2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875870 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

20 maçta 50+ puan mı yapacağız?

Ne güzel hayaller bunlar.

Bence ilk 10 haftada 11 puan kaybedip, 20 maçta 50 puan hedefimizi matematiksel olarak kaçırırız

Aşırı negatifliği aşırı pozitiflikle dengeliyorum diyelim :ok: Daha sezon başlamadan herkes dağılmış, pert olmuş durumda. Hoca ve yönetim yeni sayılır kısa sürede iyi işler yaptılar biraz süre tanıyın. Daha bi maç oynadık neredeyse çoğunluk istifa isteme seviyesine yaklaşmış.

Çevrimiçi yaço58

Klübün gerçek bir planlamaya ihtiyacı var, görebildiğim kadarıyla yönetim ve teknik heyet bu planlama için yeterli yetkinliğe sahip değil, bu durum bizi felakete götürebilir,,
https://twitter.com/EvrenChicago/status/1298960563385622528?s=19
Planlama budur
Sağa töre sola Olcay ileriyede dem Ba Bayı aldıkmı mis yönetim şuan ne yapacağını kendi bile bilmiyor Adnan bey tivit atsın da bilelim planlama ne çok Net hatırlıyorum burada çıkan free sol, sağ bek  orta sahaları kovalasalar kampa çoktan yetiştirmişdik forvete zaman kalırdı biz gittik saçma sapan işler yaptık gençler maçı biteli 1 Ay oldu elde var sıfır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her sene aynı oyuncuların peşinden koşuyoruz. Bu kadar iyi bir planlama var. Eskinin devamı yönetim...

https://twitter.com/suleymaansebaa/status/1298964123494080513

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Camia'da bir futbol akli yok. Ya bu isleri tek basina yurutecek tecrubede, ciddi bir oyuncu portfoyu olan tecrubeli bir teknik adam getirirsin.
Ya da teknik adamin patronu ve kulubun futbol akli olacak tecrubeli bir sportif direktor getirirsin.
Su anda senin sportif direktorun var mi? Yok.
Senin teknik direktorun kim?
CV'sinde 3 tane Anadolu takimi olan, hicbirinde takimi kendi kurmamis, hicbirinde 1 seneden kalmamis, hicbirinde akilda kalir basari elde edememis, ustelik sadece 1 senelik kontrat verecegin kadar guvendigin Sergen Yalcin.
Taraftar duygusal yaklasiyor maalesef Sergen'e, Sergen'in basarili olacagina dair hicbir veri yok elinde. Gecen senenin 2. yarisini kanit olarak sunmayin, acin bakin o fiksturde Abdullah Avci kac puan toplamis gorursun. Fikstur avantaji, sans yardimci oldu. Buyuk maclarini hicbirini kazanamadik, kazandigimiz tek buyuk macta da rakip 10 kisi kalana kadar sahadan sildi bizi.
Bu sartlarda mantikli bir yapilanma, basarili bir revizyon zaten bekleyemezsin.
Su ana kadar zaten revizyon sundan olusuyor:

1 Sergen'in tanidigi kisitli sayidaki Anadolu takimi topculari
2 Menajerlerin bize itelemeye calistigi sozlesmesi bitmis veya kapi onune konmus oyuncular

Bundan oteye de gitmez zaten.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Her sene aynı oyuncuların peşinden koşuyoruz. Bu kadar iyi bir planlama var. Eskinin devamı yönetim...

Holger Badstuber de her sene ismi çıkanlardandı. Müzmin sakat olması da bizim sakat sever scoutlara uygun aslında. Niye bu sene adı çıkmadı ki cidden  :alala:

Çevrimdışı haluk.m

Oyuncudan bağımsız fikrim:

Ülkede 10 tane menajer var, topçuları döndürüp döndürüp denk getirdiğine pazarlıyor.
Sen oyuncu yetiştiremez, gözlemcilik yapamazsan eninde sonunda aynı isimlere gidersin.

Çevrimiçi Koa_lAA

kulüpte planlama olmamasına en büyük örnek... 20 yıldır bir kalecimiz yok... renkli takımlara ne faydaları oldu kalecilerin.. bunu göre göre son 20 yılda cordoba harici bitane düzgün kaleci gelmedi...

Çevrimdışı tuncaboylu

Hadi geçmiş olsun, bakalım kimleri gönderecekler takasla.

Ben Ersin, Hasic ve Rıdvan'ı gönderirler diye korkuyorum. Ama eminim ki bonservislerini vermezler, 10 sene kiralık ve bir sonraki satıştan %90 verirler en fazla.

Salim MANAV-AJANSSPOR

Yeni Malatyaspor'dan Gökhan Töre'nin Beşiktaş'a transferi hakkında açıklama geldi.

Ajansspor'a konuşan Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Gökhan Töre'nin Beşiktaş'a transferi bugün ya da yarın netlik kazanacak. Beşiktaş'la görüşmelerimiz devam ediyor. Gökhan'ın transferinde takas yolu tercih edilecektir." dedi.

