2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869788 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

herkese selam... bu sene avrupa kupalarına katılma mücadelesi verecez anlaşılan... sergen in takımı şampiyonluğa oynatabileceğine pek ihtimal vermiyorum... hakkımızda hayırlısı...

sergene verilecek malzemeyi ve rakiplerin malzemeyi görmek lazım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Biraz da transfer haberi paylaşalım  :ebebe:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1298617677834067968
Çok geç kalındı lig biteli 30 gün kaldı rocoyu göndereceğimiz belliydi zaten niye bu kadar uzadı acaba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hani limit vardı? Birden yok mu oldu? Biraz dah görseydik oyuncuyu. Bu ne acele daha ilk hazırlık maçını yaptık.

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1298617834499715072

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok geç kalındı lig biteli 30 gün kaldı rocoyu göndereceğimiz belliydi zaten niye bu kadar uzadı acaba
PAOK maçı beklendi. Bu oyuncuları göndersek yerine birisini alamayız dedi yönetim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Bir de söyle bir olay varmış. Bizden oyuncularımızı isteyen Anadolu takımları varmış ama maaşını siz ödeyin diyorlarmış. Bu durumun sorumlusu kim? Buna cevap versin yönetim.
eski yönetiminde suç.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Larin 1.7 milyon euroluk mükemmel maaşıyla yedek olacakmış. Limit var limit  :sombrero:

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1298616784807960578

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

eski yönetiminde suç.
Ortada bir suç varsa bu kolektiftir. Eski yönetimde kim vardı? Ahmet Nur Çebi ve Erdal Torunoğluları. O zaman mevcut yönetim de suçlu. Daha açıklamalara gelmedim bile. Mali konular gizlimiz saklımız oluyor ama takımdaki oyuncuların maaşları ortalıkta konuşuluyor. Burada da hata var. Mevcut yönetim maaşları KAP'a bildiriyor mu? Burada da hatalılar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Yoneticinin kibrine takilmisiz. Butun sorunlar bitti bir o kaldi

İsteyen istediğine takılır orası ayrı konu da (yöneticinin kibri bizi bu noktalara getiren mevzulardan, küçümsenecek bir şey değil), Beşiktaş büyük bir kulüptür demenin kibirle ne ilgisi var onu soruyorum?
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2020, 18:14:31 Orhan_ ]

Çevrimiçi yaço58

Bizim şansımıza transfer yaparız gelenin covid testi pozitif çıkar birde karantinaya falan girer bizim çilemiz bitmez

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim şansımıza transfer yaparız gelenin covid testi pozitif çıkar birde karantinaya falan girer bizim çilemiz bitmez
Sen düzgün plan yapmazsan, dersine iyi çalışmazsan aksilikler peşini bırakmaz. Sonrada olayı şanssızlık olarak yorumlarsın. Kervan yolda düzülür mantığıyla transfer yapıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahmet Gülay ile ilgili haberi okudum kan beynime sıçradı. (...) Taraftarı aptal yerine koyan, adeta dalga geçen bir yönetim var karşımızda.

Bu olay ilk çıktığında taraftar tepki gösterince ne haberleri yapıldı? Murat Özen'in ve diğer muhabirlerin söylediği aynen şuydu: "Beşiktaş transfer komitesi böyle bir anlaşma yapmış, en son sözleşme Çebi'nin önüne gelince "Ahmet Gülay'ı neden veriyoruz yahu?" diyip iptal ettirmiş. Bu yalanı nasıl söylettiniz bu muhabirlere? Utanmadınız mı hiç? Gerçekte olan şey bugün ortaya çıktı işte. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Wellinton adlı "ban yememek için istediğim sıfatları kullanamadığım stoperi" satın almak için Ahmet Gülayın %50'sini verdiniz. Gelen tepkiyi görünce yalvar yakar Alanyasporla bu sözleşmeyi hafifletmek için yollar aradınız. Ve hatta kimbilir el altından ne verdiniz Alanyaspor'u ikna etmek için... Sonuç olarak 4 yıllık kiralama(?????) ve %40 paya dönüştürdünüz anlaşmayı. Sonrada çıkıp taraftara yalan söylediniz. Yalan söylemekle kalmayıp bir de Çebiyi kahraman gibi göstermek için yalan senaryolar ürettiniz. Yalan söylemek konusunda bile beceriksizsiniz.

Çebi'nin aday olduğu günden beri Beşiktaş başkanı olabilecek beceri ve vasfın onda olmadığını söyleyip durdum fakat artık art niyetli olma ihtimalini de yavaş yavaş göz önünde bulundurmaya başlıyorum. Çünkü ne kadar beceriksiz olursan ol daha geldiğin ilk sezonda Beşiktaşın geleceğini bu kadar kolay şekilde satamazsın. Bu beceriksizlikten de öte bir şey. Wellinton gibi bir stoper için Beşiktaşın altyapısından çıkmış 2 oyuncuyu satamazsın. Beşiktaşın ekonomisini düzeltecek tek şey genç oyuncularıdır. 31 yaşındaki kendileri gibi vasıfsız bir stoper için nasıl 2 genç oyuncuyu verirsin? Bu trajikomik resmen. Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten. Vallahi köşedeki bakkal amcaya versen Beşiktaşı bu kadar kötü yönetmez. Vallahi yönetmez, billahi yönetmez.
Her cümlene katılıyorum.

