2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874811 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç öncesi taraftar hakeme dikkat edin dedi.İş işten geçtikten sonra... Zaten haber de doğru değildir. Bu yönetim yapmaz.

Beşiktaş, PAOK ile yaptığı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçının hakemi Daniele Doveri için UEFA'ya başvuracak. (Türkiye Gazatesi)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Panik butonuna basılmış yine...

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1298894977792200704

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1298895070373052416
Bunları fener alır, bu arada uygun maliyetli bu tarz oyunculara fitim, 5 tane yarım adam alacağına 1 tane tam adam al yeterli

Çevrimdışı levitate

godinin yarım maaşı 4,5 milyon sanırım
vergisi varsa net 2-2.5 alıyordur
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

eski oyuncularını aldırması devamlı onlardan anadolu takımında nasıl performans veriyorlarsa aynısını burada vereceklerini sanması, devamlı tanıdığı topcuları istemesi, hazırlık maçına gerek duymaması, pek kafa yormuyor izlenimi veriyor bana... al getir koy oraya hadi çık oyna... sergen yetenekliydi ama herkes okadar yetenekli deil...

anadoludan transfere bende pek sıcak değilim ama içinde bulunulan koşullarda  bişey demiyorum dışardan gelenlerde ortada işte roco mirin rebocho diabi enkudu larin vbvbvb biz belli ki ancak yaşlı sönmüş bonservisi elinde şöhret transferinde fena değiliz onun dışında bir numaramız yok ve şu ekonomik verilerle dışardan iyi oyuncu getiremeyiz. hazırlık maçı içinse haklısın süre çok değildi ama 1 maç yapılabilirdi ama bunu kafa yormuyora bağlamam sonuçta idmanda çift kale yapmıyor mu bunlar hiç ümraniyespor tuzlaspor filan bizim ikinci takımdan çok mu farklı olacak? çift kalede en azından 22 oyuncuyu da 90 dk izleme fırsatı oluyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

Panik butonuna basılmış yine...

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1298894977792200704

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1298895070373052416
Alayı sallama haber. Khedira Tr'ye gelmez  hadi bir ihtimal gelmeyi kabul etti 500 bin euro ödeyemeyen kulüp 3-4 milyon nasıl ödeyecek ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alayı sallama haber. Khedira Tr'ye gelmez  hadi bir ihtimal gelmeyi kabul etti 500 bin euro ödeyemeyen kulüp 3-4 milyon nasıl ödeyecek ?
Algı kasıyorlar. Sosyal medya kullanma şekilleri bu maalesef  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Dorukhanla uzatsalar Khedirayı almış kadar sevineceğim, oguzhan ve dorukhan bu seneki en önemli oyuncularımız, yönetimin ozi yi indirim yapmıyor tadında taraftarın önüne atması saçmalık bu arada.

Çevrimiçi Samet Ç

anadoludan transfere bende pek sıcak değilim ama içinde bulunulan koşullarda  bişey demiyorum dışardan gelenlerde ortada işte roco mirin rebocho diabi enkudu larin vbvbvb biz belli ki ancak yaşlı sönmüş bonservisi elinde şöhret transferinde fena değiliz onun dışında bir numaramız yok ve şu ekonomik verilerle dışardan iyi oyuncu getiremeyiz. hazırlık maçı içinse haklısın süre çok değildi ama 1 maç yapılabilirdi ama bunu kafa yormuyora bağlamam sonuçta idmanda çift kale yapmıyor mu bunlar hiç ümraniyespor tuzlaspor filan bizim ikinci takımdan çok mu farklı olacak? çift kalede en azından 22 oyuncuyu da 90 dk izleme fırsatı oluyor.
Roco-Mırin Wellinton'dan daha iyi stoper Diaby Boyd'dan daha iyi oyuncu. Biz vasatları gönderip daha kötülerini aldık.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Aynı golden 3 tane yiyen takımın hocası sergenden mi bahsediyorsun ? Bırakalım bu işleri. Aynı golden 3 tane yiyoruz takıma 45. dakikaya kadar müdahale etmiyor. Bunun bonservisle teknikle taktikle ne ilgisi var ? Hadi maça yanlış taktikle başladın olabilir bari yanlıştan dönmeyi ya da müdahale etmeyi düşün. İlk golden önce de aynı pozisyonu vermiştik orada uyanması gerekiyordu fakat maçı seyretti. Ben yine de sabredilmesi gerektiğini düşünüyorum fakat körü körüne de savunulmaz . Yakında yönetim kaynaklı sergeni kötüleme haberleri de çıkmaya başlar . Sonuçlar bir kötü gelmeye başlasın o zaman görmeye başlarız.