Çevrimiçi Samet Demir

İki hafta sonra lig başlıyor. Golcümüz ilk maçta oynamayacak o zaman  :tabe:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1298883799510474752
Yav çok saçma bir süreç. Bir oyuncuyu önce hocaya sorarsın hoca tamam derse gider anlaşır gelirsin. Hocaya soruyorlar hoca tamam derse anlaşılan adam ile başkan bir daha pazarlık yapıyor. Saçma sapan işler. Bu adamlar kendi şirketlerinde ihaleleri nasıl alıyorlar ya.

32 yaşındayım ilk defa sıkıldım futbolun f sine bile bakmak istemiyorum. Her geçen gün daha rezil işler yapıyorlar.

Şunu net söyleyebilirim bu yönetim şampiyonluk falan istemiyor. Anca işleri güçleri ekrana çıkıp ağlamak. Yav kardeşim madem paran yok. Çık ekrana bu sene bizden bir beklentiniz olmasın. Alt yapıdaki adamları köy 11'e. Bir sistem oyunu için bir alt yapı oluşturun. Ama yok. Söylenecek çok şey var. Neresini tutsak elimizde kalıyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hadi geçmiş olsun, bakalım kimleri gönderecekler takasla.

Ben Ersin, Hasic ve Rıdvan'ı gönderirler diye korkuyorum. Ama eminim ki bonservislerini vermezler, 10 sene kiralık ve bir sonraki satıştan %90 verirler en fazla.

Salim MANAV-AJANSSPOR

Yeni Malatyaspor'dan Gökhan Töre'nin Beşiktaş'a transferi hakkında açıklama geldi.

Ajansspor'a konuşan Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Gökhan Töre'nin Beşiktaş'a transferi bugün ya da yarın netlik kazanacak. Beşiktaş'la görüşmelerimiz devam ediyor. Gökhan'ın transferinde takas yolu tercih edilecektir." dedi.

Olacaklar belli Hasic'i kiralarız. Sonra yüzde vererek kiraladığımız ortaya çıkar  :money:

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1298974922044305410

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Fikret Orman şimdi niye böyle  bir şey paylaştı ki  :alala:

Tekrar aday olacaksa demek ki :D.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Yav çok saçma bir süreç. Bir oyuncuyu önce hocaya sorarsın hoca tamam derse gider anlaşır gelirsin. Hocaya soruyorlar hoca tamam derse anlaşılan adam ile başkan bir daha pazarlık yapıyor. Saçma sapan işler. Bu adamlar kendi şirketlerinde ihaleleri nasıl alıyorlar ya.

32 yaşındayım ilk defa sıkıldım futbolun f sine bile bakmak istemiyorum. Her geçen gün daha rezil işler yapıyorlar.

Şunu net söyleyebilirim bu yönetim şampiyonluk falan istemiyor. Anca işleri güçleri ekrana çıkıp ağlamak. Yav kardeşim madem paran yok. Çık ekrana bu sene bizden bir beklentiniz olmasın. Alt yapıdaki adamları köy 11'e. Bir sistem oyunu için bir alt yapı oluşturun. Ama yok. Söylenecek çok şey var. Neresini tutsak elimizde kalıyor.

Şampiyonluk istemedikleri doğru, ama hamleleri de ona uygun değil.

Öyle adamlar alınıyor ve öyle adamların adları geçiyor ki, ne şampiyonluk yarışında oluruz, ne önümüzdeki seneler için bir iskelet oluşur.

Ne yapmaya çalışıyorlar, gerçekten anlamıyorum.

