2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875066 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Akil Emre

İki hafta sonra lig başlıyor. Golcümüz ilk maçta oynamayacak o zaman  :tabe:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1298883799510474752
Okadar eksik var ki , kalinic gelse bize derman olabilecek mi bilemiyorum. Bekler yok, sağ açık yok, sol açık ortalama, stoper yetersiz, kale için hala erken. Taraftar yine küstürüldü, bu sene işimiz uzun.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Okadar eksik var ki , kalinic gelse bize derman olabilecek mi bilemiyorum. Bekler yok, sağ açık yok, sol açık ortalama, stoper yetersiz, kale için hala erken. Taraftar yine küstürüldü, bu sene işimiz uzun.

Kalinic kendi golünü atan bir oyuncu değil. Ona gol atacağı pozisyonu hazırlamamız lazım. Bizde sadece Oğuzhan var onun da performansı tartışma konusu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Koa_lAA

koskoca Beşiktaş fatih verip 30+ weligton u niye alır hala anlayamadım... ah sergen ah... madem fatihi vs. veriosun yerli milli olan oyuncularını iste... stopere erdoğan ı falan koy nedir yani...

Çevrimdışı tangaz

koskoca Beşiktaş fatih verip 30+ weligton u niye alır hala anlayamadım... ah sergen ah... madem fatihi vs. veriosun yerli milli olan oyuncularını iste... stopere erdoğan ı falan koy nedir yani...

fatih haketti gidişine gram üzülmedim ama welinton melinton yok abi bir adam roberto ayala fabio cannavaro filan değilse öyle gidip 180lik stoper almayacaksın abi stoper dediğin sahada caydırıcı duracak biraz en azından birisi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Nartallo

PAOK maçından sonra hale Sergen Yalçın'a transferde isim sormayın artık.

Mevki versin, oyuncuda aradığı nitelikleri belirtsin, yönetim belirlesin oyuncuyu. Ha yönetimin de bir planı olmadığı için, kulüpte bir futbol aklı olmadığı için menajer önüne ne koyarsa onu getirecek.

Nerden baksan ikisi de sıkıntı.

Çevrimiçi yaço58

Kesinlikle aradığımız profil değil. Orta sahada Oğuzhan'ın iyi performans vermesini bekleyeceğiz.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1298881582523199490
Bize 6 numara lazım bu kadar 8i ne yapcaz Oğuzhan mensah N'diaye hepsini birden sahaya mı atacağız

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yahu bu fikstür konusunu ısıtıp ısıtıp taraftarın önüne koymaya gerek yok.
Geçen seneki fikstür çekilirken yayıncı kuruluş açıklama yapmıştı ne çabuk unutuldu ?
Özellikle 3 büyüklerin kendi aralarında oynadıklar maçlar ve istanbul takımlarının kendi aralarında oynadıkları maçlar dikkate alındığında derbilerin 6 10 ve 32. haftalarda ya da 7 11 33 haftalarda oynanması için bilgisayar sistemini ayarlıyorlar. Mesela ligin 1. haftasında derbi olmuyor çünkü ilk haftada derbi olması hem takımların hazır olmaması hem de ligin yeni başlaması sebebiyle yayıncı kuruluş tarafından istenmiyor. Dolayısıyla fikstür oyunu söylemleri tamamen goy goy son iki şampiyonlukta yine gs deplasmanı oynamıştık. Zaten ya 32. ya da 33. hafta gs ile ya fb ile oynucaz çünkü yayıncı kuruluş böyle istiyor. Böyle komplo teorileri ve sığ düşünceler asıl problemlere yoğunlaşıp doğruyu bulmamıza engel olur.
Yanı 11 yılin 8 inde ligin bitimine 2 hafta kala Gs deplamasmanina gitmemiz son derece normal , tesadüf diyorsun öyle mi ?

Komplo teorisi üretiyoruz haklisin , 11 yıldır ligin bitmesine 2 hafta kala Tokiye gitmemiz son derece normal , tamamen tesadüf :ebebe:

Niye Gs-gb değil , niye Gs-Ts değil de hep Beşiktaş-Gs ?
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2020, 11:15:17 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi yaço58

fatih haketti gidişine gram üzülmedim ama welinton melinton yok abi bir adam roberto ayala fabio cannavaro filan değilse öyle gidip 180lik stoper almayacaksın abi stoper dediğin sahada caydırıcı duracak biraz en azından birisi
Abi yapmayın Allah aşkına çoçuk ne yaptı gaza gelip yanlış hareket yapmıştır Sergen falan da zamanında yapmadımı yani o hareketler yüzünden hakketti denmez daha genç delikanlı kendi değerimizi kendimiz harcıyoruz şu wellintondan bin kat iyiydi sağ bek orta saha da oynardı gerekirse rotasyonda dururdu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bize 6 numara lazım bu kadar 8i ne yapcaz Oğuzhan mensah N'diaye hepsini birden sahaya mı atacağız
3 tane 8 numara ile oynayacağız herhalde  :alala: Bize oyun temposunu ayarlayacak Elneny gibi bir oyuncu lazım. Ne yapmaya çalıştığımızı kadro tamamlanmadan anlamayacağız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Aynen fatihi veriyorsun nazım sangare falan alırsın en kötü gidip de zaten dolu olan stoper bölgene 30luk oyuncu alıyorsun

Çevrimiçi Koa_lAA

olay fatih, ahmet değil zaten mantalite... sergen oyunu çok basite alıyor anladığım kadarıyla... futbol basittir tamam ama okadar da değil...

Çevrimdışı tangaz

PAOK maçından sonra hale Sergen Yalçın'a transferde isim sormayın artık.

Mevki versin, oyuncuda aradığı nitelikleri belirtsin, yönetim belirlesin oyuncuyu. Ha yönetimin de bir planı olmadığı için, kulüpte bir futbol aklı olmadığı için menajer önüne ne koyarsa onu getirecek.

Nerden baksan ikisi de sıkıntı.

bu yönetimden hiç bir şey olmaz. ortada yabancı sınırı varken (henüz seneye ertelenmemişti o günlerde) 3 ilk 11 yerliyi (gg caner burak) gönderip sonra ilk resmi maça sağ beksiz santraforsuz takımı sahaya süren bir gruptan bahsediyoruz. ortada bi planları olsa neyse diyelim de planda yok madem tut bu isimleri haftalar önce imzala ondan sonra mensahı mı alıyorsun al bir skorer kanat forvet al bir de stoperi veya önliberoyu sene bitimi ertesi gün açıkla bari şu maça minimum eksikle çık şu basit organizasyonu bile yapamayan adamlar topluluğu beşiktaşımızı yönetiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Abi yapmayın Allah aşkına çoçuk ne yaptı gaza gelip yanlış hareket yapmıştır Sergen falan da zamanında yapmadımı yani o hareketler yüzünden hakketti denmez daha genç delikanlı kendi değerimizi kendimiz harcıyoruz şu wellintondan bin kat iyiydi sağ bek orta saha da oynardı gerekirse rotasyonda dururdu

ben sahada ne yaptığını takmıyorum sahada oynadığı formanın hakkını versin taktik faul yapsın yatsın yuvarlansın hiç mevzu etmem ben maç sonu açıklamaları nedeni ile hak ettiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

olay fatih, ahmet değil zaten mantalite... sergen oyunu çok basite alıyor anladığım kadarıyla... futbol basittir tamam ama okadar da değil...

sergen basite mi alıyor hiç bir fikrim yok sen bu izlenime neden kapıldın? ben sadece şunu söyleyebilirim allah hiç bir td.yi enkudu boydla sınamasın  :D bu 2 adama (pardon 1,5 enkudunun yarısını aldık) 7,5 milyon bonservis verdik 3 milyonda maaş ödüyoruz ve katkıları 0. cidden sinir bozucu

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/AsperMadida/status/1298882647582740480

sağ forvet oynayabiliyormuş gelsin başlasın aslında tam 3-5-2nin çift forvetinden biri yapılacak çocuk

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/AsperMadida/status/1298882647582740480
Geçen sene alamadığımız tüm oyuncular önümüze geliyor. Yönetimin nerede çok övündükleri scout raporları. Eski yönetimin devamı gibi hareket ediyorlar. Geleli 9 ay olmuş. Gelirken planları hazırdı. Ocak ayında yaz ayını işaret ediyorlardı. Hani nerede o planlar? Birbirine beş benzemez oyunculardan oluşan bir transfer listemiz var. Bu mu planlama? Bu mu Ajax modeli?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Geçen sene alamadığımız tüm oyuncular önümüze geliyor. Yönetimin nerede çok övündükleri scout raporları. Eski yönetimin devamı gibi hareket ediyorlar. Geleli 9 ay olmuş. Gelirken planları hazırdı. Ocak ayında yaz ayını işaret ediyorlardı. Hani nerede o planlar? Birbirine beş benzemez oyunculardan oluşan bir transfer listemiz var. Bu mu planlama? Bu mu Ajax modeli?

yönetim tepeden tırnağa rezilleri oynuyor nereden tutan elinde kalıyor bir de başkan beşiktaşlılar bana sabretsin ben bu takımı düze çıkaracağım diyor daha dakka bir yanlış yola sapıyorsun böyle mi düze çıkaracaksın die sorarlar adama...

