2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2882030 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Necmi

O zaman süleyman sebayı da beğenmiyoruz doğru mu bu söz ona ait çünkü... :)
neden Seba tanrımı her dediğini her yaptığını doğru kabul edelim
şimdi oturup icraatlarına baksak kötü yaptığı şeyler iyi yaptıklarına nerdeyse denkdir
insanların yaptığı hataları örtbas etmek değil insanları yaptıkları hatalarla sevmek önemli

Çevrimdışı cursedofdragon

Valla Gülhan rahmetliyi sevgi ile anmış olmak ile birlikte bu söz yönetimin başarısızlığına kılıf olmaya başladı.

O yüzden bende bu sözden pek haz etmiyorum. Tabikide şerefden ödün vermeyelim. Ama ota boka her yerde de bu sözü kullanmamak gerek.

Sadece bu yönetimin değil bundan önce ki yönetimler de aynı sözleri kullanıyordu.Seba dönemine kadar dayanıyor altı boş mu ? bence değil..Seba döneminde başlandı tohumların ekimi günümüze kadar devam ediyor...

Kimse haz etmez de bir de gerçekler var.Başakşehirin şampiyonluğu hariç gs 2 sene şampiyon oldu kim hakettiler temiz şampiyonluk diyebiliyor gs deplasmanında başımıza gelenler rize deplasmanında olanlar gs maçında ya bunlara normal demek gerekiyor ya "şerefli 2.cilikler şaibeli şampiyonlukar"dan daha iyi demek gerekiyor.

Ayrıca adamın bir mesajından şampiyonluk istemiyoruz gibi bir anlam çıkartmakta yanlış bence.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 16:38:56 cursedofdragon ]

Şerefli ikincilikler önemlidir ama şampiyonluğu (Hakaret Yasak)₅ gibi yansıtmaya da gerek yok. Şerefli ikinciliktense şerefli şampiyonluk tercihimizdir. Şampiyon olalım abi, şerefli ikincilikle yetinmek yerine şerefli şampiyonluk düstur olsun.

adamın bir mesajından şampiyonluk istemediği kanısına nasıl vardık ki  :alala:

neden Seba tanrımı her dediğini her yaptığını doğru kabul edelim
şimdi oturup icraatlarına baksak kötü yaptığı şeyler iyi yaptıklarına nerdeyse denkdir
insanların yaptığı hataları örtbas etmek değil insanları yaptıkları hatalarla sevmek önemli

Ben tanrı her dediği doğru diye bir şey dedim mi ? Allah aşkına nasıl bir zihniyet, yaklaşım.

Tek söylediğim o zaman Seba'yı da beğenmiyorsun dedim..Çünkü bu yöneticinin söylediği söz seba'ya ait olduğu için seba döneminde başlandığı için bu işler...

Her yaptığı doğru diye bir şey demedim hatasız kusursuz demedim...

Bazen hatta bazen değil çoğu zaman kendin bir şeyler üretiyorsun abi...

Çevrimiçi Samet Demir

Sadece bu yönetimin değil bundan önce ki yönetimler de aynı sözleri kullanıyordu.Sebe dönemine kadar dayanıyor altı boş mu ? bence değil..Seba döneminde başlandı tohumların ekimi günümüze kadar devam ediyor...

Kimse haz etmez de bir de gerçekler var.Başakşehirin şampiyonluğu hariç gs 2 sene şampiyon oldu kim hakettiler temiz şampiyonluk diyebiliyor gs deplasmanında başımıza gelenler rize deplasmanında olanlar gs maçında ya bunlara normal demek gerekiyor ya "şerefli 2.cilikler şaibeli şampiyonlukar"dan daha iyi demek gerekiyor.

Ayrıca adamın bir mesajından şampiyonluk istemiyoruz gibi bir anlam çıkartmakta yanlış bence.

O twitten bağımsız olarak genelleme yaparak olarak söylüyorum. Dediğim gibi seba dan sonra sürekli bu söz söylendi.

