Ahmet Gülay ile ilgili haberi okudum kan beynime sıçradı. (...) Taraftarı aptal yerine koyan, adeta dalga geçen bir yönetim var karşımızda.
Bu olay ilk çıktığında taraftar tepki gösterince ne haberleri yapıldı? Murat Özen'in ve diğer muhabirlerin söylediği aynen şuydu: "Beşiktaş transfer komitesi böyle bir anlaşma yapmış, en son sözleşme Çebi'nin önüne gelince "Ahmet Gülay'ı neden veriyoruz yahu?" diyip iptal ettirmiş. Bu yalanı nasıl söylettiniz bu muhabirlere? Utanmadınız mı hiç? Gerçekte olan şey bugün ortaya çıktı işte. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Wellinton adlı "ban yememek için istediğim sıfatları kullanamadığım stoperi" satın almak için Ahmet Gülayın %50'sini verdiniz. Gelen tepkiyi görünce yalvar yakar Alanyasporla bu sözleşmeyi hafifletmek için yollar aradınız. Ve hatta kimbilir el altından ne verdiniz Alanyaspor'u ikna etmek için... Sonuç olarak 4 yıllık kiralama(?????) ve %40 paya dönüştürdünüz anlaşmayı. Sonrada çıkıp taraftara yalan söylediniz. Yalan söylemekle kalmayıp bir de Çebiyi kahraman gibi göstermek için yalan senaryolar ürettiniz. Yalan söylemek konusunda bile beceriksizsiniz.
Çebi'nin aday olduğu günden beri Beşiktaş başkanı olabilecek beceri ve vasfın onda olmadığını söyleyip durdum fakat artık art niyetli olma ihtimalini de yavaş yavaş göz önünde bulundurmaya başlıyorum. Çünkü ne kadar beceriksiz olursan ol daha geldiğin ilk sezonda Beşiktaşın geleceğini bu kadar kolay şekilde satamazsın. Bu beceriksizlikten de öte bir şey. Wellinton gibi bir stoper için Beşiktaşın altyapısından çıkmış 2 oyuncuyu satamazsın. Beşiktaşın ekonomisini düzeltecek tek şey genç oyuncularıdır. 31 yaşındaki kendileri gibi vasıfsız bir stoper için nasıl 2 genç oyuncuyu verirsin? Bu trajikomik resmen. Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten. Vallahi köşedeki bakkal amcaya versen Beşiktaşı bu kadar kötü yönetmez. Vallahi yönetmez, billahi yönetmez.
Her cümlene katılıyorum.
Tamam Fikret Orman enkaz bıraktı, ekonomik olarak berbat bir durumda yönetime geldiler.
O yüzden çok büyük bir hoşgörü vardı bu adamlara karşı.
Tek bir transfer döneminde, her şeyi tersine çevirdiler.
Taraftar her şeyin farkında. Kimse pahalı transfer istemiyor, kimse Fenerbahçe'nin aldığı adamlara imrenmiyor.
İnsanların tek istediği, bir plan proje. Genç ağırlıklı kadro kuruyoruz, bu seneden sonra 3 seneyi domine edeceğiz deseler yeter.
Genç oyuncular tutulsa, kimse Alanyaspor'un vasat yabancıları gelmedi diye kızmazdı bunlara.