2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2880501 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı bjk4ever

O iyi santrafordu

Ben 2018-2019 sezonunun ilk yarısında GS de tek santrafor Eren Derdiyok vardı diyorum. Bizde o dönem Larin Love Negredo (Eylüle 15 ine kadar) oynadı. Adamlarda

sadece 1 santrafor var ve o da Eren Derdiyok. 2017-2018 sezonunda ise onlarda Gomis varken biz de hem Cenk vardı hem de Negredo vardı. Biz yine başarısız olduk.

Cenk ve Negredo az santrafor değillerdi. Sanki olay "santraforsuzluk" olarak anlatılıyor. Santraforumuz vardı fakat rakipler oyun planımızı çözdü o yüzden önlem

almaya başladılar. Yeni hücum planı geliştiremedik

Insanlarin hafizasi isine geldigi gibi calisiyor, onu anladim ben.
Negredo ve Cenk'i begenmeyenlere kadromuzu yazayim:

Adriano
Pepe
Tosic
Tolgay
Oguzhan
Atiba
Medel
Lens
Quaresma
Babel
Talisca

Ustune Cenk+Negredo. Bu kadroyla 30 puan topladik. Ligi dorduncu sirada bitirdik. Utanc verici.

Bu arada Eren'li sezon ondan sonraki sezondu, ama fark etmez. Adamlar ilk yarisinda Eren, ikinci yarisinda neredeyse hic katki saglamayan Diagne ve Mitroglou ile sampiyon oldu. Ama sorsan hala Senol Gunes super, Burak yerine Negredo alindi ve adamcagiz Cenk ve Negredo ile surunmek zorunda kaldi diye sampiyonluk gitti.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bence problemi salt forvet olarak gormek basite indirmek olur. Her sene bastan bozulan kadro iskeleti ve ligin 3 4 haftasi gecmisken gelen geç transferler. Ustelik oyun planina tamamen ters transferler.18-19 sezonuna baslarken onceki sezon skor yükününün çoğunu çeken oyuncular gitti. Babel-Talisca vs. Orta saha rotasyonu şöyleydi oguzhan-tolgay-atiba.

Çevrimdışı bjk4ever

aynen öyle biz negredoya filan rağmen pek ala şampiyon olacaktık ama o ümit öztürkler fıratlar özgür yankayalar bülolar hemen unutuluyor o değil de kendi taraftarımız geseyi aklıyor o daha enteresan

Kimse GS'yi aklamiyor. O sene ligin sonunda olanlar ortada. Ama o 2 mac 3 mac etki eder.
Sen o kadroyla 30 puan toplamissan once sapkanin onune koyup dusuneceksin, once sucu kendinde arayacaksin.
Biz o donem lige konsantre olmadik. Ister mac trafigi de, ister simarma de, ister istah eksikligi veya doygunluk de, ne dersen de.
GS gecen sene ne yasadiysa biz onu yasadik. Ilk yarida o kadroyla 30 puan toplamanin hakemler veya GS ile hicbir alakasi yok.

Çevrimdışı bjk4ever

Bence problemi salt forvet olarak gormek basite indirmek olur. Her sene bastan bozulan kadro iskeleti ve ligin 3 4 haftasi gecmisken gelen geç transferler. Ustelik oyun planina tamamen ters transferler.18-19 sezonuna baslarken onceki sezon skor yükününün çoğunu çeken oyuncular gitti. Babel-Talisca vs. Orta saha rotasyonu şöyleydi oguzhan-tolgay-atiba.

Ucuncu sene ligi 4. sirada bitirirken Talisca, Babel, Quaresma vs hepsi vardi. Onlar 4. sene gitti. Zaten cokusumuzun baslangici da o kadroyla ligi 4. bitirmekti.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kimse GS'yi aklamiyor. O sene ligin sonunda olanlar ortada. Ama o 2 mac 3 mac etki eder.
Sen o kadroyla 30 puan toplamissan once sapkanin onune koyup dusuneceksin, once sucu kendinde arayacaksin.
Biz o donem lige konsantre olmadik. Ister mac trafigi de, ister simarma de, ister istah eksikligi veya doygunluk de, ne dersen de.
GS gecen sene ne yasadiysa biz onu yasadik. Ilk yarida o kadroyla 30 puan toplamanin hakemler veya GS ile hicbir alakasi yok.
2 mac 3 mac farkederin karşılığı =6 puan 9 puan. O da sampiyonluk puani zaten.