Tekrar edeyim şerefden tabikide ödün vermeyelim ama hakkımızı da yedirmeyelim. Hakkımız yendikten sonra bu sözün söylenmesi bana pek mantıklı gelmiyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Otuzunu görmemiş adamı futbolcudan saymıyor herhalde sergen  :lol:
Hadi diyelim kisa vadede sampiyon olmak icin genc oynatip riske girmek istemiyor, ozamanda madem tecrübeli alacan, öyle nsakala welinton gibi adamlarin pesinden kosmayacagin, fb gibi yapacaksin, adamlar yakdi gemileri ya hero ya mero diyorlar, bizim ne yapdigimiz hala belli degil, belli olan tek sey, cok kötü yönetiliyoruz, ve hocanin global futbolcu havuzunu hic bilmemesi ve takip etmemesi, tr'de bile fazla bilmiyor futbolculari, hocanin bu yönü malesef cok ama cok zayif ve kötü.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

https://twitter.com/semtinmuhabiri/status/1299677353916981249

Çok güzel durum değerlendirmesi yapmış arkadaş.

Güzel de eksik bilgi. :)

Talisca için 4 milyon € kiralama ücreti ödedik.
Aboubakar içinde 2.5 milyon € kiralama ücreti ödedik.

bunların maaşları ile beraber bizim 30 milyon € bütçenin 3/1.5 filan gidiyor zaten 4-5 oyuncu ile oynanıyorsa maçlar öyle oynayalım :)

Eşit şartlar değil o zaman ki şartlar ile şimdi ki şartlar.

Ayrıca o zaman € 3.5 şimdi 8.73 :)

Bir de o zaman yapılan saçma sapan kontratlardan ötürü elde ki oyuncuları  gönderemiyoruz yazdıkça çıkıyor :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

adamın bir mesajından şampiyonluk istemediği kanısına nasıl vardık ki  :alala:
Şu an takımın başında Seba mı var? Mevcut yönetim için söylüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

@cursedofdragon

Talisca ve aboubakar bize şampiyonluk getirdi.

Finansman olarak seni zarara sokan Pepe ve negredo gibi adamların alınması idi.

İyi oyuncu iyi para. Son zamanlarda her gidenin yerine daha kötüsünü aldık. Finans olarak durumumuz o yüzden kötü.

Şu an takımın başında Seba mı var? Mevcut yönetim için söylüyorum.

tamam bende onu söylüyorum :)

Adamın bir mesajından ötürü seba'nın sözünü paylaştı diye "Şu kafaya sahip yöneticiler istemiyorum artık." dedin ve "Neden şampiyonluk bu kadar önemsiz hale getiriliyor ki" mesajında tam olarak nerede şampiyonluğu değersiz kılıyor işte :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

tamam bende onu söylüyorum :)

Adamın bir mesajından ötürü seba'nın sözünü paylaştı diye "Şu kafaya sahip yöneticiler istemiyorum artık." dedin ve "Neden şampiyonluk bu kadar önemsiz hale getiriliyor ki" mesajında tam olarak nerede şampiyonluğu değersiz kılıyor işte :)
Ya ben ne demek istediğimi anlatamıyorum herhalde  :boom:

Ben bu sözün anlamı dışında kullanılmasına ve hedefmiş gibi yansıtılmasına karşıyım. Hakkın yenir, şampiyonluktan edilirsin sonra kullan ama gidip de yeni gelen oyuncuya böyle dersen hedefi ikincilik gibi gösteriyor. Bağlamı dışında kullanılmış oluyor cümle. Sürekli "ağlamak" gibi oluyor ve etkisi azalıyor, büyüsü bozuluyor cümlenin.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

bunların maaşları ile beraber bizim 30 milyon € bütçenin 3/1.5 filan gidiyor zaten 4-5 oyuncu ile oynanıyorsa maçlar öyle oynayalım :)

Bir de o zaman yapılan saçma sapan kontratlardan ötürü elde ki oyuncuları  gönderemiyoruz yazdıkça çıkıyor :)