Bu ne karamsarlık yahu? Geçen sene enkaz devraldı iyi bi yere getirdi hoca. Üstelik korona sonrası elindeki kadro feci haldeydi. İlk maç ki bunu hazırlık maçı kabul ediyorum ben, ilk yarı felaket oynadık ancak o kadar kötü bi tablo yok ortada. Bi maçta gömen taraftar yüzünden türk futbolu gelişemiyor. 3 gol birbirine benziyor diye herkes ortalığı yangın yerine çevirmiş. Ben Avrupa liginde gruplara rahat kalıp ligte de +50 puan yapacağımızı düşünüyorum ilk devre. Olmazsa oturur eleştiririz ama 1 maç üzerinden kaos oluşturmak bize değil rakiplere yarar. Burada Sergen Hoca'yı ve yönetimi 1 maçta gömen bazı arkadaşların önceki yönetim ve hocaya verdiği geniş kredileri hatırladıkça şaşırıyorum. İsim vermeyim ama eski mesajlar arasında dolaşırken geçen sene en iyi transfer sürecini yönettiğimizi, ayakları yere basan doğru pozisyonlara doğru adamları aldığımızı ve sahip olduğumuzu söyleyen, Avcı'nın zeki teknik direktör olduğundan bahseden arkadaşlar şimdi bu yönetim ve hocaya niye şans vermiyor?
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2020, 12:39:40 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı tangaz

yapı kredinin 30 ağustos vidyosunu izlemenizi öneririm
nezahat onbaşıya da selam olsun...

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/futbolarena/status/1298919008201302018

Kadro dışı bırakın şunu  yeter artık lig başlayacak ortada takım yok

Çevrimiçi Koa_lAA

başta söyleyeceğimi en son söylemiş olacam sanki ama sergen in bizde başarılı olabileceğini sanmıyorum... o yeterlilikte değil bence... taraftar baskısı, malum bizim taraftarın duygusal depreşmeleri, yine en iyisini bizim taraftar biliyor sonuçta...

gerçi şu da var... geçen senede a.a nın başarılı olacağını düşünüyodum... adamın kazandığı savaş yok bizde... umarım yine yanılırım...

Çevrimdışı Bilal Bahadır

eski oyuncularını aldırması devamlı onlardan anadolu takımında nasıl performans veriyorlarsa aynısını burada vereceklerini sanması, devamlı tanıdığı topcuları istemesi, hazırlık maçına gerek duymaması, pek kafa yormuyor izlenimi veriyor bana... al getir koy oraya hadi çık oyna... sergen yetenekliydi ama herkes okadar yetenekli deil...
Bazı zeki insanlar kendilerini olduklarından daha zeki zannederler. Bence Sergen Hoca'nın problemi bu. Bu da benim yorumum.  :tabe:

Çevrimdışı murat

Bazı zeki insanlar kendilerini olduklarından daha zeki zannederler. Bence Sergen Hoca'nın problemi bu. Bu da benim yorumum.  :tabe:
sergen hoca zekidir ama çalışkan degildir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim işleri böyle çözeceğine inanıyorsa yazık. Yoldan birini çevirip koltuğa oturtsak o da bu kadar yönetebilir.

