririz  :ebebe:

niye atl madrid'in genç stoperini kiralamadık mı montero  :bandit:

adam tum liglerin  buyuk takimlarini  takibe almis... Turkiyeden de Besiktasi almis normaldir  ya ..  :biggrinking:   :ok:   Yoksa  zaten alakamzi yok  bizim belli ki   :D

belki bir yere kapağı atarım diyedir abi  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rezerv takım içindir.
Sadece rezerv takım için yabancı oyuncu alabiliyor muyuz? Benim anladığım as takımdaki oynatmadığımız yabancı oyuncuları rezerv takımda oynatabiliyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Sadece rezerv takım için yabancı oyuncu alabiliyor muyuz? Benim anladığım as takımdaki oynatmadığımız yabancı oyuncuları rezerv takımda oynatabiliyoruz.
As takıma alınır rezerve gönderilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

As takıma alınır rezerve gönderilir.
As takımdaki boşlukları nasıl dolduracağız o zaman? Bize as takımda oynayacak futbolcular lazım rezerv takımda değil. Rezerv takım için gurbetçileri getirmek daha mantıklı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Anadolu takımlarından saçma sapan 30'luk adam alacaklarına, bu tarz adamlar alsınlar.

Manchester United, Real Madrid gibi takımların altyapılarına girmek kolay iş değil.

Üstelik burada iş yaparsa, tekrar Prremier League'e satmak çok mümkün.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Trabzon maçına da orta sahada Necip'le başlıyoruz görünüşe göre.

Yöneticisinin, hocasının, hocasının kardeşinin, herkesin elinde bir transfer listesi var, herkes Beşiktaşlı'nın hayalleriyle, Beşiktaş'ın parasıyla itibar devşirme derdinde.

Ne yapıyorsunuz, transfer yapıyoruz. Oyuncuyla anlaşıyoruz, sonra hocaya soruyoruz, sonra başkan bir pazarlık daha yapıyor, bu döngü böyle devam ediyor.

3 yabancı stoperin üzerine 2 yabancı daha stoper daha aldık, olursa bir tane daha alırız.

Oynatılmaya çalışılan oyunun en kritik bölgelerinden bir 6 numara. Ne yapacağız, Necip idare eder. Diğer kritik bölge kanat hücumcular, Adil Gevrek'in keyfine göre karar vereceğiz.

Eee sağ bek yok. Şafak denen renklinin elinde oyuncak olacağız. Forvet ne olacak. Larin var ya... Becerebilirsek Cisse'yi getiririz.

Bu kadar amatörlük hakikaten fazla.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 10:46:22 Nartallo ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trabzon maçına da orta sahada Necip'le başlıyoruz görünüşe göre.

Yöneticisinin, hocasının, hocasının kardeşinin, herkesin elinde bir transfer listesi var, herkes Beşiktaş'ın parasıyla itibar devşirme derdinde.

Ne yapıyorsunuz, transfer yapıyoruz. Oyuncuyla anlaşıyoruz, sonra hocaya soruyoruz, sonra başkan bir pazarlık daha yapıyor, bu döngü böyle devam ediyor.

3 yabancı stoperin üzerine 2 yabancı daha stoper daha aldık, olursa bir tane daha alırız.

Oynatılmaya çalışılan oyunun en kritik bölgelerinden bir 6 numara. Ne yapacağız, Necip idare eder. Diğer kritik bölge kanat hücumcular, Adil Gevrek'in keyfine göre karar vereceğiz.

Eee sağ bek yok. Şafak denen renklinin elinde oyuncak olacağız. Forvet ne olacak. Larin var ya... Becerebilirsek Cisse'yi getiririz.

Bu kadar amatörlük hakikaten fazla.
Bunun temel sebebi plansızlık. Üstüne bir de iletişim sıkıntısı eklenince işler böyle içinden çıkılmaz hale geliyor. Ahmet Nur Çebi görev dağılımı yapıyor ama kimseye güvenmediği için her işe de koşuyor. Bu şekilde işler yürümez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Bunun temel sebebi plansızlık. Üstüne bir de iletişim sıkıntısı eklenince işler böyle içinden çıkılmaz hale geliyor. Ahmet Nur Çebi görev dağılımı yapıyor ama kimseye güvenmediği için her işe de koşuyor. Bu şekilde işler yürümez.
https://twitter.com/mikserin/status/1300339505971552256

Eğer bu doğruysa durum vahim

Çevrimdışı Nartallo

Ya abi, farzedelim üç çocuğun var. Üçünü de aynı anda fırına ekmek almaya gönderir misin?

Yönetimdeki mottocuların, iletişimcilerin, eğitimcilerin bildikleri en temel şey, bir organizasyonda iş akışlarının, görev tanımlarının belirlenmesi, herkesin uzman olduğu alanda iş yapmasıdır.

Yönetimdeki kelli felli arkadaşlar, kendi şirketlerinde böyle bir şeye müsaade eder mi? Bu zaman kaybıdır, emek kaybıdır, para kaybıdır, motivasyonu düşürür.

Ama iş dönüp dolaşıp Ahmet başkana geliyor. Cebinden para koyuyor, zamanını harcıyor, bunlara müsaade ettiği sürece yaptıklarının hiçbir kıymeti kalmaz, teneke bağlanıp kovalanır.

Çevrimdışı bjk4ever

Vallahi kac aydir yonetim gorevde, ben hala gorev dagilimini anlamadim.
Sergen ne yapiyor, Erdal Torunogullari ne yapiyor, Emre Kocadag ne yapiyor, Ibrahim Altinsay ne yapiyor, bunlarin gorev tanimi ne, kim neden sorumlu vs.
Anlayan varsa beri gelsin anlatsin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vallahi kac aydir yonetim gorevde, ben hala gorev dagilimini anlamadim.
Sergen ne yapiyor, Erdal Torunogullari ne yapiyor, Emre Kocadag ne yapiyor, Ibrahim Altinsay ne yapiyor, bunlarin gorev tanimi ne, kim neden sorumlu vs.
Anlayan varsa beri gelsin anlatsin.
Herkes transferde söz sahibi :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

PAOK maçında forvette Lewandowski olsa maçı alır mıydık ?