2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2880407 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

:claps: :claps: :claps:
Anlamadım FO zamanında bazı arkadaslar FO için tonlarca bahane uydurdu. Simdik ANC döneme hemen saldırı. Gerçekler hemen kenera atılıyor ve hızlıca amaç dram yaratmak. Bu yönetim niye yeni Taliscalar alamıyor acaba? Bedavaya mi aldık?
Evet doğru yönetim çok acemi ve hatalar yaptı ama bu kadar sa değil.
Bunun adi iki yüzlülük, FO zamanında nasılsan az çok dogrulari anı tavrı göstermek lazım.
Bunu sormak lazım Montero bu ekomik şartlara başarı yoksa Aboubakar Portoda maks 600k kazanırken 3kati maaş falan vermek mi başarı.

Bu soruyu bende çok soruyorum da bir cevap yok.Orman döneminde yanlışlarını gördükleri halde savunmaya devam ettiler halen savunmaya devam ediyorlar.Zamanında Beşiktaş başkanının yanında iken sıkıntı yoktu karşıt görüş bildirince cezalar yaptılarımlar havada ucuşmaya başladı.Beşiktaş başkanı hakkında böyle konuşamazsın diye.Yanlış anlaşılmasın ne küfür ne argo vardı.ANÇ seçildiği günden itibaren çok affedersiniz "itin bi tarafına sokup çıkartılıyor adam" her gün bir gömü değişik...Herhangi bir yaptırım yok...Orman döneminde orman ile ilgili ağzımı açamıyordum...Hoş şimdide açamıyoruz...Transferler nerede kaldı diye soramıyordum 10 kişi üstüne çullanıyordu insanın hele geç kaldı transferler demek intihar etmekle eş değerdi.O zaman ki arkadaşlar şimdi tam tersine dönmüş durumda...
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 17:43:46 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu basının hiçbir şeyden haberi yok. Taraftarı oradan oraya sürüklüyor rüzgarda uçuşan kuru yapraklar gibi.

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1299717537505202181

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Anlamadım FO zamanında bazı arkadaslar FO için tonlarca bahane uydurdu. Simdik ANC döneme hemen saldırı. Gerçekler hemen kenera atılıyor ve hızlıca amaç dram yaratmak. Bu yönetim niye yeni Taliscalar alamıyor acaba? Bedavaya mi aldık?
Bunun adi iki yüzlülük, FO zamanında nasılsan az çok dogrulari anı tavrı göstermek lazım.
Bunu sormak lazım Montero bu ekomik şartlara başarı yoksa Aboubakar Portoda maks 600k kazanırken 3kati maaş falan vermek mi başarı.

Montero ya kimse laf etmiyor ki. Böyle transfer yapsınlar tutar tutmaz ayrı mesele.

Aboubakar Porto da 600 kazanıyordu ama şu son 2-3 seneden beri Anadolu da 300-400 alanlara biz kaç katı maaş verdik. Anadolu topcusuna fazla maaş verdik onlarda gitmiyor. Fakat mevzu bu değil.

Eş geçilen yer farklı iş yapacak adama para verirsen kimse dert etmez. İş yapmayacak adama bu paraları verirsen takımın kimyasınıda bozmuş oluyorsun.

Eleştirileri yaparken ben anc nin yaptiklari ile fo kileri mukayese etmiyorum. Zaten şuan birbirinin devamı gibiler. Ki anc kaç yıldır yönetimdeydi şuan da başkan.

Ayrıca hep yönetime karşı ılımlı mesajlar attım ki kolay kolay sert tepkiler vermem ben o halde bu seneden umudum yok benim.

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 17:43:41 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı leylileyli

Negredo, vagner, ozbiliz, lens, Boyko, Milosevic, alexis, opare, dany, escude, eneramo kibi transferler yaparken ilk başta aynı tepki göstermiyordunuz hep bir mazeret vardı ve yönetime saldırı ve aşırı eleştiri gelmiyordu. Nasil oldu da birden herkes scouting professor oldu.
Two face too much.

Montero ya kimse laf etmiyor ki. Böyle transfer yapsınlar tutar tutmaz ayrı mesele.

Aboubakar Porto da 600 kazanıyordu ama şu son 2-3 seneden beri Anadolu da 300-400 alanlara biz kaç katı maaş verdik. Anadolu topcusuna fazla maaş verdik onlarda gitmiyor. Fakat mevzu bu değil.