Çevrimdışı tangaz

Sen FFP anlasmasinin neyi kapsadigini bilmiyormusun? Talisca ve Aboubakar elinden gitti. Hem 10 numaran yok hem santrforun yok. 10 ve 9 numara komple bombos. Seni sampiyon yapmis 2 adam yok. Oyuncu satmadigin surece alamiyorsun. Bunda anlasilmayacak ne var? Yonetim Marcelo'yu satmamak icin direndi, bedavaya 10 numara ve forvet aradi, kac hafta Aboubakar'i bedelsiz kiralamaya calistilar, olmadi iste. Kac hafta Marcelo'yu satmamak icin direndik, baska oyuncuya talep olmayinca sattik ve o acilan limitle bircok oyuncu aldik, Talisca'nin kiralanmasi da dahil.
Vallahi insanlarin hafizasina hayran kaldim. Hayir, o gunleri hatirlamiyormusunuz, yoksa isinize geldigi gibi mi hatirlamak istemiyorsun anlamadim.
Bu arada Marcelo o paraya satilip Pepe bedavaya geldiginde elestiren cok kucuk bir kitle vardi, taraftarin cogu bulutlarin ustundeydi.
Fikret Orman'in caps'leri vs paylasiliyordu her yerde......

o sene yapılan belki tek doğru transfer pepe idi şl.de parasını ziyadesi ile çıkardı evet ama marcelo kim için satıldı negredo talisca medel lens hatta para yetmedi üstüne beck de satıldı al sat dengesini karşılamak için bilgiler bunlar peki lens medel negredo gereklimiydi? beckden gelen para taliscayı karşılamaya yetiyordulensi medeli negredoyu alma ffp gene tutuyordu santrafora bonservis ödemeden çözme imkanımız vardı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

biz ister salalım ister yanlış transfer yapalım ister hoca sıvasın yönetim batırsın bu bizim iç sorunumuz. bak kendin demişsin ligin sonunda olanlar 2-3 maçı etkiler diye iyi de sonuçta ligi bir (1) maçla verdik 15 puan farkla vermedik
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

2 mac 3 mac farkederin karşılığı =6 puan 9 puan. O da sampiyonluk puani zaten.

:claps:
aynen öyle 4.olduk da sanki 15 puan fark yedik gibi algı oluşuyor sadece gese bjk  maçı bile sıralamayı tam tersi yapmaya yetiyor

Çevrimdışı almanci

Fikreti akliyorsun yani.

Çevrimdışı worns

Sen FFP anlasmasinin neyi kapsadigini bilmiyormusun? Talisca ve Aboubakar elinden gitti. Hem 10 numaran yok hem santrforun yok. 10 ve 9 numara komple bombos. Seni sampiyon yapmis 2 adam yok. Oyuncu satmadigin surece alamiyorsun. Bunda anlasilmayacak ne var? Yonetim Marcelo'yu satmamak icin direndi, bedavaya 10 numara ve forvet aradi, kac hafta Aboubakar'i bedelsiz kiralamaya calistilar, olmadi iste. Kac hafta Marcelo'yu satmamak icin direndik, baska oyuncuya talep olmayinca sattik ve o acilan limitle bircok oyuncu aldik, Talisca'nin kiralanmasi da dahil.
Vallahi insanlarin hafizasina hayran kaldim. Hayir, o gunleri hatirlamiyormusunuz, yoksa isinize geldigi gibi mi hatirlamak istemiyorsun anlamadim.
Bu arada Marcelo o paraya satilip Pepe bedavaya geldiginde elestiren cok kucuk bir kitle vardi, taraftarin cogu bulutlarin ustundeydi.
Fikret Orman'in caps'leri vs paylasiliyordu her yerde......

