2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2873228 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

montero'yu doğruladı, larin'in şimdilik kalacağını söyledi

kutlamalara başla evde senin lukaku kalacak bu gidişle :D

Emre Kocadağ : 2-3 tane görüştüğümüz forvet oyuncusu var. Basına da yansıyan isimler var. Kalinic ile de görüşüyoruz. Bizden şunu beklemesinler. 3-4 milyon Euro ve 3-4 sene sözleşme süreleri beklemesinler. Biz bunları imzalamayız. Bu beklentide olanlar kusura bakmasın. Niye uzun sürüyor? Transferi hemen yarın bitirecek yeteneğimiz de bağlantımız da var. Ama uygulamak istediğimiz süreç var. Maliyet olarak nasıl aşağı çekeriz ve nasıl doğru transferi yaparız. Bize güvenmelerini istiyoruz. Hiç merak etmesinler. İyi bir ismi forvete kazandıracağız”.

Çevrimdışı MUSTAFA_

keşke denecek biri mi sahi? şalke sonrası bildiğin serbest düşüş yaşıyor
Oyuncu değil de bizim o bölgemiz çok sorunlu. Alman orta saha her zaman iyidir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Nazim Sangare ne ya. Nerde vasat adam var bulup dolduracaklar heral kadroyu. Her gecen gun soguyorum bu yonetimden.

Nazim Vida Wellington Nskala

of be hatta bak.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Nazım sangare için tek umudum antalya başkanının bize oyuncuyu muhtemelen vermeyecek olması. Bırakın artık şu anadolu oyuncularını çöp desem tepki gösteriyor bazıları ama çöp kardeşim çöp işte

Çevrimdışı MUSTAFA_

Emre Kocadağ'ın açıklamalarının tamamı:

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, Beşiktaş'ın gündemine dair A Spor ekrenlarında konuştu. İşte Kocadağ'ın yaptığı açıklamalar:

-'Beşiktaş kötü gidiyor’ algısı yapan insanlar var-

“PAOK maçı sonrası eleştiriler de sıkça yapılıyor, hem hocamıza hem de bize karşı. Yönetime geldiğimiz zamanlarda kulübümüzün durumu hakkında herkesin bilgisi var. Ligde olduğumuz durum da belliydi. Ligi bitirdiğimiz yer için hocamızla beraber hiç fena olmayacak bir sonuç aldığımızı düşünüyorum. PAOK maçı sonrasında olumlu havayı olumsuza çevirip ‘Transfer yapılamıyor, Beşiktaş kötü gidiyor’ algısı yapan insanlar var. Bunlar kendilerini çok erken belli eden kişiler. Bu konulara hiç katılmadığımı, Beşiktaş Başkanı ve yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz."

-İyi bir ismi forvete kazandıracağız-

“2-3 tane görüştüğümüz forvet oyuncusu var. Basına da yansıyan isimler var. Kalinic ile de görüşüyoruz. Bizden şunu beklemesinler. 3-4 milyon Euro ve 3-4 sene sözleşme süreleri beklemesinler. Biz bunları imzalamayız. Bu beklentide olanlar kusura bakmasın. Niye uzun sürüyor? Transferi hemen ayrın bitirecek yeteneğimiz de bağlantımız da var. Ama uygulamak istediğimiz süreç var. Maliyet olarak nasıl aşağı çekeriz ve nasıl doğru transferi yaparız. Bize güvenmelerini istiyoruz. Hiç merak etmesinler. İyi bir ismi forvete kazandıracağız”

-Kalinic, Cisse'den daha önde-

“Papiss Cisse, temas kurduğumuz 3-4 santrafor adayından biriydi. Şu anda diğer isimler onun önünde. Kalinic daha önde. Kalinic ve 1-2 alternatif, en az onun kalitesinde 1-2 alternatif ile görüşüyoruz."

-Vida'ya 1-2 teklif var-

"Roco ile birkaç görüşme yaptık. Bugün ya da yarın son noktayı koyma durumumuz var. Vida’nın futbolculuğu ve karakteri tartışılmaz ama çok yüksek maliyetli oyuncu. Kendisine gelen teklifler de var. Avrupa'da pazarı olan bir oyuncu olduğunu umuyoruz. Gelen teklifler ne kadar ısrarlı olacak, bizi maliyetten ne kadar kurtaracak, buna karar vereceğiz. 1-2 teklif var"

-Genç bir oyuncu, onu kiraladığımızı söyleyebiliriz-

"Montere, yarın inşalah İnstanbul'da oalcak. Genç bir oyuncu, onu kiraladığımızı söyleyebiliriz."

-Nazim Sangere, düşüncelerimizin arasında-

"Sağ bek bölgesine transfer düşünüyoruz. Nazım Sangare de Türk ve milli takım oyuncusu. Nazim Sangere, düşüncelerimizin arasında. Maliyet anlamında kulübü ile anlaşabilirsek olur ama alternatif oyuncular da var, hangisi mantıklı olursa, onu getireceğiz."