Tamam Fikret Orman enkaz bıraktı, ekonomik olarak berbat bir durumda yönetime geldiler.

O yüzden çok büyük bir hoşgörü vardı bu adamlara karşı.

Tek bir transfer döneminde, her şeyi tersine çevirdiler.

Taraftar her şeyin farkında. Kimse pahalı transfer istemiyor, kimse Fenerbahçe'nin aldığı adamlara imrenmiyor.

İnsanların tek istediği, bir plan proje. Genç ağırlıklı kadro kuruyoruz, bu seneden sonra 3 seneyi domine edeceğiz deseler yeter.

Genç oyuncular tutulsa, kimse Alanyaspor'un vasat yabancıları gelmedi diye kızmazdı bunlara.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

eski yönetiminde suç.

Kontratlar eski yönetime yazar, acı haberler yeni yönetime yazar. Bu iki meseleyle sınanan da taraftar olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin 1.7 milyon euroluk mükemmel maaşıyla yedek olacakmış. Limit var limit  :sombrero:

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1298616784807960578
Evet, Larin kalmalı.

Gidip gerzeğin tekine (Koita vs) para bağlayacaklar yoksa. Maaşı daha düşük sanacaksınız, menajerliği şusu busu ile daha pahalıya gelecek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yerine daha iyisinin geleceğine inanan var mı?

Ruzi yerine Welinton geldiğini düşünürsek gece uyuyamayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evet, Larin kalmalı.

Gidip gerzeğin tekine (Koita vs) para bağlayacaklar yoksa. Maaşı daha düşük sanacaksınız, menajerliği şusu busu ile daha pahalıya gelecek.

Larin gidip genç bir kardeşimiz gelmeli. Ben Koita falan isteyenlerden değilim. Birinci forvet sağlam ikinci forvet de yatırım olmalı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin gidip genç bir kardeşimiz gelmeli. Ben Koita falan isteyenlerden değilim. Birinci forvet sağlam ikinci forvet de yatırım olmalı  :tabe:
Larin genç zaten, 25 yaşında adam. Santrafor için tam patlama yaşları bu. Cenk Tosun o yaşta Pektemek'in yedeğiydi.

Larin'i gönderip düşük maaşlı, bonservisi makul, genç ve potansiyelli adam mı bulacak bunlar?

Sana diyorum işte, Larin gittiği gün Koita girer.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Larin genç zaten, 25 yaşında adam. Santrafor için tam patlama yaşları bu. Cenk Tosun o yaşta Pektemek'in yedeğiydi.

Larin'i gönderip düşük maaşlı, bonservisi makul, genç ve potansiyelli adam mı bulacak bunlar?

Sana diyorum işte, Larin gittiği gün Koita girer.

Ne bileyim Larin ne şiş ne kebap olur gibi görüyorum hala. Ama dediğin gibi Koita yerine net Larin'i tercih ederim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı saricasi

Bir maç kaybediliyor hemen hüsran şöyle böyle dünkü maç kazanılsa kimse olumsuz bir şey konuşmaz ,eğer dünkü maç 2 hafta sonra oynansaydı sadece sağ bek değişseydi adım gibi eminim turu atlardık ,takımın hazır olması içi zamana ihtiyacı var ben takıma güveniyorum 1 ay gibi zamanımız gidenler gelenler 1 ay içinde taş gibi takım oluruz sergene güvenim sonsuz.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi yaço58

Bir maç kaybediliyor hemen hüsran şöyle böyle dünkü maç kazanılsa kimse olumsuz bir şey konuşmaz ,eğer dünkü maç 2 hafta sonra oynansaydı sadece sağ bek değişseydi adım gibi eminim turu atlardık ,takımın hazır olması içi zamana ihtiyacı var ben takıma güveniyorum 1 ay gibi zamanımız gidenler gelenler 1 ay içinde taş gibi takım oluruz sergene güvenim sonsuz.
Yanlışın var bir maç kaybedilmedi dün ortada rezalet vardı o penaltı gol olsa maç 6ya falan gidecek yada ersin olmasa her uzun attıkları top gol oldu sen böyle önemli bir maça çıkıyorsun ilk 30 dakika skor 3 0 şutımuz yok durum beklediğimizden çok daha vahim çıktı

Çevrimdışı caner.eryigit

Hangi beşiktaş ?
Finansal olarak dibe vurmuş geleceği ipotek edilen mazisi büyük fakat fiili olarak kayyum atanmş beşiktaşa mı yoksa ekonomisi tıkır tıkır işleyen her ay maaşların düzenli yattığı iflas etmeyen beşiktaş mı ? Ben olsam Başakşehiri bırakıp asla beşiktaşa falan gelmezdim. Asla
Kaç lira bonservis verip aldırdığı oyuncuları da hatırlatırım swotçu arkadaşın

Çevrimiçi yaço58

⚫⚪ Beşiktaş'ta transfer gündemi.

📌 Davide Santon için Roma'ya ikinci resmi teklif yapıldı.

📌 Cyle Larin'in ikinci forvet olarak kalma ihtimali yüksek.

📌 Lemina için tek sorun Southampton

(A Spor/Sercan Dikme) 👉 https://t.co/2MBt6ImkrO https://t.co/3asd9HuHvW
Leminayı ne yapacağız adam kronik sakat
Santon için 2.teklif için acele etmeye gerek yok şu işin olumlu olumsuz 1 aydr bitmesi lazımdı 2 3 haftadır santon Karsdorp başka isim geçmiyor