2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2873859 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Kanat yok ama kanat diye aldığımız oyuncuların kapı gibi sözleşmeleri var.

3 kanadı toplasan yarım kanat etmiyor hatta yarım q7 dahi etmiyor  :ebebe:

son yıllarda en çok oyuncu yetişen mevki belkide kanat forvet ve biz bula bula boyd nkudu bulduk
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu şahverdinin de boyu kısa fiziği çelimsiz gibi duruyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Akil Emre

Töreyi alıp sağ açık için Atakan, töre, hasiç 3 lüsü ile lige devam edebilsek.
Lens ve boyd u görmek safi zarar.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Burak ilk 11 başladığı ilk maçında 33. dakikada asisti yaptı.

Çevrimdışı leylileyli

https://twitter.com/hasankara_10/status/1299334657629188096

@tangaz bak oluyor muymus ?

Maupay Brighton
Konsa Aston Villa
Mepham Bournemouth
Hogan Aston Villa
Gray Burnley
Nasıl bir örnek bu?

Üstelik 5 sene önce kibi artık ucuza potentiali oyuncu almak pek mümkün değil en az 3-5 millionlar isterler. Global ve teknoloji hüzünden artık herkez kolayca bilinmiyen oyuncu 1 hafta içinde tanıyabilir.
Benfica ve Porto bak en iyi örnekler ve dünya çapında en iyi scoutlari var. Güney Amerikadan 10 million euro aşağıdan almıyorlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

öyle söyleyince bende bir şey zannettim maçı açtım şimdi golün tekrarını gösterdi alt tarafı yanına pas atmış :D

Golü atan adamın becerisi :D

Çevrimdışı kahyaoglueren

Burak ilk 11 başladığı ilk maçında 33. d
öyle söyleyince bende bir şey zannettim maçı açtım şimdi golün tekrarını gösterdi alt tarafı yanına pas atmış :D

Golü atan adamın becerisi :D
Takimimizda onu yapamayan tonla oyuncu var  :D

Çevrimdışı Akil Emre

Burak ilk 11 başladığı ilk maçında 33. dTakimimizda onu yapamayan tonla oyuncu var  :D
Necip lens boyd nsakala ilk sıradakiler

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/Besiktas_Aze/status/1300036058655096834

Asist üzerinden övmek hata olur, bir önceki maç 26 dakika süre alıp 3 kez topa dokunabilmiş..

ek:tweet telif yüzünden silinmiş, asist Necip'in asist'leri gibiydi :)
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2020, 14:59:18 jokerhm ]

Çevrimdışı celiker1

1-2 maç sonra yüzünde acı dolu ifadeyle yedek kulübesine beni değistirin işareti yapar ve 1-2 ay sahalardan uzak kalır. Bu döngü sezon bitene kadar devam eder
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

bayern 2'den mert yılmaz ile görüşüyormuşuz
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

brentford hangi ligde 2.lig mi ? hiç epl.de şampiyonluğa oynamışlar mı? epl.yi sallarken mi yapmışlar bu yetişiciliği?  hangi büyük takım şampiyonluğa oynarken 0a yakın bedelle aldığı oyuncuları parlatmış? bundan çok daha iyi örnekler mevcut pek çok ligde çok zayıf hatta kötü bir örnek olmuş bu @mrred ingiltere ikinci ligi değeri dahi 1,3 milyar yuro şuan bizim süper ligin 3 katı nerdeyse ve o verdiğin örnekteki bonservisler o ülkeye özgü rakamlar başka hiç bir ülke bu adamlara o paraları vermiyor

500 bine 1 milyona oyuncu yok diyordun . O paralara oyuncu bulamayız diyordun ondan bu örneği verdim. Bonservise en fazla 2 milyon vermişler. Demek ki oluyormuş
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mrred

brentford hangi ligde 2.lig mi ? hiç epl.de şampiyonluğa oynamışlar mı? epl.yi sallarken mi yapmışlar bu yetişiciliği?  hangi büyük takım şampiyonluğa oynarken 0a yakın bedelle aldığı oyuncuları parlatmış? bundan çok daha iyi örnekler mevcut pek çok ligde çok zayıf hatta kötü bir örnek olmuş bu @mrred ingiltere ikinci ligi değeri dahi 1,3 milyar yuro şuan bizim süper ligin 3 katı nerdeyse ve o verdiğin örnekteki bonservisler o ülkeye özgü rakamlar başka hiç bir ülke bu adamlara o paraları vermiyor
Şampiyon olalım yeter ki borç falan umrunda değil mi diyorsun
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Aynen öyle. Savunma arkasına atılacak topları kesmek için bir tane uzun stoper, bir tane de hamleli stoper lazım. Bu Atletico' lu çocuk ayağı düzgün, önde karşılayan görevini görebilir ama yanına hava toplarını vermeyecek bir adam lazım. Üstelik kaptığımız topları toplayacak ribaundu alacak Elneny tarzı bir 6 numara lazım. Ljajic' in durumu nedir bilemiyorum ama bu sezon kalacaksa en kilit oyuncumuz olacak. Onun önündeki forvetle anlaşması çok önemli olacak bizim için.
Ljajic bize 10 numara diye pazarlanan sol kenar oyuncusu. Onu kenara alıp arkasına sağlam bir bekle çimento yapmak lazım. O önde takılsın dursun. Q7 gökhan gönül gibi düşünebiliriz. Gökhan çok az ileri çıkıyordu. Q7 nin savunması kötüydü . Aynı şekilde Mensahında arkasına iyi bir bekle kaparsak Oğuzhanı da orta sahaya koyarsak aynı anda 3 tane yaratıcı oyuncumuz sahada olacak. Diğerleri işçi olacak bu 3 ü golleri hazırlıcaklar. Rakip kenarlara önlem almaya çalışacağı için merkez konsantrasyonu azalacak o zaman da oğuzhan pasları ile dorukhan drippling ve şutları ile fark yaratır.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2020, 16:24:12 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Şampiyon olalım yeter ki borç falan umrunda değil mi diyorsun

bu açıklamalardan bu sonuca vardıysan  :claps: :claps: :claps:

ters çıkarım yapalım o zaman sende diyorsun ki brentford gibi 2ligde filan takılalım ama 500bine adam bulup 10 milyona satalım. güzel fikir ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★