Biliyorum. (Başta yazdığın gayet yersiz soru cümlesine yanıt) Her sorunun tek yanıtı yok. Bonservis kısıtlaması eşittir maaş bütçesinin devasa şişirilmesi demek değil. Aristo mantığının üzerinden yaklaşık iki bin yıl geçti. Zaten FFP kısıtlaması arkasından dolan diye değil gelir-gider dengeni yönetilebilir seviyelerde kur diye var. Alıntı yaptığın yazı ondan önceki senenin planlanmasını da kapsıyor. Sadece Marcelo'ya dair değil. Madem finans değerlendirmesi yapıyoruz, anlık sportif başarının gösterdiğinin ötesine de geçmemiz gerekir. Olgusal bir şey söylemiyorum yani maaş bütçesi stratejisine yönelik bir değerlendirmede bulunuyorum. Aboubakar'ın maaşındaki ya da cl geliriyle birlikte kurtarılabilecek toplam maaş bütçesi hesabındaki akıl dışılığı temel alan cümleler var alıntı yaptığın yerde. Ancak alıntı yapıp bunu tartışmak yerine bence hiç yeri olmayan bir üslupla, ''biliyor musun'', ''hafıza'' üzerinden kendince büyük bir şeyler söylediğini sanan ama henüz okuduğunu anlayabildiği bile tartışılacak bir zeminde bir şeyler yazıyorsun. Polemik yapılmaya değer bir şeyler görmedim. Sadece capslar, bulutlarla ilgili bir şeylere cevap vermediğini, kendi kendine ürettiğin bir zeminde debelendiğini hatırlatmak istedim. 

Çevrimdışı ilhan mansız

Insanlarin hafizasi isine geldigi gibi calisiyor, onu anladim ben.
Negredo ve Cenk'i begenmeyenlere kadromuzu yazayim:

Adriano
Pepe
Tosic
Tolgay
Oguzhan
Atiba
Medel
Lens
Quaresma
Babel
Talisca

Ustune Cenk+Negredo. Bu kadroyla 30 puan topladik. Ligi dorduncu sirada bitirdik. Utanc verici.

Bu arada Eren'li sezon ondan sonraki sezondu, ama fark etmez. Adamlar ilk yarisinda Eren, ikinci yarisinda neredeyse hic katki saglamayan Diagne ve Mitroglou ile sampiyon oldu. Ama sorsan hala Senol Gunes super, Burak yerine Negredo alindi ve adamcagiz Cenk ve Negredo ile surunmek zorunda kaldi diye sampiyonluk gitti.
kardeşim, orta saha sezonun bütününü düşününce belki bir tık zayıf kaldı, seni çok iyi anlıyorum, yalnız şu kadroya bence bir daha bak,, 🦅🦅

Çevrimdışı almanci

o sene yapılan belki tek doğru transfer pepe idi şl.de parasını ziyadesi ile çıkardı evet ama marcelo kim için satıldı negredo talisca medel lens hatta para yetmedi üstüne beck de satıldı al sat dengesini karşılamak için bilgiler bunlar peki lens medel negredo gereklimiydi? beckden gelen para taliscayı karşılamaya yetiyordulensi medeli negredoyu alma ffp gene tutuyordu santrafora bonservis ödemeden çözme imkanımız vardı

Her seyi Senol Günes'in basina yikmaya calistilar. Yutan yuttu. Hala da uyanamayanlarin sayisi yüksek ne yazik ki.

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı mrred

kontrol et yanlış yazıyorsun ısrarla negredo ile ereni kıyaslamadın mı az evvel negredo erenden daha iyidir heralde değil mi dedin iyi de negredo oynarken adamlarda eren değil gomis oynadı.
Yok yahu iki sezon birbirine karışmasın

2.şampiyonluktan sonraki sezon yani Gs nin ilk şampiyon olduğu sezon biz de hem Cenk hem Negredo vardı. Yani bizim Şampiyonlar liginde namağlup gruptan

çıktığımız sezon. Taliscayı babeli falan da unutmayalım. O sezon o kadroyla ilk yarı 30 puan topladık.