Çevrimdışı MUSTAFA_

yönetim tepeden tırnağa rezilleri oynuyor nereden tutan elinde kalıyor bir de başkan beşiktaşlılar bana sabretsin ben bu takımı düze çıkaracağım diyor daha dakka bir yanlış yola sapıyorsun böyle mi düze çıkaracaksın die sorarlar adama...
8-0 yenildiğimizde bile çıkıp açıklama yapan yöneticilerimiz vardı. Fikret Orman ve yönetiminden sonra susup geçiştirme taktiği uygulanmaya başlandı. Mevcut yönetim de aldığı mirası devam ettiriyor. İletişim departmanında değişiklikler olmamış anlaşılan. Başkan maç öncesi her gün konuşurken şu an ortalıkta yok. Konuşmadığı müddetçe de çatlak sesler daha fazla yükselecek. Başarılı olmalarını her Beşiktaşlı gibi ben de istiyorum ama destek olanları bile sırt döndürdüler yaptıkları ile  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Koa_lAA

sergen basite mi alıyor hiç bir fikrim yok sen bu izlenime neden kapıldın? ben sadece şunu söyleyebilirim allah hiç bir td.yi enkudu boydla sınamasın  :D bu 2 adama (pardon 1,5 enkudunun yarısını aldık) 7,5 milyon bonservis verdik 3 milyonda maaş ödüyoruz ve katkıları 0. cidden sinir bozucu

eski oyuncularını aldırması devamlı onlardan anadolu takımında nasıl performans veriyorlarsa aynısını burada vereceklerini sanması, devamlı tanıdığı topcuları istemesi, hazırlık maçına gerek duymaması, pek kafa yormuyor izlenimi veriyor bana... al getir koy oraya hadi çık oyna... sergen yetenekliydi ama herkes okadar yetenekli deil...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yanı 11 yılin 8 inde ligin bitimine 2 hafta kala Gs deplamasmanina gitmemiz son derece normal , tesadüf diyorsun öyle mi ?

Komplo teorisi üretiyoruz haklisin , 11 yıldır ligin bitmesine 2 hafta kala Tokiye gitmemiz son derece normal , tamamen tesadüf :ebebe:

Niye Gs-gb değil , niye Gs-Ts değil de hep Beşiktaş-Gs ?
Öncelikle derbi maçı tarihleri yayıncı kuruluş tarafından belirleniyor ve sonra kura çekiliyor. Kura dediğimiz de 3 numaradan birisini seçiyoruz. Her türlü bu 3 seçimden ikisi bizim son hafta oynamamıza sebep oluyor. Yani olasılık yüksek. Son 2 hafta mevzusu buradan geliyor. Son derbiyi deplasmanda oynuyor olmamız eleştirilebilir. Onun dışında yapılan eleştiriler mantıklı gelmiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

eski oyuncularını aldırması devamlı onlardan anadolu takımında nasıl performans veriyorlarsa aynısını burada vereceklerini sanması, devamlı tanıdığı topcuları istemesi, hazırlık maçına gerek duymaması, pek kafa yormuyor izlenimi veriyor bana... al getir koy oraya hadi çık oyna... sergen yetenekliydi ama herkes okadar yetenekli deil...
Sayısal ve mevki olarak kadroyu doldurmak amaçmış gibi transfer yapılıyor. Transferler mümkün olduğunca potansiyel yetenek ve performansa bakılarak yapılmalı. Sayısal olarak kadroyu doldurmak değil.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Öncelikle derbi maçı tarihleri yayıncı kuruluş tarafından belirleniyor ve sonra kura çekiliyor. Kura dediğimiz de 3 numaradan birisini seçiyoruz. Her türlü bu 3 seçimden ikisi bizim son hafta oynamamıza sebep oluyor. Yani olasılık yüksek. Son 2 hafta mevzusu buradan geliyor. Son derbiyi deplasmanda oynuyor olmamız eleştirilebilir. Onun dışında yapılan eleştiriler mantıklı gelmiyor.

1 yıl olarak düşününce olasılık yüksek ama 11de 8 defa olması  çok düşük ve mide bulandırıyor.