Eş geçilen yer farklı iş yapacak adama para verirsen kimse dert etmez. İş yapmayacak adama bu paraları verirsen takımın kimyasınıda bozmuş oluyorsun.

Eleştirileri yaparken ben anc nin yaptiklari ile fo kileri mukayese etmiyorum. Zaten şuan birbirinin devamı gibiler. Ki anc kaç yıldır yönetimdeydi şuan da başkan.

Ayrıca hep yönetime karşı ılımlı mesajlar attım ki kolay kolay sert tepkiler vermem ben o halde bu seneden umudum yok benim.

Aboubakar orda 600 bin € alırken bizde 3.3 milyon € maaş almış. @Samet Demir :)

Negredo, vagner, ozbiliz, lens, Boyko, Milosevic, alexis, opare, dany, escude, eneramo kibi transferler yaparken ilk başta aynı tepki göstermiyordunuz hep bir mazeret vardı ve yönetime saldırı ve aşırı eleştiri gelmiyordu. Nasil oldu da birden herkes scouting professor oldu.
Two face too much.

:claps: :claps:

Ormanın yaptığı başarısız transferleri hocaya yüklediler.

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 17:52:34 cursedofdragon ]

Çevrimdışı bjk4ever

Marceloyu Pepe için göndermiş olduk keza negredo da maaşı epey fazlaydı. Bu iki oyuncuyu yazma nedenim buydu.

Sonuç olarak şuan transferde mantıklı hareket etmiyoruz.

Marcelo'yu gondermenin nedeni bonservis limitine sahip olman. Marcelo gitmeseydi Talisca'nin kiralama bedelini bile odeyemiyordun.
Marcelo'dan elde ettigin gelirlerle Talisca, Negredo, Medel, Lens geldi.
Yonetim cok merakli degil bonservisi dusuk maasi yuksek oyuncu almaya, ama FFP anlasmasi zorluyordu bir yerde.
Su anda mantikli hareket etmiyoruz, orada haklisin evet.

Çevrimdışı autopsy

Aboubakar ve Talisca'yı ucuz bütçeyle yapılmış transfer olarak göstermeye çalışanlara gülecek organ arıyorum şu an itibarıyle. Aboubakar'ın yıllık maliyeti neredeyse 6 milyon Euro idi (kiralama + maaş). Talisca'nın da sadece yıllık kiralama ücreti 2 milyon euro idi. Onun maaşı hakkında da çok spekülasyon oldu diye hatırlıyorum. ilk yıl 1,5 idi de ikinci yıl arttırdılar sanki. 2 yıllık maliyeti minimum 7-8 falandır sanırım totalde. Herkes her şeyi kıyaslama derdinde de bir şeyleri kıyaslarken bol keseden atmamak lazım. 

Çevrimiçi Samet Demir

Aboubakar orda 600 bin € alırken bizde 3.3 milyon € maaş almış. @Samet Demir :)

Aksini söylemedim ki bende.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

O oyuncularin alinmasi zarara sokmadi, senin antrenorunun takimi kotu idare edip yonetimin onu kovmamasi neticesinde Besiktas tarihinin en iyi
 kadrosunun 4. olmasi ve CL gelirini alamamasi seni zarara soktu. Bir sonraki yil gelen 4.luk de ustune cilek.

sezon başlamadan daha doğrusu transferler başlamadan floryayı sattı gibi gösterip paraları cukkalayan sırf bonservise 50 milyon gömen gomisler belhandalar feguliler marianolar maykonlar alan sonra floryayı boşaltmayan paraları bile geri ödemeyen devlet tarafından şampiyon olunulacak die yola çıkarılan bir gese vardı o sezon önce bunu bir başköşeye koyalım.

sonraaa biz avrupadan dönerken sıkışık fikstürler özenle hazırlanırken şenol güneş bundan yakınırken ne var fikstürde fikstürü fatih hocamla birlikte hazırladık diyen de şenoldu tabii değil mi  :D

yeni kurulan gese zorlanmasın die sezonun ilk 8 haftası tarihin en kolay lig başlangıç fikstürünün gese lehine olması böle tatlı tesadüflerin hep geseye denk gelmesi de terim balıydı tabii yiyenlere.