Şampiyon oldukları 2. sezonun başında Gomisi sattılar adamlar yerine santrafor alamadı! Sadece Eren ile ilk yarıyı geçirdiler. O ilk yarıda bizi geçtiler. Biz de o sezon

Larin Love Negredo (Eylül 15 e kadar oynadı). Olay santraforsuzluk değil. O sezon ilk yarı 26 puan topladık orda gitti zaten şampiyonluk . Onlar 2. yarı diagneyi

aldılar biz ise Burak'ı aldık fakat ilk yarı çok puan kaybettiğimiz için

şampiyon olamadık tıpkı onların bu sezon ilk yarı çok puan kaybedip şampiyon olamamaları gibi.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 19:49:50 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Fİkret Ormanın suçu ne,?????
İlk 11 i ve gol atma planlarını o yapıyormuş işte Aziz Yıldırım gibi
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Her seyi Senol Günes'in basina yikmaya calistilar. Yutan yuttu. Hala da uyanamayanlarin sayisi yüksek ne yazik ki.

kurumsal hafıza yok bizde abi

luçescu = şenol güneş, luçe sonrası = şenol güneş sonrası

Çevrimdışı ilhan mansız

o zaman gözü dönmüş gibi herkes transfer istemiyor muydu? Geç bu işleri, emin ol Fikret Orman senden çok daha iyi bilir,,

Çevrimdışı kahyaoglueren

O sezona dair fenerbahce maçı aklima geliyor 5. hafta kadıköydeki mac. Verilmeyen gol. 3 oyuncumuz cezali olarak sonraki maclari kaçırmıştı. Sonraki mac trabzon maçıydı. Berabere bitmişti.Sonra diger fenerbahce maçı öncesinde konyaspordaki hakem taliscanin ayağına basan adam için taliscaya sari vermişti. Pepe de cezaliydi o mac. Ve mac 1 1 bitmişti. Ofsayttan gol yiyip çevirdiğimiz 3 1 lik maç.  Sonra her sey iyi giderken kupada yaşanan olaylar vs vs. Bir de canere 6 maçlık ceza vardı.
Daha bu sekilde yazsak cook uzar o sezon.
Ayrıca şunu belirteyim zamaninda Senol hocayi elestirdim ben de kendine ait cizgileri vardi. Farkli formasyonlara yonelmesi gerektigini düşündüğüm için elestiriyordum. Ama siz tek suçlu oymus gibi davraniyorsunuz. Agustos 31 de gelen transferler ve oyun mentalisine uygun olmayan transferler.
Tek suçlu Senol Hoca degildi.

Çevrimdışı mrred

Az önce Türk Futbolu gelişiyorsa Tff başkanı ve kurulları sayesinde olmuştur diyen Şenol Güneş mi ?

İyi hoca kötü karakter. Net.
The great gig in the sky

Çevrimdışı haluk.m

neden??

Çünkü "kalbinizi çaldı".

Adam iş kolunda dikey geçiş yaptı, Allah yürü ya Orman'ım dedi.

Çevrimdışı tangaz

Fİkret Ormanın suçu ne,?????

kaçacağı bağıra bağıra gelirken mayısta aday olması bile yeterli

Çevrimdışı ilhan mansız

O sezona dair fenerbahce maçı aklima geliyor 5. hafta kadıköydeki mac. Verilmeyen gol. 3 oyuncumuz cezali olarak sonraki maclari kaçırmıştı. Sonraki mac trabzon maçıydı. Berabere bitmişti.Sonra diger fenerbahce maçı öncesinde konyaspordaki hakem taliscanin ayağına basan adam için taliscaya sari vermişti. Pepe de cezaliydi o mac. Ve mac 1 1 bitmişti. Ofsayttan gol yiyip çevirdiğimiz 3 1 lik maç.  Sonra her sey iyi giderken kupada yaşanan olaylar vs vs. Bir de canere 6 maçlık ceza vardı.
Daha bu sekilde yazsak cook uzar o sezon.
Ayrıca şunu belirteyim zamaninda Senol hocayi elestirdim ben de kendine ait cizgileri vardi. Farkli formasyonlara yonelmesi gerektigini düşündüğüm için elestiriyordum. Ama siz tek suçlu oymus gibi davraniyorsunuz. Agustos 31 de gelen transferler ve oyun mentalisine uygun olmayan transferler.
Tek suçlu Senol Hoca degildi.
o maçta 3 penaltımız verilmedi,, doğru mu? Peki bizler yönetimin arkasında durduk mu? Yoksa klavye kartallığı mu yaptık? Hangisi?

Çevrimdışı ilhan mansız

Çünkü "kalbinizi çaldı".

Adam iş kolunda dikey geçiş yaptı, Allah yürü ya Orman'ım dedi.
joker, tekniğin iyi ama geliştirmen gerek 😂