2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2871485 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

monaco bugün onyekuruyu oynatmış keita balde kadroda yokmuş yürüyelim şu keita balde ye

iyi topçu, kiralamaya da sıcak bakarlar gibi ama 4 milyon maaşı varmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Diğer takım kim?

Trabzon değilmiş ama söz verdiği için söylemiyor :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

şimdi ben şöyle düşünüyorum böyle twitter duyumcularının sanki menejerlerler bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum neden mi ?

adam diyor ki diğer takım ?Sanki mesaj veriyor .

Diğer takımda 4 büyük değilmiş. İlginç gerçekten. Sen bu bilgileri kimden alıyorsun . Kulübün aslında bu bilgi sızma olayına el atması lazım.

belki de menacerler mamalıyordur bunları kamuoyu baskısı yapmak için
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

iyi topçu, kiralamaya da sıcak bakarlar gibi ama 4 milyon maaşı varmış.

monacoda brütten nete vergi düşmüyordu sanki yanlış bilgi de olabilir emin değilim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ankarakartal06

belki de menacerler mamalıyordur bunları kamuoyu baskısı yapmak için

abi gerçekten de dediğin gibi düşünüyorum. Sanki bizim takıma beşiktaş elini sıkı tut daha fazla para ver adamı kaçırma dergibi

Çevrimdışı tangaz

abi gerçekten de dediğin gibi düşünüyorum. Sanki bizim takıma beşiktaş elini sıkı tut daha fazla para ver adamı kaçırma dergibi

olabilir orada türlü türlü filmler dönüyordur

Çevrimdışı ALDENYX

Tuna Akdemir: "Roco'nun bu sene maaşı 1.4M€, seneye 1.5M€.“ Douglas’ın maaşına 800 bin € dediler 1,1M€ çıktı, Roco’nun maaşına 1,1M€ dediler 1,4M€ çıktı. Yazıklar olsun bizi kandıranlara. Artık şeffaflık istiyoruz, 2017 öncesi olduğu gibi tüm detaylar KAP’a bildirilsin.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı enderersoy15

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1300150071368077314
Bu haberlerin bir kısmını da menejerler yaptirmiyormu.
Bu haberlerden veli ile Q 7 ile ve bir zamanlar Köybaşı ile hatta pektemekle uzatmadik mi?

Fazla tepki veriyoruz. Oyuncular kim yüksek fiyat verirse orayı seçecek, zorlamaya gerek varmı. Aidiyet duygusu olanla devam edilir.

Ayrica 6 ay top oynayan adamlar  2 yil daha sözleşmesi varken yeni kontrat istiyor !!!

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ruiz de bir takımla anlaşmak üzereymiş. Olan bizim bonservise ve tazminata gidecek paralara oldu.

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1300162742175830026

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bu şahverdi çetini alıp biyere kiralayabilir ya da rezerv ligde oynatabilirmişiz aslında ben potansiyel gördüm elemanda, tarzı da defansif bir 6dan ziyade deep line play maker gibi geldi bana

Çevrimdışı tangaz

rezerv lig konusu da gerek altyapıdan gerekse de gurbetçi transferlerden ekmek yiyebilmek adına iyi olacak

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/gunnerscommuni2/status/1300132690860158976
Nasıl satın almayı düşünüyormuşuz ki? Ljajic ve Vida'yı satıp gelen parayı mı gömeceğiz  :alala: Kiralayabileceğimize bile inanmıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★