Welinton'un maasi 800.000 euro, Fatih Aksoy'un 200.000 euro. Yapma bu takasi, kaldi cepte 600.000 euro.
Mensah'i alma, sende o bolgede oynayacak Dorukhan ve Oguzhan var zaten, Ljajic de cepte. 2 milyon daha tasarruf ettin.
Etti mi 2.6 milyon euro? 85 tane sag acigin varken Gokhan Tore'yi alma, kaldi cepte 1 milyon euro daha, belki daha fazlasi.
Bak, 1 tane super yildizin parasi cikti bile.
Bu arada 30 milyon euro zaten realist bir dusunce degil, o rakamlara dusemezsin. Ama ben tasarruf ettigimizi biliyorum.

Karius
Rebocho
Caner
Ruiz
Gokhan
Elneny
Diaby
Burak

Bunlarin hepsi gitti, buradan ne kadar tasarruf ettik?

Çevrimdışı bjk4ever

@cursedofdragon

Talisca ve aboubakar bize şampiyonluk getirdi.

Finansman olarak seni zarara sokan Pepe ve negredo gibi adamların alınması idi.

İyi oyuncu iyi para. Son zamanlarda her gidenin yerine daha kötüsünü aldık. Finans olarak durumumuz o yüzden kötü.

O oyuncularin alinmasi zarara sokmadi, senin antrenorunun takimi kotu idare edip yonetimin onu kovmamasi neticesinde Besiktas tarihinin en iyi
 kadrosunun 4. olmasi ve CL gelirini alamamasi seni zarara soktu. Bir sonraki yil gelen 4.luk de ustune cilek.

Ya ben ne demek istediğimi anlatamıyorum herhalde  :boom:

Ben bu sözün anlamı dışında kullanılmasına ve hedefmiş gibi yansıtılmasına karşıyım. Hakkın yenir, şampiyonluktan edilirsin sonra kullan ama gidip de yeni gelen oyuncuya böyle dersen hedefi ikincilik gibi gösteriyor. Bağlamı dışında kullanılmış oluyor cümle. Sürekli "ağlamak" gibi oluyor ve etkisi azalıyor, büyüsü bozuluyor cümlenin.

Anladım söylemek için sezon sonunu bekleyin diyorsun yani :)

Sezon başı sonu farketmiyor pek düzen hep devam ediyor ama sende haklısın :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anladım söylemek için sezon sonunu bekleyin diyorsun yani :)

Sezon başı sonu farketmiyor pek düzen hep devam ediyor ama sende haklısın :)
Nasıl anlamak istersen artık benden bu kadar  :red_bandana:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncumuzu hazırlık maçında oynarken gördük zaten. Böyle bir açıklama için çok erken davranmışsınız  :D

Kamuoyuna Duyuru

Kulübümüz, genç futbolcularımızdan Ahmet Gülay ile Serdar Saatçı’nın sözleşmelerini yenilemiş, transfer çalışmaları kapsamında, genç orta saha oyuncusu Abdullah Aydın ile sözleşme imzalamıştır.

Profesyonel futbolcularımızdan Ahmet Gülay, Aytemiz Alanyaspor’a; Kerem Kalafat, Giresunspor’a, Abdullah Aydın ise Altay’a geçici transfer olmuştur.

Futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan Töre bulunmaz Hint kumaşı mı? Yoksa listede bir alternatifiniz mi yok?

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1299709579496960001

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

O oyuncularin alinmasi zarara sokmadi, senin antrenorunun takimi kotu idare edip yonetimin onu kovmamasi neticesinde Besiktas tarihinin en iyi
 kadrosunun 4. olmasi ve CL gelirini alamamasi seni zarara soktu. Bir sonraki yil gelen 4.luk de ustune cilek.
Marceloyu Pepe için göndermiş olduk keza negredo da maaşı epey fazlaydı. Bu iki oyuncuyu yazma nedenim buydu.

Sonuç olarak şuan transferde mantıklı hareket etmiyoruz.