Çevrimdışı mrred

Bu ne karamsarlık yahu? Geçen sene enkaz devraldı iyi bi yere getirdi hoca. Üstelik korona sonrası elindeki kadro feci haldeydi. İlk maç ki bunu hazırlık maçı kabul ediyorum ben, ilk yarı felaket oynadık ancak o kadar kötü bi tablo yok ortada. Bi maçta gömen taraftar yüzünden türk futbolu gelişemiyor. 3 gol birbirine benziyor diye herkes ortalığı yangın yerine çevirmiş. Ben Avrupa liginde gruplara rahat kalıp ligte de +50 puan yapacağımızı düşünüyorum ilk devre. Olmazsa oturur eleştiririz ama 1 maç üzerinden kaos oluşturmak bize değil rakiplere yarar. Burada Sergen Hoca'yı ve yönetimi 1 maçta gömen bazı arkadaşların önceki yönetim ve hocaya verdiği geniş kredileri hatırladıkça şaşırıyorum. İsim vermeyim ama eski mesajlar arasında dolaşırken geçen sene en iyi transfer sürecini yönettiğimizi, ayakları yere basan doğru pozisyonlara doğru adamları aldığımızı ve sahip olduğumuzu söyleyen, Avcı'nın zeki teknik direktör olduğundan bahseden arkadaşlar şimdi bu yönetim ve hocaya niye şans vermiyor?
1.İsteyen istedigi fikirde olabilir. Bu fikir dayatması neden ? Herkes aynı fikirde olsa bu forum neden var ? Bu kadar çok kisiye gerek yok ki? Herkese ayni fikirde olmasi noktasinda baski yapilcaksa 1000 kisilik foruma gerek yok 3 kisi falan yazsin yeterli
2.Ben karakter olarak hep iyimserimdir sergenden ve yonetimden de umudum var fakat en son maç ozelinde bizim golu yiyecegimiz daha ilk dakikadan belli olmustu TD mudahale etmedi diye elestiriyorum. Elestirmeyim mi ? Ya da soyle diyim ne zaman neyi soylecegimi sana mi sorayim mi ? Bunu mu istiyorsun ?
3.Bak ben “hoca” diyorum oysa siz avciya “hoca bile degil” diyordunuz adamin mesleki yeterliligine dil uzatiyordunuz benim karsi ciktigim nokta tam olarak bu insanlarin ve hoca bile degil dediginiz insani U17 milli takimiyla avrupa sampiyonu yaptigi zaman ilk arayan kisi kim ? Serpil hamdi tuzun ! Yani sergeni sergen yapan insan. Boyle bir adam TD oldugu icin sevinmeyelim mi ? Gecen sene sevindik sabredelim dedik diye suclu mu olduk ?
4.Kaldi ki ben de sergen icin sonuclar ne olursa olsun sabredilmeli diyorum ikide bir hoca degistirmek iyi degil fakat elestirilir. Siz elestiriyi egoya saldiri gibi goruyorsunuz. Biz istifa etsin gitsin₁ falan demiyoruz sadece hata yapmistir diyip ortaya koyuyoruz. Onu da mi demeyelim ? İlk 45 dakika oyuna mudahale etmedi vardir bir bildigi mi demeliydik ???
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Olacaklar belli Hasic'i kiralarız. Sonra yüzde vererek kiraladığımız ortaya çıkar  :money:

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1298974922044305410
Büyüklüğümüz kalmadı ki. Bakmayın Berna başkan delikanlı çıktı. Yoksa mensahı da alamazlardı. Weliton bile neleri vermişiz. Ki alınan bu adamları tartışmak bile istemiyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı haluk.m

Tekrar aday olacaksa demek ki :D.

Olabilir, normalde yazmaktan imtina etmesi, utanması gerekirken bunu yapan aday'da olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bakalım yine menajerler bize hangi oyuncuları çakacaklar  :money:

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1298976322061037570
15 gün Lemina ile uyuttular, şimdi de N'diaye diyorlar.

CL ihtimali de kalmadı, artık 1.5-2 milyon Euro maaşlı oyuncu alınma şansı sıfır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nikola Kalinic için 3 milyon euro maaş mı önermişiz  :o_o: Gelen gideni aratıyor...

https://twitter.com/RobsonNunesMB/status/1298978120062525440

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Kalinic gelirse 20+ gol atabileceğine inanan var mı ?

Çevrimdışı Orhan_

fatih haketti gidişine gram üzülmedim ama welinton melinton yok abi bir adam roberto ayala fabio cannavaro filan değilse öyle gidip 180lik stoper almayacaksın abi stoper dediğin sahada caydırıcı duracak biraz en azından birisi

Fatih bence de defolup gitmeliydi. Wellinton için 1-2 maç daha bekleyelim. @MURAT abinin dediği gibi bi yanda Nskala, bi yanda sağ bek olmayan sağ bek, bi yan da daha ilk kez yan yana oynadığı Vida. Maçın sonm 30 35 dakikasını izleyebildim, Vida pas tercihleri konusunda çok riskli oynuyor, Wellinton'u çok anlamadım ama o da bu konuda savurgansa ikisi yan yana kesinlikle oynamamalı. Pres yediğimiz her top başımıza bela olur. Ruiz bu konuda iyiydi, iyi pas çıkarıyordu ama çok caydırıcı değildi :/. En iyisi Vida-Wellinton yerine bu birini yedeğe atıp yanlarına Marcelovari bir stoper bulmak. Maç günü inşallah transfer yaptığımız yere transfer ihtiyacı olmaz diyordum ama o bölge 1 adamlık daha şişmiş olabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O kadar pozisyona sokabilirsek iyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Nikola Kalinic için 3 milyon euro maaş mı önermişiz  :o_o: Gelen gideni aratıyor...

https://twitter.com/RobsonNunesMB/status/1298978120062525440
Rahat olun, başkan maaşının yarısını Atletico ödesin diye pazarlık yapıyordur.

Huyu kurusun, iyi pazarlık yapıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fikret Orman şimdi niye böyle  bir şey paylaştı ki  :alala:

Instagram'da paylaşım yapacağına, 2-3 milyon ateşlesin.

Çevrimiçi yaço58

Nasıl bir topçu benim aklımda kanat forvet diye kalmış iş yaparmı bizde acaba