ligin sonları gese bjk maçı yine tokideydi son 11 yılda 8 defa gibi garip bi oranla ve o maçtan evvel alanya deplasmanında muzleranın penaltı+kırmızısı atlanmış alanyanın net golü ofsaytla kesilmiş daha o hafta liderliği ele alarak tokiye lider+beraberliğin yeteceği bir beşiktaşın gitmesinin önü kesilmiş  omaçın yıldız forveti ümit öztürk ileriki zamanlarda tesegese maçında varda seyredip göre+bile+isteye vermediği penaltı+kırmızı filan hep şenoldan tabii, neyse ertesi hafta fırat aydınusun daha maçın başında vermediği belhanda kırmızısı olacakların habercisi idi 3 defa avantaja bırakılan ve gesenin kaleye yuvarlayamadığı topa rağmen baktı bu mallar atamıyor penaltı vereyim üstüne de tosiçi atayım diyende fırat değil şenoldu di mi?

tabii tüm bunlar olup biterken yusuf abim hakemlerimizin hepsi birer pırlanta filan diyende tabii yine şenoldu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Aksini söylemedim ki bende.

Ben de bir şey demedim ki ekleme yaptım sadece :)

Çevrimdışı bjk4ever

Aynen fatih welinton takası batırdı klübü  :kop:

Negredo 5,pepe 5,vida 3.5,Lens 7.5 bonservis 2 milyon € maaş,N'koudou 4.5 milyon € bonservis %50'si! bunlar batırmadı welinton batırdı :D Vida 3.5,Roco 1.8,Mirin 1.2 alıyor.gitmiyorlar bak.

85 tane kanadın var iken  :kop: Lens,Boyd,N'koudou hepsini toplasan koca bir sezon 3 gol atamıyorlar bunları alana laf yok da töreyi alma demi sen otur izle o zaman N'koudouyu,Boyd'u,Lensi :D  :kop:

Bu arada 30 milyon euro zaten realist bir dusunce degil, o rakamlara dusemezsin.TFF düşeceksin diyor bütçe bu sapma eklediler işte biraz.

Ben bu transferler kulubu batirdi mi diyorum? (...) yoksa isine geldigi gibi mi anlayip cevap veriyorsun?
Dedigim sey, param yok param yok edebiyati yapan biri bu kadar fuzuli para harcamaz, dikkatli harcar.
Takimin sozlesmeli onca stoperi varken ve kimseyi gonderememisken 2 stoper almaz. Takimda o kadar sag acik oynayacak adam varken gidip
1 vasat sag acik daha almaz.
Bu arada Besiktas'ta begenmediklerinin aksine Gokhan Tore gecen sene kac gol atmis?
Tam tamina 1. Evet bir. Uno. One.
Ve sen bu adamin pesinden kosuyorsun 1 aydir. Asist sayisi da bu arada 3. Tres. Three. 23 maca da cikmis bu arada.
Yanin senin elindekilerden 1 gram daha iyi performans sergileyememis, senin daha 2 sene evvel begenmeyip bedavaya gonderdigin adamin pesinden kosuyorsun. Elinde onca vasat sag acik varken.
Muhtesem bir dusunce, muhtesem bir transfer stratejisi.
Bravo.

Çevrimdışı tangaz

3 olsa iyi tam 5,5 katı yani 3,3 milyon yuroya oynadı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Aboubakar ve Talisca'yı ucuz bütçeyle yapılmış transfer olarak göstermeye çalışanlara gülecek organ arıyorum şu an itibarıyle. Aboubakar'ın yıllık maliyeti neredeyse 6 milyon Euro idi (kiralama + maaş). Talisca'nın da sadece yıllık kiralama ücreti 2 milyon euro idi. Onun maaşı hakkında da çok spekülasyon oldu diye hatırlıyorum. ilk yıl 1,5 idi de ikinci yıl arttırdılar sanki. 2 yıllık maliyeti minimum 7-8 falandır sanırım totalde. Herkes her şeyi kıyaslama derdinde de bir şeyleri kıyaslarken bol keseden atmamak lazım.

Eşit şartlar değil abi :)

€ o zaman 3.5 şimdi 8.73.

O zaman TFF'nin bütçe diye bir kısıtlaması yok şimdi kısıtlaması var 30 milyon € bütçe var.

O zaman bankalarbirliği yok şimdi bankalarbirliği anlaşması var klübün kasasına para girmiyor.Paralar Bankaya Faize gidiyor.

O zaman aldığımız yanlış oyuncuları şuan elimizden çıkartamıyoruz bu yüzden transfer yapamıyoruz.