-Gökhan Töre, görmek istediği oyunculardan biri-

"Gökhan Töre, çok sevdiğimiz biri, eski oyuncumuz. Kulübü ile sözleşmesi var. O konu çözülürse hocamızın görmek istediği oyunculardan biri"

-Baloteli ile temas oldu ama transfer gerçekleşmedi-

"Baloteli ile temas oldu ama transfer gerçekleşmedi. Belli nedneleri vardı. Gerçekleşmeyen bir transfer olarak rafa kaldırabiliriz"

-Larin'den yararlanma seçeneğini seçtik-

"Larin için devre arasından bu yana birkaç teklif aldık. Geçen sene kiraya verilmiş, maaşının çoğunu biz ödüyorduk. Gelen teklifler istenen düzeyde olmadı. Hem parasını ödeyip hem kiraya vereceğimize yararlanma seçeneğini seçtik. Larin'den ümitliyim. Zaten bir santrafor alacağız. Forma savaşı verecek. Şu an için bu, ancak yarın çok iyi bir teklif gelirse her şey değişebilir."

-İnşallah kendisiyle uzun vadeli bir yol yürüyeceğiz-

"Sergen Hoca ile hiçbir problemiz yok. İnşallah kendisiyle uzun vadeli bir yol yürüyeceğiz. Yöneticilikten önce, biz Beşiktaş taraftarıyız. Çok sevdiğimiz bir futbol adamı kendisi. Transfer yaparken hocamızın fikirleri öncelikli."

-Belki Welinton karşısında bu ederi olmayacaktı-

"Fatih Aksoy, Beşiktaş'ın içinde yetişmiş bir değer, Sivas'ta iyi oynadı. Bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu vardı Alanya'da, oradan talep geldi. Sivas'ta bu performansı göstermese, belki Welinton karşısında bu ederi olmayacaktı."

-Biz alelacele transferleri yapsaydık bile...-

"Rakiplerimiz ismi bile duyulmayan takımlara elenirken bu kadar eleştiri almadı. Biz alelacele transferleri yapsaydık bile, bu takımda nasıl oynayacaklardı? 'Transferler yetişmedi, o yüzden elendik' konusuna katılmam."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

trt spora bakıyorum tuna akdemir roco ve mirinden bahsediyor rocoya gelen tekliler 300-400 bin mirine ise 250 bin. rocoya sormuşlar bu kontratı nasıl yaptınız die adamın yanıtı  ee verdiler olmuş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

trt spora bakıyorum tuna akdemir roco ve mirinden bahsediyor rocoya gelen tekliler 300-400 bin mirine ise 250 bin. rocoya sormuşlar bu kontratı nasıl yaptınız die adamın yanıtı  ee verdiler olmuş
avrupada ortalama oyuncunun maaşı normal bir calışan işçiye göre zaten 5-10 katı birtek bizde var holding patronu kadar kazanç. normal çalışana göre 100-200katı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

fiyatı uygunsa kaleci olmayan bir alman iyidir.
Almanlardan kötü kaleci çıkan bir bizim Karius var galiba :lol:

Şuanda Dünyanın en iyi kalecisi de bir Alman mesela :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Almanlardan kötü kaleci çıkan bir bizim Karius var galiba :lol:

Şuanda Dünyanın en iyi kalecisi de bir Alman mesela :bandit:

auman wardı birde şapka reis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

monaco bugün onyekuruyu oynatmış keita balde kadroda yokmuş yürüyelim şu keita balde ye

Çevrimdışı tangaz

Gerçek olsun bu tertemiz oyuncu

bundesligaa 2deydi geçen sene 500-600bine bile oynar sanki

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1300090350808244229

Biz bu kadar orta sahayı ne yapacağız  :alala:

Dorukhan        Mensah
Atiba               Oğuzhan
Necip             
Şahverdi

Ljajic

Bir de şahverdi geldi deniyor.Bir de bu adam ?

Çevrimiçi Samet Ç

bundesligaa 2deydi geçen sene 500-600bine bile oynar sanki
Bonservisini çözersek maaş sıkıntı olmaz halledilir bir şekilde.

Çevrimdışı tangaz

Bonservisini çözersek maaş sıkıntı olmaz halledilir bir şekilde.

opsiyonlu/suz kiralık olur bence

Çevrimdışı ankarakartal06

Diğer takım kim?

şimdi ben şöyle düşünüyorum böyle twitter duyumcularının sanki menejerlerler bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum neden mi ?

adam diyor ki diğer takım ?Sanki mesaj veriyor .

Diğer takımda 4 büyük değilmiş. İlginç gerçekten. Sen bu bilgileri kimden alıyorsun . Kulübün aslında bu bilgi sızma olayına el atması lazım.

Çevrimdışı worns

geis haberleri doğrudur umarım. menajerler bu sefer iyi bir oyuncu önermiş :) düşüşteydi kariyeri evet ama geçen sene rüzgarı tersine çevirmiş. bende bundesliga 2'de parlayanın burada her türlü iş göreceği kanısı var. oyuncuyu da biliyorum mevkisine göre epey teknik, akıllı bir oyuncu. bundesligada dahi taş gibi oynarken bir anda oynamamaya başlamış, o aralıkta ne sorun yaşadı bilemiyorum. ama daha yaşı genç, oynama alışkanlığını da tekrar kazandığına göre bizim orta sahaya kalite katar.