Welinton'un maasi 800.000 euro, Fatih Aksoy'un 200.000 euro. Yapma bu takasi, kaldi cepte 600.000 euro.
Mensah'i alma, sende o bolgede oynayacak Dorukhan ve Oguzhan var zaten, Ljajic de cepte. 2 milyon daha tasarruf ettin.
Etti mi 2.6 milyon euro? 85 tane sag acigin varken Gokhan Tore'yi alma, kaldi cepte 1 milyon euro daha, belki daha fazlasi.
Bu arada 30 milyon euro zaten realist bir dusunce degil, o rakamlara dusemezsin. Ama ben tasarruf ettigimizi biliyorum.

Karius
Rebocho
Caner
Ruiz
Gokhan
Elneny
Diaby
Burak

Aynen fatih welinton takası batırdı klübü  :kop:

Negredo 5,pepe 5,vida 3.5,Lens 7.5 bonservis 2 milyon € maaş,N'koudou 4.5 milyon € bonservis %50'si! bunlar batırmadı welinton batırdı :D Vida 3.5,Roco 1.8,Mirin 1.2 alıyor.gitmiyorlar bak.

85 tane kanadın var iken  :kop: Lens,Boyd,N'koudou hepsini toplasan koca bir sezon 3 gol atamıyorlar bunları alana laf yok da töreyi alma demi sen otur izle o zaman N'koudouyu,Boyd'u,Lensi :D  :kop:

Bu arada 30 milyon euro zaten realist bir dusunce degil, o rakamlara dusemezsin.TFF düşeceksin diyor bütçe bu sapma eklediler işte biraz.

Aynen antrenor kötüydü.Hoca burak yılmazı isterken 5 milyon € maaş ile negredoyu da hoca istedi zaten.En azından bilindik adamı alın bari dedi burak için gidildi love,larin alındı devre arası cenk satıldı adam santraforsuz kaldı.Salla nasıl olsa inanan çok :D Taraftara işine baksın diyende başkan değildi zaten.Taraftar VAR isyanı edip twitterda haftalarca dünya gündeminde kalıp 8.ci hafta VAR'a baktırabilirken anca o "namoğlu abim",hakemler pırlanta""matih merim hocam ile birlikte yapıyoruz fikstürü" diyordu devam edeyim mi daha :D

Gerçekler hocayı kendisinden daha başarılı olduğunu kaldıramadığı için hocanın başını yedi istediği transferleri yapmadı eksik bölge bıraktı geç transferler geldi gerçekler bunlar.Şampiyonluğu verme pahasına kendi ipini de astı.:bandit:
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 17:26:54 cursedofdragon ]

Çevrimdışı autopsy

Karius
Rebocho
Caner
Ruiz
Gokhan
Elneny
Diaby
Burak

Yazdığın her şey afaki ve hayallerden ibaret. Takımda 85 değil 1 tane bile kanat oyuncusu yok. Gökhan'ın ölüsü kanat oyuncularımızın toplamından fazla iş yapar. Fatih vasatın teki. Daha önce de söyledim, izleyip göreceğiz. Welinton'ın seviyesi ile ilgili ciddi şüphelerim var. Çok olumlu sinyaller vermediği de bir gerçek ama ben futboldan sizin kadar anlamıyorum. Maşallah 1 maçta her şeyi çözdünüz.

Çevrimdışı leylileyli

:claps: :claps: :claps:
Anlamadım FO zamanında bazı arkadaslar FO için tonlarca bahane uydurdu. Simdik ANC döneme hemen saldırı. Gerçekler hemen kenera atılıyor ve hızlıca amaç dram yaratmak. Bu yönetim niye yeni Taliscalar alamıyor acaba? Bedavaya mi aldık?
Evet doğru yönetim çok acemi ve hatalar yaptı ama bu kadar sa değil.
Bunun adi iki yüzlülük, FO zamanında nasılsan az çok dogrulari anı tavrı göstermek lazım.
Bunu sormak lazım Montero bu ekomik şartlara başarı yoksa Aboubakar Portoda maks 600k kazanırken 3kati maaş falan vermek mi başarı.