Çevrimdışı bjk4ever

Aynen antrenor kötüydü.Hoca burak yılmazı isterken 5 milyon € maaş ile negredoyu da hoca istedi zaten.En azından bilindik adamı alın bari dedi burak için gidildi love,larin alındı devre arası cenk satıldı adam santraforsuz kaldı.Salla nasıl olsa inanan çok :D Taraftara işine baksın diyende başkan değildi zaten.Taraftar VAR isyanı edip twitterda haftalarca dünya gündeminde kalıp 8.ci hafta VAR'a baktırabilirken anca o "namoğlu abim",hakemler pırlanta""matih merim hocam ile birlikte yapıyoruz fikstürü" diyordu devam edeyim mi daha :D

Gerçekler hocayı kendisinden daha başarılı olduğunu kaldıramadığı için hocanın başını yedi istediği transferleri yapmadı eksik bölge bıraktı geç transferler geldi gerçekler bunlar.Şampiyonluğu verme pahasına kendi ipini de astı.:bandit:

Senol Gunes'in basin toplantisinda adini verdigi diger oyuncular Yusuf Erdogan ve Volkan Sen'di. Transfer dehasina bak hele.
Besiktas'in o kadrosu tas gibi kadroydu, ligin acik ara en iyi kadrosudu. Negredo da gayet iyi bir santrfordu Turkiye sartlarinda.
Senin ne kadar bos oldugunu ispat edecek istatistik:
2017/2018 senesinin ilk yarisinda topladigimiz puan sayisi: 30
2017/2018 senesinin ikinci yarisinda topladigimiz puan (senin dedigine gore santrforsuz kaldigimiz donem: 41
Demek ki neymis? Negredo ve Love'la 41 puan toplayabiliyormus 'santrforsuz' takim.
Bu arada kotu dedigimiz kadrodaki bazi oyuncular:

Adriano
Pepe
Lens
Medel
Negredo
Talisca
Babel
Quaresma
Oguzhan
Tolgay
Atiba

Berbat otesi, les bir kadroymus evet.

Çevrimiçi Samet Demir

Marcelo'yu gondermenin nedeni bonservis limitine sahip olman. Marcelo gitmeseydi Talisca'nin kiralama bedelini bile odeyemiyordun.
Marcelo'dan elde ettigin gelirlerle Talisca, Negredo, Medel, Lens geldi.
Yonetim cok merakli degil bonservisi dusuk maasi yuksek oyuncu almaya, ama FFP anlasmasi zorluyordu bir yerde.
Su anda mantikli hareket etmiyoruz, orada haklisin evet.
Marcelo dan sonra kaç tane stoper aldık yerine maliyetleri neydi peki onlarıda sen düşün. Marcelodan bonservis aldın onları da maaş olarak verdin ve hala veriyorsun da. Şimdi gündem marcelo oldu onuda alamıyoruz. Yani çarkı döndüremedik.

Demek istediğim çok basit bir adam sattın yerine koyduğun onun yerini doldurdu mu? Maddi olarak kâr elde edebildin mı? Sportif anlamda sana katkısı oldu mu? Bunların hiç birisi olmadı ve sen 2 sene önce yolladığın adamları arıyorsan sistemde sorun vardır. Ki fazlası ile var. Buda 1 yıllık olay değil. bizde süregelen bir hal almaya başladı.

Misal Gökhan töreyi almayı düşünmek gibi.
Ki birde yönetimin kendi oyuncusunu itibarsizlastirmasi var o konuya deginmiyorum bile. Bizde çoğu konuda yönetime çanak tutuyoruz..

Çevrimdışı bjk4ever

Yazdığın her şey afaki ve hayallerden ibaret. Takımda 85 değil 1 tane bile kanat oyuncusu yok. Gökhan'ın ölüsü kanat oyuncularımızın toplamından fazla iş yapar. Fatih vasatın teki. Daha önce de söyledim, izleyip göreceğiz. Welinton'ın seviyesi ile ilgili ciddi şüphelerim var. Çok olumlu sinyaller vermediği de bir gerçek ama ben futboldan sizin kadar anlamıyorum. Maşallah 1 maçta her şeyi çözdünüz.