https://twitter.com/AsperMadida/status/1298929029316325376

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

başta söyleyeceğimi en son söylemiş olacam sanki ama sergen in bizde başarılı olabileceğini sanmıyorum... o yeterlilikte değil bence... taraftar baskısı, malum bizim taraftarın duygusal depreşmeleri, yine en iyisini bizim taraftar biliyor sonuçta...

gerçi şu da var... geçen senede a.a nın başarılı olacağını düşünüyodum... adamın kazandığı savaş yok bizde... umarım yine yanılırım...

referansın iyiymiş ümidim arttı  :D

Çevrimdışı tangaz

Yönetim işleri böyle çözeceğine inanıyorsa yazık. Yoldan birini çevirip koltuğa oturtsak o da bu kadar yönetebilir.

https://twitter.com/AsperMadida/status/1298929029316325376

keşke bu kadar kolay olsa menajeri çağırın çözün gönderin demesi klavye delikanlılığından öte değil ben dahil hepimiz yapıyoruz bunu lensin 2 boydun 3 sene daha kontratı var hadi gel menacer byby demenin faturası 8,5 milyon yuro hadi pazarlık indirim 5 e ikna ettik diyelim sonra yerine adam alacaksın onun maliyeti vbvb  ooof offf

Çevrimiçi Koa_lAA

Çevrimdışı tuncaboylu

8-0 yenildiğimizde bile çıkıp açıklama yapan yöneticilerimiz vardı. Fikret Orman ve yönetiminden sonra susup geçiştirme taktiği uygulanmaya başlandı. Mevcut yönetim de aldığı mirası devam ettiriyor. İletişim departmanında değişiklikler olmamış anlaşılan. Başkan maç öncesi her gün konuşurken şu an ortalıkta yok. Konuşmadığı müddetçe de çatlak sesler daha fazla yükselecek. Başarılı olmalarını her Beşiktaşlı gibi ben de istiyorum ama destek olanları bile sırt döndürdüler yaptıkları ile  :tabe:
Konuşmasın abi, konuştukça daha kötü durumda sonuçlar doğuruyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konuşmasın abi, konuştukça daha kötü durumda sonuçlar doğuruyor.

Bir de işin o boyutu var tabi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu ne karamsarlık yahu? Geçen sene enkaz devraldı iyi bi yere getirdi hoca. Üstelik korona sonrası elindeki kadro feci haldeydi. İlk maç ki bunu hazırlık maçı kabul ediyorum ben, ilk yarı felaket oynadık ancak o kadar kötü bi tablo yok ortada. Bi maçta gömen taraftar yüzünden türk futbolu gelişemiyor. 3 gol birbirine benziyor diye herkes ortalığı yangın yerine çevirmiş. Ben Avrupa liginde gruplara rahat kalıp ligte de +50 puan yapacağımızı düşünüyorum ilk devre. Olmazsa oturur eleştiririz ama 1 maç üzerinden kaos oluşturmak bize değil rakiplere yarar. Burada Sergen Hoca'yı ve yönetimi 1 maçta gömen bazı arkadaşların önceki yönetim ve hocaya verdiği geniş kredileri hatırladıkça şaşırıyorum. İsim vermeyim ama eski mesajlar arasında dolaşırken geçen sene en iyi transfer sürecini yönettiğimizi, ayakları yere basan doğru pozisyonlara doğru adamları aldığımızı ve sahip olduğumuzu söyleyen, Avcı'nın zeki teknik direktör olduğundan bahseden arkadaşlar şimdi bu yönetim ve hocaya niye şans vermiyor?
20 maçta 50+ puan mı yapacağız?

Ne güzel hayaller bunlar.

Bence ilk 10 haftada 11 puan kaybedip, 20 maçta 50 puan hedefimizi matematiksel olarak kaçırırız

Çevrimdışı ilhan mansız

Klübün gerçek bir planlamaya ihtiyacı var, görebildiğim kadarıyla yönetim ve teknik heyet bu planlama için yeterli yetkinliğe sahip değil, bu durum bizi felakete götürebilir,,