Gokhan Tore'nin son 3 seneki istatistiklerine bir bak ondan sonra anlarsin kimin ne is yapacagini.
Ben sag kanat alinmasin demiyorum, alinacaksa eldekilerden cok cok daha iyi, performansi tartisilmayacak bir adam gelsin diyorum.
Sen kalkiyorsun eldekilerden 1 gram iyi olmayan, rotasyonu sisirecek ve seneye gondermek icin kapi kapi gezecegin 1 adam daha ariyorsun.
Gokhan Tore iyi ise gecen sene biz neden bedava verdik? Iyiyise neden Malatya'yi tasimadi, koca sezonu 1 gol 3 asistle kapatti?
Eldekilerden ne ustunlugu var? Siz herhalde 2015'te kaldiniz, o Gokhan gideli cok oldu.

Çevrimdışı worns

dün gece ismi gündeme gelen lilledeki stopere ne diyorsun @worns bilgin var mı oyuncu hakkında

hiç izlemedim abi. şimdi biraz baktım. kağıt üzerinde iyi bir adama benziyor. en azından uzun, güçlü, hava topu karşılamada seviyemizi yükseltir. pasör değil ama pas istatistikleri hep iyi, temiz oynamayı biliyor. ilk izlenimim genelde gündemimize giren yarım yamalak, belli yönleri eksik stoperlerden çok temel defansif özellikleri baskın bir oyuncu olduğu yönünde. profil olarak ihtiyacımız olan adam. bununla atletico'dan kiralanan solak genç uygun bir ikili oluşturabilirler. @tangaz

Çevrimdışı tangaz

:claps: :claps:

Ormanın yaptığı başarısız transferleri hocaya yüklediler.

he walla şenol köreltti oldu ki şenolun belki de en iyi yaptıgı şey verim almaktı

Çevrimdışı worns

1.8 Verdikten sonra seneye satabileceğini düşünüyorsan harbi hayal dünyasında yaşıyosundur. Dorukhanı çok severim ama  boşa geçen bi sezondan sonra maksimum yapacağı kontrt 750 bin dir. 1.8 nedir yahu bu kadar kolay mı

adam akıllı 20 maç performans vermiş bir adam henüz ya. 1.8 nedir?

Çevrimdışı leylileyli

Bende bunu söylemeye çalışıyorum, biraz orta çizgide durmak lazım. Ne aşırı eleştiri gercekleri kıvırma ve hakli olmak için yalan söylemek fayda var nede yönetime sadece positif şeyleri görmek ve negatif olanları gözü kapatmak doğru.
Ama bunu malasef hem bu forumda görüyorum hemde sosyal medyada.

Ben bu transferler kulubu batirdi mi diyorum? (...) yoksa isine geldigi gibi mi anlayip cevap veriyorsun?
Dedigim sey, param yok param yok edebiyati yapan biri bu kadar fuzuli para harcamaz, dikkatli harcar.
Takimin sozlesmeli onca stoperi varken ve kimseyi gonderememisken 2 stoper almaz. Takimda o kadar sag acik oynayacak adam varken gidip
1 vasat sag acik daha almaz.
Bu arada Besiktas'ta begenmediklerinin aksine Gokhan Tore gecen sene kac gol atmis?
Tam tamina 1. Evet bir. Uno. One.
Ve sen bu adamin pesinden kosuyorsun 1 aydir. Asist sayisi da bu arada 3. Tres. Three. 23 maca da cikmis bu arada.
Yanin senin elindekilerden 1 gram daha iyi performans sergileyememis, senin daha 2 sene evvel begenmeyip bedavaya gonderdigin adamin pesinden kosuyorsun. Elinde onca vasat sag acik varken.
Muhtesem bir dusunce, muhtesem bir transfer stratejisi.
Bravo.

(...)
Neye fuzuli para harcamış klüp ? Dikkatli harcıyorlar zaten.
Takımın onca sözleşmeli stoperleri birisi vida 3.5 alıyor diğeri roco 1.8 alıyor diğeri mirin 1.2 milyon € alıyor yetersiz ve yüksek maaş aldıkları için alınan welinton 900 bin € alıyor kiralanan çocuk 750 bin €alıcak.
Sağ kanatta alınacak çünkü diğer oyuncular gidecek 30 milyon € bütçe var aşağı çekmemiz lazım şuan bütçe dolu transfer yapamıyoruz algılamıyor musun ?
Alınan sağ kanat eldeki lerden daha vasat olamaz merak etme lens,Boyd'tan kaleciği sağ kanata koysan daha çok iş yapar.
Sana kim illa töre gelecek dedi ? 2 gol 5 asist yapmış bu arada geçen sezon.
Diğer söylediğim şeyere pek cevabın yok herhalde konuyu değiştirdiğine göre..